red coat

rodsvart1

God morgen! Gjett hvor vi snart er på vei? Til skibakken! Og her er det en liten jente som gleder seg så mye at hun faktisk våknet nesten to timer før hun pleier i dag 😉 Denne gangen er kakao på termos og matpakke med, så må vi bare finne oss en fin plass i snøen. Tenkte å være enda tidligere ute denne gangen, så vi faktisk er i trekket når det åpner. Ivrig sa du? Det gjelder jo å rekke flest mulig turer før lille her blir trøtt 🙂 Jeg har forresten endelig kjøpt meg langrennski også, så nå kan ikke påsken komme fort nok – vi skal til fjells for Lars-Kristian har fri for en gangs skyld. Det er lykke! Jeg er så glad for at vi har muligheten til vinteraktiviteter, det gjør ventetiden på vår og sommer så mye kortere, og denne årstiden har fort blitt en stor favoritt hos meg de siste årene – sånn bortsett fra når det er over 20 minus og snøstorm. 


rodsvart_6

rodsvart_5

svartrod

rodsvart_2

skjerf day birger et mikkelsen (annonselenker) kåpe HER / jeans HER / genser HER / veske adax by caroline berg eriksen 


Starter søndagen med å vise dere et antrekk fra tidligere denne uken, og håper dere har en kjempefin morgen! Vi sees igjen snart – følg gjerne med på snapchat om du vil det: CaroBergEriksen heter jeg der 🙂 

31 kommentarer

 1. Sikkert fler som har spurt om dette, men hvor er skoene fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra h&m! Har glemt å skrive det, oppdaterer teksten 🙂 De er fra i fjor :/

 2. Herlig når de små elsker ski. Den gleden tar de med seg videre i livet. Takk for at vi får se flere sider av klærne. Gjør det enklere å bestemme seg om det kan være noe å klikke hjem. Selv om pengboka nok hadde satt pris på at det ikke var det. God søndag.

  1. Caroline

   Det er helt fantastisk! Så hyggelig 🙂 Håper søndagen din er fin 🙂

 3. Hei vakre 🙂

  Utrolig fint antrekk 🙂 . Du kler alt 🙂

  Har et spm som ikke har noe med innlegget å gjøre.

  For en tid tilbake annonserte du for det naturlige prevensjonsmiddelet du brukte. Bruker du det fortsatt ? Eller har du gått over til noe annet? Evt hva?
  Vil finne et jeg ikke legger på meg av og generelle bivirkninger.

  Håper du vil svare 🙂
  Tusen takk.

  1. Hvorfor svarer du ikke på denne kommentaren egentlig ? 🙂

 4. Benedicte

  Heter vel strengt tatt under 20 minus 😉 Håper dere får en super dag ute 🙂

  1. Caroline

   Haha, ja 😉

 5. Anniken

  Hei Caroline:) de skoene var lekkre, hvor har du kjøpt de?? <3

  1. Caroline

   De er fra h&m, fjorårets :/

 6. Maria L.

  Kjempestilig antrekk! Så ut som de perfekte skinny jeans. Hvis ikke de er som så mange andre som sklir litt ned i løpet av dagen? Kan jeg spørre om hvilken størrelse du bruker i dem?

  Og kos dere masse i snøen og bakken i dag! Her er alle veiene glaserte, så tviler på det blir noen tur ut. Men med litt innetrening, kaffekos og pensumlesing i joggetøyet kan det nok bli en noenlunde bra dag allikevel 🙂

  1. Caroline

   Jeg hat strl. 34 🙂

   Håper dagen blir fin innendørs, det kan jo være hyggelig det også 🙂

   Klem!

 7. Jeanette

  Høres koselig ut. Håper dere får en fin søndag i bakken!

 8. Tradisjonelt Caroline-antrekk. Fint og klassisk. Ang skoene, på avstand ser de ut som de er delt i to. Sånne sko er ikke på første plass på innkjøpslisten. De er ubrukelig for oss som ikke er i show-off bransjen. De er drit-lekre, men fullstendig upraktiske. Så store åpninger gjør at et overraskende snøfall eller regnskyll ikke blir så digg liksom.

  1. Trine-Lise

   Positiv du var da. Hvem er oss? Jeg klarer fint å bruke slike sko.

  2. Ja, kjipt om disse skoene fører til at overraskende snøfall og regnskyll ikke lenger er digg 😉

 9. Regner med at du mener UNDER 20 minus 🙂

  1. Caroline

   Helt klart :p

 10. Fin!
  Tror du at du kan lage et innlegg om vårens jakker?

 11. Bare jeg som syntes nelia ligner på hun jenten i » reisen til julestjeren»? 🙂

 12. sko?

 13. Christine

  Hei! Dette var et veldig fint inspirasjonsantrekk, klassisk og fresht 🙂 Du har alltid så gjennomførte og fine antrekksbilder og det er virkelig en magasinfølelse over dem! De gangene du har mulighet ville jeg kanskje sørget for at krøllene på klærne (særlig de man ser på helt nye klær) var strøket eller dampet før bildene ble tatt, men det er kanskje sånt de fleste ikke bryr seg om 🙂 Men som den lille finishen på flotte bilder ville jeg forsøkt det de gangene det var mulig.
  Ha en super dag i bakken, Nelia er også en liten inspirasjon med sin skiglede!!

  1. Du tuller nå??!

   1. Christine

    Dette var faktisk ikke ment på noen som helst slem måte, men som et konstruktivt (om enn pirkete!) tips. Når man jobber med styling i butikk for eksempel (der jeg har tidligere erfaring fra) er det ikke uvanlig å dampe klærne på grunn av disse brettene (som nederst på begge sider av den røde -og veldig flotte!) kåpa. Disse brettene er ikke krøller fra vanlig bruk, men du ser dem ofte på helt nye klær etter at de har vært brettet sammen i emballasje enten fra lager og ut i butikk eller når du pakker dem opp hjemme. Så, siden Caroline er ekstremt profesjonell på alt det estetiske og tekstmessige på denne bloggen, så nevnte jeg altså en liten ting som kanskje kunne gjort bildene enda bittelitt bedre, kanskje. Bildeserien her er veldig flott og gjennomført, de inspirerer ihvertfall meg, så et par bretter fremme, nederst på kåpen er selvsagt ikke avgjørende.

  2. Caroline

   Tusen takk, Christine! 🙂 Det er dessverre litt vanskelig å unngå skrukker når jeg bruker antrekket hele dagen, kjører bil etc. :/

   Vi har hatt en super dag 🙂

 14. Er det bare jeg som ikke har bloggen din på bloglovin lenger? Ikke vært der den siste uken ..

  1. Har den ikke jeg heller 🙁

  2. Søk opp Carolinebergeriksen.no der inne, hvis du nå følger fotballfrue.no 🙂

 15. Therese

  Så misunnelig på den nydelige frisyren din, du kler den så fantastisk godt. Lekkert antrekk 🙂

 16. Nydelig rød kåpe! Dette var et fint antrekk 🙂 Men hvordan er skoene ift normalt bruk i feks regn og snøvær? De blir kanskje våte inni?

 17. Kan jeg spørre hvilken str du har på kåpen din? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *