videoblogg: spørsmålsrunde del 1

Okei, jeg trenger kanskje å minne dere på at jeg faktisk lider av munndiaré, så dersom du vil se hele videoen må du stålsette deg: den varer i nesten 40 minutter! Jeg ante virkelig ikke at jeg satt der og stirret inn i kameraet så lenge, men sånn kan det altså gå. 

Så for å gjøre det litt lettere for dere har jeg skrever opp spørsmålene og tidspunktene for når de kommer, i tilfelle du ikke gidder å høre meg skravle og skravle og skravle og skravle så uendelig lenge. Men jeg håper selvsagt noen gidder det også, da 😉 


your questions 

1.20 – Når dere bygde huset, designet dere det selv, eller fant dere det i en katalog?

3.35 – Hvor mye av de gamle gentlemans-reglene synes du at gutter eller menn bør gjøre for damer nå for tiden?

7.00 – Ser at du har tatt litt avstand fra lavkarbo i det siste. Hva tenker du om lavkarbo idag? Jeg har lagt merke til at du skeier ut oftere nå enn hva du gjorde før. 

11.25 –  Føler du deg noen gang ensom i jobben din, savner du aldri daglig kontakt med kollegaer som brenner for det samme som deg?

15.17 –  Hvis du haddde vunnet 100 millioner i lotto, ville du fortsatt å blogge da?

16.30 –  Synes du at du blir fremstilt i media på en riktig og bra måte?

17.52 –  Føler du noen ganger at dagene dine er dårlige, selv om du har alt du ønsker deg? 

spm. runde

19.28 –  Jeg blar tilbake til tiden før og etter bryllupet, du ser en del yngre ut, eller mindre voksen. Bildene bærer preg av å være mere søt enn profesjonell.  Kan du si litt om hvordan du selv synes du har forandret deg de siste årene jeg har fulgt med på bloggen din?

23.00 –  Her kommer en hel drøss enten eller-spørsmål 🙂 

30.37 – Jeg så i arkivet ditt fra 2009 og der var det et innlegg om hvor mye du elsket brunost. Spiser du fortsatt 1 kg i uka?

32.03 – Kan vi få se vaskerommet ditt?

32.22 – Har dere tenkt på flere barn?

33.27 – Er dere fisefine i huset, eller om vi f.eks kan det sånn at Lars-Kristian kan stå i dusjen mens du er på do?

34.46 – Krangler du og Lars-Kristian aldri, det ser i hvert fall ikke sånn ut? 


Del 2 kommer neste uke eller omkring der en gang 🙂 

129 kommentarer

 1. Ååå så herlig du er!!!
  Dette var kjempekoselig å se på, du er en god person tvers igjennom Caroline.
  🙂
  Gelder meg til neste video!

  Klem

  1. *gleder

 2. Jeg slukte hele videoen, jeg. Her jeg sitter og syns synd på meg selv, nedsylta i forkjølelse

 3. Jannike

  Fortsett gjerne med video-blogging, dette var virkelig underholdende:-)

 4. Ååå, Caroline. Du må fortsette å videoblogge. Du er jo så god og søt. Du virker så fantastisk snill og omtenksom. Heldige de som har deg som venn. Ha en fantastisk helg. Klem

 5. Kjempekoselig video! Du virker som en veldig søt å hyggelig dame. Ser frem til flere videoer 🙂 Ha en fin helg!

 6. Så hyggelig og gøy med video! Det må du fortsette med! God klem til deg

 7. Karianne

  Fantastisk morsomt å se på 🙂 stå på,gleder meg til del 2

 8. Syns det er så gøy at du er begynt med videoer på YouTube. Fulgt deg i Mange år og du er den eneste bloggen jeg stikker innom hver dag. Men er nok enda mer avhengig av youtube. Får et helt annet inntrykk av levende bilder og lyd. Har ikke rukket å se hele enda. Det jeg så var veldig fint og gleder meg til resten.

 9. Martine

  Så flott video! Nydelig er du <3 Jeg hang meg opp i glasset og vannmuggen din jeg. Kan du fortelle oss hva de heter og hvor du har kjøpt de? Ønsker deg og dine en flott helg 🙂

 10. Tina Grinderud

  Hvor har du kjøpt spisebordet ditt?

 11. Karoline

  Girlcrush til tusen her, for et vakkert vesen du er 🙂

 12. Hahaha, du er så kul! Dør av at du av og til nesten må avbryte deg selv for å forte deg å si noe annet, haha 😀

 13. Så god og fin du er Caroline 🙂

 14. Margrethe

  Utrolig fin video! Føler jeg ble kjent med deg på en annen og mer «intim» måte nå, selv om jeg har lest bloggen din i mange år 🙂
  Jeg har et lite ønske. Kan du lage et innlegg som viser nettopp i trekk, utviklingen du har hatt siden 2009?
  Der du deler de første bildene, hvordan stil/hår/hobbyer(?) har endret seg meg tiden 😀
  Når jeg sier stil tenker jeg også interiørmessig som du nevnte i videoen.

  Hadde vært gøy!
  Ha en fin dag, gleder meg til del 2 <3

  1. Enig! Det ville vært kjempegøy 🙂

 15. Ja til flere videoblogg innlegg! Du har en veldig naturlig og behagelig væremåte foran kamera. God formidlingsevne. Ikke kjedelig ett minutt, mulig det også skyldes rare spm

 16. De 36 minuttene fløy unna litt for fort!! Det var kjempegøy, og tusen takk for at du tok deg så god tid med det!
  Er veldig kjekt å få se og høre litt mer personlige sider ved deg 🙂

  Gleder meg masse til neste! Stor klem 😀

 17. Så herlig video 🙂

 18. Så utrolig gøy 😀 Du er herlig!

 19. Så stas med videoblogg! Man blir liksom «kjent» med deg på en annen måte. Du virker veldig hyggelig:)

 20. Hva drikker du her? Er det limonade? 😀 I så fall, oppskrift – ja takk 😀

 21. Madelen

  Takk for en ekte og ærlig video, Caroline 🙂 Dette tror jeg bidrar veldig positivt for deg og bloggen!
  Håper på flere videoblogger fremover. Alt fra slike med spørsmål til bakeblogging og tipsing er morsomt 🙂 Gjerne noen snutter av Nelia også 😉

  Ha en god helg, og kos deg med familien!

 22. madelen

  Nelia er et veldig fint, men også ganske sjeldent navn. Kan ikke si jeg har hørt det før. Hva er grunnen til at dere gikk for det navnet? Hadde dere flere navn å velge mellom?

 23. Lillian

  Du er en fantastisk person, byr på deg selv og deler

 24. Lillian

  Du er en fantastisk person, byr på deg selv og deler

 25. Dwightinha

  Du har alltid fine, delikate og inspirerende bilder. Videoen var intet unntak, og fin og avslappende approach til temaet.
  Men, synd du uttaler byen min feil; den heter ikke Oschlo men Oslo. Det er et egennavn og har ikke valgfri uttale. Dessverre mange som har kastet deg paa denne lurvete Oslo Oest varianten som I prinsippet er en ren talefeil. Det ville ikke falle deg inn aa uttale hovedstaden vaar slik paa engelsk f. eks. Har ingen ting med dialekt aa gjoere heller.

 26. så søt du er 🙂

 27. Super video 😀
  kunne du måske næste gang skrive et kort svar nedenunder også?
  jeg troede simpelthen jeg var så god til norsk fordi jeg forstår alt hvad du skriver, men det fandt jeg så ud af i denne video at jeg måske ikke er alligevel haha 🙂

 28. Hei Caroline!
  Svært sjedent jeg kommenterer, men etter å ha sett videobloggen din er jeg bare nødt. Dette er den beste videobloggen jeg har sett! Det virker som du prater med en person du er i ferd med å bli kjent med, ikke at du bare sitter og svarer på spørsmål. Du virker som en veldig skjønn dame 🙂

 29. Desirée

  Åh du är så söt!!

 30. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha et vondt ord å si om deg, du er jo bare helt gull <3
  Venninnen min som jeg bor med vant konkuransen du hadde, og tok med et bilde til meg. Jeg ble så glad 😀 Jeg digger deg, og har fulgt deg ALLTID, igjennom "skandaler" og eventyrbryllup. Jeg digger deg, du er ekte! Du velger å vise frem det som er fint – og jeg er enig med deg, det inspirerer!

  Jeg digger når du snakker til oss, håper du vil gjøre det flere ganger i fremtiden 🙂
  Masse klemmer fra trofast følger og stor fan.

 31. Ida Martine

  Utrolig koselig video, du er så søt! Lurer litt på forholdet til deg og søsteren din. Er dere søsken, eller husker jeg riktig når jeg sier at dere ikke har samme far? Mener å ha lest i et innlegg at dett var noe du fant ut av på et tidspunkt.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Vi er søstre, tror nok du husker feil i mtp. det intervjuet. Det er noen som satt ut rykter om at vi ikke var det, det var det jeg reagerte på 🙂

 32. Jøss den 40 minuttene gikk fort unna.. hadde planer om å dele den opp i 3-4 deler og se den på forskjellige tidspunkt, men jeg endte med å se hele i en omgang. Det er rart å tenke på at jeg som leser siden rett etter dere giftet dere fremdeles kan høre så mye nytt om deg! Fortsett med video blogging, det er en forfriskende ny og litt mer personlig vri for oss som har fulgt deg så lenge!

 33. Så fin video 🙂

 34. Ingrid Grace

  Veldig koselig videoblogg fra deg. Du er jo så skjønn og har så flott utstråling. Gleder meg til del 2 kommer. Håper du lager mange mange flere videoblogg innlegg om diverse tema, det er så fint å se deg på denne måten. Ha en fortsatt fin helg.

  IG

 35. Jeg trodde ikke jeg kom til å se på denne spørsmålsrunden (er ikke noe glad i sånne videoer), men plutselig satt jeg her med morgenkaffe og headset :))) Synes du gjorde dette veldig bra, og så må jeg si at jeg synes du blir penere og penere for hvert år 🙂

 36. så søt du er, herlig å høre deg.

 37. Er ikke en jente som til vanlig er fan av å lese blogger, men jeg titter innom din i blandt. Syns du er inspirerende, flink og vakker – men skal ærlig innrømme at jeg har hatt mine tvil om hvor perfekt alt er bak «fasaden» du fremstiller… Jeg fikk ett helt nytt inntrykk av deg etter å ha brukt nesten 40 minutt av livet mitt på å se deg snakke, og jeg sitter igjen med følelsen av du er en virkelig «down-to-earth»-person, noe som ikke var det første som dukket opp før når jeg tenkte på Fotballfrue 🙂 Stå på, Caroline!

 38. Hei, satt å så på videoen din og ser på muggen og det fine glasset!
  Har lett etter slike glass og lurer på hvor jeg kan få tak i slike glass?
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Er ikke bare i Siljan det snør, har liten lyst til å gå ut selv i dag 😉

  Kari

 39. Jenny G

  Så gøy med video, blir så annerledes enn å bare lese et innlegg, selvom de også er bra da ! 😀
  -klem

 40. Du er så inspirerende! 🙂

 41. Stå på Caroline!

 42. Hei Caroline,

  naa har jeg lest bloggen din i ca 2 aar men aldri hatt saa stor trang til aa skrive som naa.. Maa si at du er en sterk, smart og snill kvinne og jeg heier saa paa deg naar det stormer rundt deg! Saa fint av deg aa svare saa aerlig paa alle de (noen ganger veldig kinky og rare) spoersmaalene du fikk, godt aa se at du ikke vek unna:)

  Stor klem,
  Radka

  P.S. Bor i Brussel men fikk en venninne av meg i Norge til aa kjoepe dine espadrilles for meg, de er bare saa fine!!
  P.P.S. Fant det alltid saa utrolig pinlig og rart at jenter i Norge gaar paa do sammen, er helt med deg, det hadde jeg aldri klart!!

 43. Synes du svarer veldig godt og utfyllende på alle spørsmålende! Og du virker jo som en utrolig herlig person. 🙂 OG forresten, ble veldig glad da du slo av bakgrunnsmusikken da du begynte å snakke! Jeg haaater når det er musikk på når noen snakker i videoblogg, så det ble jeg glad for. Haha! 😀

 44. Dette var gøy 🙂 Du er så inspirerende!

 45. Guro Arvesen

  Du virker så utrolig jordnær, Caroline! Vakker er du også 🙂

 46. Hi Caroline,
  Would it be possible to have English subtitles for your video blog please?
  I love to read your translated blog and it would be so nice to be able to understand the videos too! Thank you very much!
  Sarah

 47. Nei, nå måtte jeg bare kommentere… Du er så søt og ekte på videoen… Klarer aldri se på videoblogger som er lengre en 4 minutter, men denne virket til og med kort! Trengte ikke sette opp hastigheten en gang! 😉 Gleder meg til del 2! Så gøy å se! (Kjenner meg så igjen på det med å late som man tisser foran venninner! Hahaha)

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 48. Herlighet for en utrolig fin og bra video du lagde! Det var så god kvalitet og så bra svart, jeg gleder meg super masse til del 2 kommer ut 😀

 49. For en utrolig herlig video! Du skinner virkelig! Synes du fikk vist mye av personligheten din her på en svært positiv måte. Stå på videre, gleder meg til å følge deg.

 50. Hvor er skjorte du har på deg fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *