Outfit from Copenhagen

copenhagen_1

God morgen! Plutselig er det lørdag og vi skal reise hjemover igjen, dagene går så fort og jeg føler ikke at jeg rekker å nyte tilstedeværelsen og alt som skjer før det skjer noe nytt. Men slik er det veldig ofte, og da er det viktig å i hvert fall tenke over det for seg selv. Så i går feiret vi lanseringen av kolleksjonen med Bianco, bare vi to. Og det var innmari fint! Vi leide sykler på hotellet og her hadde de ikke hjelm til utlån, så vet dere det. Vi var turister på syklene, tok det helt med ro og syklet ikke i trafikken med bilene. Danskene er jo helt spinnville på to hjul og bruker sykkel som de faktisk er biler – der er ikke vi! Da går vi heller og triller den ved siden av, turisten tro 😉

copenhagen_3

copenhagen_6

copenhagen_5

copenhagen_7

Så vi brukte rett og slett hele dagen rundt i København, bare syklet for å kikke og kjenne kald luft i ansiktet – såpass kald at jeg endte med tre likfingre på hånden som ikke gikk bort før det var gått to timer. Haha! Helt forferdelig ubehagelig, men sånn kan det gå når du leier sykkel helt spontant og ikke har hansker. Vi spiste pannekake med nutella og banan til frokost, smørrebrød til lunsj og 6-retters på Era Ora til kvelds. For en dag! Solen skinte og jeg ville aldri at dagen skulle gå over til kveld. Litt shopping fikk vi tid til også, de har nettopp åpnet butikken BCBG Max Azria her, og de har jo så latterlig mange fine kjoler at en av dem bare måtte bli med meg hjem. Vi møtte også Silje som driver Get Inspired her, hun var på kjærlighetsweekend med mannen sin og vi rakk en prat og noe å drikke før de skulle spise middag. Utrolig hyggelig! 

copenhagen

(annonselenker) genser HER / jakke HER / vest mango / hatt h&m / jeans h&m / boots bianco by camilla pihl 


Ville bare innom for å ønske dere en kjempefin lørdag! Vi sees igjen litt senere 🙂 

21 kommentarer

 1. Dear Caroline, you look simply fantastic in this edgy Parisian chic! The coat is such a beautiful piece and I love that the jacket and shirt are matching so perfectly.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie 🙂

 2. Kult antrekk! Hatten var kanskje litt mye….;)

  1. Caroline

   Hehe, jeg elsker faktisk hatten :p Tusen takk! 🙂

 3. Hei! Blir litt lei meg når jeg leser følgende setning:
  «Plutselig er det lørdag og vi skal reise hjemover igjen, dagene går så fort og jeg føler ikke at jeg rekker å nyte tilstedeværelsen og alt som skjer før det skjer noe nytt. Men slik er det veldig ofte, og da er det viktig å i hvert fall tenke over det for seg selv»
  Jeg mener det virkelig det jeg skrev forrige helg, at av og til må man ha en «to-do-list» som inneholder «absolutely nothing» Skjønner at du kanskje har et iboende stress i deg og at du blir rastløs av å ta det med ro, men når det går utover helse og tilstedeværelse blir det farlig. Det er en hårfin balanse dette med stress, noe av det kan medføre gode ting og at man får gjort masse konstruktivt, andre ganger kan stress føre til helseproblemer og tilslutt at man går på en virkelig smell uten å ha tatt signalene på forhånd. Og, tro du meg, som venn til noen som har opplevet det, det er ikke et bra sted å være, og det tar laaaaang tid å bli frisk. God helg! 🙂

 4. Gunn ine

  Dødselegant Caroline

 5. Hej fina!
  Hoppas du får en fin lördag.
  Jag har skrivit en lista på bloggen som jag tror många föräldrar känner igen sig i – annars kan det vara kul att se vad som väntar 🙂 Kika gärna in om du har en minut över!
  Kram. <3

  https://goteborgsmamman.se/2016/februari/med-barn-kommer-ocksa-.html

 6. Det øverste bildet(de andre også, selvfølgelig) var utrolig fint! Det er noe av det beste med bloggen din, du leverer alltid på kvalitet og gode bilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise! Det er utrolig hyggelig å høre 🙂

 7. Bettina

  Hei!

  Jeg kom tilfeldigvis over noen «gamle» bilder av deg, og synes at du har forandret deg mye.

  Bare se på dette for eksempel: (her var du utrolig nydelig foresten)
  https://gfx.nrk.no/front/2016/01/18/c=369,271,948,477;w=308;h=155;88278.jpg

  Synes du ser «strammere» ut i ansiktet nå, sammenlignet med tidligere bilder. Derfor lurer jeg på om du har tatt botox?

  Jeg blir litt nyskjerrige i disse dager med alt fokuset om bloggerens normalisering av skjønnhetsopperasjoner. Håper du vil svare. -Ha en god helg videre! 🙂

  1. Caroline

   Det er jo naturlig at man forandrer seg etter som man blir eldre, synes dog ikke jeg så spesielt annerledes ut der. Hadde annen hårfarge også 🙂 Jeg har aldri tatt botox, kun restylane i leppene 🙂

   1. Bettina

    Takk for svar 🙂
    Du ser fremdeles smashing ut!
    Kos dere på Farris bad, der er det kjempe fint 🙂

 8. Det første bildet var jo bare helt nydelig! :O Vakre du med det nydelige antrekket, falt helt i smak her må jeg si 😉 Ha en fin og koselig lørdag Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, HM! God helg 🙂

 9. Kjære deg, Caroline. Hvis du er så stresset og synes at dagene raser fra deg, har du tenkt på at det går an å stresse litt ned? Jeg liker bloggen din, men begynner å bli ganske lei av at du skriver så himla mye om hvor mye du har å gjøre og hvor stresset du er. Kan du ikke koble av litt? Sov litt lenger av og til isteden for å hive deg på mølla kl 0600? Ta deg tid til en timeout, lær deg mindfullness, tren yoga isteden for å løpe en dag eller to i uken, kanskje? Jeg blir jo helt stresset bare av å lese om hvordan du stresser, ta det med ro og nye livet! Skrevet i alle beste mening.

  1. Caroline

   Beklager om du er lei, det er naturlig for meg å dele tanker etc. rundt dagene mine og det jeg har gjort når jeg hverdagsblogger 🙂 Akkurat nå er ting litt hektisk, men det er også veldig gøy og oppi alt har vi tross alt hatt tid til oss selv selv om vi har jobbet 🙂 Så det har vært godt! Jeg tar meg tid til avslapping oppi det hele i dag og i morgen, og gårsdagen var også kjempefin selv om jeg ikke fikk sovet så lenge som jeg skulle ønske 😉 Mindfullness er jeg i gang med og løping gir meg mer enn yoga 🙂

   1. «Akkurat nå er ting litt hektisk…….» Der sier du det igjen. Dette har du sagt mange ganger! Den unskyldningen er bare for å gi deg selv et håp om at det går bra denne gangen og…Forskning.no 25.12.14 «Hvorfor kan stress gjøre oss syke» Og, ikke unnskyld deg i forhold til dette innlegget, men les det. Vi lesere ønsker jo at du skal holde ut i mange år til! 🙂

 10. Haha, digger at du påpeker at de ikke leide ut hjelmer på hotellet! Stå på:D

 11. Så fint antrekk!
  København er en herlig by, vet du at du kjører fra Oslo til København på ca 6 timer, inkl rastepause?
  Når vi fant ut det sluttet vi fly dit, mye friere med egen bil 🙂
  Ønsker deg ei fin uke 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er jeg klar over 🙂 Har kjørt dit 1-2 ganger tidligere 🙂

   Ha en fin uke du også <3

   1. Takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *