Lanseringsdag: Bianco by Caroline Berg Eriksen

caroline vinner vilde

Weeee, i dag skjer det! Jeg sitter og tripper på hotellrommet mitt og skal snart reise til Sandvika Storsenter sammen med Anne fra Bianco for å slippe vår- og sommerkolleksjonen min for Bianco klokken 10! Dette er jo bare helt fantastisk gøy! Alle er selvfølgelig velkommen dit for en litt finere handleopplevelse, for å prøve sko eller bare for å se på dem. Jeg er i hvert fall der til klokken 12 🙂 


bianco torggata 

bianco

prelaunch_6

prelaunch_8

I går var det lukket event i Bianco Torggata og flere fine jenter hadde møtt opp for å kjøpe skoene en dag før alle andre, for å prøve, få fine negler, prate og ikke minst: være med i trekningen av sitt favorittpar! Vilde stakk av med seieren og hun var så god at hun ga dem videre til søskenbarnet sitt som var med henne. Fine Vilde! Tusen, tusen takk til alle som kom! 

prelaunch_5

prelaunch_9

prelaunch_7

prelaunch_10

Og du, se på dette! Om jeg kan si det selv: goodiebagen var så fin! Jeg er vanligvis ikke så glad i nettopp det, men i denne var det mye snask – se da! Alt som inneholder Bounce proteinball OG ovnsristede mandler i en og samme pakning er hjertelig velkommen til meg, for å si det sånn. Jeg hadde faktisk tenkt meg på Oslo City for å kjøpe med meg slike på rommet etter eventet i går, men jeg ble jo ganske glad da jeg oppdaget dem i posen min og slapp å kjempe meg gjennom snøstormen 🙂 

prelaunch_11

Etter pre-lanseringen var jeg nesten helt i koma på rommet, kjempeglad og supersulten. Bestilte roomservice og fikk den beste salaten jeg har smakt noensinne på døren. Altså, hallo inspirasjon til neste oppskrift-onsdag! Så jobbet jeg litt, så på Suits og svimte av i sengen. 

prelaunch_16

prelaunch_12

prelaunch_13

prelaunch_15

prelaunch_14


I kveld er vi i gang igjen, og da er det hos Bianco i Karl Johan klokken 19 – håper vi sees der eller nå om en time på Sandvika Storsenter 🙂 Jeg må nesten komme meg avgårde og ut i snøen, krysser alt jeg har for en vellykket lanseringsdag ♥ 

41 kommentarer

 1. Det så fint ut! Jeg lurer sånn på hvilken drikke som er i flaskene? Det så så godt ut!

  1. Caroline

   Bare vann 😉

 2. Ville bare ønske deg masse lykke til i dag <3

  1. Caroline

   Tusen takk, det gikk utrolig bra 🙂

 3. Kamilla Haaland

  Så herlig!! Blir gøy å se kolleksjonen 😀

 4. Ingvild

  SÅ moro, gratulerer med vellykket kolleksjon! 😀
  Må jo si at jeg skulle ønske du kom til Herkules, men 😉 Det blir nok et par eller to i sommergarderoben min i år!

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Jeg er jo titt og ofte på Herkules, så blir vel en svipptur innom Bianco 🙂

 5. Jeg bestilte de sorte, flate sandalene i dag tidlig. Akkurat den typen sandaler jeg har vært på utkikk etter. Nå håper jeg bare de passer:)

  1. Caroline

   Tusen takk, håper du blir fornøyd 🙂

 6. Caroline. Gratulerer, fantastiske sko, . Har vært på Bianco og handlet i dag og er veldig fornøyd. Håper du får tid til å nyte midt oppi alt «kaoset»som er om dagen, du har virkelig stått på med veske og sko kolleksjon det siste 1,5 året eller så , du kan virkelig gi deg selv en stor klapp på skulderen. veldig bra jobbet !

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Ja, det har vært travelt, men forhåpentligvis blir det en roligere periode nå de neste månedene! 🙂

 7. Christine L.

  Is there going to be a public event in Copenhagen? 🙂

  1. Caroline

   No, I’m sorry but there wont be :/

 8. Du ser fantastisk ut med det korte håret og en stadig mer sofistikert stil 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 9. Gratulerer med lanseringen, håper du får en knall fin dag 🙂 Kjempe fin goodiebag, neglelakk på et event blir aldri feil :-)Jeg har tenkt å klikke meg hjem ett par eller to, men lurer på om de beige/ sorte ankel bootsene er normale på str? Kan jeg bestille samme str på de som jeg normalt bruker eller bør jeg gå opp en str siden de er spisse i front?

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

   Ja, de er ganske normale i størrelsen. Jeg bruker i hvert fall min vanlige skostørrelse, men akkurat i bootsene kan du fint gå en strl. ned 🙂

 10. Susanne

  Gratulerer med sko kolleksjonen så mange fine par 🙂 , må nok unne meg noen av disse føre jeg skal til Spania i mai 🙂 får ikke vært i Oslo dessverre men regner med de kommer i butikken her i Skien også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. It all looks absolutely amazing! Lots of love from The Faroe Islands ❤️ I really want to order the festive pleasure sandalls but I Im not sure which size.. How is the fit? Thank you for an amazing blog Caroline! ❤️

  1. Caroline

   They’re lovely! <3 The fit is pretty normal! I use my regular size 🙂

 12. Det så riktig så vellykket ut*klappeihenda*

  Den salaten så veldig god ut. Jeg elsker salater, men mannen i huset har følgende beskjed; salat er ikke middag». Pøh, det stemmer ikke:)

 13. Jeg elsker sandalene og de oransje pumpsa <3 syns du skal oppfordre leserne dine til å bruke en felles hashtag på insta så man kan se alle bilder av skoa dine som folk legger ut ^^

 14. Vilde Fodstad

  Tusen takk for en super kveld! 🙂 Vi storkoste oss ❤

 15. Martine

  hei, er du med i serien bloggerne. hadde vært bra om du også er med der siden du er en av dem:) stå på!

  1. Caroline

   Nei, jeg er ikke med i den serien 🙂

 16. Lykke til <3

  1. Caroline

   Tusen takk! Det gikk kjempefint 🙂 Gleder meg til i morgen!

 17. åå du er så fin!! du stråler virkelig for tiden.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

 18. *sukk*, tenk så stas å kunne vært med på et sånt event. Synd jeg bor så langt unna! Du er god asså!! Stå på videre og nyt tida! klem

 19. Susanne caroline

  Det så veldig flott ut! Kansje finner jeg skoene her i Uppsala med tiden..? Lyst på de orange pumps jeg 🙂 Må bare si at det hotelrommet bare lyste Caroline <3 😉

 20. Ranveig

  Bestilte de flate sandalene og espadrillos i dag, gleder meg til de kommer i posten 🙂
  Kan du fortelle hvor du kjøpte spiralizeren, den du brukte til squash strimlene? Jeg skal kjøpe en slik, å lage laksemiddagen du la ut:) Har dem flere, så fortell gjerne hvem du kjøpte 🙂

 21. Hei:)
  Denne kommentaren har ingenting med kolleksjonen din å gjøre, men må bare få sagt til deg at du har en så delikat, inspirende og positiv blogg Caroline, er så fint å slippe en blogg som kun dreier seg om Utseende og operasjoner…Mye variert innhold.Stå på videre:) ha en fin kveld..

 22. Gratulerer!
  gleder meg til å se kolleksjonen i butikken 🙂
  Klem

  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

 23. Ann kristin

  Gratulerer så mye med kolleksjonen 🙂 kjøpte mitt første par på ski storsenter i dag. Første kunde som handlet til og med 🙂 så fint pakket inn i skoesken,så hadde nesten ikke hjerte til å pakke ut.
  gleder meg til vår nå.

 24. Ble et par dahlia på meg i sort farge. Utrolig fine og nette sko! Ble også overrasket over at de er så gode på foten. Blir nok noen flere sko i kolleksjonen på meg etterhvert, de var jo alle så fine<3

 25. Hei Caroline 🙂 det er en ting som jeg lurer på, kommer du til å dele like mye av din neste graviditeten som du gjorde når du gikk gravid med Nelia ?

  Synes det var så koselig <3

 26. Gratulerer – så flotte sko. Ser på bildene at du går uten strømper/sokker. Blir ikke skoene sure? Selv om jeg er «ren og pen» så synes jeg skoene blir sure hvis jeg ikke har strømper på!

 27. Elsker den hvite genseren 🙂 Hvor er den fra?

 28. De orange skoene var dødslekre. Mulig jeg må ha et par av de. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *