bianco og jeg skal på tour

God morgen Jeg vil gjerne informere dere om hva som skjer hvor denne uken, så dersom du har lyst til å treffe meg, handle sko eller bare kikke på dem i litt finere butikkomgivelser enn til vanlig, er du mer enn velkommen til å gjøre nettopp det 🙂

biancoeventnårhvor

Vi har laget et opplegg denne uken som innebærer 2 lukkede eventer og 2 åpne eventer. De to lukkede eventene foregår fra klokken 19-21 i morgen og på torsdag. I morgen er det hos Bianco i Torggata og på torsdag er det hos Bianco på Karl Johan. Dersom du vil være med på disse eventene, må du til selve butikken for å melde deg på 🙂 Disse kveldene kommer vi til å dele ut goodie bags, du kan få fikset neglene dine, knaske på noe godt og være med i konkurransen om å vinne et par sko. I tillegg vil jeg besvare 5 av spørsmålene som dere sendte inn under konkurransen jeg holdt for et par uker siden – og vinnerne her har jeg trukket nå! 


– the winner is – 

De som vant og kan ta med seg en venninne til Torggata 2. mars, er Therese Nordbø, Vilde Fodstad, Charlotte Tilseth, Linn Mangen Hjellnes og Amanda Salbuvik Skjærstad. 

bianco event

De som vant og kan ta med seg en venninne til Karl Johan 3. mars, er Helene Jonsmyr, Marthe som er gravid og som skulle til Oslo med venninnen sin denne dagen. Har dessverre ikke noe mer kontaktinformasjon på deg, men legg igjen en kommentar om du ser dette? Cecilie Gudmundsen, Hannah Træen som ville ta med seg Karoline og Veronika M. Jakobsson. 


I tillegg til disse to eventene, kommer jeg til å være på Sandvika Storsenter fra klokken 10-12 på torsdag og på Storo Storsenter fra 16-18 på fredag 🙂 Her er det bare å møte opp! Håper vi sees over sko og makroner ♥ 

17 kommentarer

 1. Jeg MÅ ha de oransje skoene, men de har ikke Bianco der hvor jeg bor. Satser derfor på nettbutikk, men da skulle jeg gjerne visst om skoene er små/normale/store i størrelsen?

  1. Caroline

   De er helt normale i størrelsen 🙂 Du får sikkert tak i dem på nett, de er SÅ fine! 🙂

 2. Henriette

  Du blir ikke lei av makroner da? 😉

 3. å, du er god! gleder meg til å kjøpre sko!!
  og les denne, tegne-hanne er fantastisk! : https://www.aftenposten.no/meninger/tegnehanne/Dette-her_-det-haper-jeg-vi-kan-le-av-en-dag–Tegnehanne-8371322.html

 4. Marthe Gunnerød

  Wæææ, vant jeg!!! Nå ble jeg skikkelig glad og føler meg som verdens heldigste! Tusen tusen takk! Gleder meg, Caroline! Hilsen Marthe Gunnerød på 30, hun gravide som ikke engang klarte å legge igjen kontaktinfo

  1. Marthe Gunnerød

   marthe3010@osloskolen.no er mailadressen min forresten!:)

 5. Caroline!
  Har skrollet meg langt nedover i innleggene dine. Det jeg legger merke til….og som ikke var tilfellet før…..er at alle vildene er utydelige og kornete.
  Noe du kan gjøre med dette ?

  1. Caroline

   Hei!

   Det er flere som har klaget over dette den siste måneden :/ Det ser ut som at problemet løser seg når du oppdaterer iPad/iPhone til siste programvare. Hvis det ikke fungere så kan du refreshe siden 10-12 ganger for å tvinge den til å oppdatere bildene.

 6. Kristin

  Jeg vinner aldri noe. Er helt alene og omtrent alle pengene jeg har går til husleie.
  Kunne ønske jeg hadde livet ditt.

 7. Tok et par sekunder før jeg skjønte at det var i Oslo, for Torggata finnes relativt mange steder i landet 😉

 8. Cecilie

  Hurra! Jeg vant 😀 Tusen takk, gleder meg <3

 9. Og jeg, jeg trenger ikke/liker ingen av skoene og skal derfor ikke på noen av eventene. Men lykke til assa! Mer penger hadde jeg definitivt behøvd, men jeg blir vel snart rik på bloggen min jeg og…not. Så deilig å ha hatt fri og kunnet lese blogg og kommentere igjen, men nå er det slutt for denne gang!

 10. Helene Jonsmyr

  Ååååh så gøy <3 gleder meg 😀

 11. Så utrolig kult med event da!
  Håper vi ses 🙂
  Klem 🙂

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 12. Veronika M. Jakobsson

  Yeah! Jippi! Så moro at jeg vant! Gleder meg veldig til eventet! Tusen takk! 🙂

 13. Hva er prisen på de svarte sandalene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *