videoblogg: spørsmålsrunde del 1

Okei, jeg trenger kanskje å minne dere på at jeg faktisk lider av munndiaré, så dersom du vil se hele videoen må du stålsette deg: den varer i nesten 40 minutter! Jeg ante virkelig ikke at jeg satt der og stirret inn i kameraet så lenge, men sånn kan det altså gå. 

Så for å gjøre det litt lettere for dere har jeg skrever opp spørsmålene og tidspunktene for når de kommer, i tilfelle du ikke gidder å høre meg skravle og skravle og skravle og skravle så uendelig lenge. Men jeg håper selvsagt noen gidder det også, da 😉 


your questions 

1.20 – Når dere bygde huset, designet dere det selv, eller fant dere det i en katalog?

3.35 – Hvor mye av de gamle gentlemans-reglene synes du at gutter eller menn bør gjøre for damer nå for tiden?

7.00 – Ser at du har tatt litt avstand fra lavkarbo i det siste. Hva tenker du om lavkarbo idag? Jeg har lagt merke til at du skeier ut oftere nå enn hva du gjorde før. 

11.25 –  Føler du deg noen gang ensom i jobben din, savner du aldri daglig kontakt med kollegaer som brenner for det samme som deg?

15.17 –  Hvis du haddde vunnet 100 millioner i lotto, ville du fortsatt å blogge da?

16.30 –  Synes du at du blir fremstilt i media på en riktig og bra måte?

17.52 –  Føler du noen ganger at dagene dine er dårlige, selv om du har alt du ønsker deg? 

spm. runde

19.28 –  Jeg blar tilbake til tiden før og etter bryllupet, du ser en del yngre ut, eller mindre voksen. Bildene bærer preg av å være mere søt enn profesjonell.  Kan du si litt om hvordan du selv synes du har forandret deg de siste årene jeg har fulgt med på bloggen din?

23.00 –  Her kommer en hel drøss enten eller-spørsmål 🙂 

30.37 – Jeg så i arkivet ditt fra 2009 og der var det et innlegg om hvor mye du elsket brunost. Spiser du fortsatt 1 kg i uka?

32.03 – Kan vi få se vaskerommet ditt?

32.22 – Har dere tenkt på flere barn?

33.27 – Er dere fisefine i huset, eller om vi f.eks kan det sånn at Lars-Kristian kan stå i dusjen mens du er på do?

34.46 – Krangler du og Lars-Kristian aldri, det ser i hvert fall ikke sånn ut? 


Del 2 kommer neste uke eller omkring der en gang 🙂 

129 kommentarer

 1. Håper virkelig svarene kommer skriftlig også.
  Jeg orker ikke se på en video snutt når jeg egentlig ønsker å lese «lett lektyre».

  1. Caroline

   Beklager så mye! Denne gangen kommer de på video, men jeg kan absolutt ha skriftlig spørsmålsrunde neste gang igjen 🙂

   1. Uff, alltid noen som ikke er fornøyde.
    Jeg personlig syns dette var kjempegøy, og hadde mobilen på benken på badet mens jeg sminket meg og ordnet håret. Kikket innimellom, men hørte på mest. Det fine med video er jo at man får mye mer inntrykk av hva du virkelig sier, med tonefall osv. Du virker som en genuint jordnær og hyggelig person, Caroline. Og du er veldig søt der du sitter og fniser litt av deg selv, hihi.
    Gjerne video igjen for min del!
    Klem

   2. Caroline

    Tusen takk, C! Veldig hyggelig å høre 🙂 Håper du har en fin helg i vente! Stor klem 🙂

 2. Tonje Felberg

  Så utrolig søt og sjarmerende du er! Veldig blid og ikke minst reflektert. Elsket også starten på videoen, når du tenkte lys og helte opp i vann – stemningsfullt! Rakk ikke å se hele nå i kveld, men ser resten imorgen :))

  1. Caroline

   Tusen takk, Tonje! Nå ble jeg glad!

 3. Hihi! Så søt du er. Likte godt videoen selv om den ble litt lang. Du har jammen begynt å fange opp et par telemarkendelser på ordene dine. Morsomt hvordan man blir påvirket av omgivelsene sine. Ha en fin kveld, gleder meg til oppfølgeren

  1. Caroline

   Haha, jeg vet det :p Jeg har nok blitt litt preget med årene 😉

   Klem!

 4. Helt herlig å se på deg!! Tusen takk for fin video, jeg liker sånne innlegg. Man får liksom sett en mer «ekte» side av deg, du er jo så flott herreguuuuud!!! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, CC! Så gøy å høre 🙂 Stor klem!

 5. Du er så flott Caroline! Sprudlende og morsom 😀

 6. Skulle bare se fem minutter på senga, og vips så var jeg igjennom hele filmen gitt :p Herlighet, du er jo bare så søt 🙂 Veldig gøy at du har begynt med videoer innimellom 🙂 Gleder meg til del 2 😀

  1. Caroline

   Hahaha, så bra 😀 Tusen takk 😀

 7. Åh, faen heller, Caroline! Jeg blir rett og slett GLAD av å se det her. Personligheten kommer så godt frem på video, og ikke minst gleden din av å være mamma. Nå er jo jeg selverklært din største fan (hehe), så dette var en fin overraskelse etter jobb torsdag kveld. Håper resten av eventene går så det suser, og at du slapper av deluxe i helgen. Gooood helg! 😀

  1. Caroline

   Å, du er vel god! Tusen takk, ia! 🙂 God helg til deg også! Stor klem 🙂

 8. Så utrolig herlig å se deg sånn her, Caroline. Nå føler jeg den jordnære siden av deg igjen. Heia deg! <3

 9. Du er så vanvittig søt! Jeg har sotte å smilt i nesten 40 minutter nå, du virker som tidenes koseligste dame! Du er helt klart mitt store forbilde 🙂 Nå gleder jeg meg veldig mye til del 2

 10. Ingvild

  Åh, elsket det! Gleder meg allerede til neste video! 😀

 11. Tusen Takk Caroline for en kjempe fin og koselig videoblogg❤️Nå kommer det frem at du er like fin på innsiden som du er på utsiden❤️Gleder meg mase til del 2❤️God fredag og helg til deg og din fine familie❤️

 12. Charlotte

  Du er bare så herlig, Caroline. Digga filmen 🙂

 13. Du er altså en så flott person! Jeg satt gjennom hele videoen.. Og det gikk fort;) du er så flink foran kamera, og jeg gleder meg til del 2!:) ha en fin dag!:)

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Veldig glad jeg fikk minuttene til å gå fort 😀 Håper du har en fin dag! Klem 🙂

 14. aleksandra

  Oi, haha, nå ble jeg overrasket!
  Er det vanlig å gå på do foran kjæresten sin?

  1. Caroline

   Haha, jeg aner ikke :p

   1. Så klart.

   2. Aleksandra

    Kunne ikke falt meg inn 🙂 og nå har vi bodd lykkelig sammen i over 5 år. Tenker absolutt ikke det trenger å være en del av et sunt forhold, tvert i mot, kjæresten trenger ikke høre min fising. Litt romantikk og mystikk kan man jo besvare. 😉 Men for all del – smaken er som baken høhø 😉

  2. Hvorfor bry seg om hva som er vanlig? Gjør det som er riktig for dere! <3 Vi går ikke på do sammen, der er vår alenetid. Kan godt pusse tenner, dusje og slikt sammen, men ikke mer :p Og det funker perfekt, alle bør gjøre det som er riktig for en selv 🙂

   1. Aleksandra

    Absolutt 🙂
    Jeg bare lurte fordi det faktisk var et spørsmål om det. Om Caroline er «fisefin» eller kan være «komfortabel» på do med LK. Syns det er fint at noen kan gjøre det hvis de vil det, men syns ikke at man er fisefin eller har et «ukomfortabelt» forhold om man lar være å ta med kjæresten på akkurat på dette ærendet. For meg er det også alenetid og jeg er ikke særlig fisefin 😉

 15. Hei Caroline, takk for gøy og søt video! Tittet på drn til frokost i dag. La merke til at det sto produsert av Treaure på slutten, skulle det stått Treasure? Ikke viktig for meg altså, bare så det liksom, kanskje jeg så feil også :p 🙂 Ha en fortsatt fin fin dag og god helg!

  1. Caroline

   Takk som sier ifra! Det skal jo stå Treasures, har nok gått litt fort i tekstingen 🙂 Skal se om vi får ordnet det 🙂

   Klem 🙂

 16. Ånei! Har jeg gått glipp av at du skulle ha spørsmålsrunde? Arg, og jeg som ville spørre om hva som skjedde med den dansegruppen du var med i.. Er den oppløst eller danser dere innimellom fremdeles? Finnes det noen videoklipp noe sted? Ellers må jeg bare få påpeke hvor morsomt det er at du har begynt å filme mer! Både på bloggen og på Snapchat! Du har et helt fantastisk vesen 🙂

  1. Caroline

   Å, haha :p Du tenker på Sky Heels, sanggruppen? Den ble bare oppløst. Jeg tror ikke noen av oss var motiverte til å fortsette, det var så mye mer arbeid som krevdes enn det mange av oss var klar over og hadde tid til. I tillegg ble en av oss gravid ganske kjapt etter at vi startet 🙂 Men det var noen herlige jenter og en gøy erfaring 😉

   Stor klem 🙂

   1. Åh var det sanggruppe ja! Husker bare veldig vagt at du hadde et innlegg om gruppen for mange år siden 🙂 Hadde vært gøy å se et klipp.

 17. Du er jo bare såå skjønn da! Herlig. Syns det er så flott at flere av dere bloggere har begynt med videoblogger med soørsmålsrunder, dere blir litt med «ekte», uten at jeg mener det feil 🙂
  God helg!

  1. Caroline

   Jeg forstår veldig godt hva du mener! Det er vanskelig å uttrykke seg riktig gjennom tekst og bilder til tider, det blir så fort mer «pertentlig og ordentlig» uten at det nødvendigvis er meningen at det skal virke sånn. Hvis du skjønner :p Video er gøy, jeg vil gjerne lage mer 🙂

   Klem!

 18. Hei Caroline

  Jeg vil igjen takke for en kjempe fin kveld igår på Bianco.

  Utrolig rørt, glad, beveget og full av adrenalin kom jeg hjem til min kjære og det første han sa da jeg kom inn døra var: Dette her var akkurat det du trengte jenta mi, jeg er så glad for at du tok turen innom for å hilse på Caroline på Bianco også så morro det var at du vant så flotte sko.

  Så igjen takk for at du bringte mye glede inn i min ellers sorgtunge hverdag. Det var så utrolig godt å snakke med deg og jeg må bare få si at jeg er så utrolig stolt av alt du har fått til med både veske og sko lansering. Du står på som rakkern og det er veldig beundringsverdig.

  Ha en fin dag videre Caroline

  Stor klem fra Linn Hope

  1. Caroline

   Kjære deg, det var fantastisk at du kom! Tusen takk for besøket, for gode samtaler og for alle gode ord. Jeg ønsker deg virkelig alt godt i tiden fremover og tenker på deg <3

   Stor klem!

 19. Elsket ar videoen var så lang! Veldig du fint å høre deg snakke såpass mye rundt hvert spørsmål. Gleder meg til neste :))

  1. Caroline

   DET ble jeg glad for å høre! Tenkte at den var litt i lengste laget :p Tusen takk 😀

   Klemmer 🙂

 20. Birgitte

  Kjempe flott video! Du er veldig flink å snakke og svarer kjempe bra på spm,så ble faktisk sittende å se hele ^^, Gleder meg til del 2! Ha en super dag videre!

 21. Har du tenkt på døve eller hørselshemmede lesere som ikke får med seg hva som blir sagt i denne videoen?…….

  1. Jannike

   Men et veldig fint tilskudd for de blinde som nå kan få oppleve bloggen:-)

   1. Caroline

    Hahaha 😀

   2. anette

    Hahaha, dagens! 😀

 22. Du inspirerer meg til å ville blogge så bra som overhodet mulig!:)

 23. Superfin video, flott redigert. Og hurra for at det kun var musikk helt i begynnelsen og så til slutt, det var helt perfekt. Gleder meg masse til neste!! 😀

 24. Så fin film! Syns det var bra at den var såpass lang jeg, synes de minuttene gikk fort også!
  Elsker at du vil legge ut noen filmer iblant, selv om jeg liker det du skriver og bildene dine, så får jeg et helt annet inntrykk av deg da jeg hører stemmen din og ser hvor engasjert du er i det du gjør, og hvor glad du er i familien din<3 Du blir mer "ekte", og virkelighetsnær.
  Du er virkelig en inspirasjon for jobb og familieliv! Ha en fortsatt fin dag og lykke til med event!
  Klem:)

 25. Oh, it’s too bad us English speakers can’t follow what’s being said in the video. With the written blog at least we can use Google translate and understand. But it’s lovely to see a video every once in a while! Proves that all those photoshop claims are over the top. You look exactly the same in videos as you do in pictures. Very pretty!

 26. Elisabeth

  Ligger hjemme med feber og influensa, og koste meg med videoen, selv om jeg nesten er for slapp til å holde ipad’n så lenge, he he. Veldig fin, veldig ‘nær’. Thumbs up!

 27. Video er så mye mer personlig og fint når det kommer til spørsmålsrunder! Du gjør en god profil 🙂

 28. Hei! Du virker så herlig! Fantastisk morsomt og hyggelig å sitte å høre på deg

 29. Så fin video, Caroline! Jeg har ikke alltid tid til å titte innom bloggen din og føler ikke jeg «kjenner» deg så godt som kanskje de andre faste leserne dine, men fikk et så utrolig godt inntrykk av deg! 🙂
  Håper du får en fin dag! 🙂

 30. Du gjør deg så godt på video, og du er så flink på det du driver med! Gleder meg til neste videoblogg 🙂

 31. Så koselig det var å høre på!

 32. Katarina

  Synes det var super lengde på denne videoen! Liker at du svarer litt ordentlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke bare rusher gjennom. Hadde videoen på telefonen med meg gjennom hele morgenstellet og frokosten på morgenen i dag jeg. Det var helt supert! Ha en fin helg! 🙂

 33. Fin video Caroline 🙂

 34. Ble såååå positivt overrasket! Siden den var så lang hadde jeg ikke tenkt å se hele, men den tida gikk fort! Får et noe annet inntrykk av deg i videoen enn i tekstene du skriver, på en positiv måte ja 🙂 hva med å ta med Lars Kristian på en spørsmålsrunde en gang? Trenger ikke være så lang da hehe. Ønsker deg en riktig fin helg!

 35. Nå har jeg sett hele filmen, mens jeg ammet, hihi . Takk for at du tok deg så god tid til å svare på spørsmålene. De 40 minuttene gikk raskt. Håper du svarer med video på del 2 også. Kjempe moro med videoblogg. I dag skal jeg innom Bianco, så håper de ikke er utsolgt! God helg til deg , Caroline <3

 36. Kristin

  Herlighet, du er jo bare så nydelig! Jeg synes ikke 40 minutter var for mye, koste meg gjennom hele filmen, og du er jo så søt! Liker også at du er så ærlig og åpen med svarene dine! Gleder meg allerede masse til del 2 🙂

  P.S. Og nei, du er ikke den eneste som går på do foran kjæresten din 🙂 Hehe!
  Klem og god helg!

 37. So nice video! I don’t understand anything)))), but it’s nice to hear you. If there would be a possibility to make it with subtitres, I would be very happy! Have a nice day!

 38. Hei Caroline 🙂

  Jeg må bare si det at jeg har virkelig fått sansen for deg! Du virker snill, god og troverdig. Har virkelig fått et ordentlig positivt inntrykk av deg etter de siste par årene! Synes du er inspirerende og flink. Og på videoene dine virker du ekte 🙂 Ville bare skrive en hyggelig kommentar siden jeg har tenkt på dette når jeg har vært innom bloggen din. Og det er veldig koselig med de små østfoldinnslagene når du prater 🙂

  Klem

 39. Så søt du er Caroline og for en herlig personlighet du har;-)) Ble skikkelig i godt humør når jeg så videoen og måtte le godt av LK sine vaner på badet, dere er gode;-D

 40. Ingvild

  Du er så herlig!

  Jeg har sett tidligere at du/dere har hørt litt på lydbok i bilen. Jeg lurer på om dere bruker en app? Har du i så fall en du vil anbefale? 🙂

 41. Åh, for en fantastisk video! Du er bare så skjønn og stemmen din er så behagelig. Uvant å se deg på video, men dette var utrolig hyggelig. Følte du snakket rett til meg, så det ble mye mer personlig enn å lese svarene! Gleder meg mye til neste del, og du kan godt lage oftere video for dette klarte du med glans 😀 ha en fin dag, klem <3

 42. Et tips: Bruke litt mindre sminke 😉 Det er mye finere 😉

  1. Karoline

   Marthe; Slutt å bry deg om andre og fokuser på deg selv, det er mye bedre 😉

   1. Karoline; Slutt å bry deg om andre og fokuser på deg selv, det er mye bedre 😉

 43. Det var absolutt ingen problem å sitte å se hele videoen! Du er så koselig å høre på, du har så behagelig stemme! Gleder meg til neste video kommer ut, og håper virkelig du fortsetter med videoblogg! 😀

  Og så er det fint å ikke være den eneste som skravler hull i hodet på kjæresten når man er på langtur :-p Jeg klarer heller ikke å være stille i lengre perioder, mens kjæresten min kan være stille en hel biltur uten problemer! Skjønner ikke hvordan det går an :-p

  Håper du og din familie får en fantastisk helg!
  Klem <3

 44. Jeg har sagt det før, og sier det igjen – du er finest når du er naturlig og uten det knallrøde på leppene. I denne videoen var du kjempesøt.
  Så har du litt tendenser til munndiare, og ordene kommer lett. 🙂 🙂 Flink var du!

 45. Åååå, du er så søt! 🙂 Så koselig å se deg på video!! Klem <3

 46. Du er så flink med video, og tar det utrolig godt ut foran kameraet 🙂 Du virker så herlig og jordnær! Jeg gleder meg til neste video, og håper det kommer mer i fremtiden 😀

 47. vanilje

  du har en veldig behagelig måte å prate på, så fin stemme og dialekt!

 48. Elisabeth L

  Du stråler i videoen! er så glad for at du svarte såpass utfyllende på alt. Gleder meg til neste video allerede, føler vi bli mer ”close” med deg slik 🙂 god helg!

 49. Beste fritimen jeg har hatt på skolen på lang tid! Du er så skjønn, og jeg elsker at folk snakker når de har no på hjertet, hvertfall du som er så reflektert

 50. Ulrikke

  Du får mye kritikk Caroline, enten det gjelder interiør, kropp og helse eller at du er for polert. Du og jeg er tilsynelatende ikke like verken i stil eller livsstil, men en ting kan ingen ta fra deg: du virker så utrolig sympatisk! Jeg liker så godt når du slipper leserne inn og stoler på at du selv er bra nok. Stå på. Jeg er stadigvekk innom bloggen, henter gjerne inspirasjon når det kommer til mat og kosthold, andre dager fenger ikke innholdet ditt like mye. Men det spiller ingen rolle, fordi bloggen er din og du gjør en kjempe god jobb!

  Ønsker deg en god helg!

 51. Ååå så herlig du er!!!
  Dette var kjempekoselig å se på, du er en god person tvers igjennom Caroline.
  🙂
  Gelder meg til neste video!

  Klem

  1. *gleder

 52. Jeg slukte hele videoen, jeg. Her jeg sitter og syns synd på meg selv, nedsylta i forkjølelse

 53. Jannike

  Fortsett gjerne med video-blogging, dette var virkelig underholdende:-)

 54. Ååå, Caroline. Du må fortsette å videoblogge. Du er jo så god og søt. Du virker så fantastisk snill og omtenksom. Heldige de som har deg som venn. Ha en fantastisk helg. Klem

 55. Kjempekoselig video! Du virker som en veldig søt å hyggelig dame. Ser frem til flere videoer 🙂 Ha en fin helg!

 56. Så hyggelig og gøy med video! Det må du fortsette med! God klem til deg

 57. Karianne

  Fantastisk morsomt å se på 🙂 stå på,gleder meg til del 2

 58. Syns det er så gøy at du er begynt med videoer på YouTube. Fulgt deg i Mange år og du er den eneste bloggen jeg stikker innom hver dag. Men er nok enda mer avhengig av youtube. Får et helt annet inntrykk av levende bilder og lyd. Har ikke rukket å se hele enda. Det jeg så var veldig fint og gleder meg til resten.

 59. Martine

  Så flott video! Nydelig er du <3 Jeg hang meg opp i glasset og vannmuggen din jeg. Kan du fortelle oss hva de heter og hvor du har kjøpt de? Ønsker deg og dine en flott helg 🙂

 60. Tina Grinderud

  Hvor har du kjøpt spisebordet ditt?

 61. Karoline

  Girlcrush til tusen her, for et vakkert vesen du er 🙂

 62. Hahaha, du er så kul! Dør av at du av og til nesten må avbryte deg selv for å forte deg å si noe annet, haha 😀

 63. Så god og fin du er Caroline 🙂

 64. Margrethe

  Utrolig fin video! Føler jeg ble kjent med deg på en annen og mer «intim» måte nå, selv om jeg har lest bloggen din i mange år 🙂
  Jeg har et lite ønske. Kan du lage et innlegg som viser nettopp i trekk, utviklingen du har hatt siden 2009?
  Der du deler de første bildene, hvordan stil/hår/hobbyer(?) har endret seg meg tiden 😀
  Når jeg sier stil tenker jeg også interiørmessig som du nevnte i videoen.

  Hadde vært gøy!
  Ha en fin dag, gleder meg til del 2 <3

  1. Enig! Det ville vært kjempegøy 🙂

 65. Ja til flere videoblogg innlegg! Du har en veldig naturlig og behagelig væremåte foran kamera. God formidlingsevne. Ikke kjedelig ett minutt, mulig det også skyldes rare spm

 66. De 36 minuttene fløy unna litt for fort!! Det var kjempegøy, og tusen takk for at du tok deg så god tid med det!
  Er veldig kjekt å få se og høre litt mer personlige sider ved deg 🙂

  Gleder meg masse til neste! Stor klem 😀

 67. Så herlig video 🙂

 68. Så utrolig gøy 😀 Du er herlig!

 69. Så stas med videoblogg! Man blir liksom «kjent» med deg på en annen måte. Du virker veldig hyggelig:)

 70. Hva drikker du her? Er det limonade? 😀 I så fall, oppskrift – ja takk 😀

 71. Madelen

  Takk for en ekte og ærlig video, Caroline 🙂 Dette tror jeg bidrar veldig positivt for deg og bloggen!
  Håper på flere videoblogger fremover. Alt fra slike med spørsmål til bakeblogging og tipsing er morsomt 🙂 Gjerne noen snutter av Nelia også 😉

  Ha en god helg, og kos deg med familien!

 72. madelen

  Nelia er et veldig fint, men også ganske sjeldent navn. Kan ikke si jeg har hørt det før. Hva er grunnen til at dere gikk for det navnet? Hadde dere flere navn å velge mellom?

 73. Lillian

  Du er en fantastisk person, byr på deg selv og deler

 74. Lillian

  Du er en fantastisk person, byr på deg selv og deler

 75. Dwightinha

  Du har alltid fine, delikate og inspirerende bilder. Videoen var intet unntak, og fin og avslappende approach til temaet.
  Men, synd du uttaler byen min feil; den heter ikke Oschlo men Oslo. Det er et egennavn og har ikke valgfri uttale. Dessverre mange som har kastet deg paa denne lurvete Oslo Oest varianten som I prinsippet er en ren talefeil. Det ville ikke falle deg inn aa uttale hovedstaden vaar slik paa engelsk f. eks. Har ingen ting med dialekt aa gjoere heller.

 76. så søt du er 🙂

 77. Super video 😀
  kunne du måske næste gang skrive et kort svar nedenunder også?
  jeg troede simpelthen jeg var så god til norsk fordi jeg forstår alt hvad du skriver, men det fandt jeg så ud af i denne video at jeg måske ikke er alligevel haha 🙂

 78. Hei Caroline!
  Svært sjedent jeg kommenterer, men etter å ha sett videobloggen din er jeg bare nødt. Dette er den beste videobloggen jeg har sett! Det virker som du prater med en person du er i ferd med å bli kjent med, ikke at du bare sitter og svarer på spørsmål. Du virker som en veldig skjønn dame 🙂

 79. Desirée

  Åh du är så söt!!

 80. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha et vondt ord å si om deg, du er jo bare helt gull <3
  Venninnen min som jeg bor med vant konkuransen du hadde, og tok med et bilde til meg. Jeg ble så glad 😀 Jeg digger deg, og har fulgt deg ALLTID, igjennom "skandaler" og eventyrbryllup. Jeg digger deg, du er ekte! Du velger å vise frem det som er fint – og jeg er enig med deg, det inspirerer!

  Jeg digger når du snakker til oss, håper du vil gjøre det flere ganger i fremtiden 🙂
  Masse klemmer fra trofast følger og stor fan.

 81. Ida Martine

  Utrolig koselig video, du er så søt! Lurer litt på forholdet til deg og søsteren din. Er dere søsken, eller husker jeg riktig når jeg sier at dere ikke har samme far? Mener å ha lest i et innlegg at dett var noe du fant ut av på et tidspunkt.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Vi er søstre, tror nok du husker feil i mtp. det intervjuet. Det er noen som satt ut rykter om at vi ikke var det, det var det jeg reagerte på 🙂

 82. Jøss den 40 minuttene gikk fort unna.. hadde planer om å dele den opp i 3-4 deler og se den på forskjellige tidspunkt, men jeg endte med å se hele i en omgang. Det er rart å tenke på at jeg som leser siden rett etter dere giftet dere fremdeles kan høre så mye nytt om deg! Fortsett med video blogging, det er en forfriskende ny og litt mer personlig vri for oss som har fulgt deg så lenge!

 83. Så fin video 🙂

 84. Ingrid Grace

  Veldig koselig videoblogg fra deg. Du er jo så skjønn og har så flott utstråling. Gleder meg til del 2 kommer. Håper du lager mange mange flere videoblogg innlegg om diverse tema, det er så fint å se deg på denne måten. Ha en fortsatt fin helg.

  IG

 85. Jeg trodde ikke jeg kom til å se på denne spørsmålsrunden (er ikke noe glad i sånne videoer), men plutselig satt jeg her med morgenkaffe og headset :))) Synes du gjorde dette veldig bra, og så må jeg si at jeg synes du blir penere og penere for hvert år 🙂

 86. så søt du er, herlig å høre deg.

 87. Er ikke en jente som til vanlig er fan av å lese blogger, men jeg titter innom din i blandt. Syns du er inspirerende, flink og vakker – men skal ærlig innrømme at jeg har hatt mine tvil om hvor perfekt alt er bak «fasaden» du fremstiller… Jeg fikk ett helt nytt inntrykk av deg etter å ha brukt nesten 40 minutt av livet mitt på å se deg snakke, og jeg sitter igjen med følelsen av du er en virkelig «down-to-earth»-person, noe som ikke var det første som dukket opp før når jeg tenkte på Fotballfrue 🙂 Stå på, Caroline!

 88. Hei, satt å så på videoen din og ser på muggen og det fine glasset!
  Har lett etter slike glass og lurer på hvor jeg kan få tak i slike glass?
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Er ikke bare i Siljan det snør, har liten lyst til å gå ut selv i dag 😉

  Kari

 89. Jenny G

  Så gøy med video, blir så annerledes enn å bare lese et innlegg, selvom de også er bra da ! 😀
  -klem

 90. Du er så inspirerende! 🙂

 91. Stå på Caroline!

 92. Hei Caroline,

  naa har jeg lest bloggen din i ca 2 aar men aldri hatt saa stor trang til aa skrive som naa.. Maa si at du er en sterk, smart og snill kvinne og jeg heier saa paa deg naar det stormer rundt deg! Saa fint av deg aa svare saa aerlig paa alle de (noen ganger veldig kinky og rare) spoersmaalene du fikk, godt aa se at du ikke vek unna:)

  Stor klem,
  Radka

  P.S. Bor i Brussel men fikk en venninne av meg i Norge til aa kjoepe dine espadrilles for meg, de er bare saa fine!!
  P.P.S. Fant det alltid saa utrolig pinlig og rart at jenter i Norge gaar paa do sammen, er helt med deg, det hadde jeg aldri klart!!

 93. Synes du svarer veldig godt og utfyllende på alle spørsmålende! Og du virker jo som en utrolig herlig person. 🙂 OG forresten, ble veldig glad da du slo av bakgrunnsmusikken da du begynte å snakke! Jeg haaater når det er musikk på når noen snakker i videoblogg, så det ble jeg glad for. Haha! 😀

 94. Dette var gøy 🙂 Du er så inspirerende!

 95. Guro Arvesen

  Du virker så utrolig jordnær, Caroline! Vakker er du også 🙂

 96. Hi Caroline,
  Would it be possible to have English subtitles for your video blog please?
  I love to read your translated blog and it would be so nice to be able to understand the videos too! Thank you very much!
  Sarah

 97. Nei, nå måtte jeg bare kommentere… Du er så søt og ekte på videoen… Klarer aldri se på videoblogger som er lengre en 4 minutter, men denne virket til og med kort! Trengte ikke sette opp hastigheten en gang! 😉 Gleder meg til del 2! Så gøy å se! (Kjenner meg så igjen på det med å late som man tisser foran venninner! Hahaha)

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 98. Herlighet for en utrolig fin og bra video du lagde! Det var så god kvalitet og så bra svart, jeg gleder meg super masse til del 2 kommer ut 😀

 99. For en utrolig herlig video! Du skinner virkelig! Synes du fikk vist mye av personligheten din her på en svært positiv måte. Stå på videre, gleder meg til å følge deg.

 100. Hvor er skjorte du har på deg fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *