next stop: Oslo

oslo next

Denne dagen har gått fort! Altfor fort, som så mange andre dager. Det positive er at jeg ikke har rukket å tenke så altfor mye over formen min, selv om jeg kaldsvettet av å bare planlegge alle antrekkene til dagene fremover. Og uten både linser og briller er jeg rimelig spent på hvordan det faktisk vil se ut når jeg får det på meg 😉 Neida.. Jeg føler meg tross alt litt bedre nå enn i går kveld og krysser fingrene for at det går riktig vei. 

oslo next_1


Det er ikke lenge til jeg setter meg i bilen og kjører mot hovedstaden. Kofferten er pakket helt fram til søndag, kaffekoppen er fylt opp, nesesprayen ligger i lomma mi og jeg har lastet ned lydbok offline – alt er tilrettelagt for en fin tur innover 😉 Jeg er jo så vant til å kjøre den veien nå, så tiden pleier å gå fort. Nelia er ikke noe glad for at mamma skal dra og sier at hun ser at pappa er lei seg også, og så prøver hun å trøste både meg og han og seg selv Hun er virkelig verdens skjønneste og det er aldri noe gøy å være borte fra henne om nettene – eller i det hele tatt. Heldigvis har jeg mye å gjøre, så jeg vet at dagene går fort. I tillegg har vi jo facetime! Det hjelper alltid! Håper dere har hatt en fin tirsdag, vi sees i morgen  

25 kommentarer

 1. Varifrån kommer stolen? 🙂
  Kram.

  1. Caroline

   Fra TM Design 🙂

 2. doktormacmuffins

  Vill tipse deg om chiafrø med sjokolade -soyamelk 🙂 trenger ikke å stå lenge i kjøleskapet, og vips så har du sjokkolademousse

  1. Caroline

   Jeg HØRER at det er magisk :O Tusen takk for tips 😀

 3. Hvor er den nydelige kjolen Nelia har på seg fra? ❤️

  1. Caroline

   Memini tror jeg det er 🙂 Den har ligget i skapet hennes siden hun var født omtrent, det var en gave 🙂 Endelig passer den!

   1. Ligner veldig på kjolen som vår lille frøken har, den er fra NameIt.

   2. Caroline

    Ja, da er det sikkert samme 🙂 Den er i ull 🙂

 4. Så flott du er med briller:) Håper du får en flott uke:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Hege 😀

 5. Helena Nilsen

  Kos deg i oslo 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, det skal jeg 🙂

 6. I love your outfit!From top to bottom,in every single detail…
  https://www.newyearshoponline.com

 7. Camilla

  Hei,
  Hvilken størrelse er den sorte ADAX vesken på bildet? Ser ut som en superpraktisk størrelse når man har barn 🙂

  1. Caroline

   Anette heter den, det er den største 🙂

  2. Jeg fant den sorte til 50% på en veskebutikk her i Oslo nylig 🙂 Bare et tips!

 8. God bedring! Og ha en fin tur til oslo 🙂

  Jeg har skrevet et nytt innlegg 🙂 https://painnsiden.wordpress.com

  mvh Thea

 9. Du ser kjempe fin ut med briller 🙂
  God bedring og god tur!

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 10. Jane (Danmark)

  Hej Caroline,

  Vældig flot til dig med briller – du ser meget smart ud ;.) !!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 11. Hei. Kunne ønske du anbefalte ting som du liker og ikke blir sponset litt oftere. Føler det er så lite meningsfylt å lese bloggen din når du bare skal anbefale/vise frem klær du har blitt sponset. Hadde vært litt mer tillitsskapende hvis du gjorde det. Får ikke så lyst til å kjøpe klær du bare viser frem fordi du har blitt sponset de. Håper du tar det som en konstruktiv tilbakemelding, og ikke kritikk.

  1. Caroline

   Dersom du tenker på joggedressen, så ble den sponset i fjor en gang, men jeg bruker den jo hele tiden fordi jeg vil og dermed må jeg merke det – ettersom jeg fortsatt har en avtale med Get Inspired (selv om avtalen ikke dreier seg om å eksponere for eks. joggedressen) Slik er reglene, og jeg forstår at de kan misforståes, men det handler altså ikke om å vise frem klær som har blitt sponset. Det gjør jeg som jeg vil med, men denne joggedressen elsker jeg jo! Det samme gjelder flere treningsklær jeg har. Når de er sponset, så må jeg merke det, men jeg bruker det når jeg vil og om jeg vil. Jeg kan ikke helt forstå hvorfor det at jeg har blitt sponset skal være en grunn til at du ikke ønsker klærne :/ Du skal jo ønske klærne fordi du eventuelt synes de er fine uavhengig om jeg har kjøpt dem selv eller ikke. Om det er noen trøst, så må jeg skatte av alt jeg får, så helt gratis er det ikke 😉 Dessuten ville jeg kjøpt treningstøyet jeg får sponset selv også, ellers hadde jeg ikke brukt det 🙂 Når det er sagt er det jo ikke annet enn nettopp treningsklær / joggeklær jeg viser frem som er sponset 🙂 Alt annet tøy kjøper jeg som regel selv, annonselenker betyr for eks. noe helt annet enn sponsing 🙂

 12. Andriana

  Må bare si at du har en utrolig fin blogg. Det så bra av deg, selv etter å ha fått en prinsesse som du sikkert egentlig har lyst å prate om hele tiden, klarer å dele andre innlegg som mote, trening og kosthold. På samme tid som du også har flere personlige innelegg om familien og dagene dine. Du trenger heller ikke ta opp slike syke saker eller overskrifter som andre gjerne gjør for å få ekstra følgere og nå høyere opp på topplistene. Takk for at du er du og måten du får følgere på. Kos deg i Oslo og nyt dagene fremover. MVH inspirert følger 🙂

  1. Caroline

   Dette var så hyggelig å lese, Andriana! Tusen takk 🙂 Stor klem!

 13. Hei Caroline! Vil bare fortelle at jeg fikk den svarte adax vesken/bagen til jul, og gud så fornøyd jeg er!! Den er super fin, og så utrolig praktisk! Vil også ønske deg en god tur til Oslo!:-) Hilsen Tina på 20 år

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *