continental sleep, lunch and workout

treningcontinenta

Jeg sov til klokken åtte i dag! Og det var helt magisk! Lanseringer, reising hit og dit, forventninger, å prestere og å møte mange, nye mennesker – det gjør noe med meg. Jeg elsker det, men jeg blir rett og slett sliten på en helt annen måte enn i løpet av en uke som går som normalt. Så det var godt å sove litt ekstra, jeg trengte det. Jeg trengte også å treffe venninner i går, så det ble en spontan date med Elise og Charlotte på Theatercafeen, den magiske chevresalaten, noen glass vin og masse skravling. Jeg savner jentene i hverdagen min! 

treningcontinenta_6

– in room lunching  – 


treningcontinenta_2

treningcontinenta_5

treningcontinenta_4

Jeg var på treningsrommet fem ganger i løpet av to timer og den ene møllen som er der var opptatt hver gang, så tilslutt gjorde jeg bare en halvtime med forskjellige styrkeøvelser og etter det ble det endelig ledig! Men da hadde klokken blitt såpass mye at jeg bare rakk å buke den i femten minutter før jeg tøyde godt ut og hev meg i dusjen. 

treningcontinenta_1

treningcontinenta_3


Nå skal jeg sjekke ut hvert øyeblikk og ta turen til Storo Storsenter. Greit å være tidlig ute, for herregud! Dere aner ikke hva som hendte i går kveld! I ballerinaskjørt og høye sandaler trippet jeg ned kvart på syv for å bestille taxi, men det var stappet med hotellgjester i resepsjonen og mange som ville kjøre bil, så jeg fikk ikke min før det var gått syv minutter. Det var elendig vær i Oslo i går og mange biler på veien, så trafikken var ganske tett, men vi var ved Bianco hvor eventet skulle være rett før slaget syv. Hei, sier jeg samtidig som jeg forter meg inn døren. Men i butikken var det fullstendig tomt, selv om de skjønne jentene som jobbet der ble veldig glade for å se meg. Likevel. Jeg var åpenbart på feil sted. Så jeg måtte jo løpe på høye hæler gjennom hele Karl Johan før jeg fant Bianco Arkaden hvor eventet faktisk skulle være. Var der fem over syv og følte meg alt annet enn høy i hatten som kom for sent til egen lansering. Heldigvis virket det ikke som noen la spesielt merke til det, for jentene som var der var allerede i gang med lakking av negler og prøving av sko og jeg håper og tror at alle hadde en fin kveld! Det hadde i hvert fall jeg og det er alltid så innmari hyggelig å møte dere! Takk for at dere kom! Håper mange har lyst til å trosse været og møte opp på Storo Storsenter fra 16-18 i dag: jeg lover å være mer enn presis og jeg lover masse god snask – perfekt start på helgen 😉 


Ellers må dere ha en helt nydelig fredag! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på videobloggen! Om dere bare visste hvor glad jeg blir ♥ 

19 kommentarer

 1. Hei
  Jeg syns samarbeidet med Adax og Bianco har vært kjempe bra, du er virkelig flink. Samtidig lurer jeg på hvorfor du ikke har gjort slik som Isabella Lowengrip (blondinbella) har gjort i Sverige? Hun har jo virkelig utnyttet markedsverdien sin i forhold til å starte eget skomerke og eget skjønnhetsmerke. Jeg ser for meg at du ville gjort stor suksess med noe lignende, og siden det virker som det er færre og færre som leser blogger kanskje det kunne vært en ny måte å gjøre seg aktuell og interessant på? Samtidig som du ville tjent penger selvfølgelig. Ser for meg du kunne blitt Norges svar på Victoria Beckham f.eks. Hva er neste steg for Caroline Berg Eriksen.no ?

 2. Anniken

  Ser du trener mye med headset. Jeg har nettopp kjøpt meg et selv, og det er så deilig å trene med! Men er redd de skal gå i stykker pga svetten. Vet du noe om dette? 🙂

 3. Altså seriøst Caroline…. Dette var et innlegg med mye tomprat. At du ikke fikk drosje på syv minutter? I-landsproblem. Det hørtes ut som verdens undergang. Dessuten er alt magisk, det beste du har smakt(hver gang), det mest fantastiske du har sett eller hørt eller gjort. Blir du ikke sliten av å prøve å være «on top of the world» hele tiden? Kan vi av og til få se den mer nedtonede deg og? Dette blir liksom for voldsomt og ikke noe leserne kan relatere seg med, med mindre man er kongelig eller datter av mangemilliardærene :/

  1. MB. Virkelig , du snakker om at andre er ufine i kommentarene sine, men hva er du ? «Altså seriøst Caroline» Slik skriver du vel ikke til en annen person ? Du er nebbete og ikke mye konstruktiv. , og det fine er at «tomprat» er koselig det også innimellom, alle innlegg må ikke gi oss en hel del hver gang. Det er frivillig og lese, og kanskje du bød tenke over det istedet for å lire av deg det du kommer med.

 4. Henriette

  Du bruker beskrivelsen «magisk» veldig ofte 😉

 5. Gratulerer med skolansering! Kjempeflott! Jeg må bare få si en ting.. «Krav om prestering, reising hit og dit, møte masse mennesker».. Sleng på en bøtte med ansvar og resultatkrav og da får du en vanlig jobb som vi dødelige har. For all del- jeg skjønner man blir sliten, men føler dere bloggere alltid tror dere jobber og står på så mye mer enn resten av befolkningen… Og det kan provosere litt, kjenner jeg..

  1. Caroline

   Vi bloggere har da både ansvar og resultatkrav :/ Som alle andre gründere har vi ansvar over for vårt eget selskap, og uten resultater så blir det ingen inntekt.

   Men jeg har ingen grunn til å si at vi/jeg jobber og står på mer enn noen andre. Men det er kanskje et inntrykk man får fordi mange bloggere føler at de må forsvare arbeidsplassen sin.

   1. Fint svar caroline. Å ha blogging som jobb kan da være like krevende som veldig mange andre jobber, til og med jeg som er dobbelt så gammelt som internett skjønner det :)) Jeg tenker at på pluss-siden har bloggere den fordelen at dere ofte kan være fleksible i forhold til arbeidstid, men på minus-siden har dere sjelden helt fri. I tillegg får dere mye kritikk og negative kommentarer.

    Selv om jeg nok ikke helt er i målgruppen din finner jeg en del av interesse, og titter stadig innom. Stå på,du ER flink! 🙂

   2. Jo, er nok sant det. Blir bare litt lei av å høre det hele tiden. Og dere er sikkert lei av å føle dere må forsvare dere også.
    Ansvar og resultatkrav da tenkte jeg på ift andre, ansvar for andres jobber,fremtid, helse etc. Dere har jo ansvar og resultatkrav men det går jo bare utover dere selv hvis dere ikke gjør en god nok jobb. Er ikke det helt store tapet på samme måte ig dermed ikke like stort press, ansvar.
    Det var det jeg mente. Tviler ikke på at dere jobber og står på altså.

   3. Caroline

    Men da gjelder det jo i så fall alle gründere uten ansatte, og er ikke spesielt for bloggere 🙂 Jeg har forresten ansvar og resultatkrav overfor Bianco, Adax, United Influencers og Friendly.

  2. Silje, «sleng på en bøtte med ansvar og resultatkrav og da får du en vanlig jobb vi dødelige har» hvilken type kommentar er det egentlig, de aller fleste har en arbeidstid fra 08-16 (8 timer inkl.lunsj) og med helger og feriedager fri, det har jo ikke en blogger om de vil opprettholde arbeidsplassen sin: Kommentaren din er frekk og nedlatende, tror du en blogger hadde hatt samarbeidsavtaler, design samarbeid og klart å tjene godt uten annen aktivitet enn å slenge noen ord ned på bloggen og sitte med bena på bordet resten av tiden ? Det med ansvar og resultat kra v avhenger vel av type jobb du har, det å skape sin egen arbeidsplass krever ofte en god del mer enn å være ansatt mange steder med 08-16 jobb.

 6. Det er så moro å følge bloggen for tiden, selv om jeg kan tenke meg det er litt travelt for deg for tiden. Du er ihvertfall veldig flink. Jeg kjøpte meg et par med de lyse, semskede bootsene. Jeg impregnerte dem i går, slik at de er klare til bruk. Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg til å bruke dem.

 7. Du är en fantastisk inspiration!
  Hoppas du får en underbar helg.
  Kram <3

 8. Helt enig med Silje! Tenkte akkurat det samme.

 9. Ser at min kommentar fremdeles står til awaiting moderation. Ja, ja, hvis det er sånn du ser det så får du gjerne det. Er andre som har skrevet det samme som er godkjent. Jeg ønsker deg selvfølgelig all lykke til med vesker og sko! Men det bare virker som du gaper over alt, og mister litt av her og nå. God helg og god natt

 10. Hvorfor føler du sånt behov for å ta bilder av deg selv? Greit nok om du viser anntrekk.
  Men selfie på trening der tskjorta er knytt op for å vise magen……æsj, blur bare kvalmt….»se på meg så lekker jeg er»…..

 11. Taxi fra Continental til Lille Grensen? Ok…..

  1. Det hadde vært raskere å gå…

 12. Charlotte

  Er de NB skoene gode treningssko synes du? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *