pretending to be a ballerina

antrekkhvit_4

Tutuskjørt er redningen på en dag hvor du føler deg ekstra feminin og ønsker å vise det til hele verden! Kombinert med en vid og varm genser, funker det faktisk i hverdagen også og jeg følte meg i hvert fall både fnisete og ekstra glad etter å ha svinset rundt i byen akkurat som dette. Noen lange blikk skal jeg innrømme at jeg fikk, men hva er morsomt med å kle seg uten å sende et budskap? Noen dager føles akkurat det riktig for meg i hvert fall, og da ser jeg ingen grunn til å la det du helst vil ha på deg bli liggende bakerst i skapet 😉 


antrekkhvit

antrekkhvit_7

antrekkhvit_11

antrekkhvit_8

antrekkhvit_9

antrekkhvit_5

antrekkhvit_1

antrekkhvit_6

 pumps valentino / veske 3.1 philip lim / genser ganni / solbriller zara / (sponset) skjørt ootd / klokke cluse 


Dessverre kom snøen igjen i natt, og ja. Jeg sier dessverre denne gangen, for nå er jeg så klar for våren! Ikke at det gjør noe at skisenteret over vannet her er åpent litt til, men vi skal jo uansett til fjells i påsken og jeg hadde tenkt til å få min dose med ski for denne sesongen da. Men når jeg tenker jeg litt til over det, husker jeg at jeg har gått til innkjøp av langrennski og til dem trenger jeg jo snø! Så det spørs om jeg ikke skal dra med meg Lars-Kristian på en tur om snøen blir liggende, vi har til og med pulk til Nelia om hun skal bli sliten. Så er det kanskje ikke dessverre med snø likevel – i hvert fall ikke om vi kan bruke den til noe gøy. Litt dessverre er det likevel da, når jeg skal bile helt til hovedstaden og deretter rundt omkring der for ærender og events. Da hadde ikke våren vært så dum likevel. Men den kommer vel etter hvert 🙂 

Ville bare ønske dere en fin kveld og si at jeg håper vi sees om noen timer i Bianco Torggata 🙂 I morgen lanseres kolleksjonen! Jeg må klype meg i armen! 

49 kommentarer

 1. Jeg er så enig! Du ser flott ut i dette antrekket 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Nadia 😀

 2. You look even bettern than Carrie with your tutu <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Well THAT is a HUGE complement! Thank you 😀 <3

  2. Katrine

   Was that a joke, better than Carrie?? LOL

 3. Lykke til med lanseringen! Jeg har allerede klikket hjem et par og gleder meg til de kommer i posten. Ha en fin kveld Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Håper du blir fornøyd 🙂

 4. Nydelig og feminint antrekk! 🙂 Hvitt er jo så fint! Ble det ikke veldig kaldt da??

  1. Caroline

   Hadde kåpe over 🙂 Jeg var ikke så mye ute, mest inne og det gikk helt fint 🙂

 5. Flotte deg,masse lykke til. Jeg skal garantert kjøpe flere par.
  Du er kjempedyktig og inspirerende.
  Gleder meg til innom bloggen din hver dag.
  Ha en strålende morgendag;)

  1. Caroline

   Tusen takk, Dina! Jeg blir så glad 🙂 <3

 6. Prøv å nyt alle årstidene enn å til stadighet uffe deg over dem. Det er noe kjært med alle årstider, selvom snø og slpas kan være irriterende iblant. Men været får man ikke gjort noe med, det blir i alle fall ikke noe bedre av å gå rundt å irritere seg over det. Vi lever i et land med mye vær, det går fra -25 til +30, det er sterk vind, stormer, regn i ukesvis, stekvarme, tung snø, lett snø, sludd osv. Sånn er det 🙂 og sånn vil det fortsette å være. Noe nordmenn glemmer er at Norge også har en «regntid», den setter som regel igang i juli, ca når fellesferien begynner. Det er ikke for ingenting at mange klager over at det bare var regn i fellesferien. Velg heller ferie utenom om man kan 🙂

  1. Jeg bruker vanligvis ikke å kommentere når jeg ikke har noe bra å si, men jeg hadde tenkt å si noe nå… Og det var at jeg er enig med deg! Dette var en særdeles meningsløs fabling rundt vær og vind og hvorvidt det er bra eller ikke…

   Jaja. Man kan aldri gjøre alle til lags. Lykke til med lansering og events!

   1. Anonym: Min kommentar var for å prøve å endre tankegangen til folk angående årstider og vær. At det er noe positivt med alt, selvom det kan være surt og kaldt iblant. At du føler behov for å rakke ned på det med eder og galle er ditt problem. Enkelte klarer ikke se glasset mer enn halvtomt dessverre…

    Tenk positive tanker, og det positive gror! Også i vær og vind – uansett hvor meningsløst du måtte finne det. God påske når den tid kommer!

   2. Martine Akselsen

    Anonym var jo enig med deg, Maria?!

    Jeg derimot er ikke helt enig.. Alle er ikke like glad i alle årstider, men Caroline påpeker jo også det som er bra med vinteren. Men likevel, man må da få lov til å fable litt rundt været hvis det er det som opptar en den dagen. Så får jeg bare se glasset halvfullt jeg istede da 😉

   3. Anonym

    Eder og galle? Overdriver noe nå, syns jeg. Tror for øvrig du misforsto meg ganske kraftig, men jeg misforsto nok deg også, og skulle postet min kommentar som egen kommentar, ikke som et svar.

   4. Maria: jeg tror anonym var enig med deg 😉

  2. Caroline

   Men jeg klager jo ikke 🙂

   1. Helene

    Du skriver et fullstendig innholdsløst innlegg om…..været:O Kom igjen, finn på noe litt bedre.

    Forslag: Å dele noe fra selve designprosessen med Bianco. Mener å huske at du har skrevet at du var «enormt involvert» (eller noe i den duren). Hadde vært spennende å se hvilke farger/materialer/modeller det stod mellom, og hvorfor du valgte som du gjorde.

 7. Så fin! Et sukkersøtt antrekk 🙂 Elsker slike skjørt, men finner aldri et til meg selv!

  1. Caroline

   De er så fine! Sjekk ut etsy.com, der er det en del utvalg 😀

   Klem!

 8. Fy fader som du rocker den korte sveisen! Ser sykt bra ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, Grete! Det er så hyggelig å høre 😀

 9. Benedicte

  For noen herlige bilder <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedicte 😀

 10. Fint skjørt. Men ser veldig kaldt ut. Ingen går så lite kledd på denne årstiden

  1. Å påstå at «ingen» går så lite kledd (regner med du mener «tynnkledd») som kommentar til et bilde av en som gjør nettopp dette, faller vel på sin egen urimelighet. Fin kveld til deg Eva 🙂

 11. Må gi deg skryt for merking av sponsede produkter og innlegg, du er kjempe flink! Skulle ønske bloggere som f.eks Sophie Elise var like flink som deg, fremfor å ha skriftstørrelse 1, gjemt oppe i hjørnet så man nesten ikke kan se det. Syns det er veldig rart at forbrukerombudet tillater det som tilstrekkelig merking av sponsede innlegg. Og om forbrukerombudet vil bruke en blogg som eksempel for andre, på hvordan det skal gjøres, burde de uten tvil bruke deg 🙂

  Bare litt profesjonell skryt til deg i dag, for det fortjener du virkelig!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre! 🙂 Det er viktig for meg at det gjøres riktig.

   Det tillates vel egentlig ikke i og med at det presiseres at merkingen skal være tydelig :/

 12. Så fint antrekk kjære deg <3 Elsker skjørtet 😀

 13. Helt nydelig antrekk! Selvom det ser ut som om det er midt på sommeren!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Skulle ønske du kunne gitt en heads-up på at nettbutikken la ut skoene en dag før lansering. Der er det allerede utsolgt for min størrelse. Vet du om det vil komme inn igjen?

  1. Caroline

   Uff, beklager, det har du helt rett i :O Jeg vet ikke, men jeg kan sende en mail å høre.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Hvor er den hvite langermede toppen du hadde på deg på snap fra? Såå fin!:-)

 16. *Carrie Bradshaw vibes* 😀

  1. Caroline

   😀 <3

 17. Annette

  Du må ha en skrue løs som veldig ofte går rundt i sandaler/tynne sko og med bare legger og ben. Rart du ikke er syk oftere!

 18. Jannike

  Uten tvil det flotteste antrekket jeg noengang har sett deg i! Dette var terningkast seks:-)

  1. Caroline

   så UTROLIG hyggelig å høre 😀 Nå ble jeg glad <3

 19. Det er simpelthen så fint og forsårsagtigt det outfit (: Man bliver i rigtig godt humør af at se på det. Smukt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Næmmen, se på hu da! Så fin:-) Jeg hadde sett ut som en eksplodert marsmalow i det antrekket, men du var bare så himla fin:-D

 21. Å herregud så nydelig! 😀
  Ha en fin dag <3

 22. Kule klær! Veldig Carrie Bradshaw, sex and the city! Likte det 🙂 🙂

 23. For en perfekt outfit!
  Elsket skoene og skjørtet <3
  Jeg sier også dessverre ift snøen, vil ha vår nå hehe 🙂
  Kos deg i Oslo!
  Klem,

  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

 24. Mariken

  For et helt fantastisk fint skjørt! 🙂 Må tenke på å ta meg råd til det altså 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *