gårsdagens kontor inkludert me-time

gevir_5

I går var jeg hos Nikola for å få fine striper igjen og i stedet for å klippe håret denne gangen, tenkte jeg å la det gro litt! Til sommeren vil jeg ha en liiiiten smule lenger enn jeg har hatt de siste måneden. Tror jeg i hvert fall 😉 Så det ble en litt skrå bob denne gangen, som er noe lenger i front, så får jeg i hvert fall følelsen av at det er litt mer lengde på det. Bak har vi ikke gjort noe – gleder meg til å style det senere i dag! 

gevir_3

gevir_2

– før – 

gevir_1

gevir

Etter frisørbesøket dro jeg innom Nespresso! Det ligger jo i samme bygg som Gevir, så da ble en god del espresso med meg hjem, sammen med en kjempefin kaffekapselbeholder 🙂 Så satt jeg meg på en kafé og jobbet litt, tenkte det var greit å slippe unna rushen og så hadde jeg en del å gjøre også, selv om det er veldig kjekt at jeg kan jobbe fra dataen når jeg er hos frisøren. Da får jeg faktisk gjort litt samtidig som jeg blir fin på håret – ganske deilig 😉 Men jeg skal innrømme at jeg fikk litt panikk da jeg lå ved vasken og fikk hodebunnsmassasje. Drømte meg helt bort og våknet med bind foran øynene, munnen var på vid gap og det var liiiike før jeg siklet. Haha! Hadde ligget der i nesten 15 minutter og bare sovnet fra alt! Så hadde jeg like gjerne fått en hårkur som skulle sitte en stund, så da var det helt greit at jeg bare lå der 😉  

sko + veske: egen kolleksjon 

gevir_4

gevir_7

gevir_9

gevir_8

gevir_11

– litt angst for at ting bak oss her plutselig skal få nytt liv – ha! 

gevir_6


I dag skal jeg trene og starte på prosjekt påskeegg som jeg håper jeg kan dele med dere senere i dag 🙂 Håper dere får en fin dag! 

50 kommentarer

 1. Så fin du ble på håret 🙂 Hvor er den tøffe skjorta di fra? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra zara 🙂

 2. Hei!
  Når du skriver at du fikk litt angst for at insektene bak deg skulle få nytt liv, mener du da oppriktig angst, eller bare at det hadde vært ekkelt?
  Ikke misforstå, jeg liker bloggen din veldig godt og jeg titter innom flere ganger om dagen. Du virker som en flott dame som får til mye, det var bare dette med angst jeg lurte på 🙂

  1. Caroline

   Det er bare et uttrykk, jeg får jo ikke direkte angst. Er skrevet med et glimt i øyet 🙂

   1. Viktoria

    Hadde vært fint hvis du kunne bli litt mer bevisst på bruken av ordet «angst». Og ikke bruke det i «tulle» sammenhenger, hvis du skjønner hva jeg mener. 🙂 Vet at det blir brukt som et uttrykk, men føler det blir feil ovenfor de som sliter med angst.

   2. Aleksandra

    Det syns ikke jeg. Å bruke ordet angst i denne sammenhengen er et språklig virkemiddel for å sette ting på spissen. Akkurat som ordet magisk, sykt eller dødsmorsomt – som ikke betyr at det man refererer til er overnaturlig, patologisk eller faktisk innebærer død. Nå må folk slutte å være så oversensitive. (Ps: oversensitivitet er faktisk også en diagnose)

   3. ^ What she said! Det må gå grenser for hvor påpasselig en skal være. Jeg sliter selv med angst og hever ikke en gang et øyenbryn når jeg ser at Caroline skriver det i denne sammenhengen. Lighten up, people 🙂 Synes forresten du ble kjempefin på håret, Caroline, dette kler du kjempegodt!

   4. Mariann

    Takk!

   5. Viktoria, dette er jeg totalt uenig i. Er det et ord jeg gjerne vil se mindre av, så er det «mobbing» for det begrepet blir dessverre ekstremt misbrukt ovenfor de som faktisk blir mobbet. Men å bruke «angst» som et begrep for å forklare et snev av en følelse, må være tillatt.

    Hilsen ei med diagnosene; sosial angst, panikkangst og PTSD. 😉

   6. Jeg har slitt med angst tidligere, og tar meg overhode ikke nær av det. Skal man ta hensyn til alt og alle kan man til slutt ikke si noen verdens ting 🙂

   7. Jeg må bare få stemme i! Jeg har selv en angstdiagnose, men bruker selv uttrykket angst helt tilfeldig i språket mitt. Ingenting å skamme seg over å ha angst, derfor er det ikke noe farlig at folk bruker det i sin fagligtale!

 3. Sara Katrin

  Du må sjekke ut Den Lille Kokosbolle fabrikken som ligger ved Sannesgata. Jeg trur de er nabo med Gevir. Var der nå i helgen, og de har helt sykt gode kokosboller.

  Du burde prøve den med mocca smak og mango. Knallgodt!

  1. Caroline

   Tuuusen takk for tips 😀

 4. Så pen du var på dette bildet 🙂

 5. Striper du extensionsene dine også?
  Hvor lenge har du et nytt sett om gangen?
  Er det Hairtalk?

  1. Hvorfor svarer du ikke på det? :/

  2. Caroline

   Nei, de trenger ikke striper, fargen holder seg fin 🙂 Et sett har jeg som regel 2-3 ganger 🙂 Dette er hairtalk, har også brukt Balmain og er utrolig fornøyd med det også! 🙂

 6. Lisa Terese

  Hei, hva gjorde du frem til du var 20 år 🙂 Etter videregående 😉

  1. Caroline

   Flyttet til Oslo etter vgs 🙂

   1. Lisa terese

    Jobbet du? 🙂

 7. Jeg sovnet en gang på toget og våknet av ett kjempe snork; ( Jeg sovnet vist jeg sa jeg høyt og fikk tilsvar, det har vi hørt ja, litt flaut kan du si.

  1. Caroline

   Hahaha :p

 8. Ah, hodebunnsmassasje er så digg! Den lille blunden er deg vel unt! 🙂 Ha en nydelig dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina 😀 Det samme til deg!

   Klem 🙂

 9. Fint med både stripene og litt mer lengde foran. Ser ut til at du har «lettet» litt på luggen også. Har selv en slik lugg og synes den myker opp frisyren og gir mange muligheter.Får litt » tilbake til Oslo » lengsel når jeg ser bildene fra salongen- herlig interiør også alle plantene da 😉

 10. Så fin du ble på håret, du ser smashing ut altså! 😀

 11. Hodebunnsmassasje er sååååå deilig, nappen din er deg vel undt 🙂 Ha en strålende fin dag 🙂

 12. Mye finere med litt lengde. 🙂
  Syntes du kler skulderlangt mye bedre.
  Det altfor korte ser du mye eldre ut i.

  1. Caroline

   Takk! Jeg trives med det mest faktisk 🙂

 13. Å jeg synes du var så mye finere på håret når du var litt løs og ledig som på pressebildene fra adaxveskene.. Det fine lange brune håret..

  1. Caroline

   Når jeg ser tilbake på bilder av meg som brunette, synes jeg at det fikk meg til å se eldre ut. Trives veldig godt som blondine, men mye mulig jeg blir mørkere igjen. Tar det bare som det kommer 🙂

  2. Madeleine

   Jeg å ELSKET det lange brune håret på deg Caroline!

 14. Nå var du utrolig fin på håret!! Elsker den frisyren, har omtrent samme selv også 😉
  Spent på påskeeggprosjektet, det er så gøy med påskepynt av alle slag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Marita 😀

 15. Bare et lite tips, når du blander norsk og engelsk sånn som du gjør i overskriften så leser jeg hele setningen på norsk. Altså virket det for meg som om du skulle på en ME-time. Når jeg leste innlegget så skjønte jeg selvfølgelig at du mente tid for deg selv.

  Håper du får en fortsatt fin dag 🙂

  1. Caroline

   Takk for tilbakemeldingen! En fin dag til deg også 🙂

 16. Vet du om alle de plantene der er ekte? Det ser så frodig ut, men det må jammen ta endel tid å stelle alle disse dersom de er ekte!

  1. Caroline

   Jeg vet ikke, det ser sånn ut i hvert fall 🙂

 17. Ingvild

  Jeg så nettopp på videoen din hvor du lager boller uten sukker og mel på Youtube, og lå merke til et belgisk/amrikansk-vaffeljern på kjøkkenbenken. Hvor har du kjøpt dette og har du en link på det? Har letet etter et slikt kjempe lenge nå, men har fortsatt ikke funnet ett:))

 18. Kunsten å være snill er en vakker bok om kraften i gode gjerninger skrevet av Stefan Einhorn, som jeg anbefaler alle på det sterkeste å lese.

  På en behagelig måte drøfter Stefan Einhorn viktige etiske spørsmål, han oppnår å føre en dialog med leseren gjennom hele boken.

  Det er også noe i det at hvis man ønsker at andre skal være snill mot en så må man være snill mot dem.
  Ikke bare kan snillhet lønne seg i form av at du får god samvittighet. Det kan også gjøre deg framgangsrik.

  Å være snill er utvilsomt den egenskapen mennesker bør sette aller høyest fordi snillhet er en vei til framgang, og ved å være snill får vi det også bedre med oss selv.

  Einhorn eber at det kun er i de tilfellene hvor man er falsk snill og dumsnill, at man kan være for snill. Dersom man er «ekte» snill kan man ikke være snill nok.
  Et snilt menneske kjennetegnes av en vilje til å gjøre noe godt som omsettes i handling.

  Einhorn har disse rådene:

  Vær generøs med gode ord og oppmuntring

  Forsøk å se ditt medmenneske i hvert møte, og hver dag består av hundrevis av møter. Hver gang du passerer noen i en korridor bestemmer du om du skal se ned i bakken eller hilse, bare hilse eller spørre den andre om hvordan personen har det, eller også å lytte til svaret

  Forsøk å være oppmerksom på andres behov og hjelp så ofte du har mulighet

  Unngå å havne i unødige konflinkter. Og nesten alle konflikter er unødvendige

  Forsøk å leve som et eksempel. Mennesker gjør ikke alltid hva vi sier at de skal gjøre, men de gjør ofte det vi gjør

  Ønsker alle sammen en riktig god dag videre og håper iallefall min gode intensjon om å dele dette med dere blir tatt godt i mot. Det var i allefall godt ment fra min side og tipse dere om denne boka.

  Stor klem fra Linn

 19. Hej gulliga du!
  Jag kommer ha två kändissystrar på besök i bloggen i veckan – kan du gissa vilka? 🙂
  Två systrar som vi alla älskar ..
  Ha en fin torsdag!
  Kram <3

 20. Hei jeg visste ikke at du skulle få din egen is. Så den i dag på butikken kjempe kult!! Stor fan

 21. Fin du ble på håret;-D Alltid så koselig og «være med deg» til frisøren;)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 22. Så utrolig vakker du er!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. MRS. Egebø

  Hei Caroline:) utrolig flott du er.

  Lurte på str på Zara skjorta, liten i størrelsen? Og skinnjakka, hvilket merke?

  Ha en fin dag og GOD HELG!:)

  1. Caroline

   Synes den er helt normal, har strl. xs 🙂 Skinnjakken er fra boda skins 🙂

   Klem! Og tusen takk 😀 Good helg til deg også! <3

 24. Cecilie

  Hei!

  Lurte på hvor du har skjørtet/shortsen (?) ifra? Så det på snappen din, så sykt fint! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *