we meet again

koben_2

Fy for en start på dagen. Jeg hadde lyst til å slå så hardt i mobilen min at tonene fra Volare aldri mer ville se dagens lys, klokken var halv fem og jeg var trøtt. Så jeg gjorde det da. Altså, ikke slo den i stykker, men slo den av. Og så sov jeg til seks. Så mye for god tid, men noen ganger er det bare helt nødvendig å la søvnen seire. Vi fikk i oss litt frokost, var i bilen halv åtte og på Gardermoen i ganske god tid likevel.

koben_1

koben_3

koben_4

koben_5

Til min store fornøyelse hadde Lars-Kristian bestilt SAS+ og dermed gikk det i ekspressfart gjennom sikkerthetskontrollen og videre opp i SAS sin lounge. Takk og lov for Lars-Kristian! For der ventet nemlig mer kaffe på meg, faktisk så mye kaffe at jeg ikke følte meg ferdig da vi måtte avgårde for å rekke flyet. Men jeg har nok fått min fornuftige dose i dag, selv om det frister å bestille en kanne opp på rommet. Nå er vi nemlig fremme i København, vi bor på hotell Phoenix som forrige gang og om bare noen timer skal vi bort på D’angleterre for presselansering med Bianco. Jeg hadde et så fint møte med den danske pressen da jeg lanserte her med Adax, så jeg gleder meg! Etter pressevisning står fullstendig avslapning på planen. Vi har booket bord på et spennende sted i kveld og jeg gleder meg til å utforske enda mer av den gastronimiske siden til København som jeg allerede har et fantastisk forhold til. Og du! I morgen har vi lyst på et nytt og fint sted å spise lunsj. Vi har vært veldig mange steder, men det sier seg selv at det skal mye til for å bli ferdig med denne byen. Så har du noen tips til oss? Kom gjerne med dem! Da blir blir vi glad 🙂 

koben

– klem – 

68 kommentarer

  1. Nydelig airport outfit, ser super rocka og comfy ut 🙂
    Klem
    B.
    http://barbaraoslo.blogspot.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *