my everything

NeliaHundene_2

Disse tre har jeg virkelig savnet! Og den fjerde selvfølgelig Nå gleder jeg meg til rutiner og hverdag igjen, men først er det helg! Vi startet lørdagen med tegnefilm, kaffe til store og melk til små i sengen – den absolutt beste starten jeg kan få på helgen. Kan bli liggende slik i timesvis og det ble vi også. Det er så deilig å ha en helt strippet timeplan!

NeliaHundene

NeliaHundene_1


Vi har ingen planer før i kveld, da er det kick off med ODD etter kampen mot Lillestrøm, så jeg skal snart i gang med å kokkelere sammen et matchmåltid. Det er evigheter siden sist jeg tryllet fram den magiske havregrøten min, og jeg må jo nesten innrømme at jeg har savnet det litt 😉 Det har faktisk vært en tradisjon siden vi flyttet sammen i 2008! Vi har vært kjærester i 9 år snart vi, det er lenge det! Ikke for å spore av altså 😉 

En kjempefin helg til dere, nå skal jeg hive meg på mølla!  

18 kommentarer

 1. Skal si Nelia vokser! Så fint å se, og hun er bare såå skjønn 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3

 2. Hvorfor alle disse engelske overskriftene? Jeg lurer virkelig på hensikten, høres det «finere» ut eller hva er greia?
  Nydelig lita jente 🙂

  1. Hvorfor bryr du deg? Jeg lurer virkelig på hensikten 🙂

  2. Kanskje på grunn av at engelsk noen ganger formidler bedre hva man tenker og føler

  3. Ja, må si meg enig! Som norsklærer er det en fornøyelse å lese en blogg med god skriftlig norsk. Bare synd med disse engelske ordene, du trenger ikke det. Ellers er det en gjennomgående god kvalitet på bloggen din, Caroline. Høres ut som dere hadde en herlig dag, de er gull verdt. Nyt søndagen!

 3. God lørdag til dere tre. Hvor skal dere i påsken?

  1. Caroline

   Vi skal til fjells, på hytta til svigers 😀

 4. Skjønne bustejenta ☺️ Ha en flott helg!

  1. Caroline

   <3

 5. Koselig med tegnefilm da 🙂
  Ha en fin lørdag!

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 6. Hei.
  Lurte på om er det divan fra Slettvoll du har på stua?

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

 7. Ingvild

  Hvis du synes dette spørsmålet blir for personlig, eller du ikke har lyst til å svare av en annen grunn, så er det helt i orden, men jeg prøver likevel 🙂
  Jeg mener å huske at du skrev en gang for lenge siden at Lars-Kristian hjalp deg ut av problemene du hadde i forhold til mat og kropp. Kan du si noe om hva han spesifikt gjorde/sa for å hjelpe deg, hvis det var noe annet enn å «bare» være tilstede? Spør fordi jeg selv har slitt med det samme, men opplevd at han jeg var sammen med heller trakk seg unna enn å hjelpe meg. Det virker som dere har det veldig fint sammen, og jeg blir så glad av å se at to personer støtter hverandre så mye. Det er virkelig kjærlighet 🙂

  1. Caroline

   For min del hjalp det veldig å være sosial, å bli dratt med ut for å spise og gjøre mat til en sosial og hyggelig ting 🙂 Nå hadde det heldigvis ikke gått så langt for min del, men jeg er redd det kunne gått veldig galt dersom jeg ikke hadde fått denne positive vendingen i forhold til nettopp mat 🙂

   1. Ingvild

    Men var det noe spesifikt Lars-Kristian gjorde eller sa, for å hjelpe deg til å få denne positive vendingen? Annet enn å ta deg med ut og spise. Eller er det vanskelig å sette ord på, fordi det kanskje gikk mer av seg selv? 🙂

 8. Så koselige bilder!

 9. Hej vackra!
  Malin heter jag och driver bloggen Göteborgsmamman.se.
  Det hade varit så himla roligt om du ville kika in och säga vad du tycker om den! Jag försöker skriva varierat och hoppas att det uppskattas såklart 🙂
  Ha en underbar söndag.
  Kram <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *