1 genser – 5 måter å style den på

sjp ellos 5

Sarah Jessica Parker er Ellos sitt nye ansiktet utad, og nå som jeg har sett kampanjebildene tror jeg kanskje at jeg elsker henne enda mer! Hun får absolutt ALT til å fungere! Rimelige plagg ser superekslusive ut og casual får en helt ny betydning. Jeg elsker stylingen som er gjort i kampanjebildene, og synes absolutt du skal sjekke ut alle sammen dersom du ikke har fått det med deg.  Bildet over inspirerte meg til å lage en collage hvor jeg tar for meg én genser og viser deg fem måter du kan style den på, så det har jeg jobbet litt med i dag 🙂 Vår og sommer er jo like rundt hjørnet og maritime striper er et must hvert eneste år – denne sesongen er intet unntak. Jeg har kjøpt mange stripete gensere med årene, men favoritten min er faktisk en jeg har fra Ellos. Den er myk og glatt i stoffet, faller fint og har et passe snitt som gjør at den kan brukes til både jeans, skjørt og mye annet. Det er mange måter du kan style en maritim genser på, så her er noen tips fra meg! 


5 antrekk 1 genser hoved

(annonselenker) genser HER 1.snekkerbukse h&m 2. all stars HER 3. skjørt HER 4. sandaler HER 5. jeans HER 6. hvite sneakers HER 7. panamahatt HER 8. denimskjørt HER 9. høye espadrillos HER 10. flate espadrillos HER 11. chinos HER 

21 kommentarer

 1. Hei Caroline, kjempe fint tips:) pleier og handler fra ellos selv i mange år. Beste kjøpet er de stripete genserne.
  Så forresten video av deg på bianco’s sin hjemmeside, og lurer på hvorfor du ikke har vist de på bloggen din og hvorfor du ikke har skrevet noe om isen som du har laget. Camilla pihl har reklamert mye av sin designer. Hvorfor har ikke du også gjort det?
  Synes forresten at video av deg var kjempe fin:) klemmer

  1. Caroline

   Jeg laget min egen video da jeg avslørte nyheten: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/12/the-entire-collection-video/

   Ellers har jeg viet MYE plass på bloggen til både Bianco og Adax, jeg vil jo ikke overlesse dere med det heller 🙂 Det er helt tilfeldig at jeg ikke har postet videoen som Bianco har laget, den kom etter at jeg hadde fortalt om nyheten, så det ble liksom ikke sånn.

   Det kommer info om isen 😉

   Klem!

 2. Jeg liker dette innlegget veldig godt! Inspirerende å se hvordan man kan anvende plagg. Det blir mer konkret for oss som ikke er så flinke med mote – deriblant meg 🙂
  – Vil forresten gjerne høre mer om denne isen din! Ble supernysgjerrig av tidligere kommentarer i kommentarfeltet her 😛

 3. Christina

  Slike poster ser jeg gjerne flere av! Så er det litt lettere å spare til det ene plagget man har siklet på lenge,når man får flere muligheter til å bruke det!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Christina 🙂

 4. Hei Caroline! 🙂
  Stemmer det at du har lansert en egen is?
  Klem! <3

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂 Forteller mer om det snart! 🙂

   Klem 🙂

 5. Har så lyst på denne genseren, men synes det er så vanskelig med størrelsen:/ Jeg lurer på, hva er grunnen til at du ikke svarer på de mange kommentarene ang. isen din eller vil skrive noe om den?:) Forsatt god kveld:)

  1. Caroline

   Jeg har svart at det kommer mer informasjon om den 🙂 Kommer til å fortelle mer den kommende uken 🙂

   Klem!

 6. De tipsene/bildene nederst får jeg ikke sett – de er kun helt sorte :-/

  1. Caroline

   Så rart :/ Hvilken nettleser bruker du?

 7. Dette innlegget likte jeg veldig godt! Gjerne flere slike innlegg! 🙂 look 4 var utrolig stilig.

  1. Caroline

   Så gøy at du likte det! 🙂

 8. Rebecca

  Dette likte jeg! 🙂 Sånne innlegg er veldig inspirerende.

  1. Caroline

   Det er jeg glad for å høre, Rebecca 🙂

 9. Dette likte jeg også!! :D:D

 10. Nina Julianne

  Slenger meg på de andre og sier ja takk til flere innlegg som dette! 😀
  Har en veldig fin genser som ligner på denne, men har bare brukt den til jeans. Skal jammen prøve den til skjørt og annet nå! Er ekstra glad i den siden min kusine har sydd den 🙂
  Ha en fin uke !

 11. Så gøy! Jeg hadde tenkt å foreslå slike innlegg eller innlegg om basisgarderobe eller pakkelister. Det er så gøy å se hvordan andre styler plagg på forskjellige måter. Slike vil heg gjerne ha mange av 🙂 innertier med striper som jeg elsker! Genseren har jeg sett på før og nå er både den og den til 900 på vei 🙂

  1. Caroline

   Hyggelig at du likte innlegget 🙂

 12. Dette innlegget var virkelig flott! Utrolig gjennomført og inspirerende. Imponert! Stemmer i for flere slike innlegg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du likte det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *