moon boots

moon boots

Si hei til mitt første skikkelig bomkjøp i 2016! Jeg har hatt mine Timberland Mukluks i snart 5 år og følte det var på tide med en oppgradering. De har blitt ekstremt godt brukt og vel – la oss bare si at de har sett bedre tider! Så jeg var på utkikk etter noe nytt og kanskje litt annerledes, som er like varme og gode, og som er like lette å dra på foten mellom slalåmskobyttene. Valget falt på et par moon boots som så skikkelig freshe ut på nett og som i tillegg ser veldig bra ut på ganske mange andre i skibakken. Vel. Ikke på meg! De er fantastiske på foten, men disse var altfor store i størrelsen til meg i tillegg til at de bare føles helt feil. Veldig. Disko? De ble så glorete og det kan selvfølgelig ha noe med fargen å gjøre. Jeg ante ikke at det var så mye glam og glitter i dem da jeg bestemte meg for å bestille. Jeg tror følelsen med disse på føttene kan sammenlignes med følelsen av å gå på månen. Ikke at jeg kan si det helt sikkert, men jeg er 99 prosent sikker på at det må føles cirka sånn. Du ender liksom med å småhoppe ved hvert steg. Ekstremt behagelige altså, men ikke noe for meg. 

moon boots_2

moon boots_1


Så dette blir nok en tilbakelevering for min del. Savner Muklukene mine allerede og lurer på om jeg bare skal kjøpe meg et nytt par. Jeg vet jo at de blir brukt og dessuten er vinterens fottøy safet for nye fem år 🙂 

Hva synes du om moon boots? Ja eller nei? Tell me!! 

66 kommentarer

 1. Big fat NO fra meg 😉 Glad du returnerer de! Hehe 🙂

 2. Rebecca

  Nei, nei, nei. Nei! 😀 Det der er like ille som Uggs. Hehe.

 3. Nei. Sikkert varme, men store og klumpete akkurat som Uggs.

 4. Nei, jeg synes de er grusomme ;-p Hehe, men hver sin smak!

 5. Kristina

  Tror mukluks har gått ut! Skulle kjøpe det nå i år men finner det ingensteder :'( si ifra om du finner, da hadde jeg blitt såååå glad 😀

 6. Ehh.. Nei!!

 7. Lene Johannessen

  Du må være rask hvis du skal få tak i de høye Muklukene. De har gått ut av produksjon, nå skal Timberland bare selge de halvhøye.

  Var på let etter mørkebrune høye før jul og måtte lete lenge på nett før jeg fant et par.

  1. Caroline

   Jeg vet det! Finner de bare i strl. 40 og de blir for store 🙁 Får holde utkikk 🙂

 8. Agnes Bjercke

  NEI!!!!

 9. Agnes Bjercke

  NEI!!!!

 10. Jeg liker både moonboots (dog kanskje ikke akkurat i den fargen der) og uggs! 🙂

 11. Absolutt nei! Foretrekker Nesnalobber i steden 🙂

 12. Uff, er ikke fan av moon boots selv, så jeg liker de ikke. Som du sier; er de fine på andre og jeg har ikke noe i mot at folk bruker de, men jeg kunne aldri brukt de selv. Like fæle som uggs sine sko. Kan du viser oss vinterskoene dine som du er fornøyd med? For jeg trenger også nye til neste år… Klemmer

 13. Ingvild

  Haha, de så artige ut 😛 Nei fra meg, men kan ha noe med størrelsen på de..

 14. Nei!

 15. Dwightinha

  Poenget er at de er varme og er vidunderlig deilig å stikke føttene nedi når slalomstøvlene tas av. Størrelsene er dessverre alltid et lite problem siden de dekker flere str. i ett jafs. Kan ikke egentlig sammenligne Muklukene med Moonboots, og gangen er bare en vanesak. Synes de var fine jeg, og fargen kan jo alltid byttes. Moonboots i motebildet kommer og går med jevne mellomrom, men er behagelige og lette nok til at de aldri har forsvunnet helt ut av bildet.

  1. Caroline

   De var utrolig behagelige, det var de 🙂 Men jam fargen må eventuelt revurderes 😉 Tror det blir et bytte av hele skoen, de ser så klumpete ut på meg. Var veldig glad i muklukene også, selv om de kanskje ikke er like myke 🙂

 16. Jeg synes det er kult!:) jeg har noen blanke i helt sort! Ved å gå inn skoene vil det ikke lenger kjennes ut som du «hopper» når du går. Den former seg fint til foten etter noe bruk. Ett stort pluss er at man virkelig aldri blir våt eller kald;)

 17. OH NO! Mer harry finner man ikke! Bra du returnerer de 😉

 18. Nooo!!

  Jeg selv har skikkelige vinterstøvler fra uggs og de er så gode og varme. Pluss for at de er vanntette i tillegg:) anbefales på det sterkeste!

  1. Skikkelig cintersko fra Uggs finnes ikke. Uggs er ikke laget for snø, slaps og kulde. DEt er australsk, og er laget for australsk vinter, som innebærer temperaturer med en god norsk vår/sommer. Det er heller ikke bra for foten men en slik flat såle. Kjøpe dere skikkelig vintersko!

   1. Er enig i at de «vanlige» Uggsene ikke er gode til norsk vinter, men de har også varianter som er vanntette med en såle som både er god å gå i og som ikke er glatte. Til sammenligning varmer de mer og sitter bedre på foten enn samme type fra Ecco 😉

   2. Det finnes skikkelige vintersko fra Ugg!

   3. Ragnhild :)

    UGG Australia er faktisk et amerikansk merke og de har noen sko som er gode og solide når det kommer til vintervær, for eksempel adirondack-booten 🙂

 19. Nei de er ikke fine, klumpete, formløse og null ben fasong! Håper du finner deg ett fint og varmt par 🙂

 20. Hei! Søk på nett etter Steger mukluks, superlekre og enda varmere enn Timberland sine:) De sitter også mye bedre på foten enn Moon-boots, noe dyrere er de og det tar tid å få de til Norge, men er så absolutt verdt det!

 21. Jeg synes de er kule! Jeg kjøper de gjerne av deg, hvis du vil selge dem 🙂
  Ha en fortsatt fin dag skjønneste Caroline.

 22. Jeanette

  nei,nei,nei! Det ser bare så rart ut!

 23. Åh nej de där skulle jag aldrig ta på mig 😛

 24. Charlotte

  Hei! Jeg skriver fordi jeg holder på å starte en blogg selv og tenkte hvem er bedre å spørre enn den beste blogger i verden?! Det hadde vært fantastisk om du lagde ett innlegg om å starte en blogg. Jeg håper dette skjer snart 🙂 gjerne ting med programmer du bruker til å redigere og hvor du får ideerne fra og sånne ting 🙂 Hilsen Charlotte

  1. Jeg må nesten anbefale den skotske bloggeren Amber på foreveramber.co.uk 🙂 Hun skriver masse om å starte blogg, så kanskje du kan ta med deg noen tips derfra. 🙂

 25. Pernille

  Jeg elsker de skoene, men nå bruker jeg de mest til hundekjøring også da. Lette og gå med, og varme. Men skal du ha noen varme sko som sitter greit på foten din hadde jeg nok gått for dr Martens eller lignende. Det er noe jeg tror du hadde kledd

 26. nei nei nei… tror du har rett i aa returnere de 🙂

 27. Jeg kjøpte selv moonboots i vinter. Jeg lo nok litt inni meg da jeg kjøpte de, men mine er kjøpt for ett formål. Jeg var drita lei av å alltid bli våt på bena, når jeg gikk tur. Bikkja mi har ikke klaget enda heller, også er de vanntette. Så for meg er de mer enn godt nok til å gå tur 🙂 Er faktisk blitt ganske så glad i mine!

 28. Daniel Skjevik-Aasberg

  Smakte isen din i dag…OMG<3 Sykt digg. Du, altså <3

 29. hahaha glitter moonboots! må le

 30. Nei! Synes helt ærlig de seg vanvittig rare ut på hvem som helst:p

 31. Jeg har disse skoene selv (i sort), og anbefaler dem på det sterkeste! Gode, varme og vanntette:) De holder seg godt også, jeg har hatt mine i 4-5 år.

  https://www.uggaustralia.eu/5469S.html?dwvar_5469S_color=SAN#icid=Home_SlotBLeft_20160201&start=8&cgid=women-view-all

 32. I don’t care what anyone says, I have moon boots and I love them. They’re obviously not meant to be worn when you’re out in the city (unless after an apocalyptic blizzard) or are trying to be fashionable. But for hiking after heavy snowfall, they are definitely great; mostly for practical reasons as well as comfort. We’ve had a couple of Winters here with unexpected crazy snowfall which made our entire neighborhood virtually inaccessible for a bit, and Moon Boots were life savers in that case.

 33. Hei

  Jeg har disse selv, synes de er kule. Og SÅ behagelige! 😀
  For de som lurer kan de kjøpes hos miinto her: https://www.miinto.no/p-557875-moon-boot-delux-black

 34. Hei Caroline!

  Akkurat i dag må jeg bare legge inn en kommentar, som ikke har noe med innlegget å gjøre.
  Du vet den følelsen når du møter en kjent person som du har sett opp til lenge, og blir helt starstruck og ikke aner hva du skal si? Jo takk, den følelsen hadde jeg i dag når jeg møtte deg utenfor kafeen i sentrum når du og Lars-Kristian sto og tok bilder. Jeg skulle gå over gata på vei hjem fra jobb, da jeg plutselig ser en blond, stilig dame med et kamera i hendene og en kjekk fotballspiller ved siden av seg. Tankene som går gjennom hodet da er «OMG FOTBALLFRUE SKAL JEG SI HEI ELLER IKKE HVA GJØR JEG NÅ», «Okei… nå er jeg 3 meter unna… skal jeg fortsette videre og satse på at de ser meg så jeg bare kan si hei i forbifarten?» «1 meter unna nå… Er jeg en crazy fan-girl eller ikke…» Så tar jeg meg i selv i å prikke deg på skulderen som en annen tomsing, og når du snur deg og ser på meg slår det meg.. «Ehm, ja… Hva f**n skal jeg si nå?» Så da står jeg der i noen pinlige sekunder før jeg sier forsiktig hei (tror kanskje jeg sa det sånn typ 5 ganger ellernoe i mangel på hjerneceller i øyeblikket?) og får ikke frem et eneste fornuftig ord i løpet av den korte samtalen. MEN, det jeg da altså egentlig hadde lyst til å si, som kanskje er litt rart å legge ut om midt på gata, er at jeg har fulgt bloggen din i ca. 8 år nå, som den eneste bloggen jeg leser fast, og du gjør en helt fantastisk jobb! En utrolig inspirerende, morsom og lærerrik blogg, i tillegg til at du og familien din også bare er helt nydelige. Så da jeg endelig hadde sjansen til å hilse på deg i virkeligheten ble det ikke helt som jeg kanskje hadde forestilt meg inni mitt hode, men da vet du hvertfall at jeg ikke hadde en eller annen form for hjerneskade der jeg sto å stotret frem noen setninger før jeg gikk videre (gikk forresten feil vei oppi alt, så måtte gå rundt hele kvartalet etterpå). Jeg var bare litt overrumplet over å møte en dame jeg ser veldig opp til og som jeg har fulgt gjennom veldig mange år nå! 🙂 Men tross alt, det var veldig hyggelig å hilse på deg, og du ser smashing ut!

  Hilsen den kleine jenta med hestehale og Svea-jakke. Much love <3

  1. Caroline

   Du er bare verdens skjønneste! Herlighet! Det var jo bare så hyggelig at du hilste på! Så det skal du ikke tenke på, jeg blir bare glad når noen kommer bort, samme hva de sier og om de så bare sier hei 🙂 Jeg trodde først jeg kjente deg, siden du prikket meg på skulderen, da følte jeg liksom at det var noen jeg kjente. Jeg gravde i hodet for å forsøke å koble deg til et sted, men klarte det ikke og akkurat da sa du at du leste bloggen min 🙂 Du skal uansett ikke føle deg klein! Det var bare fint! 🙂 Selv om jeg ler meg ihjel av historien din! Haha :p

   Stor klem!

   1. Hehe, det er godt å høre! Så snill og god du er!
    Ja, det ble en god latter av det etterpå da jeg fortalte det hjemme, tenk at man kan bli sånn av å møte et annet menneske, haha! Hvis jeg ser deg en annen gang vet du hvertfall nå at jeg er en trofast leser, så da holder det kanskje med et hei 🙂

 35. Du er nydelig! Sikkert utrolig teit spm., men hva er hvilepulsen din? og vet du makspulsen? du inspirerer veldig med treninga di!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg vet ikke hva hvilepulsen min er, men makspulsen er 203.

 36. Synes Moonboots er kjempekult… Til sitt bruk, vel og merke

 37. Jeg er sikkert blind og ser det ikke, men har du ikke kategorier lengre? Skulle gjerne funnet inspo til nye matretter 🙂

  1. Caroline

   Jo, de skal befinne seg øverst på bloggen ganske langt til venstre i en rullegardin som heter Category 🙂 Ser du?

   Klem!

   1. Marthe

    Nei, det er kun twitter, facebook og instagram-logo på den linja 🙁 skal sjekke ut det på ipaden, kan være at mobilen min er klikk.
    Takk for linken, forresten!
    Klem til deg!

 38. Shit som jeg elsker bloggingen din nå Caroline! Akkurat som om den er blitt litt mer dagbok mer enn et magasin om det gir mening 😉 jeg elsker å komme innom her nå for tiden!

  1. Caroline

   Å, dette blir jeg så GLAD for å lese! Tusen, tusen takk Sandra! 🙂

   Stor klem!

  2. eniig 😀

 39. Ingrid Grace

  Jeg er vel ikke så veldig fan av moonboots selv nei, men jeg kan forstå at andre liker de og at de nok er gode til sitt bruk. Hadde nok heller gått for de fra Timberland istedenfor jeg også ja. Men det var sikkert spennende å prøve dem, synd de ikke falt i smak da de sikkert gjør jobben sin med å holde folk varm på beina. Men skjønner tanken om Timberland støvlene, de er jo rett lekre selv om de sikkert er litt stivere enn moonbootsene. Skjønner godt du returnerer moonbootsene siden de ikke føltes så ok og ikke så ut som du kanskje hadde tenkt de ville se ut. Håper du finner slike vinterstøvler som du leter etter.

  Gleder meg til fortsettelsen i bloggen, «noe» har skjedd etter jul som jeg ikke klarer sette fingeren på, det er en stor glede å stikke innom hver dag. Ikke at det ikke var bra i fjor høst, for det var jo bra her da også, men jeg ble fraværende med å lese og følge med da av ulike årsaker. (Årsaker som ikke har med bloggen å gjøre.) Men nå har jeg jo hatt mye å ta igjen på grunn av det «fraværet», så jeg har jo lest rett mye de siste ukene, ha ha! Det var spesielt koselig å mimre i innleggene angående bryllupet deres, og ellers har jeg lest innlegg innen diverse kategorier som jeg liker best, synes det er veldig koselig her inne. 🙂

  Gleder meg til del 2 av spørsmålsrunden kommer, du har så fin og behagelig utstråling. Det kommer frem gjennom innleggene, og enda bedre, eller enda mer er det vel rettere å si i videoene. Hjelp som jeg ler av videoen med de hvetebollene fra i januar! Men jeg ler med deg og ikke av deg altså! Jeg har jo gjort diverse små tabber på kjøkkenet selv, det jeg ser er gjenkjennelig! Synes det er utrolig vittig når stemmen din duses vekk og drukner i musikken som er til videoen, og så leser en på munnen din at du sier «faen» litt ute i filmingen, før lyden med din stemme etter hvert kommer tilbake! Jeg lo høyt og lenge! Veldig tøft at du legger det ut og ikke filmet det en gang til bare fordi vispen ikke ble byttet ut med eltekroken. Den tabben har nok mange gjort, inkludert meg selv. Ergerlig altså, å stå der å banke deig ut av vispen! Been there, done that!

  Ha en fin kveld videre. 🙂

  1. Caroline

   Kjære deg! Tusen takk for så fine ord! Nå gjorde du dagen min enda bedre 🙂 Haha, det kommer flere bakrevideoer! Kan ikke love at de er flausefrie 😉 Håper å dele del 2 av spm. denne uken 🙂

   Stor klem! Og ha en fortsatt kjempefin dag!

 40. Monica S J

  https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/11995570_10153871861267254_1912473551_n.jpg?oh=e332e639bd6b6a8251402129c541084c&oe=56EA18B3

  Sjekk disse Caroline – Disse liker jeg. Håper på å få kjøpt meg et par slike.

  Lykke til og riktig god påske og god tur til fjells 🙂

  Klem Monica

 41. Definitivt nei fra meg – men du hadde sikkert fått de til å rocke 😉 alt kler den smukke!

 42. Nei, nei, nei til moon boots

 43. Hvis du er en gutt på ti år så er de ok, ellers; NEI!!!

 44. marlene

  De er SÅ fæle!! Dessuten ser de verken gode eller varme ut. Kan ikke tenke meg at de er brukbare til en norsk vinter med snø og slapps + kulda. 🙂

 45. Ragnhild :)

  NEI!:p Moon boots har aldri sett bra ut på noen som helst.

 46. Gunn ine

  Bruk de på hytta davel,i solveggen

 47. Tjaa.. Jeg har i de senere årene ikke vært noen fan av moon boots. Føler det er veldig… 2001? Men fargene derimot – de likte jeg kjempegodt! Glitter og stas får et stort JA fra meg 🙂

  1. Cecilie

   Me too! Kjøpte de for 1 mnd siden og gleder meg allerede til å bruke de neste vinter 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *