kick off 2016

odd

Uæ, nå er sesongen i gang! På lørdag sparkes det i gang for alvor, men i går feiret vi inngangen til det som selvfølgelig skal bli ODD sin beste sesong noensinne – med kick off for både spillere, koner, kjærester og fans. Vi startet med mat og drikke på Skagerak Arena etter kampen mot Lillestrøm og så fortsatt vi festen over veien til rundt midnatt. Bård Tufte Johansen var konferansier, Marianne Thomassen snurret plater, vi fikk servert hits fra 80-tallet med show fra HITstory og ellers var det bare skravling og kos rundt langbordet. 

odd_5

odd_2

odd_1

odd_3

odd_7

odd_6


Vi slet skikkelig med å komme oss opp bakken da vi skulle hjem og måtte gå fra bunnen av den mens snøen laaaavet ned. Jeg gikk på trynet sikkert femten ganger, hadde ikke akkurat valgt det beste fottøyet.. I dag har vi nesten snødd inne! Hva skjedde?!? I går drømte jeg om årets første løpetur utendørs, men i dag skjønner jeg at det får bli med tanken. Satser på at dette er siste snøfallet før våren kommer, for mars er jo faktisk den første vårmåneden 🙂 Vi har besøk av tante Vivi og skal snart spise en sen frokost, så skal jeg jobbe og trene, og ellers er søndagen bare familietid. Dette er jo siste frihelgen til Lars-Kristian på en god stund, så vi nyter det alt vi kan 🙂 God søndag! 

18 kommentarer

 1. Kick Off krasjer alltid med noe jeg allerede har bestemt. Men 2 dager i Oslo med datterbesøk, shopping , matopplevelser og konsert i kveld. 🙂
  Men og høre at det har kommet så mye snø hjemme var en nedtur. Får håpe det er sol i morgen og det forsvinner fort fort. Kos deg masse med familien.

  1. Caroline

   Å, høres ut som en kjempefin helg 🙂

   Klem!

 2. Da er sesongen nesten i gang, selv om jeg ikke heier på Odd så tror jeg de kommer til å gjøre det bra i år også. Selv om Mitt lag kommer til å ligge over dem på tabellen;) Jeg har fått meg juice maskinen og må bare si at den ananas/Chilli shoten er helt fantastisk. Moro å prøve seg frem med grønnsaker og frukt, selv om ikke alt er like vellykket;) Håper du deler flere oppskrifter.

  1. Caroline

   Haha, det får tiden vise 😉

   Åja, den er SÅ god! Blir helt avhengig når jeg først lager den 🙂 Spørs om ikke det blir en ny runde i morgen 🙂

   Klem!

 3. Mars er den første vårmåneden ja, men det betyr ikke at det skrus om til vår det sekundet klokken slår 00.00 den 1. mars. Vårjevndøgn i år er den 20. mars.

  1. Tror de fleste skjønner det….

 4. Det så ut som en veldig hyggelig kveld, hils og si lykke til med sesongen 🙂 Uff ja, jeg vil også ha vår snart! Det er mer enn nok snø nå :S

  1. Caroline

   Det skal jeg 😀 Tusen takk, Karine!

 5. Så flott kjole! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Den er fra h&m trend 🙂

   1. Er cardiganen derfra også?

 6. Lena Westlie

  har du noen youtube trenings videoer å anbefale ☺

 7. Hei! Jeg har et spørsmål jeg lurer veldig på. Hvilket hotell vil du anbefale av Farris og Kragerø resort?
  Farris har vel større spaanlegg, men jeg tror jeg har lest at Kragerø er ett av dine favoritthoteller (?)
  Har du noen «argumenter» så jeg kan få litt hjelp til å bestemme meg? Det er kjærestetur forresten, så jeg vil velge det som er mest tilpasset dette.
  :—-)

  1. Caroline

   Om du virkelig er glad i spa og drar dit pga det, anbefaler jeg Farris! Behandlingene er like gode begge steder, bare så det er sagt 🙂 Men anlegget er større på Farris og mulighetene er flere. Rommene på Kragerø er utrolig flotte, det er mer leiligheter enn rom, mens hos Farris får du typiske hotellrom – avhengig av hvilket kategori du bestiller. Kjøkkenet er nydelig begge steder og vi trives egentlig begge plasser, så det blir egentlig en smakssak 🙂 Vanskelig å velge, men kaaanskje jeg heller mot Farris sånn alt i alt? Håper du finner ut av det 🙂

 8. Nice, Caroline i like you 😀 :*

  1. Caroline

   <3

 9. Ingvild

  Hvorfor kan du ikke løpe ute når det er vinter og snø? Finnes jo nesten ikke noe deiligere, etter min mening 🙂 Mye bedre trening enn mølleløping er det også!

 10. Jeg synes du har en kjempeflott blogg som jeg leser ofte, men har den siste tiden lagt merke til en veldig redigering eller filter på bildene av deg. Selve ansiktet. Du ser jo flott ut, selv uten sminke så jeg forstår ikke dette. Dette bildet av deg og Lars Kristian så ser dere ut som voks dukker. Det ser dessverre helt unaturlig ut og siden du selv skriver at du er mer tryggere på deg selv en noensinne, så forstår jeg ikke hva som skjer med bildene dine. Skjønner at du ønsker å se bra ut, men dette polerte ansiktet som ofte blir vist på bloggen nå virker bare stivt og rart. Selv Lars Kristian ser jo ikke ut som seg selv..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *