frokost med utsikt og følelsen av sommer

frokost

Våknet fordi solen skinte inn gjennom baderomsvinduet og videre inn på soverommet i dag, det ikke er solide nok gardiner her til å holde den unna – men det er virkelig helt ok for meg. Sola er velkommen når som helst, bare ikke når jeg har influensa 😉 Jeg stod opp nesten umiddelbart og tok en dusj mens jeg så utover havet, klokken var ikke ni engang og det var helt stille overalt. Det er noe med hav, sol og utsikt som gir meg en indre ro jeg ikke finner noe annet sted og jeg bare vet at jeg må bosette meg et sted som dette. 

frokost_3frokost_1frokost_2frokost_4

Jeg har virkelig sommerfølelse i kroppen i dag og det gjør meg så glad! Har allerede fantasert om sene sommerdager på hytta og en norsk sommer som blir akkurat slik den var for to år siden: fullstendig magisk med sola på besøk i ukesvis etter hverandre. Vi fikk frokosten levert på døren som bestilt på slaget ti og har brukt lang tid på den – først nå er det meste borte. Så har vi jobbet i noen timer slik at vi kan la kameraet ligge resten av dagen, for vi skal snart ned i spa-avdelingen for litt bading og deretter behandling! Det gleder jeg meg til!

frokost_5

frokost_6


Jeg suger inn siste rest av denne uken og er klar for den nye veldig snart – men ikke helt ennå 😉  Håper dere har en fin søndag  Kjør pent hjem om dere har vært på vinterferie! 

33 kommentarer

 1. Hej Caroline.
  Hvad er navnet på hotellet? Det ser helt fantastisk ud, og ville elske at besøge det med min kæreste en dag.

  God dag.

  1. Caroline

   Jeg tror du har fått svar på det allerede, men hvis ikke: Farris Bad 🙂

   Klem!

 2. Så deilig det ser ut. Elsker utsikten!

  1. Caroline

   Den er helt fantastisk! 🙂

 3. Fantastisk utsikt og sted 🙂 ..fikk litt sommer følelse nå ja…, herlige bilder!!
  Her blir det tur i sola langs sjøen, er enig med deg, sjøen gir meg også en innvendig ro…

  Nyt resten av dagen og hverandre 🙂 ☀️

  1. Caroline

   Jeg gleder meg til sommeren, fy søren! Det blir så fint! Selv om vinteren er sjarmerende på så mange områder den også, så er det noe med sommer.. 🙂 Håper helgen din har vært fin! 🙂

 4. Det blir for mange hotell- og matbilder for meg. Fine rom, fine folk og sikkert god mat – men kjedelig å lese.

  1. Caroline

   Det må jo nesten bare bli sånn når jeg faktisk er ute og reiser, vanskelig å blogge om noe annet da 🙂 Selv elsker jeg variasjonen og synes det blir fortere kjedelig når jeg er hjemme i ukesvis uten at det skjer noe. Men det er jo fint at man foretrekker forskjellige ting 🙂

   1. Yvonne

    Eg skjønar kva Trude meinar. Ein kan jo ha noko på hjartet uavhengig av kvar ein er. Enten ein er heime i vekesvis eller på tur. Deskriptiv oppsummering av lokasjon blir berre det. Men eg forstår firmaet også, har ein ikkje noko anna å melde, så har ein ikkje noko anna å melde. Og ein gjer det beste ein kan med dei forutsetningar ein har og det ein er van med.

   2. Caroline

    Nå blogger jeg heldigvis om mye annet enn om oppsummering av hverdagen min, da 🙂 Men når jeg er ute og reiser, så blir det fort hverdagsblogging da det er det som faller meg mest naturlig 🙂

   3. Føler du virkelig at du blogger om mye annet enn oppsummeringer av hverdagen din? Jeg sitter med et helt annet inntrykk. Jeg synes det går i kaffekopper, dagens treningsøkt, hvor travelt du har det, turer til byen og kafébesøk. Av og til har du innlegg som har litt bedre innhold, men det er relativt sjeldent. Jeg greier bare ikke se hva dette «mye annet» er 🙂

   4. Caroline

    Nei, det føler jeg ikke 🙂 Det vet jeg at jeg gjør. Når jeg går gjennom bloggen min en måned tilbake i tid, finner jeg stjel stilen, luksus vs. budsjett, oppskrifter på middager, sunn snacks og drikke, tips til hvordan du kan legge opp middagsuken din, antrekk, interiør av barnerom, skjønnhetstips, filmtips, innlegg som dette

    https://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/16/det-som-virkelig-betyr-noe/

    dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/09/kjaerlighetens-dag-og-morsdag-10-tips/

    dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/08/venner-for-livet/

    dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/04/baksiden-ved-sosiale-medier/

    dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/03/5-ting-du-kanskje-ikke-visste-om-meg/

    dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/01/en-bedre-start-for-kroppen-5-morgenrutiner/

    DYI-tips og selvfølgelig hverdagsblogging 🙂 Jeg fant ingen kafébesøk. Håper du kan starte å lese bloggen min før du kommer med en slik kommentar, da det er åpenbart at du bare scroller gjennom den uten å se på innholdet. Det synes jeg er synd :/

 5. Helt fantastisk flott sted 🙂 Ja, tenk å kunne bo så nærme sjøen og våkne opp til DEN utsikten hver dag, det hadde virkelig vært noe 🙂 Ha en strålende fin søndag 🙂

  1. Caroline

   TENK så magisk! Det er min drøm, uten tvil! Jeg må nesten ha et sted med utsikt å våkne til – en gang i fremtiden 🙂

   1. Ikke noe problem å bosette seg her; Sjekk ut http://www.sandenbrygge.no
    Fantastiske leiligheter ved siden av Farris Bad -samme utsikt, samme beliggenhet og like nære sjøen!
    🙂

 6. hvordan er spa og bad på Farris? 🙂 har de flere basseng og saunaer?

  1. Farrisbad.no

  2. Caroline

   Det er utrolig flott spa-anlegg her 🙂 Les litt mer om det på hjemmesiden deres 🙂

 7. Jeg fandt ud af fra de forrige kommentarer, at det er på Farris Bad 🙂

  Ellers tak for hjælpen.

 8. Hei, hvor finner jeg alle oppskriftene dine?

 9. Hei! Kan du linke til viftekosten du bruker til Mary Lou Manizer?

  1. Caroline

   Ja, jeg har skrevet om den i dette innlegget: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/09/13/hva-brukes-til-hva-makeupkoster/#comments Fan brush heter den 🙂

 10. Wow, for en utsikt! Skjønner godt at dette må ha vært herlig å våkne opp til 🙂
  Kos dere på spa! 🙂

  1. Caroline

   Det er virkelig sjelefred! Håper helgen din har vært bra, søta! Klem 🙂

 11. Det ser helt fantastisk ut! 🙂 Jeg liker veldig godt å lese om deres hotellopphold og restaurantbesøk, drømmer meg helt bort. Jeg skal gifte meg til sommeren og ønsker meg virkelig en kjæresteweekend på Farris Bad 😀

  Ha en fin dag og nyt tiden sammen!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker å lese om det, Maren! Tusen takk 🙂 Håper du får dratt på en slik tur 🙂

   Klem 🙂

 12. Elsker innlegg som dette 🙂 Gøy å følge dere når dere er ute på tur, litt annet enn når dere er hjemme 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, CS! Det er hyggelig å høre 🙂

 13. Ja, slik er det i Larvik 🙂
  Tidlig vår, mye sol og masse hav.Vet det godt for jeg bor her 😉

  1. Caroline

   Heldig! 🙂

 14. Hvordan kan man ikke like å se på disse flotte hotell bildene og amazing utsikt! Vi er forskjellige og godt er det. Jeg liker veldig godt oppdateringene dine fra de forskjellige stedene du er på 🙂 Gøy med litt variasjon av alt synes jeg og det er du veldig flink til 🙂 Håper onsdags oppskriftene dine kommer tilbake når du er ferdig med sko lanseringen din 🙂 Masse gode fine inspirasjons oppskrifter jeg liker veldig godt, delikate fine bilder som frister til matlaging 🙂 Bloggen din er kjempe fin og gir masse inspirasjon til forskjellige ting synes jeg 🙂 Ønsker deg en super fin uke 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Anita! Tusen takk 🙂 Jeg håper du fikk med den forrige ukes oppskrift, jeg har ikke tatt pause fra det nå og det kommer på onsdag også 🙂

   Håper uken din blir fin! Stor klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *