abonnementstilbud: det nye

det nye abo. _4

Det er ingen hemmelighet at Det Nye er et magasin jeg er veldig glad i, jeg har lest det fast i mange år og det er fordi det alltid leverer. Jeg kan absolutt elske å kjøpe rene motemagasiner også, men aller best liker jeg at det er en blanding når jeg åpnet et magasin og jeg synes Det Nye har en fantastisk fin miks av fashion, matoppskrifter, skjønnhet og godt lesestoff. I denne utgaven elsker jeg motesidene, det gjør jeg alltid og jeg elsker at de blander street style-bilder med catwalk-bilder og at de for det meste benytter seg av jenter på gata. Lite inspirerer meg mer enn akkurat det! 

det nye abo. _1

I tillegg er skjønnhetssidene deres alltid så utrolig freshe, spesielt om du er en makeup-junkie som meg, og er nysgjerrig på det nyeste innen nettopp dette. Denne gangen synes jeg også artikkelen som  heter 110 prosent meg sjæl var veldig interessant. For hva betyr det egentlig å være seg selv? Dette får du kanskje svar på i denne utgaven 😉 

det nye abo. _3

Elsker at de også alltid har med en liten bit fra Det Nye ShapeUp i magasinet! I denne utgaven deler de artikkelen En myk start på dagen – absolutt noe for den som har lyst til å bli litt bedre kjent med yoga og definitivt noe for meg! Det er jo gull å ha et fast program som du kan gjøre selv i ny og ne. 

det nye abo. _2


Nå får du som leser bloggen min et ekslusivt tilbud: for bare 169,- (+ 49,- i porto) får du 5 utgaver av Det Nye i tillegg til en velkomstgave som er et makeupkit fra Makeup Mekka til en verdi av 700,- Kittet heter  Eyes Deluxe Kit og består av en øyeskyggepalett med 12 nudefarger, 2 maskaraer, 1 vannfast kajaler i fargen bronze og 1 i fargen nude sant en primer som gjør at øyeskyggen sitter som den skal hele dagen.

det nye abo.


Dette kittet er kjempefint, men det beste av alt er selvsagt magasinet 😉  Klikk deg inn HER for å lese mer eller for å bli abonnent ♥ 

9 kommentarer

 1. Emeline

  Hvor får man kjøpt ananasskålen din:D? Såå fin!

 2. Super bra tilbud!
  Ha en fin tirsdagskveld 🙂
  XOXO
  B.

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 3. Kan du en gang ha oversikt/»oppsummering » over alle hårfrisyrene og fargene du har hatt? Og når du følte seg mest/minst komfortabel?

 4. Spørsmålsrunden din?
  Skulle ikkje den liksom komme i forrige veke?

 5. Herlighet! Jeg virkelig ELSKER sånne innlegg, Caroline! Jeg blir så glad! Tusen hjertelig takk for all inspirasjon og glede i hverdagen <3 Nå skal det bestilles 😉

 6. Hvor er den utrolig kule ananas-skålen fra? 🙂

 7. Det Nye er et kjempebra blad 🙂

 8. Hei Caroline:)
  Kan du lage et innlegg om favoritthudpleieproduktene (himla langt ord…) til Nelia? Eller har du gjort det allerede…?
  Hadde satt stor pris på det c»,)

  Ha en fin dag, fine du!

 9. Mathilde

  Er det porto for hvert blad? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *