runners world

yey mandag

Hei mandag, en ny start og en ny uke! Jeg blir så GLAD når sola skinner! Å våkne av at den allerede er oppe er nesten nok til å gi meg energi for resten av dagen, jeg blir som en duracellkanin med en gang, ser for meg alt jeg skal gjøre, alt jeg vil gjøre og alt jeg bør gjøre – samtidig! Akkurat en sånn type energi jeg trenger for å kicke mandagen i gang for alvor. Lars-Kristian startet litt senere enn vanlig på trening i dag, så vi har hatt en litt roligere fellesstart selv om dagen begynte tidlig. Jeg har sittet i hjemmekontorkroken min mens Nelia har lekt på rommet sitt og han har sittet ved stuebordet og fått unna sine plikter. Ikke dårlig på en mandag, den er gjerne litt mer heseblesende, med mann og barn ut døren og jeg etter med hundene på tur. Så jeg skal altså ikke i gang med treningsøkten for dagen før nå og jeg er virkelig fristet til å ta den utendørs. Må bare se om jeg finner skoene mine med brodder først, tror de vil komme godt med. Det er masse is her fortsatt! 

runners worl_7

Jeg fant dette bladet på bensinstasjonen her om dagen og måtte ta det med meg hjem. Her er det mye inspirerende og fin lesing, gleder meg til å finne tid til å bla gjennom, rakk så vidt å åpne det i dag sammen med banansmoothien min. 

runners worl_2

I dag laget jeg den av ♥ 1 stor banan ♥ 1 scoop vaniljeprotein ♥ noen mandler ♥ 2.5 dl. mandelmelk 

runners worl_3

– so good – 


Ha en fin mandag, dere! Vi sees senere ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

Okey! Let’s do this translation thing again! I really want all of my non-Norwegian readers to have a good reading experience as well, so I am going to try and start over with translating all of my posts in the future. Hope this is something you will like! And once again I have to say that my english is probably not perfect, but I think you’ll understand most of it 😉 

So hello Monday! As you all know this is my favorite day of the week. It represents blank sheets, a new start and for me it is important to fill it with things I love and things I have to do. Like work, being with friends and family, working out, reach my goals with drinking enough water and such 😉 And the best of all is that I can do the things I didn’t find the time to do last week. My to do list is never empty, but as always I will try to get it empty by the end of this week 😉 Let’s go! 

Lars-Kristian started later than usual today so we had the chance to a slow morning even though we were up pretty early. Ah! Feels just about right. I am heading for my workout now, very inspired since I found this magazine about running the other day. I love it! Got the chance to take a look at it with my banana smoothie this morning. It is very easy to make and SO good! All you need is 

♥ 1 medium banana ♥ a few almonds ♥ 2.5 dl. almond milk ♥ 1 scoop vanilla protein 

Enjoy! And happy Monday ♥ 

[/showhide]  

34 kommentarer

 1. It’s unbelievable how well you are in shape! Wow, my honest compliments! And I really like your running look <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie! 🙂

   Hugs!

 2. Herlig med utetrening. Her er vi så heldige at all snø og is endelig er borte 🙂 Det var etterlengtet, selv om langrenn er en stor favoritt hos både store og små i familien, men det kan man dra på fjellet for å gjøre 😉 og det er jo snart påskeferie uansett 🙂
  Deilig med bare veier og sol. I går så jeg faktisk flere hestehov under løpeturen min – et sikkert vårtegn for meg
  Ha en riktig så god uke

  1. Caroline

   HELDIGE deg!! Hestehov 😀 Gleder meg til det dukker opp her også! DA er det vår 🙂 Blir langrenn og slalåm i påsken her også, og kanskje til helgen – vi har jo snø uansett :p Klem!

 3. Så fresht treningstøy! 😀
  Hvor er det fra?
  Stilig blogg, stå på!

  1. Caroline

   Fra Aimn / Get Inspired 🙂

 4. Hei Caroline!
  Så kuult at du fant bladet vårt interessant. Håper det er mye innhold der som du vil like 🙂
  Eivind Bye, redaktør Runner’s World Norge

  1. Caroline

   Det håper jeg også 🙂

 5. Du er så utrolig flott! Stå på fine Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. Takk for inspirasjonen <3

  1. Caroline

   Bare hyggelig 😉

 7. Elsker det bladet 🙂

 8. Herregud, du ser FOR bra ut 😀 Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk :p

 9. Ha en fin mandag, Caroline! Og så håper jeg at du forteller oss om isen din snart 😀 Har kjøpt både din og Camilla sin og de var veldig gode. Kommer garantert til å bli en suksess!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det kommer informasjon om ikke alt for lenge!

 10. Kva for eit proteinpulver bruker du? Slit med å finne eit i vaniljesmak som ikkje er alt for søtt.

  1. Caroline

   Jeg bruker et fra helsekosten, kjøpes i diiiger tønne så jeg har det alltid en liten evighet :p Merket er Proteinfabrikken, det heter 100 % whey vanilla dream – er ikke særlig søtt 🙂

 11. You’re beautiful <3

  1. Caroline

   Thank you sweetie <3

 12. Hvilket proteinpulver bruker du?

 13. Solstråle

  Wow veldig flott veltrent mage motivasjon til tusen

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Ingenting er som en hod start på uken 🙂

  Jeg vil bare fortelle deg at jeg setter så utrolig stor pris på jobben du gjør med bloggen! Det er trist å se hvordan mange av de andre toppbloggerne holder på, det virker som at det som gjelder nå er å sjokkere og provosere mest mulig :/

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

  2. Er helt enig 🙂 Det er så gjennomført det du gjør, ordentlig. Samtidig motiverende 🙂

 15. Heisann☺️
  Har egentlig kanskje et spm til Lars Christian:
  Hvorfor er det så mange som sier at de med diabetes 1 ikke kan gå på ketogen diett, altså være i ketose? De med diabetes 1 må jo allikevel tilføre kroppen litt insulin pga feks transport av kalium over cellemembran og for nyttekjøring av glukose. Det er jo ikke sånn at kroppen ikke får noe som helst insulintilførsel. Kan du/ dere svare på dette?

  1. * nyttegjøring, ikke nyttekjøring

  2. Caroline

   hei 🙂

   Svar fra Lars-Kristian: Litt usikker her, men jeg tror det går på dette med dosering og at et ketogent kosthold gjør at dette kan bli mer utfordrende. Jeg kan spørre noen som vet en del om dette, og så legge igjen en kommentar senere 🙂

   1. Hei! Har et barn med type 1, og er dermed litt oppdatert håper jeg 🙂 Ikke så god på å forklare selv, men fant et svar på lommelegen som jeg synes forklarer det godt. Kopi:
    Hei.

    Personer med diabetes type 1 må definitivt ikke gå inn i opplegg med ketogene dietter uten tett oppfølging av fastlegen. Det er svært uforsvarlig og potensielt meget farlig.
    Fastlegen må også vurdere i hvert enkelt tilfelle om det er forsvarlig eller ikke, avhengig av hver enkelt persons diabetes og helsetilstand for øvrig.

    Det kan teoretisk gå meget, meget galt om en diabetiker setter i gang med ketogene dietter uten videre. Dette kommer blant annet av at når karbohydratinntaket reduseres så drastisk som det gjør i en ketogen diett må insulindosene reguleres og reduseres betydelig. Hvis ikke dette gjøres korrekt vil man kunne gå i koma på grunn av særdeles lavt blodsukker m.v. 
    Noen diabetikere vil kunne klare dette med svært hyppige blodsukkermålinger og tett kontakt med lege for doseendringer av insulin m.v., mens andre har kanskje en for vanskelig regulerbar diabetes eller for lave kunnskaper om insulindosering m.v. til å kunne håndtere dette.

    Håper dette var en grei forklaring.

    Dr. Brynjulf Barexstein allmennlege / sjefssvarlege
    Lommelegen.no
    http://www.barexas.com

   2. Caroline

    Dr. Brynjulf Barexstein er en legende på lommelegen 🙂 Han ville jeg hørt på! 🙂

 16. Hei, Caroline!

  Slike innlegg som dette er de jeg liker best! Elsker snakk om trening osv, håper du kan starte med det igjen. Du er rå!
  dinaseveryday.blogg.no

 17. Lurer på om du, eller kanskje noen av leserene dine vet om en app der ma kan samle alle oppskrifter man har lyst å beholde fra ulike nettsider? samle alt på ett sted på mobilen feks? 🙂
  Kommer jo over så mye gode oppskrifter fra din blogg, fra pinterest osv, men blir så rotete å lagre litt overalt, har lyst å alltid ha det tilgjengelig å bla i , slik at det er lettere å velge, og lettere å handle til de 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *