solskinn, kaffe i sengen og formel b

formelB_7

Nå kommer det snart en Københavnguide fra denne kanten, for vi begynner å få så mye bra å dele med dere! Vi våknet til solskinn i dag, hadde slått av lyden på telefonen, men den ringte selvfølgelig kvart over åtte og jeg våknet av duringen, så da fikk jeg ikke sovet igjen. Ikke at det gjør noe, vi har bare ligget i sengen og glant i taket, på mobilen, pratet og drukket kaffe mens København har våknet til liv utenfor vinduet vårt som har stått på gløtt. Helt nydelig og fullstendig avslappende! Nå sitter jeg og jobber litt og skal snart komme meg i dusjen så vi kan få noe ut av dagen. Jeg skal ha gode sko på føttene, for i dag skal det tråkkes! Hadde ikke så gode sko i går kveld, dristet meg nemlig til So Kate-skoene mine fra Louboutin som jeg bare har brukt tre-fire ganger siden jeg kjøpte dem. De er så fantastisk elegante og flotte, og jeg elsker å ta dem frem til litt spesielle anledninger, men jeg kan virkelig ikke bruke dem i mer enn noen timer av gangen. 

formelB

formelB_3

formelB_5

formelB_8


Vi skal bare kikke oss rundt før vi spiser en sen lunsj, fikk så mange gode forslag fra dere og tror vi har endt på et utrolig spennende sted! Gleder meg, selv om jeg ikke har plass til en dråpe mat helt enda. I går kveld var vi på Formel B og den matopplevelsen seiler lett opp på min topp 5-liste noensinne.  Formel B har Michelinstjerne og den er virkelig vel fortjent! I tillegg til god mat og nydelig vin var atmosfæren og stemningen så god og avslappende . Jeg orker ikke altfor stiv stemning og stive omgivelser når jeg skal spise ute, det må være lov å snakke litt høyt, le og kose seg – så dette var helt perfekt for oss! 

formelB_1

– formel b sin magiske måte å servere østers på! under spiser jeg  dansk steinbiderrogn – 

formelB_2

– petits fours til kaffekoppen – 

formelB_6


Nå må vi komme oss ut mens solen enda skinner! Det er virkelig helt nydelig her i dag og jeg har så lyst til å leie sykkel! Spørs om jeg får med Lars-Kristian på det 😉 

39 kommentarer

 1. Skal til køben neste helg, og i den anledning lurer jeg på om det er veldig kaldt der nå? Må vinterjakken være med?

  1. Caroline

   Det er rundt 0 grader her nå, men det er jo bare å sjekke værmeldingene 🙂

   1. Du er så ufin når du svarer 🙁
    Alle vet at man kan sjekke værmeldinger !!!

   2. Helledussen, Eva! Chill pill coming over…
    Det var da ingenting ufint med svaret.

   3. Eva, og du er ufin når du kommenterer. Merkelig å spørre en blogger om en må ha med vinterjakke på tur neste helg, caroline er i København nå og været kan endre seg på en uke . C har smilefjes etter, mens du har surt fjes og utrops tegn x3

   4. In, jeg er sååå lei av at du er bloggpoliti. Dine kommentarer er stort sett alltid negative på andres vegne. Hold deg til å kommentere bloggen! Nettbølle…

   5. In, du er ikke ufin mot Caroline, tvert i mot, du er jo inkarnasjonen på bloggpoliti! 🙂 Men du må roe besserwissertonen din overfor folk som kommenterer her! Kommenter på sak, ikke på folk! Og, pust med magen og slapp nå av! 🙂 God helg In!

   6. Hilde Klubben Svensson

    Er helt enig med Caroline.
    Er jo allerede enklest å sjekke værmeldingen. Været kan jo skifte til neste uke 🙂

   7. Ida M.T.

    Hvordan er det ufint? Været kan jo forandre seg på en uke, og hun svarer jo faktisk på hvordan været er nå 🙂 Slutt å vær så hårsåre da 😉

   8. Jøss!

   9. Men det var jo et litt rart spørsmål, da… Skal hun foregripe hvordan været i København er om en uke, lissom. Synes hun svarte passe diplomatisk, jeg. Personlig hadde jeg nok vært hakket mer sarkastisk. Men så driver ikke jeg med blogging heller, da.

   10. Caroline

    Det var på ingen måte meningen å være ufin, Eva. Vi er her nå, og da har det vært relativt kaldt, men det kan jo faktisk endre seg på én uke, så det vil jo uansett lønne seg å sjekke værmeldingene, selv om de ikke alltid er til å stole på. Som litt tilleggsinformasjon så kan jeg jo si at det pleier å blåse litt i København, men det har det ikke gjort denne gangen 🙂

   11. Mb. Du kan jo roe ned, Virkelig, Nettbølle, ja vel, og hvilken rett har du til å si det ? Kommenterer det jeg vil, jeg er ikke ufin mot noen eller mot Caroline. Om du tror din kommentar er noe fin så tar du feil, jeg kan påpeke andres kommentarer uten innblanding fra deg og at DU leker politi ! Se på deg selv før du kommenterer andre og du har faktisk en del «tåpelige» kommentarer

   12. Hyggelig å høre at spm. mitt var litt rart, hehe. Dro til Køben i morges istede, noe som lå i kortene, derfor bør det da være greit å spørre! …Været kan da ikke endres så mye. Var mest hvordan klimaet er i Køben, -værmeldinger kan da alle sjekke!

 2. deilig innlegg, dere kan å kose dere 🙂

 3. Frederiksbergfrue

  I danmark spiser man ikke steinbit rogn – men stenbidderrogn! Dette er rognkjeks på norsk og så langt fra steinbit (som øvrig heter havkat på dansk)

  1. Caroline

   Takk, har endret det nå 😀

 4. Herlige København, gode sko er jo en god ide til emne.. Er mye ute å reiser og synes gode sko er en dyd av nødvendighet. Men synes jo det er greit å se litt kvinnelig ut samtidig.. Kanskje noe du hadde kunnet lage et innlegg om ? Ender oftest opp med joggesko, men har oppdaget sneakers med foamsåle, de ser jo litt kulere ut. Ha et herlig opphold

  1. Caroline

   Helt enig med deg 🙂 Har notert det ned som et potensielt innlegg.

 5. Uuuæææh! De skoene var jo bare RÅLEKRE! Synes for øvrig det var en del fint i kolleksjonen din også. Gleder meg til den kommer i butikk, kan hende jeg kjøper noe 🙂 Ha en fin Køben-dag!

  1. Caroline

   De ER rålekre! 😀 Tusen takk, hyggelig at du liker den 🙂

 6. For dere som er ute å flyr..og som har barn selv… Hva synes dere om barn på fly? Pedagog Inger-lise køltzows er etter min mening en høne i dagens aftenposten.. Og jeg har svart henne

  Hva synes du?

  Hilsen Vera på tre, snart fire år <3

  1. Barn på fly er hyggelig og ej har masse forståelse og medfølelse for foreldre med små barn f.eks under 4-5 år som skriker osv. Men ej har ikkje 5 øre til overs for foreldre som lar en 7 åring sparke i setet. Ærlig talt. Kor teit e du som forelder da? Tror du virkelig ikke d e irriterende for personen foran? At person foran må snu seg å påpeke dette burde være heilt unødig. Du eig ikkje verden fordi du he barn.

  2. Har lest artikkelen. Barn skal overhodet ikke få utfolde seg fritt på flyet dersom det er til sjenanse for andre! Å sparke i setene, rope høyt, pille på medpassasjerer og grise med mat er bare noen eksempler. Dette har våre tre aldri fått lov til. Det trengs disiplin på flyet. Se bare hva Caroline har pleid å gjøre. Tar med det som Nelia er opptatt av akkurat nå, slik som klistremerkebøker etc. Det kan også nevnes Ipad med filmer, noe barna synes er ekstra godt av snop, pakke inn et nytt lite kosedyr, lage historier om det nye kosedyret, ha med bøker og tegnesaker etc. Så, møter jeg et nesevist barn på flyet vil jeg uten tvil henvende meg til foreldrene dersom barnet har en meget sjenerende adferd. Dersom foreldrene nyter fri oppdragelse og ikke gidder å gjøre noe, tar man det videre med kabinpersonale.

 7. Christine

  Hei! Så utrolig vakker du var på daten din! 🙂 Synes sminken din har vært så fin i Oslo/København, øynene, huden og leppeproduktene – kunne godt tenkt meg en nærmere titt på produktene! Kos dere masse, så heldige 🙂

 8. Flotte bilder, og ser ut som det var en fantastisk restaurantopplevelse! 🙂 Men hvorfor bruker du ikke dine egne sko, når du til og med er i Danmark for å promotere denne kolleksjonen? Merkelig å da velge et par som du kun har brukt tre-fire ganger tidligere og som er vonde å gå i, når du har etter eget utsagn designet «perfekte pumps» med en mye bedre høyde på hælen. Synes også det er synd at du ikke klarer å høre på øyelegen/optikeren din og dropper linsene dine i noen dager til, som jeg ser flere har kommentert på tidligere innlegg også. Du har bare et par med øyne, og med så mange kule briller som finnes nå så er det synd at du fronter at forfengeligheten er viktigere enn øyehelse. 🙁

 9. Hej fina!
  Lunchade med Sarah Tjulander igår – hade varit så kul om du ville vara med nästa gång? 🙂
  Ha en fin helg!
  Kram <3

 10. Så utrolig vakker du er! Sminken din var virkelig flawless!

 11. København er en så koselig by, uansett årstid egentlig:-) Håper dere nyter å ja barnefri!!

 12. Hotellrom, restaurant, sko, restaurant og atter hotellinteriør… Utrolig lite interessant å se/lese..

  Men fo all del, kos dere på tur 🙂

 13. Hvem er det som passer på Nelia?

  1. Caroline

   Hun er hos mamma og pappa 🙂

 14. Vi skal til København i mai. Har vært der før men det er sikkert 10 år siden sist – så guide er helt suverent

 15. Jeg hadde tenkt å legge igjen en kommentar for å si hbor lekker jeg syntes du er med fet korte og lyse håret ditt, og på vei ned til kommentarfeltet skummet jeg meg gjennom kommentarer som allerede var lagt igjen og ble bare sur og oppgitt. Du må ha en psyke av stål som orker å stråle, sprudle, være så positiv og så energisk og fresh som du er når du daglig må forholde deg til så mye «ræl»… Men fin på håret er du, så fikk jeg kommentert det jeg ville uansett 😉

  1. Autocorrect på telefonen ga meg tydelige skrivefeil :p rett de gjerne om du vil 😉

 16. lilleMaiken

  Åh så deilig!! Kan du ikke lage et innlegg om nettopp dine topp 5 restaurantopplevelser noengang? Det hadde vært veldig interessant !
  Forrige gang du tipset om Umami booket vi bord der med en gang vi kunne dra til København, og det skuffet ikke 😉 Så kanskje jeg må booke ny tur dit nå haha 🙂

 17. Nam! maten ser fantastisk ut og for noen nydelige sko <3 L.O.V.E.
  Klem
  B.

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 18. Therese

  Du ser flott ut som vanlig, Caroline! Må bare spørre da jeg også har et par klassiske CL som dessverre blir altfor sjeldent brukt; har du lagt på elstra rød såle fremme på skoene? Har hørt at de blir mye mindre glatte da og at sålen holder seg mye lenger. Hva er din erfaring med det? Hvis du har gjort det da:-) Nyt København videre!

 19. Lars K ble farlig kjekk med de kule brillene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *