hektisk start og orden i systemet

mandag

God morgen og hei mandag! Vi startet uken med å huske at vi har en bil i byen etter helgens kick off, så jeg måtte hive meg rundt for å være med å hente den og dermed sette andre planer på vent. Jeg klarer meg ikke en hel dag uten bil, har altfor mange baller i luften til det 🙂 Jeg henger etter på de aller fleste områder for tiden, etter to uker med konstant sko-fokus og reisefot er det kanskje ikke så rart, derfor må dagen i dag brukes til å komme a jour, skrive lister og planer og alt som hører med. Forrige uke var utrolig fin og veldig spennende, men må er jeg så klar for å møte hverdagen igjen! Jeg er et vanedyr, uten tvil, og når jeg bryter med mine mønster for lenge om gangen, så klusses det til i hele systemet. Så jeg har bare et stikkord for denne uken: orden. 

mandag_1

Treningsuken kan like gjerne planlegges den også, og nå er det endelig på tide med litt crossfit igjen! Herregud, det skal bli så digg! Vi skal endelig kjøre i gang med vår faste økt i uken, og etter hvert kommer jeg også til å dele et enkelt crossfit-program her på bloggen – for deg som er nysgjerrig. Ellers blir det fokus på løping og styrke som alltid. Snuser litt på yoga for tiden, har så lyst, men da er jeg avhengig av grytidlige morninger eller veldig sene kveldsøkter, og jeg har ikke funnet noe som passer her i Grenland. SÅ! Dersom noen har noen tips til meg, kom med dem 🙂 Skulle ønske jeg kunne si at dagens økt var gjennomført, men jeg kom jo nettopp hjem igjen. Har i det minste handlet inn matvarer for hele uken da, det er jo en fin start 😉 

Håper mandag behandler deg bra! Klem ♥

36 kommentarer

 1. Annette

  Hei Caroline! Titter innom for å ønske deg å dine en fin dag 🙂 leser bloggen don hver dag, men er ikke så flink til å kommentere. Takk for at du er så inspirerende! Takket være deg har jeg blitt glad i trening! Elsker spinning og trener masse med livegym.no.

  Kjempefin nettside som ligger på kun 50kr i mnd og da trener du så mye du vil! Attpåtil hjemme 🙂 Kjempegøy! Der er det også yoga timer 😉

  Selv har jeg hatt stor utbytte av det! Nå gleder jeg meg til å trene. Før var det er ork med bare tanken 😛

  1. Caroline

   Tusen takk for kjempefin kommentar, Annette! <3

 2. Anbefale yoga with adrienne på yoytube. «30 days of yoga» er veldig bra!

 3. Sjekk ut Yoga With Adrienne, hun har mange økter på YouTube og på hjemmesiden sin. Hun er skikkelig dyktig og inspirerende. Hun har for flere typer nivåer og noen kortere økter og noen lengre. Anbefales!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 😀 Jeg har bare så lyst til å finne et fysisk sted hvor jeg kan gå, da er det mye lettere å få rutine på det 🙂 Men takk likevel 🙂

   Klem!

 4. Hva er grunnen til at Lars Kristian ikke spiser lavkarbo lenger? Han var jo helt evangelisk i sitt forsvar for denne dietten for noen år siden.

  1. Caroline

   Han følte at det ikke var optimalt i forbindelse med fotballen med 100 prosent lavkarbo, og spiser nå derfor mer periodisert 🙂 Middagene hjemme er fortsatt lavkarbo, det er ikke slik at han har ris/pasta osv. i tillegg. Han er fortsatt positiv til lavkarbo, så det er ikke noe som er forandret der.

 5. Susanne

  Stamina har yoga både på morgen og kveldstid hvis man ser på porsgrunn og skien sine timeplaner

  1. Ja, jeg er superfornøyd med yogaen på stamina (Porsgrunn). Spesielt kveldstimene på tirsdag! 😉

 6. Jeg var også slik at jeg ville prøve yoga, men klarte ikke å prioritere tid til å reise på en yogatime i hverdagen min. Ei venninne hadde fire yogafilmer som jeg fikk, hvor hver enkelt varer i tjue min. Disse har ulikt fokus: svette, pust, avslapping osv. Så jeg har fått det inn som vane å ha yoga på rommet de første tjue minuttene av dagen. Var først veldig usikker på om det var noe særlig å drive på med dette på egenhånd, men nå elsker jeg det! Så mitt tips er å anskaffe seg yogaprogram du kan bruke hjemme, som har varierende fokus og passe lengde 🙂 det er så deilig å starte dagen slik! Også har jeg så godt av det, er en mester på å stresse..

 7. He-he, hvis du skal begynne med yoga må du nok først stresse litt ned, og puste godt! Det er de viktigste ingrediensene i yoga! Blir stresset bare av å lese om den hektiske hverdagen din. Men så nyter jeg yoga veldig da! (Og, kan du please slutte å bruke uttrykket herreg….?) 🙂 God uke! 🙂

  1. Caroline

   Det er vel ikke ofte jeg skriver herregud, men i dag følte jeg for å være muntlig og skrive akkurat det jeg tenkte 🙂 Jeg har gjort litt yoga tidligere, og det passer meg veldig fint 🙂 Trenger ikke å stresse ned i dagliglivet for å drive yoga, for meg handler det om å stresse ned der og da – det er DET jeg trenger 🙂 Følte blant annet at jeg fikk god utbytte av at jeg hadde gjort litt yoga da jeg fødte Nelia, tenkte mye på pust og teknikk da 🙂

   1. Helt enig! Jeg gjør yoga fast 1 gang i uka nettop for å roe ned i en hektisk jobbhverdag! Og det er så effektivt!

   2. Susanne caroline

    Pussig at MB nevner det, for etter at jeg så videoen din ( som var helt nydelig altså) Så satt jeg med tanken at det drar desverre ned intrykket at du sier «herregud» og «Gud» så ofte. Men ellers – du er så flink, sjarmerende, og jeg koste med hvert minutt <3

   3. Caroline

    Jeg bruker det ofte i dagligtalen min, det gjør jeg 🙂 Men jeg føler virkelig at jeg passer på å ikke skrive det ofte 🙂

  2. Herregud er et helt vanlig uttrykk på østlandet. Jeg det er det verste banne ordet om man bort på Sørlandet. Men nå er det en gang slik at det er kulturelle forskjeller her i landet.

 8. Å, hurra! Har savnet mandags- og hverdagsinnleggene dine 🙂 Håper du har en fin start på uka di så langt! 🙂 Klem fra fast leser 🙂

 9. Charlotte

  Hei Caroline.
  Så kult at du liker CrossFit. Og siden jeg selv driver med dette, så kan jeg tipse deg i forbindelse med den yogainteressen din at det er mulig å kjøre noe i sin egen stue, som i CrossFit – verden kalles for «ROM – WOD». Det er litt Crossfit – yoga. Mye fokus på tøying. Synes det er helt topp selv! Finnes på nett.

  Ha en fin dag 🙂

 10. Her er et godt tilbud i Skien og Porsgrunn.,sjekk timeplanen her finner du nok noe som passer,ikke bare grytidlig eller sent.
  https://yoga-grenland.no/

 11. Åh! Elsker orden og lister og blir godt humør bare av å høre om det:-) Kan du ikke vise alt du handler inn for hele uken flere ganger? Synes selv det er så vanskelig å beregne frukt og grønt for hele uken, og handler derfor 2ganger i uken nå. Så jeg trenger inspo:-)

 12. Hei Caroline. Jeg er en fast leser av bloggen din, og syntes du er skikkelig flink med mote og inspirerer til sunt kosthold og trening! Jeg er for øyeblikket under kreftbehandling, (malignt melanom med spreding til hjernen) det jeg lurer på er om du vet hvilken mat som kan gi vitaminboost slik at håret vokser ut fortere, evt tykt og fint? Og ellers mat som kan gi meg mye energi? Med vennligst hilsen Frida

  1. Caroline

   Uff, så leit å høre :/ Håper du blir frisk <3

   Jeg tør ikke svare på det, Frida :/ Jeg ville rådført meg med legen din!

 13. Hei Caroline!
  Jeg har ett lite spørsmål som ikke har noe med innlegget ditt å gjøre..
  Jeg har kjøpt meg akkurat samme headset som deg (beats by dr dre studio). Dette bruker jeg hver gang jeg løper! Du skrev noe om at du alltid bruker det når du løper, og at det tåler svette! MEN.. mine har begynt å lukte svette 🙁 .. Hvordan rengjør du dem? Jeg elsker dem, og bruker dem hver dag! De lukter ikke ekstremt gale altså, men vil jo gjerne prøve å forebygge dette 😉

  Ha en fantastisk fin uke!

  Klem!

  1. Caroline

   Jeg pleier å tørke av dem etter hver økt med en fuktig klut 🙂 Har faktisk brukt sminkefjerner på dem en gang også (servietter) fordi det har kommet sminke på dem, ikke et sjakktrekk at de er hvite :p Har ikke merket at de lukter :/ Håper det løser seg og at uken din blir fin 🙂

   Klemmer!

 14. Har du sjekket ut kolonial.no? Matvarehandling på nett? Så får du det tilkjørt dagen etter om du vil, eller du kan hente det gratis på utvalgte hentepunkter. De har også massevis av oppskrifter som du kan legge i handlekurven, da får du automatisk med matvarene du behøver. Helt supert opplegg. Jeg bor på Hamar og får min andre levering idag, er så fornøyd. Sparer både tid og penger i en travel hverdag. Tenker på deg som ofte er så travel, absolutt verdt å sjekke det ut 🙂

  1. Caroline

   Ja, det har jeg og det ser veldig spennende ut 🙂 Kanskje vi tar å prøver det en gang! 🙂

 15. Har du flere spennende prosjekter på gang nå? Tenker du noen gang å gå tilbake til 3 innlegg om dagen?:)

  1. Caroline

   Det er alltid noen prosjekter på gang 🙂

   Jeg har 3 innlegg 1-2 dager pr. uke nå 🙂 Jeg har aldri hatt 3 innlegg hver dag, hele uken.

 16. Hei,
  Du burde sjekke ut yoga with Adrienne på youtube det er gratis og du selv kan velge når. Nydelig med morning yoga tidlig på morningen eller bedtime yoga på kvelden. Veldig gjennomførbart og lettvint hvertfall. Gode resultater gir det også

 17. Andre du fortelle litt om hva det er som fyller dagene og ukene dine så voldsomt?

  Hadde Vært kjekt å lese hva type gjøremål du har 🙂

  1. Caroline

   Jeg forteller om en del på bloggen, så det er bare til å følge med her og eventuelt bla deg bakover 🙂 Utenom disse oppdateringene er det hverdagslige ting som følger med det å ha en familie og det å drive en egen bedrift 🙂

 18. Hei Caroline!
  Såg du la ut «dagens middag» på Snapchat her i går, noe som såg fantastisk godt ut! Tror det var bakt søtpotet? 🙂
  Så lurte derfor på om du kanskje kunne dele oppskriften her på bloggen? 🙂

  Ha en fin dag videre!

  1. Caroline

   Det kommer oppskrift i morgen 🙂

   Ha en fin dag <3

 19. Heisann!

  Du kan jo prøve SATS Elixia sin Online Training. De har yogatimer på nett som man kan gjøre hjemmefra 🙂

  https://www.sats.no/satselixia/trening/online-training/

  Ha en fin dag!

 20. Hei Caroline,

  litt off topic, men lurte på om du kanskje kunne lage et innlegg om hvordan du styler håret når det er kort? Synes du har vært så fresh på håret i det siste! Synes du har funnet riktig frisyre 🙂

  1. Caroline

   Har du sett videoen jeg har laget? Tenker å lage en video med bruk av krølltang etter hvert også 🙂 Og tusen takk 😀

   https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/10/video-slik-styler-jeg-haret-mitt-med-gizmo-straightener/

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *