perfect imperfection at d’angleterre

prlanseringkøben_1


at d’angleterre 

Dette blir siste skokolleksjon-prat på en stund, det lover jeg! Men når det dreier seg om noe jeg er ganske (veldig) stolt av som opptar dagene mine akkurat nå, så er det litt vanskelig å komme unna. Dessuten var det så hyggelig i dag, og atmosfæren var så fin og da er det ekstra gøy å dele litt bilder ♥ 

prlanseringkøben

prlanseringkøben_6

Se hvem som kom! Karn! Vi har vel ikke sett hverandre siden perioden med Det Nye-jenta og nå bor hun altså her i København. Heldiggrisen! Det var så hyggelig å se henne igjen, hun er virkelig fin ♥ 

dangleterre

Uffe og Jens kom også, sammen med dansk presse som ELLE, Costume, Magasinet Skøn, Femina med flere og mange kjempesøte bloggere. Vi var totalt 30 stykk og koste oss med sko på bordet og makroner i magen. NÅ er jeg SÅ lei av sukker og har fått min dose ut året, det kan jeg nesten garantere 😉 Men så kom jeg til å tenke på at det er påske snart, så nesten.. 

prlanseringkøben_3


Og ellers: hurra! Det renner inn med lunsjforslag, tusen takk for at dere er så herlige! Gleder meg så til å ta fatt på Køben i morgen, en hel dag til bare kos for to, det skal bli godt etter noen hektiske døgn! Håper deres dag har vært kjempefin! Tenk, i morgen er det fredag igjen 🙂 

31 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg forstår at dette er noe du tjener gode penger på og er stasfor deg å være med på det,men jeg forstår virkelig ikke greia med disse skoene..Hva er det du liksom laget? Slike sko kunne man kjøpe før, nå er det jo bare at ditt navn skal stå på skoene
  Du er ingen skomaker:)

  1. Caroline

   Skomaker har jeg aldri vært, og kommer heller aldri til å bli 😉

 2. Vet jeg kommer til å kjøpe flere par nye sko snart 😉

  Hvor er skjørtet du har på deg fra?

  Kos dere masse i deilige København 🙂

  1. Caroline

   Det er fra Won Hundred 🙂

 3. Elisabeth

  Kanskje litt sent ute m anbefalinger,men på i toppetasjen på Illum har de helt nylig åpnet Illum Rooftop, med flere restauranter , god mat, og en villt fin utsikt! Seneste tilskudd, Skagen fiskerestaurant, åpnet der idag…vi var på Rooftop for en uke siden…..

  1. Caroline

   Aldri for sent 🙂 Tenkte å ta en tur innom å titte på den etasjen 🙂

 4. Kristin

  Hvorfor hører du ikke på legen når det gjelder linsebruk? Skjønner at presselunchen er unntak, men flytur og resten av tiden burde du jo brukt briller tenker jeg..

  1. Caroline

   Jeg bruker ikke linser, jeg har briller med meg, men orker ikke å bruke dem hele tiden 🙂 På presselunsjen brukte jeg linser 🙂

   1. Kristin

    Har du ikke mer enn minus 3 da?
    Bare tenker på meg selv, jeg hadde orket briller, for å gå uten med så dårlig syn hadde gitt meg hodepine i tillegg til å være blind 🙂

 5. For en suksess Caroline!
  det høres så utrolig gøy ut, du må være så stolt 🙂
  Kos deg masse i København!
  Klem
  https://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Tusen takk! Ja, jeg er jo det 😀

   Klem <3

 6. Hei! Morsomt at du gjør det så bra med ny kolleksjon. Men nå er jeg oppriktig bekymret for øynene dine. Hornhinnene kan lett gå betennelse i når det allerede er små rifter der, som iværstefall kan føre til blindhet. Håper ikke du bruker linser mer. Hilsen øyesykepleier.

  1. Caroline

   Jeg er forsiktig, og det har allerede blitt bedre! 🙂

 7. SÅ fin du er på håret nå! Skikkelig classy, synes du kler den frisyren så godt:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Katrine

  Hei!
  Hvor er de svarte skoa med rød underside som du hadde på Snapchat?? Har sett etter slike i 4 år!! :O

  1. Caroline

   De er fra Christian Louboutin 🙂

 9. Hei,
  Bare hyggelig med mange fine bilder, så det gjør ingenting om du deler.
  En ting jeg vil spørre deg om, bruker du falske vipper? Om du gjør det så irriterer jeg meg over en ting (bare for å gjøre det klart så sier jeg ikke dette for å være frekk), hver gang du bruker disse løsvippene så er det alltid løsnet på den innerste siden (nærmest øyekroken), og man ser det veldig klart på bildene som er zoomet inn på ansiktet ditt. Kan du ikke feste de ordentlig. Ifølge meg så ser det virkelig ikke bra ut. Mulig du ikke bryr deg om det men jeg sier bare ifra for å være snil, ville gjort det samme om det var en venninne av meg det gjaldt.

 10. Gjelder kun det ene øyet.

 11. Jeg synes jaggu det va Karn jeg så på metroen her om dagen! Så gøy 🙂

 12. doktormacmuffins

  Ikke noe vin enda, sovet på dagen.. dilla på rett i koppen.. lov å håpe på en graviditet hihi

 13. Så innmari gøy det må være å få være med på noe sånn som dette! 🙂 og ekstra gøy når det er dine helt egne produkter som er i fokus! Er det rett av meg å anta at du ikke hadde forventet dette når du startet bloggen? 😉

  Masse gratulerer og ha en strålende kosedag!

  Mvh
  Maria

  Ps: jeg syns de oransje er dødlekre!

  1. Caroline

   Nei, det hadde jeg aldri forventet :O Det er i hvert fall utrolig morsomt å være med på noe sånt! 🙂

   Tusen takk, Maria 🙂

 14. Hei Caroline!

  Synes du har en veldig fin blogg, et lite univers jeg kan drømme meg bort i når jeg trenger det:)

  Jeg skal på jentetur til Køben i slutten av april og siden du har vært derså mye så lurte jeg på om du kunne laget en slags guide til København? Både på budsjett og med litt mer luksus, med forslag til hva man burde gjøre og se, spise til frokost/lunsj/middag, shopping, evt barer/utesteder osv. Hva enn du måtte føke er rett for København, hadde vært gøy å se din side av København i hvert fall!

  Ha en strålende dag og god hrlg når den tiden kommer! Stor klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Det har jeg store planer om! Nå har jeg vært her så mange ganger at en liten guide snart er på sin plass 🙂 Litt usikker på om det blir utelukkende mat enda, eller om jeg tar med litt av hvert 🙂 Gleder meg til å lage den, Køben er fantastisk! 🙂

   Klem 🙂

   1. Så bra! Jeg gleder meg til å lese 🙂
    Kos deg videre på tur!

 15. Alle bildene dine er så utydelige for tida… Er så kjedelig når du legger ut så mangen fine bilder :/

  1. Caroline

   Dersom du bruker smartphone eller nettbrett er det nødvendig å oppdatere programvaren 🙂 Så skal det være i orden igjen 🙂 Hvis ikke det hjelper så kan du forsøke å «refreshe» siden flere ganger på rad, da tvinger du nettleseren til å oppdatere.

   1. Åh, okei. Brukar nettbrett og har kanskje utsatt oppdateringa. Takk for tipset! 🙂 ha ein god dag vidare 🙂

 16. Hei. Til info: jeg slet lenge med uklare bilder på min iphone. Jeg kjørte de oppdateringene jeg kunne og bildene ser mye bedre ut nå.

 17. Du er så flott og flink Caroline! 🙂 og flere av skoene dine ser utrolig lekre ut!

  Hvilken leppestift har du på bildet øverst her?
  Mvh Mari

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *