tie a ribbon in your hair

antrekkT_4

antrekkT_1

Prosjekt påskeegg tok lenger tid enn jeg hadde sett for meg, men det ble så fint! Og jeg vet om en liten jente som kommer til å bli SÅ glad når hun får det! Gleder meg til å vise dere, håper å få ut bildene og fremgangsmåten i løpet av kvelden. Ellers har dette vært nok en a jour-dag og jeg starter så smått å komme i mål etter mange dager borte i forrige uke og uken før der. Endelig! Kofferten er omsider tom igjen, vaskemaskinen har fått kjørt seg, eposten har fått en grundig gjennomgang og ikke minst: jeg har fått tilsendt bilder av Bianco i dag. Jeg er klistret utover hele Rådhusplassen i København og jeg tror jeg sviiimer av! Hvor kult er ikke det? Legger snart ut et bilde på instagram, det føles jo helt uvirkelig! Uansett, fuglene kvitrer i dag så jeg har hatt dørene på vid gap fra jeg stod opp – noe som selvfølgelig resulterte i at de fantastiske husfluene fant veien inn. Bah! De ER virkelig en del av det å bo i et hvitt hus på landet. Men det er faktisk helt greit akkurat nå. For meg er det på flere måter et ganske sikkert vårtegn 😉 Deler noen antrekksbilder med dere fra tirsdag! 


antrekkT_3antrekkT_9antrekkT_2antrekkT_7antrekkT_8antrekkT_10

skjort lindex / skjørt h&m / kåpe in wear / boots bianco / veske mulberry / solbriller specsavers / hårbånd asos / ringer hasla + h&m 


Mølla venter på meg! Det frister egentlig med en løpetur ute nå kjenner jeg, men sola er på vei ned allerede og det er jo faktisk kaldere enn jeg forestiller meg. Snart!! 

25 kommentarer

 1. Elsker antrekket! Du er sååå nydelig! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Celine 🙂

 2. Hadde ikke du snødd inne for et par dager siden? Ser ut som vår! :p

  1. Caroline

   Takk og lov for det! Snødde inne på søndag :O

 3. Hvor har du kjøpr solbriller? online eller?

  1. Caroline

   Jeg vant dem på Vixen Blog Awards 🙂

 4. Så fint antrekk!!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Hei jeg visste ikke at du skulle få din egen is:)) så den i butikken i fag. Det var kjempe kult!! Stor fan!!! :))

 6. Så at du har fått din egen is på rema i dag. Kan ikke huske å ha lest noe om det på bloggen. Har den kommet nå nylig? 🙂

 7. Kom over en Bianco butikk i Tyskland i dag. Gikk i mine egne tanker i et kjøpesenter og så plutselig en sko i inngangspartiet til en skobutikk som lignet mistenkelig på en av dine modeller. Så løftet jeg blikket og så rett på en svær plakat av deg, og så jo da at det var plakater med deg både i utstillingsvinduet og ellers, og så jo også da endelig at det var en Bianco butikk. Utrolig bra!! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Så utrolig morsomt 😀

 8. Hei 🙂 hvorfor betaler du ikke frisørtimer selv egentlig ? Ikke ment som kritikk, bare lurer.

  1. De som får noe tar vel imot selv er jeg fattig og har mistet nesten alt håret mitt så hadde vært fint fått sponset slikt men de sponser bare kjendiser.

 9. Så flotte bilder av deg 🙂

 10. Så fint antrekk 😀 hvilket merke er det på de fine solbrillene? Superlekre!!

 11. Nydelig hverdagsantrekk 😀 Elsker bloggen din og inspirasjonen du gir. Det er en plass for drømmer og en virkelighetsflukt fra alt som er kjipt og kjedelig, akkurat slik jeg føler blogger skal være!! Hvor kjøper du strømpebuksene dine? Jeg er på utkikk etter svarte strømpebukser som dine som er helt tette, helst i ull. Gjerne del dine strømpebukseerfaringer med meg da jeg aldri finner noen jeg liker 😉

  Ha en flott kveld videre med din lille familie 😀

  Klem fra en fast leser siden begynnelsen

 12. Anne Siri

  Hei 🙂 Så fint antrekk! Lurte bare på om det er lenge siden du kjøpte kåpen, og om du eventuelt har en link til den?

  1. Mariann

   Det lurer jeg på også 🙂 Eventuelt om du vet hva modellen heter så googler jeg gjerne selv jeg 🙂

   1. Marlene

    Det lurte jeg på å 🙂 kjempe fin, finner den ikke

 13. Har du fått egen is?:D Hvorfor har du ikke nevnt dette på bloggen?:)

 14. Flott antrekk!

 15. Åh, så fint antrekk! Hadde aldri tenkt på å kombinere to ulike blåfarger slik, men det ble kjempefint! Du er inspirerende!

  1. Caroline

   Tuusen takk, Ida 😀

 16. Dette antrekket var skikkelig meg 🙂 Har du link til de forskjellige plaggene? Ønsker deg og dine en flott weekend, her skal boden ryddes!!! Haff…:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *