suits og roomservice

roomservice date_8

Endelig kom Lars-Kristian! Og han var så lei av å kjøre bil, så da bestemte vi oss for room service i stedet for at han skulle stå i kø på BIT for salat – som var planen hele tiden. Men det er ikke hver dag vi har muligheten til roomservice, tross alt 😉 Mitt valg falt på piggvar, sellerirotpure og soyanøttsmør – altså! Soyanøttsmør! Det tok bort all hodepinen fordi det var så latterligg godt! Kjøkkenet her er virkelig bra og jeg gleder meg allerede til frokost i morgen. Hvis jeg orker det så umenneskelig tidlig. Kaffe blir det uansett, dagens første kopp er livsnødvendig! 

roomservice date

roomservice date_1

roomservice date_5

roomservice date_4roomservice date_2

roomservice date_6

roomservice date_7

roomservice date_3


Vi burde egentlig komme oss i seng og det skal vi også, men jeg har overtalt Lars-Kristian til å se en episode med Suits først. Jeg startet å se det under en løpetur tidligere denne uken og har kommet til episode 4 allerede, men ser det mer enn gjerne om igjen for hans skyld 🙂 Vet han kommer til å elske det, det er så bra! 

Ville bare innom for å ønske dere en god natt ♥ Vi sees i morgen! 

9 kommentarer

 1. Åå, jeg elsker suits 🙂 Når du er ferdig med det burde dere gi House Of Cards en sjanse også, så bra. Gøy å følge deg på farta! 🙂

 2. Kristin

  Frokosten på Continental er amazing, så den må du få med deg! Spiste 17. mai-frokost der for et par år siden, og tror ikke at den vanlige frokosten er noe verre.

  Elsker Suits og er såå lei meg fordi jeg allerede er ferdig med sesong fire (som for øvrig er den beste, synes jeg). Vil at serien skal vare for alltid, haha 😀

  1. Caroline

   Der var det mye godt, ja 🙂 Å, jeg er så enig! Den er veldig bra! 🙂

 3. Gøy at dere også koser dere med god mat og en serie. Samme gjør jeg og mannen min 🙂 Det er så koselig. Lykke til med presselansering i DK. Du er utrolig dyktig, og kolleksjonen din er fantastisk. Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Vibeke! Dette er så gøy! 🙂

   Stor klem!

 4. Ida Augdal

  Så godt å se at dere koser dere :- ) Ønsker dere en riktig fin uke!
  PS: slenger med et ønske om en ny rabattkode hos Get Inspired igjen snart? 😀

  1. Caroline

   Det skal jeg notere meg 😀

   Klem!

 5. Therese

  Hei! Hva skjedde med å kutte ut rødt kjøtt? 🙂

  1. Caroline

   Det der er Lars-Kristian sin tallerken, jeg spiste fisk :p Jeg er faktisk ikke noe særlig glad i rødt kjøtt, så jeg velger helst noe annet. Jeg skrev at vi hadde bestemt oss for at vi skal kutte ut rødt kjøtt fra vårt kosthold med noen forbehold, og for han kan det å spise ute være nettopp det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *