1-årsdag og seriestart

BURSDAG_

God morgen! Det var absolutt ikke meningen å være borte fra bloggen i går, men jeg glemte dataen da Nelia og jeg skulle avgårde i bursdag og ettersom jeg ikke skulle hjem igjen på en god stund etter det, ble det vanskelig å oppdatere. Men nå er jeg her! Og jeg hadde en så fin dag i går! Det absolutt beste med helg er kvalitetstid med familien fra morgen til kveld, og ettersom det var seriestart hadde Nelia og jeg nesten hele dagen for oss selv. Vi dro hjemmefra rett etter ettermiddagsluren hennes og var i bursdagen til Adam og Thomas helt frem til kampstart. Tenk at de små guttene allerede har blitt 1 år! Synes ikke det er lenge siden jeg holdt dem for første gang. Eller siden vi feiret Nelia sin første bursdag. Tiden går så fort! 

BURSDAG_11

– hihihi! så skjønne! – 

BURSDAG_1

BURSDAG_4

BURSDAG_3

BURSDAG_6

– disse cupcaksene var populære! så fine! – 

BURSDAG_2

BURSDAG_5

BURSDAG_7

BURSDAG_12

BURSDAG_9

BURSDAG_10


Etter bursdagsfeiringen var vi stappet av pølser, brus og kaker, men vi fortsatte pølsefesten på Skagerak Arena. Det var i hvert fall det første Nelia ville ha da vi kom fram 😉 Det hører visst med! Vi begynner å bli mange fotballfruer med barn nå, så vi har en helt egen losje under kampen – blir nesten som tidenes playdate annen hver søndag 😉 De fleste barna er fra nyfødt til 3 år, så alle leker jo så godt sammen i hver sin aldersgruppe – så hyggelig! I går hadde de største jentene Prinsesse Sofia- og seigmannfest, så da fikk mødrene fulgt med på kampen 😉 Utrolig deilig med seier i første runde! Nå gleder jeg meg til våren kommer og vi kan sitte ute uten å fryse! 

Vi skal snart spise sen frokost, så står en treningsøkt på planen før jeg skal forberede en ny uke med litt jobb. Håper å få filmet ferdig spørsmålsrunden også 🙂 I kveld må vi få sett ferdig den nye James Bond-filmen! Har satt den på altfor sent de siste dagene, så jeg har sovnet hveeer gang :-p 

Ha en kjempefin søndag! 

23 kommentarer

 1. Så utrolig fine bilder og fin kjole du hadde på deg!
  Er den fra Zara?
  Ha en fin søndag!
  🙂
  Barbara
  http://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Ja, den er fra Zara 🙂 Ha en fin søndag du også <3

   Klem!

 2. Jeanette

  Koselige bilder 😉 Er det kun noen spesielle butikk-kjeder som selger isen din? Har så lyst å smake! Synes kritikken du har fått for det er helt bak mål. Hva er galt med en sunn is liksom?

  1. Caroline

   Den selges hos Shell, 7 eleven, rema 1000 og Narvesen 🙂

   1. Har du lagd en egen is? Det har jeg ikke fått med meg 🙂

  2. Helt enig, ble så oppgitt da jeg så God Kveld Norge.. Et sunnere alternativ er jo superbra, hvertfall for meg som ofte tar meg en og to ispinner om dagen når det er på det varmeste 🙂

 3. Such a super cute birthday party and you and Nelia are looking fantastic as usual <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena <3

 4. Ser virkelig ut til at dere har kost dere masse

 5. Du ha fått din egen is i frysedisken, jo! Helt nytt for meg – grattis! Gleder meg til å smake!

  1. Hæ, dette må du jo skrive om Caroline!

 6. Vet du om Siri har sluttet helt å blogge? Liker både din og hennes blogg veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Takk! Likte hennes veldig godt da hun blogget også 🙂 Tror hun har bestemt seg for en pause akkurat nå, men det kan jo være hun kommer tilbake igjen 🙂

 7. Rebecca

  Du skriver at du glemte dataen da du skulle avgårde i bursdag, og beklager at du ikke fikk oppdatert bloggen… Er det virkelig blitt sånn, at bloggere må dokumentere absolutt alt? Jeg syns det er trist at du føler at du «svikter» når du ikke får oppdatert kontinuerlig… Det sier seg jo selv egentlig, at er du i en 1- årsdag, så blogger man ikke? Dere burde alle slappe av litt innimellom, og ta fri med god samvittighet. En kan ikke alltid være på!
  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Jeg hadde ikke tenkt å oppdatere i bursdagen, men etterpå 🙂 Men jeg er helt enig med deg. av og til blir det for mye :O

   Ha en fin dag du også <3

 8. Så koselige bilder!! Tiden flyr avgårde, er snart ett år siden min lille jente kom til verden og 🙂

 9. Monica M. Bergsvann

  Akkurat det samme røde brettet hadde min mor óg. ;o) Barndomsminner som kommer tilbake.

 10. Det så kjempekoselig ut! 😀

 11. Nå er det LENGE siden jeg har kommentert her :O Men ja, herlighet å fort tiden flyr! Spesielt med små barn i hus! Jeg fikk en liten gutt 2 uker etter at Nelia kom til verden, og nå ventes lillesøster om under 4 uker! Må nesten klype meg i armen noen ganger.. En må bare nyyyte! De blir så fort store<3

 12. Hei Caroline. Så søt nelia var. Hvor er hennes kjole fra.

  1. Caroline

   Den er fra Petit Bateau 🙂

 13. Mina Rajavi

  Hei Caroline,

  Jeg bare lurer på noe, kunne du være såååå sniil og si hvor du har kjøpt sofa-bordet ditt fra? Den med speil-aktig, som er på første bilde, av deg og Nelia foran. Hadde satt stor pris på. Har tenkt til å flytte bort og kjøpe akk sånt, likte den veldig godt.

  Tusen takk for svar!!
  Mina Rajavi

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *