fredagssnacksen: bliss balls med bringebær

fredagssnacksen bliss balls _2

Fredagssnacksen ble til allerede i går og nå står den og venter i kjøleskapet. Jeg kom nettopp hjem fra en tur hos Grenland Crossfit og i dag var det skikkelig, skikkelig tungt! Dødløft er virkelig ikke min greie, jeg blir stinn i muskulaturen etter bare noen serier. Så jeg er helt ødelagt allerede og kjenner stølheten snike seg på, så jeg gleder meg til en varm dusj, bodylotion og deretter en tur til byen for å jobbe litt der. Sitter og nyter en bliss ball i dette øyeblikk sammen med espressoen min, og selv om jeg allerede har min favoritt i DISSE som jeg laget for en tid tilbake, synes jeg denne varianten er en frisk erstatning. 

fredagssnacksen bliss balls _6

Bringebær bliss balls er perfekte å snaske på i kjøleskapet i løpet av helgen eller når som helst. 

fredagssnacksen bliss balls _4


du trenger 

♥ 3 dl. bringebær ♥ 3 dl. macadamianøtter ♥ noen dråper vaniljeessens ♥ 2 ss. fibersirup, honning eller agave ♥ 10 dadler ♥ kokosmasse 

fredagssnacksen bliss balls


slik gjør du 

Bland nøtter, friske bringebær og dadler sammen i en miksmaster. Du kan med fordel legge mandlene i bløt i ca. 30 min. før du skal bruke dem, men det er ikke et must. Rør inn fibersirup eller annen søtning og smak til med vaniljeessens. Rør godt og tilsett kokosmasse. Hvor mye du trenger avhenger av hvor tykk du vil ha deigen, men det er en fordel å bruke litt, slik at den ikke blir for klissete å jobbe med. Ikke blir forvirret av at det er peanøttsmør på ingredienselisten – jeg bestemte meg for å droppe det. Smaken ble mye bedre uten! 

fredagssnacksen bliss balls _1

Rull kuler av deigen, størrelse bestemmer du selv, men jeg fikk 25 kuler med passe stor størrelse – en liten munnfull. Rull dem i kokos før du setter dem i kjøleskapet Oppbevares kaldt, men kan fint stå framme litt når du skal nyte dem! KOS DEG! 

fredagssnacksen bliss balls _3

fredagssnacksen bliss balls _5


– gooood helg – 

47 kommentarer

 1. mmmh, disse så deillig ut! 🙂

 2. Härligt med ett hårt träningspass på en fredag 🙂

  När du skriver dødløft, menar du då markløft (deadlift på engelska)? Har aldrig hört någon använda ordet dødløft, så därför undrade jag 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 3. Åh, dette må prøves kjenner jeg! Ha en super helg, Caroline! <3

  1. Caroline

   Ha en super helg du også, Ingrid 🙂

 4. Thanks for sharing this extremely yummy looking sweets, dear Caroline. Totally my taste, I must try it out 🙂 Happy weekend!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Happy weekend to you too, Rena >3

 5. Dette så utrolig godt ut!! Skal prøves!

  Over til noe annet som jeg lurer på; Hvorfor er du ikke med på bloggerne?
  Jeg må si at jeg virkelig digger din blogg og synes den er veldig motiverende på flere
  områder, og synes det hadde vært utrolig gøy å se det live hvordan det foregår.

  1. Caroline

   Jeg har blitt spurt, men har egentlig ikke helt følt at det har passet inn i livet vårt :/ Det er egentlig ingen annen årsak enn nettop det 🙂

 6. Christine

  Hei! Jeg synes noen av innleggene dine har hatt altfor lyse bilder i det siste, blant annet dette innlegget og innlegget med sengetøy. Bildene er så lyse så det blir litt vanskelig faktisk å se kokkosbollene, må liksom anstrenge meg litt ekstra. Hakket mørkere bilder med mer kontraster ville vært mer avslappende 🙂 Bruker macbook og har prøvd å endre lyset, men hjelper ikke noe særlig 🙂

  1. Caroline

   Takk for tilbakemeldingen, Christine 🙂 Jeg liker bildene slik, men det kan hende bildene varierer litt i eksponeringen fra mac til mac. Det er flere som har påpekt dette, så mulig vi endrer litt på det i fremtiden 🙂

   1. Susanne

    Smaken er så ulik, jeg synes det er vakkert med de lyse bildene 🙂

   2. Sliter litt med å se på min mac også. Liker de lyse bildene dine, men disse var i lyseste laget. 🙂

 7. Er ikke dette reklameinnlegg? Smykket er ikke merket og ligger der vel ikke helt tilfeldig eller?

  1. Camilla

   Jeg tror faktisk det har seg sånn at hun bare har lagt opp en fin side i er magasin jeg!
   Tror ikke det har noe med reklame å gjøre i det hele tatt.
   Kanskje neste siden hadde en tights, så det tilfeldigvis kunne vært den i sted?
   Jeg tror nemlig at hun har full kontroll, og at hvis det hadde vært reklame, så ville hun merket det.
   Hun har vært i gamet en stund, så jeg føler på meg at du bare skal prøve å ta henne på noe!

  2. Caroline

   Det er nok ikke reklame, men smykket ligger der ikke tilfeldig, det har du helt rett i 😉 Det ligger der fordi jeg synes det er fint, og fordi det gjorde komposisjonen i bildet bedre 🙂

  3. Elisabeth

   At noe er reklame og derfor skal merkes som det, krever at Caroline får noe igjen for å gjøre det, enten i form av penger eller varer ( for eksempel at hun hadde fått et av smykkene til Jane Koenig). Jeg regner med at alle, også du, Astrid, legger ut bilder på IG eller Facebook der det vises klær,smykker,møbler og andre gjenstander du eier eller synes er fint, eller kanskje det bare er med på bildet mer tilfeldig ( vasen på bordet, klokken du har på armen, jakken til sidemannen). Ingen vil drømme om å kreve at vi alle skal merke slike bilder som reklame, ville vi vel? Jeg synes folk nå kan begynne å slappe av med alt dette reklamemerkingsmaset. Tror Caroline nå har rimelig grei oversikt over hva som skal merkes, og hvordan, uten at vi trenger ‘hjelpe’ henne….jeeeeez.

 8. Disse så helt fantastiske ut! Skal absolutt prøves ut.

  Jeg lurer på en ting angående LCHF-dietten som du og Lars Kristian har vært tilhengere av. Har dere gått en del bort fra denne nå den siste tiden? Jeg legger merke til at du fokuserer mer ( i hvert fall i matinnleggene på bloggen) på naturlig sukker i form av for eksempel dadler, og mindre på kjøtt og meieriprodukter. Bare lurer, siden en lavkarbodiett med mye fokus på kjøtt og fløte/ost og en plantebasert diett er så utrolig ulike og på helt ulike sider av «diett» spekteret. Du får jo helt sikkert en god del inspirasjon av søsteren din som driver en veganercafé også. 🙂

  1. Caroline

   Det har ikke vært noen endringer den siste tiden, men begge to har gått bort i fra den varianten vi fulgte helt i starten 🙂 Det går fint an å følge et lchf-kosthold selv om du forsøker å spise plantebasert, det er jo bare å spise mye fisk, nøtter, avokado, olivenolje osv. Dessverre er det mange som følger lchf som fokuserer mye på animalsk mat, det har jeg ikke spesielt tro på :/

   Men du har helt rett i at vi har begynt å spise mer plantebasert siste tiden, du kan lese mer om det her: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/19/pa-tide-a-gjore-noe-for-klimaet/

 9. Så herlig! Disse skal jeg absolutt teste ut 🙂 Heller dette enn smågodt – haha! Ha en nydelig helg <3

  1. Caroline

   God helg til deg også 🙂

 10. hei caroline!
  Jeg er bett av trenings basill 😀
  og jeg er ikke såå veldig erfaren på den fronten. Har du lagt noen grunnleggende artikkel om det førr? Jeg har nu prøvt å forstått det at det er mest effektiv å trene så at man blir anpusten og svett. at det kan være bare en liten kort økt, men at det er faktisk mere effektiv enn at man går 1,5 time tur. Jeg er veldig intressert i allt det der hva treningen gjør med kroppen og allt sånt.. vanskelig å forklare men det at jeg har sjønt hvor viktig det er, det er så godt 🙂
  sjønner du må ha omså bare en liten spring tur hver dag. 🙂

  1. Caroline

   Her er det mange faktorer som spiller inn, men det viktigste er at du faktisk gjør noe, ikke nødvendigvis hva du gjør 🙂 Kanskje du burde finne noe som du synes er morsomt, fremfor bare å trene på den måten du tror er mest effektivt? 🙂

  2. Kjøp deg et hoppetau! Mener jeg har lest en eller annen plass at å hoppe 10 minutter (i strekk) forbrenner omtrent like mye som 30 minutter jogging! I tillegg får du jo brukt hele kroppen:) om det med 10 min hopping er bedre enn 30 min jogging vet jeg jo ikke om stemmer, men effektivt er det hvertfall! Blir såå støl av det:D
   I tillegg synes jeg det er utrolig gøy!

 11. Når det først er snakk om snacks.. Hva er greia med den isen? Har jeg gått glipp av noe?

 12. Ser nydelig godt ut! Skal testes så takk for tips 🙂

  Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, http://www.fightit.no
  Treningsklær til jenter, treningstilbehør, kosttilskudd og helsekost.
  Akkurat nå ville priser på Gavelo, We Are Fit, SKINS og Stay In Place <3

 13. Gunn ine

  Wow dette så snadder ut Caroline
  God helg til deg og dine.

  1. Caroline

   God helg til dere også 🙂

 14. Åh disse så gode ut!
  Jeg har nettopp laget Raw gulrotkaken din for hånd (vi eier ingen kitchenaid eller lignende) og den ligger nå i kjøleskapet og godgjør seg! Gleder meg skikkelig til den blir ferdig! 😀
  God helg til deg og dine!

  1. Caroline

   Håper den smaker <3 Og god helg til deg og dine også! 🙂

 15. Dødløft som deadlift (markløft)?
  Mulig jeg har sett feil på snap men bruker du pulsklokke når du trener styrke? Og isåfall hva er grunnen til det?

  1. Caroline

   Jeg bruker det på crossfit fordi det i stor grad også er en kondisjonsøkt og jeg liker å registrere øktene mine 🙂

 16. mener du markløft? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 17. Det ser så godt ut! Nam 🙂
  skal kjøpe ingrediensene og prøve meg frem , takk for oppskrift!
  Klem,

  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

 18. Hej härliga du!
  Kikar in och önskar dig en fin fredagskväll.
  Idag och imorgon har jag två stora intervjuer med systrarna Montazami inne på bloggen – missa inte detta!
  Kram fina! <3

 19. Hei Caroline!
  Når kommer del to av spørsmålsrunden ut?

 20. Johanne

  Mm, ser deilig ut! <3

  Men, "Du kan med fordel legge mandlene i bløt.." Mandler??

 21. Ranveig

  Disse så digge ut, blir påskegodis 🙂 Du skriver at mandle gjerne kan ligge i bløt, men finner ikke mandler i ingredienser. Der har du kun nevnt macadamianøtter. Skal det være med mandler også?

 22. Hei, fine bilder, men altfor lyse!!!

 23. Hei:) vi er noen som lurer på hvor du har kjøpt den hundesengen /sofaen, som du ser på noen av bildene du har lagt ut!:)

 24. Og i 1 sånn kule er det hvor mange kcal?

 25. Kristine

  Hvor har du kjøpt de nydelige marmorservicet og skjeen? 😉 God helg fine deg 😀

 26. Hei, leser bloggen din i ny og ne, veldig gjennomført og fin! Men nå måte jeg skrive en kommentar. Jeg lurer på hva de «fatene» eller «brett» eller hva nå det en kalles heter? Altså de du har bringebær og blissballs på. Serveringsfat? Hvor er de fra? Og hva heter eventuelt merket? 🙂

 27. Nominerer kosekuler som norsk navn på denne konfekten 😉 Allitterasjonen i behold og all tingen!

  1. Caroline

   Haha 😀 Den skal jeg huske på! 🙂

 28. Kan man bruke noen andre nøtter enn de?:) de var så dyre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *