frost by caroline berg eriksen

frost by caroline berg eriksen raspberry_6

Dette vet jeg at mange er nysgjerrige på og dette er virkelig noe jeg har gledet meg til å fortelle dere om: jeg har laget en helt egen is og nå er den tilgjengelig på markedet! Den heter Frost by Caroline Berg Eriksen og er fantastisk god! 

frost by caroline berg eriksen raspberry

frost by caroline berg eriksen raspberry_2

Et stort pluss ved den er at den ikke inneholder tilsatt sukker, men naturlig søtet med stevia og gir deg følelsen av friske bringebær som smelter på tunga. Jeg mener det når jeg sier at den rett og slett er utrolig god på smak, og den karakteristiske ettersmaken fra stevia som jeg ikke er noe spesielt glad i selv – den er ikke der 🙂 Jeg har lenge savnet et sunnere alternativ i isdisken som fortsatt smaker godt, og det har jeg altså fått muligheten til å utvikle selv sammen med Geia Foods. Det som er ekstra spennende er at jeg ikke har sett noe lignende på markedet her hjemme før, og dermed er jo denne isen ganske unik! Vi har fått være med på en veldig spennende prosess med mange forskjellige smaksprøver og jeg er veldig glad for at resultatet ble akkurat som det ble. Bringebær er en stor favoritt hos meg, så det er midt i blinken å videreføre det til en deilig is. 

frost by caroline berg eriksen raspberry_3

Dette er et prosjekt som Friendly (managementet mitt) introduserte for meg og som vi har jobbet sammen om over en lengre periode. Jeg er så takknemlig for å få lov til å ta del i det 🙂 Camilla har også utviklet sin egen is som er like god og den heter selvfølgelig Frost by Camilla Pihl. Den smaker av skogsbær og er helt nydelig. Begge isene er perfekte på en varm sommerdag eller egentlig når som helst. 

frost by caroline berg eriksen raspberry_1

Isen koster 24 kroner i isdisken hos 7 Eleven, Shell 7 Eleven, Narvesen og Rema 1000 i hele Norge! Dette er så gøy!

frost by caroline berg eriksen raspberry_4


Jeg gleder meg til å slukke både tørsten og islysten med denne i løpet av våren og sommeren – og det håper jeg du gjør også! 

135 kommentarer

 1. Så spennende!
  Jeg er veldig glad for at du nevner (fraværet av) stevia-ettersmak, når den smaken henger igjen i munnen er det helt grusomt.. Merkelig i grunnen, siden jeg lett ble vant til smaken av kunstige søtstoff.. Skal absolutt prøve isen 😀

  1. Vææ, nei, nå leste jeg kommentarene og med det ingredienslisten, og da blir det ikke is på meg likevel.
   Får holde meg til sukkerholdig is uten polyoler, eple og fiber, som ei annen nevner er IBS-mager ikke særlig glad i de «sunne variantene», haha… Jaja.. Den ser nå nydelig ut uansett 🙂

 2. Victoria

  Nei, så kult 😀 gleder meg til å smake på den!

 3. Ser god ut 🙂

  Men hvorfor i alle dager har de ikke holdt seg til ett språk? Rasberry – «By caroline Berg Eriksen. Søtet med stevia». Det hadde vært fint om de kunne brukt språket vårt (norsk) og ikke en sånn merkelig miks.

 4. Cecilie

  Denne så helt utrolig nydelig ut! Jeg som er allergisk mot alt utenom saftiser ble veldig glad for å lese dette 🙂 Det er ikke så utrolig mye utvalg av saftiser, så jeg skal ut å kjøpe den i morgen, den så riktig deilig ut i bringebær!!

  Føler jeg nesten må takke deg for at du har lagd denne, haha!

 5. Viktoria

  Fantastisk god is Caroline! 🙂 Håpe den aldri går av produksjon! Gleder meg til sommer og fleire titalls Carolineis 😀

  1. Caroline

   Yes! 😀 Så hyggelig med slike tilbakemeldinger 😀 Det blir en del is her også 😉

 6. Måtte kjøpe idag – kjempegod!! 😀 denne blir ekstra god i sommer! 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Annika! 🙂

 7. Den er bare helt fantastisk. Beste isen jeg har smakt på lenge!! 😀

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Sandra! Vi får gjester i kveld og skal servere pinneis! Haha :p

 8. Hei Caroline.
  Jeg leser ikke bloggen din til vanlig, men hørte om dette gjennom VG podcasten, og syntes det hørtes spennende ut.
  Du har rett i at dette har vert noe som har mangla på markedet, en is for oss på lavkarbo eller som ikke tåler sukker. Jeg gleder med til å prøve den. Finnes det noen konkret ingrediensliste på den på nettet? 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig, Anette 🙂 Velkommen skal du være! Håper du liker isen også! Den er veeldig god 😉

   Ingredienselisten er vann, stevia, xylitol, konsentrert eplejuice, fiber, bringebær, sitronsyre, gulrotkonsentrat, saflorkonsentrat, druesukker, stabilisator og naturlig bringebæraroma 🙂

 9. Aurora sundby

  Kjøpte denne isen i dag og det var noe helt merkelig med den, den smakte STERKT bittert og veldig merkelig, kjente ingen fruktig smak i det hele tatt? Smakte nesten sterk lakris, bare enda verre. Det var veldig merkelig!

  Hva kan dette være? Andre i familien smakte på samme is som jeg hadde smakt på, og de synes det smakte helt forferdelig og utrolig rart?? Er dette en produktsjonfeil eller hva var galt?

 10. Ny favoritt! elsker den

  1. Caroline

   Sååå gøy, Hannah!

 11. Ann-Helen

  Hei! Finner ingen info om innhold på nett om isen til Camilla Pihl! Er begge isene egnet for veganere?

  1. Caroline

   Ja, det er de. Kjenner ikke til at det er noe med animalsk opphav i noen av dem 🙂 Er du i tvil kan du lese på isene i butikken, der står ingredienselisten 🙂

   Camilla sin is har ca. samme innhold som min 🙂

   1. Vigdis Allister

    Jeg er kjempeglad for denne isen !
    Jeg har en krefttype som gjør at jeg ikke kan spise alt mulig for tiden.
    Jeg oppdaget isen hos Narvesen på Radiumhospitalet og har blitt helt hekta.
    Nå er jeg hjemme og kjøper mange I slengen, den har virkelig blitt min» summer treat.»
    Den er så frisk og god, og det er som å sette tennene I «frost»
    Frisk og god, uten bismak eller ettersmak.
    Jamen på tide at det kom en ny type saftis, og denne er dronningen.
    Gleder meg til å spise denne isen I ordentlig sommervarme, hvis det kommer…

   2. Caroline

    Så utrolig hyggelig å høre, men samtidig så enda mer trist å høre at du har kreft :/ Håper av hele mitt hjerte at du kommer deg gjennom sykdommen! <3

 12. Sunniva

  Hei
  Lurte på å gi isen til et barn med diabetes type 1, men da trenger jeg å vite antall karbohydrater som gir blodsukkerstigning, har du noen formening om det?

  1. Caroline

   Det tør jeg ikke svare 100 prosent sikkert på, men i og med at det er 35 kcal pr. is så vil jeg tro at det er 9 gram tellende karbohydrater 🙂

 13. Elsker denne isen, og måtte gå til storkjøp på rema 1000. Men jeg hadde en litt dårlig erfaring med den siste av de jeg kjøpte. Jeg tror det må ha vært feilprodusert eller noe annet, for da jeg skulle spise den, smakte den salt. Det virket som at det som var av søtning, var byttet ut med salt. Helt forferdelig. Men som sagt er den jo i utgangspunktet veldig god. Det var bare så typisk å få en dårlig is.

  1. Caroline

   Wuhu 😀 Den er såååå god 😀

   Salt? Det hørtes ikke spesielt godt ut 🙁 Men koselig å høre at du liker den da 🙂

  2. Aurora sundby

   En ting som er veldig rart er at jeg prøvde den for første gang jeg også, og da hadde jeg akkurat samme tilbakemelding. Var sånn rar og salt/bitter smak på hele. Måtte bare kaste isen

 14. Tuuusen takk for disse to saftisene, med bringebærsmak og skogsbærsmak!!!! Jeg ble overlykkelig da jeg tilfeldigvis oppdaget den i isdisken på en Narvesen butikk på tampen av 17. mai. Jeg har nemlig en del matallergier, og dette er den første pinneisen jeg har kunne ha på flere år! Jeg er bare så takknemlig for disse to saftisene^^ Jeg kjøpte den med bringebærsmak i dag, og den var kjempegod!!! Gleder meg til å smake den med skogsbærsmak en annen dag!! Det blir mange slike i sommer! 😀 Med vennlig hilsen Aurora i Kristiansand

 15. Ann Margaret

  Testa isen idag! Var god den! Men er jo druesukker i den også For oss som prøver la blodsukkeret være stabilt er det kanskje best å lage selv.

  1. Caroline

   En is inneholder 1,68 gram tellende karbohydrater, så blodsukkeret vil nok være stabilt 🙂

 16. Marianne

  Den er fantastisk god både smak og konsistens.
  Har bare smakt blåbær, men er helt hekta!

 17. Jeg syntes denne isen så spennende ut,og prøvde den en gang. Den smakte helt nydelig!!!!!!Og jeg har lett og lett i alle butikker jeg har vært i,men de eneste som har den her i Stavanger området er Rema 1000 på Tasta. Så nå har jeg nettopp vært og kjøpt opp hele beholdningen deres av dennehehe FÅ DENNE ISEN UT TIL FLERE BUTIKKER I STAVANGER

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wuhuu!! 😀

 18. Merethe

  Hei 🙂 Er ikke isen din på markedet i år? 🙁

  1. Jon Petter

   Vi kjøpte en eske for et par uker siden, men den er ikke så god som den var! Den er endret og er nå stenhard og kompakt! Virker som den aldri smelter! Faktisk så hard at det er vanskelig å bite av en bit! Må innrømme at det var litt skuff, da versjon 1.0 var knallgod med perfekt konsistens!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *