hjemmespa for tørr vinterhud

vinterhud_33

Jeg har testet ut litt egenpleie for vintertørr hud den siste tiden, og tidligere denne uken da jeg kjente at jeg begynte å bli litt pjusk og det var på tide å senke skuldrene litt før en hektisk uke, laget jeg rett og slett til et hjemmespa for meg selv. Det var så deilig og det gjøres altfor sjelden! Dette er herved et fast punkt på min to do liste – i hvert fall en gang annen hver måned 😉

vinterhud_1

Tenn masse levende lys, tapp i et varmt bad og bruk gode produkter på kroppen og i ansiktet som tilfører huden masse fuktighet nå som den har vært i vinterdvale en god stund. Her er mine favorittprodukter! 

vinterhud


deep pore mask beaute pacifique – dette er en leirmaske som skal forminske porene og som dermed hindrer blank og fet hud. Påføres i tørt ansikt og virker i rundt 10 minutter før den blir stiv. Den blir ikke ubehagelig stiv, og akkurat dette er viktig for meg: jeg skal liksom ikke føle at huden min trekker seg fullstendig sammen når jeg bruker ansiktsmaske. Vaskes lett av med en varm klut og varmt vann – huden ser blankere ut med en gang! Denne kan brukes til alle hudtyper og for normal hud holder det med én gang i uken. 

vinterhud_8

sara happ lip scrub sparkling pink grapefriutdisse leppeskrubbene er helt fantastiske! De fjerner tørr, flassende hud og gjør leppene så myke og ikke minst skinnende, fordi de etterlater en tynn hinne av balm. Det skal godt gjøres å ikke smake på den, for den lukter så himla godt! 

vinterhud_6

shell lip balm – disse er så utrolig fine! Økologisk leppebalsam i ekte håndplukkede skjell fra Australia og i tillegg til å være fine, er de hundre prosent naturlige med australske oljer, voks- og fruktekstrakter, fruktsmør og e-vitamin. Hver gang jeg tar den opp av vesken håper jeg noen skal se meg, for jeg synes den er så fin! Haha 😉 Leppene blir veldig myke av denne og den gir en passe fin glans. Ekstra fint om du bruker en leppeskrubb først! 

vinterhud_5

– love is green duftlys + duftpinner + clean duftlys – 

vinterhud_2

honey body scrub fra terre doc – denne lukter helt fantastisk og etterlater huden deilig myk. Jeg er veldig glad i å skrubbe meg et par ganger i uken og gjerne på tørr hud, slik at jeg får jobbet skikkelig med skrubben, så går jeg i dusjen etterpå. Dette er ikke et must, du kan fint ha den med i dusjen og gjøre det der også. Denne må du jobbe litt med dersom du skal kjenne at den tar litt. Det er en mild skrubb og den omdannes faktisk til melk i kontakt med vann, slik at den etterlater en beskyttende film på huden din. Inneholder sukkerkrystaller og økologisk mandelolje  – du hører jo at denne lukter godt! 

vinterhud_4

bodylotion beauté pacifique – denne er faktisk helt magisk! Øker fuktnivået i huden med så mye som 65 prosent etter 30 dagers bruk, så dette er et must for vintertørr hud! Dette er på mange måter en all around bodylotion, og i tillegg til å være utrolig drøy, kan den brukes som after sun fordi den virker avkjølende på huden. Den passer perfekt til de som sliter med hudproblemer som atopisk eksem og psoriasis, men også til alle andre. Denne kremen stimulerer cellefornyelsen og er rik på flere vitaminer. Gir nydelig glatt hud og dersom du er nysgjerrig på den kan du lese mer om den HER

vinterhud_9

glittering oil acorelle – jeg elsker at beina skinner litt ekstra uansett årstid, så en krem eller en god olje med shimmer må jeg alltid ha i baderomsskapet eller med meg på tur. Denne kan du fint blande i bodylotion eller bruke alene. Glittering Oil Acorelle er en økologisk tørrolje og etterlater ikke huden fet, men med et kjempefint shimmer. Inneholder økologisk jojobaolje, ringblomstolje og e-vitamin. Skal også virke beroligende på huden etter hårfjerning eller soleksponering. 

vinterhud_11


få med en fin ekstragave på kjøpet 

Dersom du vil teste noe av dette, kan du få med Face Mask eller Eye mask fra Nordic Treat på kjøpet!

vinterhud_10

Disse produktene har jeg også testet og de er så deilige! Du trenger bare å skrive JATAKK TIL GRATIS FACE MASK ellerJATAKK TIL GRATIS EYE MASK i kommentarfeltet i kassen på makestyle.no, så er den på vei i posten sammen med det andre du har bestilt 🙂 No more vintertørr hud! 

28 kommentarer

 1. Hei! Kan du anbefale noen gode hvitviner som er SUNNE eller hvertfall sunnere enn andre. Gjerne kom med den sunneste hvitvinen på polet, er så forferdelig mange kalorier i et glass synes jeg. Skriv gjerne litt om hvitvindrikking, om det ødelegger for trening og kosthold. Takk 🙂

  1. Ida M.T.

   Dess tørrere en hvitvin er, dess mindre kalorier inneholder den. Vin vil nok alikevel aldri bli sunt dessverre, men man må jo ha lov til å kose seg litt innimellom :- )

  2. Det er jo bare å spørre på polet, eller Google på vinmonopolet sine sider…

 2. ragnhild

  Det er koselig med hjemmespa, Caroline, men dessverre føler jeg at det mister troverdigheten når hjemmespaet ditt bare består av annonse-produkter. I begynnelsen tenkte jeg at det var jammen fint at hun Caroline steller i stand hjemmespa til seg selv, men så oppdaget jeg at alt var reklame og da gadd jeg liksom ikke å lese lenger, jeg sluttet å tro på det du skrev. Men jeg liker bloggen din altså, og hjemmespa er jo koselig! Bare følte for å lufte tankene mine og jeg håper du tar det som konstruktiv kritikk i stedet for kritikk. Jeg syns jo selv at det er trist at jeg tenker sånn ;o

  1. Christina

   Noe må hun jo leve av, siden bloggen er jobben hennes. Jeg synes det er bedre å lese reklameinnlegg som dette, der jeg ser at hun bruker produktene og fletter inn reklamen i et hyggelig innlegg, enn å lese et rent reklameinnlegg med «oppramsing» av produktene man kan kjøpe (slik som noen andre bloggere gjør). Her fikk jeg tips om gode produkter, samtidig som jeg ble minnet på at det er herlig med hjemmespa av og til;)

   1. ragnhild

    Det er jo nettopp ordet «oppramsing» jeg sitter igjen med etter å ha lest innlegget;)

  2. Er det ikke slik, Caroline, at du velger ut de produktene du liker og tar disse med i et slikt innlegg? Selv om produktene er sponset bør jo det ikke ha noe å si på troverdigheten. Jeg tviler virkelig på at at du ville skrevet om noe du ikke likte, eller hva? Synes det er herlig å få tips til nye produkter og jeg ble ordentlig inspirert til et hjemmespa selv! 🙂 Delikate bilder var det og! Synes du er flink!

   1. Caroline

    Jo, absolutt! Jeg velger selv ut produkter og tester flere over en periode før jeg bestemmer meg for hva jeg vil skrive om 🙂 Tusen takk, Ingrid 🙂

   2. ragnhild

    Ingrid, du glemmer at jeg snakker for meg selv som enkeltindivid og min opplevelse av innlegget. Jeg er ikke den som bestemmer hva andre lesere skal like og ikke like. Jeg sitter dessverre ikke igjen med det samme inntrykket som deg og jeg har jo all rett i verden til det. Jeg synes selv det er kjipt , i og med at jeg faktisk er superfan av Caroline og heier masse på henne 🙂 Jeg tror også Caroline tåler å høre om leseropplevelser som ikke bare er positive.
    Stå på videre, Caroline Du er superflink og jeg kommer selvsagt til å fortsette å lese bloggen din til tross for at du ikke traff meg på dette innlegget. Det er tross alt bare et lite blogginnlegg i en stor og bra helhet! 😀

 3. For noen fantastiske tips 🙂
  fikk lyst på litt hjemmespa jeg og! hehe
  Fortsatt god sondag!
  Klem

  https://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Det er gull innimellom, burde bli flinkere til det alle sammen 🙂

 4. Anna Lisa

  Ååå, det såg helskjønt ut! Dette fortjener du virkelig.
  Gjett om jeg skal klikke dette hjem, becouse i deserve it also!
  Klem fra meg

 5. Hvor kjøpte du vakker kjole?

  1. Caroline

   Denne kimonoen? Den er fra Kappahl tror jeg 🙂

 6. Så lik du er Jordyn Blum, sjekket Oscarkjolene nettopp. 🙂

  1. Caroline

   Det var jo hyggelig å høre 🙂 Takk!

 7. Det så deilig ut:)
  Hvor er hårbåndet fra? Det var veldig fint!

  1. Caroline

   Det kjøpte jeg på Gran Canaria 😉

 8. Jeg antar at du tok på deg klær etter innsmurning med shimmer. Hvordan ble klærne etterpå? Glitrende?

  1. Caroline

   Nei, den smitter ikke av på klærne 🙂

 9. Bare et lite spm. Hvis en krem/lotion som du reklamerer for stimulerer cellefornyelsen i huden, er den da spesielt egnet for psoriasis?

  1. Caroline

   Dette vet jeg ingenting om. Jeg siterer leverandøren som hevder at den gjør begge deler, men du kan helt sikkert etterspørre bedre dokumentasjon eller kontakte noen som jobber med produktene https://makestyle.no/bodylotion-toerr-hud-beaute-pacifique-b0100301 🙂

 10. Hege Iren A. Flermoen

  Jeg bestilte lip-balmen i skjell, og det jeg fikk var kjempe lite i motsetning til ditt som ser skikkelig stort ut i hendene dine. Men lip-balmen er kjempe deilig og ser jo bare helt skjønn ut i skjellet sitt og jeg fikk også med maske på kjøpet selv etter at jeg bestilte så lang tid etter du la ut innlegget. Jeg er blitt avhengig av bloggen din, går inn på den flere ganger om dagen i håp om at du har oppdatert den 🙂

  1. Caroline

   Det finnes i 2 forskjellige størrelser 🙂 Den er kjempedeilig, får jo så mye lepper og det kommer godt med for min del nå :p Så hyggelig at du følger med 😀 Stor klem til deg!

   1. Hege Iren

    Hehe, det gikk meg hus forbi at den finnes i to størrelser 🙂 Tusen takk for svar. Ha en strålende dag og håper du snart er helt frisk 🙂 Klem.

   2. Caroline

    Tusen takk 🙂 Klem til deg!

 11. Ellen Gunderson

  Hei!
  Jeg ønsker bare å forsikre meg om at produktene som er nevnt i denne posten ikke tester på dyr? For jeg har fått inntrykk tidligere at du unngår produkter som tester på dyr, noe jeg synes er kjempebra! Bruker derfor bloggen din som «oppslagsverk» når jeg skal kjøpe kremer ol. som ikke tester på dyr 🙂 I denne omgang er jeg på utkikk etter en god body lotion som jeg kan smøre meg inn i med god samvittighet 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er ikke dyretestet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *