kickstarting a new week with something spicy

Usikker på om det er mulig med en myk start etter den søndagsmorgenen vi hadde i går, men at jeg har hatt en pangstart på uken – det er helt sikkert! Mandag er til for nye løfter og denne uken har jeg flere, så jeg kicket bokstavelig talt i gang uken med å lage meg en hel flaske med ananas- og chilishot før jeg tok på meg boksehanskene. 

chilishot kickstart

Jeg gjorde øvelsene som jeg lærte av Alexander for en stund siden og bruker også youtubevideoer for mer effektive økter. Pulsen fyker i været utrolig fort når du slå og sparker på en boksesekk og spesielt når det er såpass tidlig at du liksom helt har rukket å våknet enda. Det er ikke lange økten som skal til før du er våt i panna, 20 minutter holder som regel for meg – prøv da vel! Jeg har aldri angret et sekund på at jeg fikk boksesekk- og hansker i hus. Det blir kanskje ikke så godt brukt som jeg skulle ønske, men i perioder får jeg helt dilla og da er det utrolig digg å ha muligheten. Etterpå løp jeg i en time og nå er jeg ferdig med frokosten min og den etterlengtede chilishoten. Den er SÅ god at det er vanskelig å stoppe etter én! Jeg har delt oppskriften før, og den finner du HER

chilishot kickstart_1

Resten av uken har jeg tenkt til å holde på gode treningsvaner, for de druknet fullstendig i reising, sko og makroner i forrige uke og nå kjenner jeg at kroppen er sjeleglad for å være tilbake i gamle spor igjen. Rutiner er virkelig oppskriften på en glad kropp for min del, slik vil det nok alltid være. Denne uken er også preget av reising og jeg skal bo noen dager på hotell, men denne gangen er det i hvert fall mulig for meg å opprettholde en aktiv livsstil underveis – det gledes! Det er lansering om bare fire dager og jeg teller minuttene! Det kribler i magen og jeg gleder meg til å møte flere av dere på event i Oslo! Vinnerne av DENNE konkurransen trekkes forresten senere i dag 🙂 


Nå skal jeg snart avgårde til byen, det er mye som må ordnes før jeg reiser igjen på onsdag, så det er bare å henge i. Mandag – jeg tror jeg elsker deg! 

25 kommentarer

 1. Katinka

  Skikkelig krise hvis man ikke får trent, assa! Blir sikkert smellfeit før en vet det =O

  1. Caroline

   Så kjedelig at du føler det sånn :/ Du blir absolutt ikke smellfeit av å ikke trene, men du kan føle et økt energinivå og mer glede ved å trene regelmessig 🙂 En aktiv livsstil har flere helsefordeler 🙂

  2. Hvorfor gidder du lese disse innleggene til Caroline om du tydelig blir provosert?
   Veldig barnslig å svare på den måten :/

  3. Skikkelig blåmandag for deg altså Katinka 😛

 2. Oppskrift på den shot’en med chilli og ananas?

 3. Helt enig, det er utrolig godt å trene regelmessig! 🙂 Jeg og mannen min skal endelig ta fram joggevogna igjen, og ha oss en tur i solskinnet med minstemann i vogna❤️ Håper du får en suuuuuperfin uke! 🙂

  1. Caroline

   Det høres helt fantastisk ut! Gleder meg til Lars-Kristian og jeg kan trene sammen igjen 🙂 Ha en kjempefin uke, Marita!

 4. Hei. Jeg lurer på hvilke erfaringer du hadde med produktene Obagi Zo Skin Health? 🙂 Evt. om du kan skrive litt om de?

 5. Helt fantastisk å ha faste treningsøkter. Føler mer energi, og blir mye lettere til sinns.
  Tar litt tid å komme igang igjen for min del hvis jeg har en uke trenings fri, men kommer heldigvis fort inni det igjen. jeg For min del trener ikke for å holde vekten, men for å ha mere overskudd i en hektisk Hverdag. Du motiverer:-)

 6. Hvor er tightsen din fra? Var så fin!

 7. Den ananas/chilishot’n er fantastisk, søsteren din gjorde en genistrek der, jeg tar en på fastende hjerte hver dag

 8. Å! Den shotten er så god – spørs om jeg ikke må handle inn til den etterpå 😉 Og en god treningsøkt er som oppskriften på en god start på uka! Her har dessverre forkjølelsen kommet, ugh, så dagens økt blir jeg å stå over – så håper jeg formen stiger nok til i morgen 😀

 9. Hvorfor nekter du å svare angående blogging om injeksjoner og annen kosmetisk endring av utseende? Jeg er for at man skal få gjøre som man vil her i livet, men da bør man kunne stå for det også.

  1. Caroline

   Nekter å svare om injeksjoner og annen kosmetisk endring av utseende? Nå er jeg ikke helt med? Jeg har brukt restylane, det har jeg alltid vært åpen om. Noe annet har jeg aldri gjort 🙂

   1. Samtlige aviser skriver du nektet å svare på henvendelser angående kosmetiske endringer/korrigeringer. Hva tenker du angående budskapet dette sender til yngre og usikre lesere?

   2. Caroline

    Det har jeg ikke lest, men det stemmer uansett ikke. Jeg har alltid vært åpen om bruk av restylane, både i kommentarfeltet mitt og til media.

   3. Idun. Tror nok du overdriver veldig nå, samtlige aviser ? Virkelig .. Ser VG skrev at CarolineBergERiksen ikke hadde svart på henvendelsen eller noe i den retningen, men det gjaldt flere bloggere. Her virker det nesten som du er ute etter å lage en sak ut av noe . «Hvorfor nekter du å svare angående blogging om injeksjoner og annen kosmetisk endring av utseende? «, du får det jo til å fremstå som at hun har laget egne blogginnlegg om dette, noe jeg tror er feil. Hun har sagt at hun tar restylane etter spørsmål fra lesere.

   4. Absolutt ikke, flere nettsteder har tatt opp dette. Og hvis Caroline er ærlig og åpen er det enklere å svare media enn å unngå å svare på disse henvendelsene. Det gir inntrykk av at Caroline har enten noe å skjule, eller ikke bryr seg om det som blir satt på dagsordenen. Er på ingen måte ute etter å ta Caroline, men jeg regner med hun er smart nok til å danne sin egen meining om saken. Så i stedet for å gå i strupen på meg, så kan du jo tenke over trenden og normaliseringen av kosmetiske korrigeringer. Det er like ille som tynnhetsidealene.

 10. Camilla

  Hei Caroline, vi har akkurat pusset opp kjellerstua, og halve plassen har nå blitt treningsrom og mannen i huset har kjøpt og hengt opp boksesekk, noe jeg har lyst til å teste ut. Så har du noen tips til lette øvelser på boksesekken til ei som aldri har hatt på seg boksehansker tidligere?

 11. Jeanette

  tullete at folk kommenterer at det er krise om man ikke får trent. Er vel bare noen som ikke er flink til å trene som lirer av seg sånt tull. Det å trene regelmessig har jo ikke kun med kropp og det å være slank å gjøre heller!

 12. I den shotten, du tar hele chillien i, sant? Du tar ikke ut frøene, eller? 🙂

 13. Hei Caroline 🙂 Lurte på hvordan skoene dine fra Bianco vil være in størrelsen?

 14. Elisabeth

  Hvilken smoothie er det du har på bilde?

 15. Hei Caroline!
  Vil bare tipse deg om en flaske som er spesiallaget for oppbevaring av juice.
  https://juicydrops.no/produkt/29

 16. Gode treningsvaner er gull verdt. 🙂 De tightsene er så gode, jeg har de selv i en annen farge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *