franske makroner og sko til frokost

pressefrokost

pressefrokost_1

pressefrokost_30

pressefrokost_2

En suite på Continental var forvandlet til et fantastisk univers i dag, jeg er så heldig som får jobbe med så flinke folk! Tusen takk til alle som kom, både presse og bloggere – jeg hadde en utrolig fin start på dagen! 

bianco

pressefrokost_10

pressefrokost_7

pressefrokost_121

pressefrokost_14

pressefrokost_6

pressefrokost_11

pressefrokost_4

Det er ikke hver dag jeg ser makroner og pikekyss på frokostbordet, men siden nettopp makroner er noe av det beste jeg kan få servert når det kommer til bakst, ble det selvfølgelig litt av det i dag, sammen med mye annet godt og litt mer fornuftig og vanlig frokost 🙂 Nå har jeg sommerfugler i magen angående København i morgen! Jeg får jo møte flere av de jeg jobbet med da jeg var der i forbindelse med fotoshooten også, så det blir utrolig fint. 


Etter presselanseringen i dag tok jeg meg en lang treningsøkt og etter en dusj og litt arbeid, fikk jeg plutselig hodepine. Jeg skal innrømme at jeg sov ganske dårlig i natt, sikkert fordi jeg var spent på dagen i dag fordi jeg har vært litt pjusk i det siste, så jeg var nok utrolig trøtt etter bare fire timer med søvn og endte rett og slett opp med å ta meg en time på øyet. Jeg sov midt på dagen! Jeg! Det skjer sånn ca. aldri, men jeg trengte det virkelig i dag og er glad for det akkurat nå, selv om jeg våknet med hjertet i halsen og dårlig samvittighet. Nå ligger jeg i sengen med min tredje rett i koppen-suppe (får fullstendig dilla innimellom) og har noen flere ting å få unna mens jeg venter på at Lars-Kristian skal komme med middag / kveldsmat etter hvert 🙂 Håper dere har hatt en fin dag også ♥ 

29 kommentarer

 1. Så gøy ! Så mange fine sko i kolleksjonen din , og skikkelig fint alt rundt også 🙂 Jeg driver og kikker litt ekstra på bootsene, så kanskje jeg ender opp med de når de kommer i butikk 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

 2. Dear Caroline,
  Now my mounth is watering – the macaroons are looking extremely yummy! And the suite is indeed fantastich <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Oh, they were extremely nice 😀

 3. Marianne

  Så utrolig lekkert alt ser ut! Må være veldig gøy å få være med på. Gratulerer med egen sko-kolleksjon 🙂

 4. Hva eeer det som skjer med bildene dine? Skikkelig dårlig oppløsning. 🙁 har vært slik i typ en måned nå :/

  1. Caroline

   Du må helt sikkert oppdatere programvaren din, om du bruker mobil eller iPad for eks.? 🙂 Det har i hvert fall hjulpet de fleste 🙂

   1. Jeg har ikke noe problem med at bildene er uklare,og jeg leser stort sett alltid fra nettbrett,som faktisk begynner og nærme seg 3år gammelt -har sett at flere har kommentert dette siste tida,så det er nåkk som du sier,programvareoppdatering som må utføres.

    Nydelig bilde av deg,du stråler!!:)

    Håper du/dere får en fantastisk kveld videre. <3

 5. Henriette

  Får du dårlig samvittighet av å sove 1 time midt på dagen, når kroppen din virkelig trenger det? Isåfall trenger du nok å roe ordentlig ned, evt lære deg å stresse mindre 🙂 I lengden er det ikke sunt med det «kjøret» du har, og jeg kan forstå at kroppen sier ifra.

  1. Caroline

   Ja, jeg får det og det er kun fordi jeg henger etter i timeplanen med en gang. Men jeg sov jo faktisk den ene timen og må bare leve med den dårlige samvittigheten :/

   1. Må si du har svært dårlig selvinnsikt.

   2. Therese

    Dette høres ikke helt sundt ut, Caroline. Jeg tror du må slappe litt mer av, ellers så kommer du til å gå på en smell snart.

   3. Det høres helt fjernt ut for meg å ha dårlig samvittighet for å sove _når man faktisk trenger det!_ Hva går det egentlig utover? Hva er greia med at alt skal være så perfekt og planlagt hele tiden? Kan du ikke drite litt i ting av og til? Jo, det kan du.

 6. Hei!
  Spennende med ny skokolleksjon! Gratulerer:)
  Hva er det du skal i København?:)

  1. Caroline

   Det er presselansering der også 🙂 Det blir så spennende 🙂

   1. Okei, så gøy! Da regner jeg med at det er kun for inviterte, og ikke blogg- og skofans som bor i København? Haha:)

 7. Så lekkert alt så ut! De lyse bootsene dine står på ønskelisten min, har plutselig innsett at et par lyse vår og høstsko mangler i garderoben. Perfekt unnskyldning spør du meg 😀

  1. Caroline

   Haha, ja egentlig 😉

 8. Ser utrolig koselig ut! 🙂 God tur til København i morgen – spennende 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3

 9. Jeg fikk helt vondt på meg nå når jeg leser at du får dårlig samvittighet av å sove en liten time midt på dagen!! Spesielt når du er småsyk, har sovet lite om natten og hatt en travel dag! Det burde du ikke ha! du kan ikke være supermenneske hele tiden, hele døgnet, hele året. Du er en fantastisk blogger, framstår som en herlig og omsorgsfull mamma, kone og søster og du jobber og står på hele tiden. Så det er synd at du skal ha dårlig samvittighet for det. Selv om du har mye å gjøre, så må du lytte til kroppen <3
  Ellers vil jeg si at jeg er daglig leser, og elsker alle variasjonen i innleggene! Dyrt vs billig syns jeg er ekstra kjekt 🙂 og savner faktisk Yay or Nay om aktuelle trender innleggene, hehe!

 10. Anna Lisa

  Go å spennende tur!
  Jeg skal kjøpe meg sko, vær du sikker!
  Du er superflink

 11. Elisabeth

  Hei Caroline! 🙂
  Gratulerer med sko lanseringen!
  Hvor er skinn kjolen din ifra?

 12. Nina F. Gjøvåg

  Hvor er kjolen fra Caroline?

  1. Caroline

   Den er fra HM 🙂

   1. Christina

    Er den gammel? Finner den ikke på nett… Så utrolig fin!

   2. Caroline

    Nei, jeg kjøpte den for en måned siden ca., på Oslo City 🙂 Den er fra trendavdelingen eller fra Exclusive-avdelingen 🙂

 13. Henriette

  På Snapchat så jeg at du hadde er nydelig halssmykke til den sorte kjolen.
  Hvor er det fra?

  1. Caroline

   Det er fra dyrberg kern 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *