new in: backpack with fringe x 2

new in

Altså! Jeg er vel over snittet glad i frynser og dusker, det er en grunn til at jeg ønsket å inkludere det i veskekolleksjonen min med Adax og om jeg skal være ærlig så var det hakket før de havnet på gladiatorsandalene mine for Bianco også, Men der ville du ikke hatt muligheten til å ta dem bort, så jeg gikk mange runder med meg selv før jeg bestemte meg for å kutte dem ut. Alle er tross alt ikke like glad i det som jeg er 😉 Det er likevel ingenting i veien for å ha dusker og frynser på alt annet i vår og sommer, jeg har det allerede på sko og jakker, og nå også på mine to nyeste tilskudd i garderoben. De kan nesten ikke vente med å få luftet seg! 

new in_1

new in_2

Jeg har allerede sommerantrekket klart med – avhengig av vær og vind – enten sandaler eller boots fra egen kolleksjon for Bianco, kjole fra Anine Bing og sekk fra Zara. Det blir så fint! Kjolen kommer dessverre ikke så godt fram her, ettersom veggen bak også er hvit. Men jeg kan love dere at dere får sett den ordentlig til sommeren uansett 😉 

new in_4


Hva synes du? Jeg har jo faktisk startet å handle litt vårelementer for garderoben allerede nå, snøen får bare ligge og dra seg, vår og sommer vil komme uansett! Håper dere synes det er litt fint å se innkjøp i ny og ne, det er i hvert fall noe av det jeg finner inspirerende når jeg surfer på nett 🙂 Jeg har gjort noen flere fine innkjøp i det siste, hyl ut om du vil se noen av dem fremover! 

23 kommentarer

 1. Har du kjøpt jakke med frynser? Kan vi få se den?

  1. Caroline

   Absolutt! Den er fra Gina Tricot, har brukt den allerede, så den var jo ny i fjor 🙂 Har nettopp sirklet meg inn en ny skinnjakke fra Ganni også, med frynser! Så fin! Vet ikke helt om jeg skal eller ikke skal enda, men den ligger i handlekurven og venter :p

   https://www.carolinebergeriksen.no/2015/10/01/outfit-from-sunny-oslo/

   Klem!

   1. Takk for svar! 🙂 Innlegg som handler om slikt er mine favoritter! Du har min favorittstil av alle blogger, eneste jeg klarer å finne klær jeg liker på 🙂

   2. Caroline

    Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk 😀 <3

 2. Hei! Jeg fikk en sort veske som ligner på den du har i brun, og siden jeg er ganske grønn på mote lurte jeg på hva man absolutt ikke skal kombinere med en slik veske?

  1. Caroline

   Ikke cocktailkjoler og pent antrekk, men tøffere antrekk og en mer bohemsk og avslappet stil 🙂

 3. Ja takk til flere innkjøp! Veldig inspirerende å se hvordan du utformer garderoben din 🙂

 4. Har du designet en is også?! Du er virkelig i design siget om dagen, så morsomt med is da:D Håper du skriver om denne, for den/de må jeg teste!!

  1. Caroline

   Ja! Mer info kommer 🙂 Det er ikke uten grunn at dette året hittil og fjoråret er / har vært ekstra hektisk, men det er utrolig gøy! 🙂

 5. Elsker å se andres innkjøp av klær, vesker og interiør – så bare kjør på, skjønne Caroline 🙂

  1. Caroline

   Å, så gøy 😀 Det kommer mer!

 6. Hei 🙂 Jeg har skrevet ett innlegg som heter «Anoreksi og angst på salg», der jeg har brukt deg som et eksempel. Ikke på noe som helst måte at jeg mener du har anoreksi eller angst men ta en titt da vell 🙂
  http://www.victoriasolgard.blogg.no

 7. Hva er grunnen til at du ikke har skrevet noe om framgangen med designarbeidet? Har du igrunnen bare solgt navnet ditt på Biancos skosåler?

  1. Caroline

   Jeg har skrevet flere ganger om turene mine til Billund/Kolding og København, i tillegg har vi hatt flere møter i Oslo. Jeg hadde ikke gjennomført disse reisene om det ikke var for at jeg var svært delaktig i hele prosessen. I tillegg har du alle mailene og Skype-møtene. Samarbeidet har vært hemmelig helt frem til kolleksjonen ble lansert, derfor har jeg ikke skrevet noe om det. Slik var det også med Adax 🙂

 8. Fant deg i frysedisken idag!!! Har du laget en iskrem? Har jeg gått glipp av noe eller har du ikke sagt noe om det? Veldig gøy da!

 9. Så fin veske! elsket den brune 🙂
  gleder meg til å se den med en fin outfit.

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 10. Ja takk, jeg vil gjerne se dine nye innkjøp 🙂
  Og så synes jeg det virker lenge siden du laget et innlegg hvor du oppdaterte oss med trender, kanskje du kan gjøre det nå med våren og sommeren rett rundt hjørnet? Det synes jeg er så inspirerende og du er så flink til det 🙂

  Ha en flott uke Caroline! Og takk for at du er du, jeg synes du er topp!

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Hanne! Jeg noterer meg forslaget ditt! Tusen takk for innspill 🙂

   Klem!

 11. Ja takk til at du viser frem innkjøp, det er inspirerende og fine innlegg 🙂 Du har jo så mye fint 🙂 Gjerne med din sko kolleksjon på foten også 🙂

 12. those bagpacks look super cute 🙂 love the fringe trend 🙂

  x Lilli | http://www.LilliFerreira.com

  1. Caroline

   Me too!! 🙂

 13. Bloggen hopper ut av safari-leseren, så det er vel et tegn på å avslutte lesingen….igjen. Etter at jeg kan lese blogger igjen på hverdager er jeg dessverre blitt altfor hektet, men dette innlegget ga dessverre litt flau smak, så da blir det pause igjen. Matrialisme-hverdagen er i gang igjen ser jeg, og mine klikk hjelper jo på det. Du sier du har gjort noen fine innkjøp i det siste og at vi lesere skal hyle ut hvis vi vil se mer. Inni meg hyler det selvfølgelig et ja, men fornuften sier nei, og fornuft er det vi vanlige må leve etter i hverdagen (dessverre?) Ganni-jakkene koster rundt 6000 kr, det er vel kanskje ikke et godt signal å gi til kidsa som ønsker seg frynsejakke.? Jeg må si at jeg liker stilen din veldig godt, og finner mange, mange fine komboer, men jeg orker ikke lese mer om å klikke hjem og å kjøpe ditt og datt, og fylle gangen med handleposer osv. For oss som ikke har økonomisk mulighet bunner det selvfølgelig i en dose misunnelse, en dose irritasjon, og en dose beundring for de som kan gjøre dette, det er det bare å innrømme, så derfor bør man nok skåne seg. Til bloggpolitiet som sier at da er det bare å slutte å lese blogger, selvfølgelig, da slutter man. Du lager en kvalitetsmessig god blogg, og jeg har fått masse bra tips av deg Caroline, det skal jeg innrømme, kjøpt treningsklær på din anbefaling etc., men nå orker jeg ikke mer. Ser også at du har designet en is??? Vel, er supert for deg at du får til dine forretningsideer, og det skal du få holde på med, men jeg synes materialismen tar overhånd på bloggen, og det klarer ikke jeg mer, selv om du virkelig ofte inspirerer meg! Så i kommentaren her er det både positivt og negativt fra meg, og jeg skulle så gjerne blitt, men fornuften sier nei (jeg klikker nok inn igjen, men håper det blir en stund til). Vi er også nå i kirkens fastetid, den varer fram til påske og skal minne oss på å gå mer i dybden og i oss selv, samt fokusere på troen, og ta avstand fra (i gamle dager mat, et mindre matinntak). I våre dager anbefales det faktisk å faste fra facebook, instagram, snapchat, blogger etc, og det synes jeg faktisk er en god ide, og fokusere på annet enn det materialistiske samfunn. Så da gjør jeg det… Tilslutt, klarer ikke dy meg for et siste spørsmål på en stund 🙂 , har du falske øyevipper på for tiden? Ha det! Og alt godt videre altså! (Dette er jo bare mine tanker!)

 14. Du har så utrolig mye fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *