årets første…

inthesun_5

… kaffekopp i vårsola! Og for en herlig følelse! Jeg kjente virkelig at dette var noe jeg trengte. Etter en chili latte ble i hvert fall smilet mitt like bredt som på 17. mai 🙂 Nå gleder jeg meg til mange kaffekopper i solen fremover! 

inthesun_4

inthesun_7

inthesun_2

Jeg startet dagen med en treningsøkt: 30 minutter med kjappe intervaller etterfulgt av 30 minutter med styrke på armer og mage. En effektiv time. Hadde ny giv etter at pulsbeltet mitt dukket opp igjen, svetten skvatt til alle kanter! Pulsbeltet mitt har nemlig vært savnet i to eviglange døgn og lykken var stor da jeg plutselig oppdaget det inni skapet til Nelia i dag tidlig. Hæ?! Altså, ikke spør meg hva det gjorde der. Tipper det er en litt distré Caroline som en tidlig morgen har fått på seg treningstøyet før linsene, og har rotet rundt i skapet til lille på jakt etter dagens antrekk. Til henne altså. Så har det vel bare blitt liggende der mellom bukser og kjoler. Her snakker vi korttidshukommelse. Noen ganger blir jeg nesten litt redd for hvor det skal ende. Uansett! Treningsøktene blir virkelig så kjipe uten pulsbelte og klokke når du er vant til å trene med! 


Ellers har jeg bare jobbet hjemme i dag før jeg møtte Lars-Kristian i byen for å ta noen serier med bilder, så var det henting i barnehagen, middagslaging, lek og kveldsstell og nå sitter jeg her 🙂 En kjempefin og helt vanlig hverdag, akkurat som jeg liker det. Helt vanlig var den ikke da, ettersom både kafétur og sol har sneket seg inn. Men veldig fin var den 🙂 

26 kommentarer

 1. Nydelig antrekk <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie! Gleder meg til å vise hele 🙂

 2. Mathilde Johnsen

  Duu er flott du!!

  1. Caroline

   Tusen takk, vakre deg <3

 3. Jeanette

  kanskje Nelia som har gjemt det for mamma 😛

  1. Caroline

   Hahaha :p

 4. Så kjempe flott vårantrekk!!
  Kvar har du kjøpt jakka?
  Ha ha :)) skal sjå lille Nelia har treningsplanar då!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra Zara 🙂

   Haha :p Skal ikke se bort fra det 😉

 5. Lissconnie Paixao

  Hei,kjøpte isen din i dag og den var helt fantastisk:) Frisk og veldig god,få kalorier og masse deilig sommersmak:)
  Tusen takk,løp og kjøp:) Klem og god dag til deg.

  1. Caroline

   Så gøy at du likte den! Tusen takk 😀

 6. Nydelige bilder 🙂 Godt å høre at det er flere med korttidshukommelse om dagene hehe

  1. Caroline

   Alltid fint å vite at vi er flere! Det kan jo være ganske skremmende når det inntreffer såpass ofte :p Får håpe det forsvinner med den siste snøen 😉

   Klem!

 7. Hei Caroline!

  Jeg lurer litt på noe angående treningen din. De PTtimene jeg har hatt har jeg fått beskjed om at jeg enten må trene intervall/løpe eller trene styrke fordi de to jobber imot hverandre. Hva vet du om dette? Ettersom du gjør begge deler (og som jeg tenker at jeg ville gjort det).. 🙂

 8. Når har du tenkt til å snakke om isen? 😛

  1. hahahahaahah

 9. Så stilige solbriller!
  Kvar er dei frå? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! De er fra Zara 🙂

   Klem!

 10. Så hyggelig med kaffe i sola da 🙂
  Håper været holder seg slik fremover!
  klem
  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

 11. Henriette

  Spiste du hele bollen?

 12. Susanne caroline

  Nydelig antrekk! <3

 13. åh, så herlig med endelig litt vår !

 14. Oi saa fine bilder!!!! Jeg gaar inn paa et rom, maa snu aa gaa ut og gaa inn igjen fordi jeg husker ikke hva jeg skulle hente… Ha ha!

  1. Caroline

   Haha :p

   Tusen takk, Hege 🙂

 15. For en fantastisk topp med sitroner. Kan jeg spørre hvor den er fra?

 16. Det er noe eget med hverdagen 🙂

 17. Ooo! knall tøffe briller! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *