føler at våren er på vei

antrekkM

Du vet den kriblende følelsen som sprer seg i hele kroppen når du hører årets første, ordentlige fuglesang? Lukten av fuktig asfalt som tørker når solen skinner treffer den og nakne trær som har fått sine første knopper? Følelsen kan på mange måter sammenlignes med å være våryr, jeg blir i hvert fall så glad at jeg har lyst til å hyle høyt når den treffer meg. Den følelsen har jeg gått rundt med i dag. Snart vår! Ellers har jeg vært alenemamma i ettermiddag, hentet i barnehagen, laget middag, badet, lest for og kost masse før det var på tide å besøke drømmeland. Pappa er fortsatt i Drammen, så vi har hatt jentetid og noen dager er det så utrolig koselig det også! Jeg kommer ikke over hvor stor hun blir! Det lange, vakreste håret, skravla går i ett og ikke minst elsker hun å synge! Det finnes jo nesten ikke noe skjønnere enn en liten gullhår som spinner rundt på parketten, danser og synger det som høres ut som Prinsesse Sofia-sanger. Jeg tror jeg har minst hundre videoer av det på mobilen allerede. 

I Skien er snøen på vei bort, så før helgen fikk jeg endelig luftet det som kanskje er favorittskoene mine fra kolleksjonen min med Bianco. Fargen på disse er helt nydelig og passer så fint sammen med beige!


antrekkM_8

antrekkM_4

antrekkM_9

antrekkM_10

antrekkM_2

antrekkM_11

(annonselenker) vest HER / genser HER / boots bianco by caroline berg eriksen HER / veske adax by caroline berg eriksen HER / jeans bikbok / solbriller specsavers / (sponset) klokke cluse


Nå skal jeg lage litt kveldskos, krype inn i en myk joggedress og etter hvert ordne litt med fotoalbum. Ikke noe jobb i kveld, med unntak av et sett med bilder jeg må ta 🙂 Sov godt, dere ♥ 

31 kommentarer

 1. Barbora

  Så fin antrekk Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Hei Caroline,
  Er denne fargen av Nelia-vesken kommet i butikker nå? Hvilken pris ligger den på? Veldig fin 🙂 er så fornøyd med min Caroline-veske, så har veldig lyst på en beige Nelia-veske!

  Smakte forresten isen «din» idag! Såå god, og perfekt for meg som ønsker å passe på sukkerinntaket uten å måtte gi opp kosen 😀

  1. Caroline

   Ja, den er i butikk 🙂 Prisen på Nelia-vesken er 1699,-.

   Den er kjempegod! Det kommer mer informasjon om den senere 🙂

 3. Knallfint antrekk 🙂 Digger de ankel bootsene, lyse farger = VÅR 🙂 Jippi… endelig! Husker du navnet på jeansen ? Superfin farge og fasong 🙂 Knallfin den nye fargen på vesken din også 🙂 Ha en fin mandags kveld 🙂

  1. Caroline

   Never Denim Super Flex 🙂

   Ha en fin mandag du også!

 4. Hei, Caroline!

  Antrekksbildene dine er alltid så fine, jeg lurer på om du kunne fortelle meg hvilket objektiv du bruker? 😀
  Begynte for noen måneder siden med boligfoto, og jeg magler liksom et fint objektiv til å ta slike bilder du tar når du tar antrekksbilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Vi bruker litt ulike, avhengig av bildeforholdene 🙂 På disse har vi brukt Sigma 105mm f2,8.

 5. Kjersti

  Hei flotte du!:-) kjøpte disse skoene i dag faktisk!:-) helt forelsket:-) lurer på om d går an å ha kjole og sort strømpebukse i disse mens vi venter på mer varme eller ser det bare rart ut siden de er åpne på siden…? Klem:-)

  1. Caroline

   Det kan du absolutt ha! Men personlig er jeg mest glad i de sorte når jeg skal ha strømper i, selv om jeg har sett flere få det til med disse i mocca også 🙂 Det er bare å prøve seg fram! De har jo sårt såle, så jeg synes det skal gå 🙂

 6. Jessica

  De skoene er så lekre! Kanskje et litt dumt spørsmål, men blir de klam når man ikke kan ha strømper i dem og de er forholdsvis lukket?

  1. Caroline

   Takk 😀 Nå har jeg ikke hatt dem på meg i timesvis, men jeg merket ikke noe til det da jeg brukte dem 🙂 Om sommeren er det jo gjerne litt varmt i luften, men det skal ikke bli særlig ubehagelig når du har disse åpningene på siden 🙂 Du kan også ha en tynn strømpesokk nedi for eks. 🙂

   Klem!

 7. Hva typer sokker passer til den type sko? Bruker du de som en sandal?

 8. Hei Caroline❤️ Jeg er 12 år og er din aller største fan, jeg leser bloggen din her eneste dag har aldri gått glipp av det, og jeg har deg på Snapchat. Jeg har akuratt lyst til å bli som deg, jeg elser deg , du er sykt pen, Nelia er kjempe søt er det mulig og bli søtere

  1. Hver eneste dag, skrivefeil, jeg har lyst til å ta bilde med meg og få autografen din❤️❤️

 9. Og Lars Kristian er en sykt god fotball spiller.

  1. Caroline

   Tusen takk, Melody! Så utrolig skjønn du er 🙂

   En stor klem til deg!

 10. Så fint det bildet av deg foran døren var! Gleder meg til å ta en titt på kolleksjonen din neste gang jeg er i nærheten av bianco.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Jane (Danmark)

  vældig fine sko/støvler !
  Vi kan godt blive enige om, at vår er noget af det bedste som findes 🙂

 12. Disse skoene dine ser så fine ut. Jeg har en skade i foten,å klarer ikke gå med høye heler. Men de du har der ser perfekte ut. Skal jammen se om jeg finner ett par og prøve de.
  Ha en fin dag. Klem

 13. Superfint antrekk! Jeg er så forelsket i de bootsene dine, lurer på om de faktisk må bli mine, hihi 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! De er kjempelekre 😀

 14. Mathilde Johnsen

  Heia vakre Caroline:) Ville bare si at jeg igjen har skrevet til deg på direkte melding på instagram, og prøvd å lagt deg til som venn på facebook. Skjønner at du får så mange, at du kanskje ikke legger merke til alle, ville derfor bare si ifra til deg her fordi jeg vet jo at du alltid leser kommentarene dine. Håper du har det bra, og nyter fine vinterdager med familien din. Stor klem fra meg <3

 15. Madeleine

  Veldig fint antrekk Caroline! Du er så flink til å sette sammen antrekk! :)<3
  Hvilken størrelse har du i genseren? Jeg skal gifte meg til sommeren og lurte på om du har noen tips til hvor man kan få kjøpt klassisk og fint undertøy? Trenger et korsett under kjolen, men det ser ut til å være vanskeligere å finne en jeg hadde trodd 🙂 Setter stor pris på tips!

  Trenger kanskje ikke å gjøre denne meldingen offentlig:)

 16. Går det an å justere reimen til Neliavesken? Den ser litt lang ut på noen bilder her! Eller bare holder du den, eller har den rundt albuen (og ikke over skulderen)? 🙂 Og skikkelig fint antrekk forresten, veldig våraktig!

  1. Caroline

   Ja, den kan justeres 🙂

   Tusen takk!

 17. Karoline

  Elsker hele sammensetningen av antrekket ditt, helt nydelig! Vesten og genser blir litt stramt for mitt budsjett, kunne du laget et luksus vs budsjett paa det antrekket? Eller noe annet liknende som passer seg naa som det gaar mot vaar?

 18. Utrolig fine sko. Er de laget av skinn?
  Og lurer veldig på om det kommer et innlegg om hvordan prosessen med å designe og lage skoene og veskene gikk for seg? Det hadde vært spennende å lære mer om. 🙂

 19. Det bilde nr.2 der var utrolig fint av deg!! 🙂 Du kler så godt det korte håret!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde! Jeg trives veldig godt med det også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *