frost by caroline berg eriksen

frost by caroline berg eriksen raspberry_6

Dette vet jeg at mange er nysgjerrige på og dette er virkelig noe jeg har gledet meg til å fortelle dere om: jeg har laget en helt egen is og nå er den tilgjengelig på markedet! Den heter Frost by Caroline Berg Eriksen og er fantastisk god! 

frost by caroline berg eriksen raspberry

frost by caroline berg eriksen raspberry_2

Et stort pluss ved den er at den ikke inneholder tilsatt sukker, men naturlig søtet med stevia og gir deg følelsen av friske bringebær som smelter på tunga. Jeg mener det når jeg sier at den rett og slett er utrolig god på smak, og den karakteristiske ettersmaken fra stevia som jeg ikke er noe spesielt glad i selv – den er ikke der 🙂 Jeg har lenge savnet et sunnere alternativ i isdisken som fortsatt smaker godt, og det har jeg altså fått muligheten til å utvikle selv sammen med Geia Foods. Det som er ekstra spennende er at jeg ikke har sett noe lignende på markedet her hjemme før, og dermed er jo denne isen ganske unik! Vi har fått være med på en veldig spennende prosess med mange forskjellige smaksprøver og jeg er veldig glad for at resultatet ble akkurat som det ble. Bringebær er en stor favoritt hos meg, så det er midt i blinken å videreføre det til en deilig is. 

frost by caroline berg eriksen raspberry_3

Dette er et prosjekt som Friendly (managementet mitt) introduserte for meg og som vi har jobbet sammen om over en lengre periode. Jeg er så takknemlig for å få lov til å ta del i det 🙂 Camilla har også utviklet sin egen is som er like god og den heter selvfølgelig Frost by Camilla Pihl. Den smaker av skogsbær og er helt nydelig. Begge isene er perfekte på en varm sommerdag eller egentlig når som helst. 

frost by caroline berg eriksen raspberry_1

Isen koster 24 kroner i isdisken hos 7 Eleven, Shell 7 Eleven, Narvesen og Rema 1000 i hele Norge! Dette er så gøy!

frost by caroline berg eriksen raspberry_4


Jeg gleder meg til å slukke både tørsten og islysten med denne i løpet av våren og sommeren – og det håper jeg du gjør også! 

135 kommentarer

 1. Spennende:-) Hvor mange kcal? Og Pris? Og næringsinnhold? Gleder meg til å smake:-)

  1. Theap. Alt står i teksten, bare å lese 🙂

  2. Caroline

   Det er 36 kcal, og prisen er fra 21-24 kroner 🙂

   Næringsinnholdet er følgende:

   Fett: 0 gram
   Protein: 0 gram
   Karbohydrater: 12 gram
   – hvorav sukkerarter: 2,4 gram
   – hvorav polyoler: 9,4 gram
   Kostfiber: 1,7 gram
   Salt: 0,13 gram

   1. Takk:-) Nammmmm:-)

 2. Du er så flink! Vesker, sko og nå is, tror alt du tar i blir til gull 🙂
  Ingen tvil om at jeg skal på butikken å kjøpe is etterpå!

  1. Caroline

   Tusen takk! Det må du gjøre 😀

 3. Åh nå ble jeg aldeles superglad! Jeg er så glad for at det blir lettere å finne sunn «ferdigmat» ettersom jeg ikke er veldig glad i å lage mat selv. Og da blir det litt stress å måtte lage alt fra bunnen av når man vil ha noe som er sunnere. Og spesielt søtsaker som jeg er svak for… Haha 🙂

 4. Wow, den så jo bare helt sykt digg ut!! 🙂

  1. Caroline

   Den er kjempegod 🙂

 5. Hei! Kan vi få se ingredienslisten på isen?

  1. Caroline

   Vann, stevia, xylitol, konsentrert eplejuice, fiber, bringebær, sitronsyre, gulrotkonsentrat, saflorkonsentrat, druesukker, stabilisator og naturlig bringebæraroma 🙂

   1. Takk!

   2. Både Stevia og xylitol… da må jeg nok stå over. Min sensitive ibs-mage tåler dessverre dårlig søtstoffer og reagerer spesielt på Stevia :/ Den så god ut ellers! Heller litt rørsukker i ny og ne enn pose på magen.

   3. Caroline

    Så leit, Lea! Jeg reagerer veldig på xylitol, kan ikke spise 3 tyggis engang, uten å få magesmerter. Jeg har spist 3 is uten å reagere 🙂 Men jeg forstår at du ikke tør!

    Klem 🙂

   4. Man spiser vel ikke akkurat tyggis ? Om du svelger de skjønner jeg jo at du får vondt i magen 😛

   5. Caroline

    Du får i deg xylitol selv om du ikke spiser tyggisen 😉

 6. Oh, what a pity! I fear we can’t buy it in Germany – and it looks so yummy!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Ouch, too bad :O

   Send me your address and I’ll see what I can do <3

   1. Oh, you are so sweet! Thanks a lot! I’ll send you my address 🙂 xx

 7. Ja jeg så den for noen uker siden og lurte på hvorfor du ikke hadde fortalt noe om det! Hehe. Tror jeg må teste den når det blir litt varmere i været – bringebær er jo såå godt <3

 8. Har vært så lysten på å spise is de siste dagene, så nå gleder jeg meg til å nyte varmen med denne isen i hånden 😀 Og for et fint design på selve forpakningen i tillegg, dette ser så smashing ut!

 9. Jeanette

  Gleder meg til å smake!

 10. Benedicte

  Gratulere med lansering av nytt produkt! Gleder meg til å smake =)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Den er kjempegod 😀

  1. Caroline

   Yes 😀

 12. Kjøpte den idag, helt grei smak for en som ikke er glad i is 🙂 Kostet 21 kr på Rema 1000 🙂

  1. Caroline

   Hvem er ikke glad i is?? :O Haha 😀 Ja, Lars-Kristian sa det til meg :O Men det er jo bare positivt 🙂

 13. Dette va en helt nydelig nyhet!! Har alltid savnet enn sunnere alltrernativ i frysedisken

  1. Caroline

   Samme her! Og så smaker den utrolig godt også 🙂

 14. Er det bare jeg som får sinnsyk hodepine og ekkel usunt i halsen av Stevia og annen kunstig søtningsmiddel. Føler ikke det er bra med slikt. Om noen år er jeg redd de finner bivirkninger av alle disse kunstige søtningsstoffene.

  1. Caroline

   Stevia er ikke kunstig, men helt naturlig 🙂

 15. Burde kanskje melde fra til produsenten om særskrivingsfeilen? «Eventyr is» er ikke riktig.

  1. Caroline

   I KNOW! :O

  2. Haha, jeg klarte ikke å forstå hva som stod der! Lurte på om det var en blanding av engelsk og norsk og forstod ikke helt meningen med at et eventyr er 70 mL. Haha, nå følte jeg meg litt dum, men det er viktigheten av særskriving altså 🙂 😛

 16. Har akkurat smakt den, for en halvtime siden da jeg stakk innom Rema på vei hjem fra trening! Morsomt at innlegget ditt om det kom akkurat nå.
  Jeg prøvde din først, neste gang må jeg prøve den andre.
  Jeg betalte 21 kr. Var i utgangspunktet litt skeptisk grunnet dårlige smakserfaringer med stevia. Men ble veldig overrasket! Kjente faktisk ikke den ekle stevia-smaken som jeg ofte får når jeg selv søter diverse med stevia. Isen var god! Og kun 36 kcal da :-kr

  1. Caroline

   Camilla sin er såå god, du må prøve den også 🙂 Ja, og det var det som var utfordrende, å bli kvitt den ettersmaken fra Stevia :O Men heldigvis fikk vi det til 🙂

 17. Gleeeeeder meg til å smake 😀

  1. Caroline

   😀

 18. Hei!

  Denne kjøpte jeg faktisk tildligere idag sammen med sønnen minpå 6 år. Vi spiste den i sola og den smakte aldeles nydelig! Var også veldig fornøyd med kcal innholdet, trenger jo ikke ha dårlig samvittighet for å kose seg da! 😀

  1. Caroline

   Så herlig <3 Nelia har også slukt et par stykker den siste tiden, og elsker den 🙂 Veldig stas med mamma på papiret 😀

 19. Hei, Caroline! Er den melkefri? Krysser fingrene! <3

  1. Caroline

   Hei 🙂 Det er ikke melk i isen, men den kan inneholde spor av melk pga. forurensing 🙂 Har du melkeallergi eller laktoseintoleranse?

   1. Ja, Kumelksallergi… :/

 20. Gratulerer så masse med isen Caroline og Camilla:-) Det blir min sommer favoritt is!! gleder meg til å følge med om du kommer med flere produkter, for dette kan du :-))

  1. Caroline

   Tusen takk!! 😀 Så koselig å høre 🙂

 21. Elisabeth h

  Jeg fant den hos Narvesen mandag,og den er virkelig helt villt god! Er som å spise frossne bringebær… Jeg liker vanligvis ikke xylitol og stevia, synes de lett gir merkelig ettersmak,men kunne overhode ikke kjenne noe slikt her. Vet mange kritiserer (what else is new?) at d lanseres en lavkalori-is fordi man tydeligvis er redd folk skal tro de blir slanke av å spise isen (ja, jeg vet. Helt teit….), men jeg kunne ikke se noe på innholdsfortegnelse el tekst som antydet at dette er ment som et slanke/diettprodukt. Selv kommer jeg til å spise den fordi den er sååååå god,og at den er uten sukker er bare et hyggelig pluss. Thumbs up!!

  1. Caroline

   Wuhu 😀 Så gøy å høre! Vi jobbet lenge med å få bort den ettersmaken du sikter til, og det klarte vi til slutt 🙂 Nei, vi har selvsagt aldri tenkt å markedsføre den som noen slanke-is :O Helst ville vi at det skulle stå «sukkerfri» den, men pga. nye regler så kunne vi ikke det, og da måtte vi heller skrive kalori-innholdet for å illustrere at den var søtet med noe annet enn sukker og derfor var lav på kalorier 🙂

   Ååååh, nå ble jeg glad <3

   1. Helene

    What? Heller fremme diettprodukter enn naturlig sunn og sukkerfri mat? Hva slags ny regel er dette?? :O

   2. Caroline

    Nei, det har jeg aldri sagt? :/

   3. Tror hun mente at det var merkelig at det ikke er lov å merke det sukkerfritt, men at kalori-innhold («diettprodukt») er ok. 🙂 Er også veldig nysgjerrig på hvorfor dere ikke får kalle det sukkerfritt, er det pga. sukkeret som er naturlig i bærene?

    Isene ser kjempegode ut, gleder meg til å smake. Og kjempefint design også, som flere har påpekt! 🙂 Må også si meg enig i at det er godt dere har klart å unngå stevia-smaken. 🙂

   4. Caroline

    Åja, sånn ja 😀 Da er jeg med 🙂

    Det er fordi det er sukker naturlig i bærene og konsentratet som er brukt :/

    Så koselig at du liker den 🙂

 22. Den så god ut! Kan du si noe mer om hva som er i den? Er den vegetarvennelig?

  1. Caroline

   Den er søtet med stevia og xylitol, og så er den smakssatt med konsentrat fra eplejuice. Videre inneholder den bringebær og bringebæraroma 🙂 Den er absolutt vegetarvennlig!

 23. Karoline

  Gleder meg til å prøve den 😀

 24. Oi wow, så gøy, du er virkelig i vinden om dagene 🙂 Ser kjempe god ut, må smakes etterhvert 🙂 Helt genialt uten sukker!

  1. Caroline

   Haha, ja det kan man si 😀 Du MÅ smake, jeg tuller ikke når jeg sier at smaken er veldig bra! Jeg hadde lett valgt Frost fremfor Lollipop, helt uavhengig av kaloriene/sukkeret 🙂

 25. Da har jeg fylt opp frysen med 4 stk av hver!! Haha måtte nesten skylde på foreningen til klassedama på Rema. Utrolig god smak, oh endelig en is med god samvittighet!!! U go girl!

  1. Caroline

   Haha 😀

 26. Dette er virkelig produktet jeg har lengtet etter! Spiser lavkarbo og tåler ikke melk, så is har ikke vært det letteste å kjøpe.. Endelig kan jeg også kose meg med is og bryggesleng i sommer 😀

 27. Herligheten så gøy! Heldig du er. Det har heg drømt om selv 🙂 Eget iskremmerke.

 28. klapper i hendene!!!! Hurra for en sunn isvariant!!

 29. Såå gøy 😀 Gleder meg til å sluke disse i sommer. De skulle kommet i 6-pakning eller noe sånt 🙂

  Lurte forresten på når del 2 av spørsmålsrunden kommer ut?

  Mange klemmer!

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 😀

   Jeg håper å få filmet i løpet av de neste dagene 🙂

 30. Therese

  Åh, gleder meg til å smake 🙂 finnes veldig lite is som er fritt for melk/laktose, så håper denne kan bli en favoritt for sommeren.

  1. Caroline

   Jeg håper den faller i smak 🙂

 31. Jeg fant den endelig i går, og NAM! Frister å kjøpe en hel boks 😉

  1. Caroline

   DO IT 😀

 32. Forstår jeg det riktig at du og Camilla P har smakt dere fram til hver deres is eller har dere som jeg tror bare solgt navnet deres igjen..? Hvor produseres isen?

  1. Caroline

   Nå vet jeg ikke helt hva du mener med «solgt navnet deres igjen». Jeg har aldri «solgt navnet mitt» til et produkt jeg selv ikke har vært med å utvikle. Vi har selvsagt vært med på å bestemme smak, søtning og konsept, og har i tillegg smakt oss frem til disse to isene. Isen produseres av Geia Food, https://www.geiafood.com/contact/norway.aspx 🙂

   1. Kan jeg spørre hvor (altså i hvilket land) isen produseres? 🙂
    – Lise

 33. Susanne

  Du som er så glad i kokos- og i manko på kokosis i isdisken, why Caroline!! Why? Haha

  1. Caroline

   Haha 😀 Kanskje en annen gang 😉

  2. Jannike

   Slenger meg på denne, hadde også ønsket å se kokosis;-)
   Men jeg skal uansett prøve denne, ser god ut og jeg har savnet kalorifattig is uten ettersmak!
   Gratulerer Caroline!

   1. Caroline

    Det er litt vanskelig å få til kokos i saft-variant, men kanskje neste år? 😉

   2. Jannike

    Krysser fingra:-D

 34. NAM, gleder meg til å smake 😀

 35. Så spennende! Gleder meg til å teste den ut 😀

  1. Caroline

   Det må du gjøre 😀

 36. Mmmm, så god den så ut! Må definitivt smake begge to, gratulerer med spennende produkt 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 37. Caroline

  Deilig med is! Gleder meg til å smake. Bare lurer på; hva er saflorkonsentrat? 🙂

  1. Caroline

   Det er for å sette farge 🙂

 38. Tror det virkelig må ha vært en feil på isen jeg kjøpte på Rema sist uke. Den smakte så fælt, at både jeg og samboeren måtte spytte ut etter første bit :O Det skal en del til før vi spytter ut noe… Ser jo at flere sier at den er god, så får prøve å kjøpe den igjen! Elsker jo både is og bringebær, og har ingen problemer med stevia eller xylitol. Tror jeg må kjøpe på en annen butikk, kan jo være et dårlig parti eller at jeg bare var uheldig :/

  1. Caroline

   Så leit at dere ikke likte den, Trude! Kanskje dere vil like neste års smaker bedre 🙂 Ellers håper jeg du gir den et nytt forsøk 🙂

   Klem!

   1. Skal kjøpe den før jobb i ettermiddag 😀 Spennende at det kommer nye smaker neste år også! Helt fantastisk konsept 🙂 spesielt for oss som ikke kan ha melk og som i tillegg ønsker sunnere alternativ! Og såklart for de med diabetes 🙂

   2. Caroline

    Det er så gøy å høre 🙂

    Klem til deg Trude! 🙂

 39. Gleder meg til å smake! Er syk og har vondt i mandlene.. Så denne tror jeg blir perfekt i morgen 😀

  1. Caroline

   Good bedring! Håper den kan lindre 😀

   Klem!

 40. sSå den tilfeldigvis på vei forbi narvesen med en venninne, og vi klarte ikke å holde oss unna! Den var utrolig god, gleder meg til å smake den andre også:)
  Så flinke dere har vært!

 41. Jeg et ikke hvor jeg skal skrive det, men tenker at du er den som ønsker å hjelpe til!! En liten 3 år gammel gutt!! Nydelig!! https://www.kapipal.com/caringforkian
  Har et lite barn selv, så dette er skrekken min!!

 42. Det kommer vel ikkje til aa bli solgt i Tyskland? Det saag kjempe godt ut!

 43. Gleder meg til å smake! Hvor mye bær er det i den? Magen min reagerer litt på bær. :/

  1. Caroline

   Det er ikke så mye bær, det meste av smaken kommer fra konsentrat 🙂

 44. Gleder meg til å introdusere denne til jenta mi på 3 som har diabetes. Heilt supert med et saftis alternativ med meir blodsukker vennlige ingrediensar, og mindre karbs

 45. Hanne Sofie

  Gratulerer med nytt produkt! Så mye spennende du får være med på 🙂 Stemmer det at du også har/skal lansere flere liknende produkter? Hører blant annet et rykte om en brownies med ditt navn på 🙂

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg vet ingenting om en brownie, men det hadde vært gøy! :p

   Klem!

 46. Gratulerer Caroline, så utrolig gøy 🙂 gleder meg til å smake isen, den både ser og høres god ut 🙂

 47. Kan jeg spørre hvor isen blir produsert?
  Det står det ingenting om på siden dems, Ønsker bla og vite om den er laget med «norske bær» eller blir isen produsert i et annet land?

 48. Eventyr is! Kan du være så snill og si fra til produsenten at det skal være et sammensatt ord?! *fårvondtimagenavsærskriving*

 49. Marit Skare

  Supert – stå på Caroline , klem en glad bestemor

 50. Så spennende!
  Jeg er veldig glad for at du nevner (fraværet av) stevia-ettersmak, når den smaken henger igjen i munnen er det helt grusomt.. Merkelig i grunnen, siden jeg lett ble vant til smaken av kunstige søtstoff.. Skal absolutt prøve isen 😀

  1. Vææ, nei, nå leste jeg kommentarene og med det ingredienslisten, og da blir det ikke is på meg likevel.
   Får holde meg til sukkerholdig is uten polyoler, eple og fiber, som ei annen nevner er IBS-mager ikke særlig glad i de «sunne variantene», haha… Jaja.. Den ser nå nydelig ut uansett 🙂

 51. Victoria

  Nei, så kult 😀 gleder meg til å smake på den!

 52. Ser god ut 🙂

  Men hvorfor i alle dager har de ikke holdt seg til ett språk? Rasberry – «By caroline Berg Eriksen. Søtet med stevia». Det hadde vært fint om de kunne brukt språket vårt (norsk) og ikke en sånn merkelig miks.

 53. Cecilie

  Denne så helt utrolig nydelig ut! Jeg som er allergisk mot alt utenom saftiser ble veldig glad for å lese dette 🙂 Det er ikke så utrolig mye utvalg av saftiser, så jeg skal ut å kjøpe den i morgen, den så riktig deilig ut i bringebær!!

  Føler jeg nesten må takke deg for at du har lagd denne, haha!

 54. Viktoria

  Fantastisk god is Caroline! 🙂 Håpe den aldri går av produksjon! Gleder meg til sommer og fleire titalls Carolineis 😀

  1. Caroline

   Yes! 😀 Så hyggelig med slike tilbakemeldinger 😀 Det blir en del is her også 😉

 55. Måtte kjøpe idag – kjempegod!! 😀 denne blir ekstra god i sommer! 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Annika! 🙂

 56. Den er bare helt fantastisk. Beste isen jeg har smakt på lenge!! 😀

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Sandra! Vi får gjester i kveld og skal servere pinneis! Haha :p

 57. Hei Caroline.
  Jeg leser ikke bloggen din til vanlig, men hørte om dette gjennom VG podcasten, og syntes det hørtes spennende ut.
  Du har rett i at dette har vert noe som har mangla på markedet, en is for oss på lavkarbo eller som ikke tåler sukker. Jeg gleder med til å prøve den. Finnes det noen konkret ingrediensliste på den på nettet? 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig, Anette 🙂 Velkommen skal du være! Håper du liker isen også! Den er veeldig god 😉

   Ingredienselisten er vann, stevia, xylitol, konsentrert eplejuice, fiber, bringebær, sitronsyre, gulrotkonsentrat, saflorkonsentrat, druesukker, stabilisator og naturlig bringebæraroma 🙂

 58. Aurora sundby

  Kjøpte denne isen i dag og det var noe helt merkelig med den, den smakte STERKT bittert og veldig merkelig, kjente ingen fruktig smak i det hele tatt? Smakte nesten sterk lakris, bare enda verre. Det var veldig merkelig!

  Hva kan dette være? Andre i familien smakte på samme is som jeg hadde smakt på, og de synes det smakte helt forferdelig og utrolig rart?? Er dette en produktsjonfeil eller hva var galt?

 59. Ny favoritt! elsker den

  1. Caroline

   Sååå gøy, Hannah!

 60. Ann-Helen

  Hei! Finner ingen info om innhold på nett om isen til Camilla Pihl! Er begge isene egnet for veganere?

  1. Caroline

   Ja, det er de. Kjenner ikke til at det er noe med animalsk opphav i noen av dem 🙂 Er du i tvil kan du lese på isene i butikken, der står ingredienselisten 🙂

   Camilla sin is har ca. samme innhold som min 🙂

   1. Vigdis Allister

    Jeg er kjempeglad for denne isen !
    Jeg har en krefttype som gjør at jeg ikke kan spise alt mulig for tiden.
    Jeg oppdaget isen hos Narvesen på Radiumhospitalet og har blitt helt hekta.
    Nå er jeg hjemme og kjøper mange I slengen, den har virkelig blitt min» summer treat.»
    Den er så frisk og god, og det er som å sette tennene I «frost»
    Frisk og god, uten bismak eller ettersmak.
    Jamen på tide at det kom en ny type saftis, og denne er dronningen.
    Gleder meg til å spise denne isen I ordentlig sommervarme, hvis det kommer…

   2. Caroline

    Så utrolig hyggelig å høre, men samtidig så enda mer trist å høre at du har kreft :/ Håper av hele mitt hjerte at du kommer deg gjennom sykdommen! <3

 61. Sunniva

  Hei
  Lurte på å gi isen til et barn med diabetes type 1, men da trenger jeg å vite antall karbohydrater som gir blodsukkerstigning, har du noen formening om det?

  1. Caroline

   Det tør jeg ikke svare 100 prosent sikkert på, men i og med at det er 35 kcal pr. is så vil jeg tro at det er 9 gram tellende karbohydrater 🙂

 62. Elsker denne isen, og måtte gå til storkjøp på rema 1000. Men jeg hadde en litt dårlig erfaring med den siste av de jeg kjøpte. Jeg tror det må ha vært feilprodusert eller noe annet, for da jeg skulle spise den, smakte den salt. Det virket som at det som var av søtning, var byttet ut med salt. Helt forferdelig. Men som sagt er den jo i utgangspunktet veldig god. Det var bare så typisk å få en dårlig is.

  1. Caroline

   Wuhu 😀 Den er såååå god 😀

   Salt? Det hørtes ikke spesielt godt ut 🙁 Men koselig å høre at du liker den da 🙂

  2. Aurora sundby

   En ting som er veldig rart er at jeg prøvde den for første gang jeg også, og da hadde jeg akkurat samme tilbakemelding. Var sånn rar og salt/bitter smak på hele. Måtte bare kaste isen

 63. Tuuusen takk for disse to saftisene, med bringebærsmak og skogsbærsmak!!!! Jeg ble overlykkelig da jeg tilfeldigvis oppdaget den i isdisken på en Narvesen butikk på tampen av 17. mai. Jeg har nemlig en del matallergier, og dette er den første pinneisen jeg har kunne ha på flere år! Jeg er bare så takknemlig for disse to saftisene^^ Jeg kjøpte den med bringebærsmak i dag, og den var kjempegod!!! Gleder meg til å smake den med skogsbærsmak en annen dag!! Det blir mange slike i sommer! 😀 Med vennlig hilsen Aurora i Kristiansand

 64. Ann Margaret

  Testa isen idag! Var god den! Men er jo druesukker i den også For oss som prøver la blodsukkeret være stabilt er det kanskje best å lage selv.

  1. Caroline

   En is inneholder 1,68 gram tellende karbohydrater, så blodsukkeret vil nok være stabilt 🙂

 65. Marianne

  Den er fantastisk god både smak og konsistens.
  Har bare smakt blåbær, men er helt hekta!

 66. Jeg syntes denne isen så spennende ut,og prøvde den en gang. Den smakte helt nydelig!!!!!!Og jeg har lett og lett i alle butikker jeg har vært i,men de eneste som har den her i Stavanger området er Rema 1000 på Tasta. Så nå har jeg nettopp vært og kjøpt opp hele beholdningen deres av dennehehe FÅ DENNE ISEN UT TIL FLERE BUTIKKER I STAVANGER

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wuhuu!! 😀

 67. Merethe

  Hei 🙂 Er ikke isen din på markedet i år? 🙁

  1. Jon Petter

   Vi kjøpte en eske for et par uker siden, men den er ikke så god som den var! Den er endret og er nå stenhard og kompakt! Virker som den aldri smelter! Faktisk så hard at det er vanskelig å bite av en bit! Må innrømme at det var litt skuff, da versjon 1.0 var knallgod med perfekt konsistens!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *