in my new dress

kjole

Vi er selvfølgelig på Farris Bad! Det er helt nydelig her og Lars-Kristian har allerede vært nede i spa-avdelingen, mens jeg gleder meg til i morgen. Det er mye deiligere å bade i masse damp uten sminke, og jeg orket ikke å styre med å ta av og på før middag, så jeg koste meg heller i badekaret her oppe, med musikk fra mobilen og sjøen som nærmeste nabo. Kan ikke klage! Denne kvelden er en perfekt anledning til å få brukt den nye kjolen min, så den er på, sammen med sandaler fra egen kolleksjon – kan ikke vente helt til det er bar bakke med å lufte tærne i dem 😉 Så! Vi er klare for middag for to! Nyt kvelden dere også, vi sees i morgen ♥ 

40 kommentarer

 1. Du ser smashing ut, som alltid. Kos deg masse 🙂

  Og skriv gjerne litt om hvordan oppholdet, og særlig spaavdelingen, var. Vi vurderer å dra på spaweekend i Norge i vår.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Kos deg masse med spa imorgen og ikke minst den stilige suiten.
  Skal på helgetur med overnatting på fint hotell og besøk av spa-avdeling selv om noen uker.
  Gleder meg masse til det og synes det er en herlig «break» fra hverdagen 🙂

 3. FO en nydelig kjole og fantastiske sko. Der er mine favoritter fra kolleksjonen din 🙂
  Kos dere masse!
  Klem
  B.

  https://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Ja, de er kjempefine!

   Klem <3

 4. Omg! Den kjolen ser helt nydelig ut! Kommer det anntreksbilder fra denne kvelden?

  Ha en fin kveld og kos dere masse! Jeg og min er på hytta og står på slalom! Koser oss masse med kortspill og bordspill 🙂

  1. Caroline

   Det kommer et litt bedre bilde nå om ikke lenge 🙂

   Kos dere videre <3

 5. Hvor er nelia?:-)

  1. Kristin

   Alene hjemme. Hun har blitt såppas stor nå og klarer seg fint et par dager.

  2. Hjemme alene, hun er jo tros alt to og et halvt å gammel nok til å styre seg litt selv

 6. Karhrin

  Utrolig flott kjole – gøy med noe nytt:)
  Nå som du er ferdig med lanseringen i København, så lurer jeg på hvorfor du velger å være borte fra datteren din enda flere dager og netter? Jeg er selv mamma til verdens beste lille som er litt eldre enn din, og kan ikke tenke meg å være borte fra lille, verken på spa, resturant eller ferie og heller ikke i jobbsammenheng. Det får meg til å undre over at du velger å være borte fra henne over så mange dager/netter sammenhengende. Hvordan klarer du det? Min er veldig tilknyttet meg og det setter jeg uendelig stor pris på og lille gir meg masse energi:) Vi har nær relasjon til familien, likevel foretrekker lille å være med mamman sin:) Tilknytning er så viktig for de små:)
  Ha en fin uke:)

  1. Isabella

   Jeg forstår ikke hva du ønsker å oppnå med denne kommentaren. Dette er tydelig skarp kritikk og mum-shaming som du har sugar codet. Kvinner er kvinner værst er det noe som heter. Tilknytning er veldig viktig for små ja, men det innebærer ikke kun til mor. Det er også viktig å ikke oppdra barn til å bli fullstendig tilknyttet kun til mor, hva skjer da når barnet er separert fra mor, eks. i barnehage? Nelia er med besteforeldre hun kjenner godt, og som jeg antar hun også er sterkt tilknyttet til. Det er også veldig viktig, og ikke minst sunt. Og det at barn kun er tilknyttet en person, eller to, er ikke nødvendigvis sunt.

   Vi kvinner må slutte å bryte hverandre ned, særlig mødre seg mellom. Du som mor kjenner ditt barn best og vet hvordan ditt barn er, og Caroline kjenner sitt barn, det gjør ikke du.
   La Caroline kose seg og nyte disse dagene, noe jeg er sikker på Nelia også gjør! 🙂

   1. Amen

   2. Enig med Isabella! Man skal absolutt ikke ha dårlig samvittighet for å velge å være kjærester uten barna 🙂 Synes professor i pedagogikk (ulvdal) sa det bra, at det er et enormt «tilknytningshysteri» i Norge. Han sa at rådet om å ikke forlate barna i ung alder ikke har rot i tilknytningsteoriene, og er kun ren synsing som er egnet til å gi foreldre dårlig samvittighet.

   3. Olivia

    Amen!!!

  2. Hei 🙂 husk at det kan være lurt med slike avbrekk i blant! Selvom man gjerne savner den lille, så gjør det jo at man kommer hjem med mer energi + det er superviktig å pleie parforholdet!! De fleste barn blir bare glade for å tilbringe noen dager på «ferie» hos tante eller besteforeldre 🙂

  3. Her jude!

   Synd for barnet ditt, Karhrin, som ikke får oppleve sterk og trygg tilknytning til andre enn bare mammaen sin. Et barns trygghetsopplevelse forsterkes f.eks. av å oppleve at mamma/ pappa alltid kommer tilbake, samt å oppleve andre trygghetspersoners grensesetting og kjærlighet. Det gir også barnet uvurderlig erfaring med sosialisering og selvstendighet, samt utvikling av sosiale antenner. Hvilket i de fleste kommentarfelt ser ut til å være en mangelvare.

   Dine noe sure spørsmål, fremstår som fordekte anklager. Kunnskapsløse sådanne.

  4. Karhrin. det er vel heller ikke bra det du gjør og aldri er borte fra ditt barn, og det å spørre andre om dette blir litt feil. Det er sunt å være litt borte fra barna sine og totalt sett tror jeg nok Caroline er mer sammen med Nelia enn mange foreldre er med sitt barn. Tenk på alle de foreldrene som må reise i jobben sin ? De kan da ikke droppe å reise selv om de er blitt foreldre, det er ikke slik det fungerer. Det er ikke sunt for et lite barn å bare ville være sammen med mamman sin. Og det å stille spørsmål Hvordan klarer du det ? Blir nesten som å si at Caroline er en dårlig mor sammenlignet med deg. Foreldre og barn har godt av å være fra hverandre litt innimellom, og er sikker på at barn stortrives på overnatting hos besteforeldre, det gjør nå mine barn.

  5. Barn er forskjellige. Noen knytter seg til en person, andre knytter seg til flere. Skjønner at innlegget ditt ikke var ment som kritikk, men kanskje det også går an å snu på det. Altså i stedet for å lure på om det er bra for barnet å være borte flere dager fra sine foreldre; er det bra for et barn å være så knyttet til én person at det vanskelig kan overlates til andre i korte perioder? Men som sagt; barn er forskjellige og de færreste foreldre vil la andre nære personer passet barnet sitt med mindre de var helt sikre på at barnet trivdes mens de er borte.

  6. Karhrin, det er nok slik at folk er forskjellige- det er heller ingen tvil om at hverken omsorg og kjærlighet er mangelvare hos familien Berg- Eriksen.Det er mange som av forskjellige grunner er borte fra barna sine over både dager og uker- oljearbeidere, sjøfolk, reisende selgere, idrettsutøvere, musikere etc…
   Jeg har registrert at når C og LK er bortreiste blir datteren passet av besteforeldrene , det er mennesker hun er trygg på og glad i , og hun har det nok som er prinsesse 🙂
   Noen dager innimellom med kjæreste- tid er svært viktig for mange- og når man har mulighet til å ha barnet sitt hos noen man er helt trygg på så er det nok bare sunt for alle parter.
   Situasjonen blir annerledes om man ikke har foreldre eller andre som kan stille opp.
   Siden barnet er trygg og glad i situasjonen blir det også litt lettere som mamma å skulle reise bort noen dager.Og det ser slett ikke ut til at Nelia mangler tilknytning til foreldrene sine.;-)

  7. Heller ikke i jobbsammenheng nei, nei nei, skal nav dekke levekostnandene dine da? Siden du ikke kan jobbe ettersom du ikke ønsker å være adskilt fra ditt barn? Når du nå skriver svart på hvitt at du ikke en gang prioriterer mannen din, vil også forholdet skrante? Du ser hvor dumt det er med mum-shaming eller?

 7. Wow, klänningen ser jättefin ut! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Mariann

  …. og jeg kan ikke vente heeeelt til 3. mars med å kjøpe sko fra din kolleksjon! Skoene, alle faktisk!, er så fine 🙂
  Du ser fantastisk ut. Fin kjole og fine sko!

  1. Caroline

   Tusen takk, Mariann 😀 Og så er de så gode på foten 🙂

   Klem!

 9. Louisa P.

  Hei, du ser som alltid flott ut.
  Store lepper må jeg si.. Hvor mye Restylane har du injisert nå…???
  Liker ikke signalet det sender. Er ikke leppene fine nok som de er?
  (Prøver å overtale lillesøster om at hennes er mer enn bra nok, at hun ikke trenger å injisere i leppene for å bli pen. Men dessverre tror hun ikke på meg..)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg har ikke tatt restylane siden november, men jeg husker ikke hvor mye det var.

 10. Beautiful dress!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Så otroligt vacker! Och vilken fin klänning <3
  Kram.

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 12. Camilla

  Har lest bloggen din i mange år, og du er en stor inspirasjon for meg!:)
  Du har så pene hvite tenner, bruker du noen form for tannbleking? Evt. hvilken tannbleking anbefaler du?

  1. Caroline

   Jeg bleket dem hos tannlegen for noen uker siden, ellers bruker jeg hjemmebleking 🙂

 13. Hei!

  Nå er jeg redd for å virke krass, men jeg ble faktisk lei meg av å lese at du ikke var med på spa fordi du måtte ta av og på sminken. Det hele gir vibber til hva en usikker femten år gammel jente kunne ha skrevet på bloggen sin. Og da begynner jeg å tenke på hvilke signaler det sender til de som er litt yngre og usikre på seg selv. Jeg skjønner selvfølgelig at det er hyggelig å se og føle seg vakker på en koselig middag med mannen sin, men her tolket jeg det hele som om at det ikke er mulig å gå ut av døren og ha det hyggelig uten sminke. Og det er trist.

  Ellers vil jeg rose deg for en helt fantastisk sko-kolleksjon! Det blir nok noen Caroline-sko på meg nærmere sommeren.
  Ha en nydelig søndag videre!

  1. Caroline

   Jeg går ikke på fin restaurant uten sminke, det hadde jeg virkelig aldri gjort, og det har noe med å gjøre at jeg liker å føle meg ordentlig. Jeg er jålete og liker å sminke meg når jeg skal pynte meg, slik er det bare. Det har ingenting med usikkerhet å gjøre. Jeg er 29 år og mer sikker på meg selv enn noen gang, så her tror jeg du ser ting slik du selv vil.

   Tusen takk for fine ord ang kolleksjonen! 🙂

   1. Hva med å sminke deg slik som på bildene du tok med Adax-veskene? Det var så fint! Det tar jo sikkert ikke like lang tid…

 14. Du stråler virkelig for tiden Caroline! Du ser kjempe bra ut:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Hedda 😀 <3

 15. Benedicte

  Hvor er kjolen fra? Jeg fikk et akutt shopping-behov da jeg så den. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *