adams matkasse: folkets favoritt

adamsfebruar

Adams Matkasse er opptatt av å fornye seg og i disse dager har de faktisk lansert nok en ny matkasse! Og ved å bruke rabattkoden BLOGG_CAROLINE, får du 50 prosent avslag på denne nye kassen i tillegg til at du får Fruktkassen med på kjøpet. Dette er kun hvis du er ny kunde. Du kan bestille HER

adamsfebruar_7

Med denne nye kassen vil det altså si at du nå kan boltre deg i 6 forskjellige, nøye sammensatte matkasser. Det er vel ikke dårlig? Den nyeste kassen i familien heter Favorittkassen og denne inneholder nettopp en miks av deres mest populære familiemiddager for både barn og voksne. Vi har testet denne kassen også, med 4 middager som var kyllinggyros, svinekoteletter med smørstekte rotgrønnsaker, ovnsbakt torsk og hamburgere. Et variert og spennende innhold med retter som er enkle å lage – begge disse punktene er et must når vi velger matkasse. Og når det gjelder lavkarbobiten, føler jeg ikke at det er noe problem for meg å tilpasse innholdet etter det, selv om det innebærer at jeg må lage litt ekstra av noe eller kjøpe noen få ingredienser ved siden av. 

adamsfebruar_4adamsfebruar_3adamsfebruar_5

Denne gangen fikk vi også med Fruktkassen, noe vi synes er veldig deilig ettersom Nelia er veldig glad i frukt, så dette går det med en del av. Jeg spiser fort et eple eller en appelsin om dagen, så frukt er godt å ha liggende når du blir fysen på noe. 

adamsfebruar_1

Før Nelia kom til verden spiste vi jo middag såpass sent at jeg aldri fikk lyst på noe før leggetid, men nå spiser vi middag i normal tid og når klokken da blir åtte-ni på kvelden, melder ofte lysten på et eller annet seg. Et eple eller annen frukt er noe jeg ofte tyr til da. Denne gangen var det både sukkererter og cherrytomater i Fruktkassen også, så deilig! 


adamsfebruar_2

Jeg er fan av Adams Matkasse og vi har vært kunder der i 1 år nå – litt til og fra – så dersom dette konseptet med matkasse er nytt for deg, kan du gjerne lese mine tidligere innlegg. Disse finner du ved å klikke HER. Jeg har testet de fleste matkassene og har god oversikt! Spør gjerne om det er noe du lurer på 🙂 

40 kommentarer

 1. Jeg har testet ut adams matkasse en gang tidligere og ble kjempe fornøyd! Når går rabattkoden ut? 🙂

 2. Vi ska nog också ta tag i det där med matkasse – så bra!
  Ha en fin kväll.
  Kram <3

 3. Hei.
  Har nå bestilt kassen, men ser ikke at det ble med fruktkasse. Det står fortsatt at den koster 149,-. Kommer den med uansett om man legger den i handlekurven?

  1. Caroline

   Ja, den skal følge med uansett 🙂

 4. Marianne

  Har lyst å prøve, men vi er en familie på 3. Må jeg bestille for 2 eller 4 personer? Hva pleier du å gjøre?

  1. Caroline

   Vi må ha til fire 🙂

 5. Barbara

  Hei Caroline! jeg har aldri prøvd men det ser ut som en god måte for å begynne å spise sunnere.
  Ha en fin søndag!

  http://barbaraoslo.blogspot.no

 6. Hei. Noe helt annet, men du har tidligere skrevet at du bleker tenna, hos Dentalia (??) i Nydalen? Jeg vurderer dette selv, og lurer på om tennene blir «helt hvite» etter en behandling eller om man må ta det i flere omganger? Ca hvor dyrt er det? Og gjør det vondt? Haha 🙂

  Håper du får tid til å svare 🙂

 7. Gjelder tilbudet kun for de som aldri har hatt Adams matkasse før? :/ Jeg har hatt det to ganger tidligere, og jeg fikk ikke gått videre til betaling fordi «email already in use».. Veldig synd, skulle gjerne likt å prøve favorittkassen til tilbudspris!

  1. Caroline

   Ja :/

 8. Det ser ihvertfall veldig godt ut ja! Takk for rabbatkoden

 9. Kornelia

  Det står ikke nevnt her at du må være helt ny kunde for å få denne rabatten?!

  1. Caroline

   Jeg oppdaterte teksten da jeg fikk vite det, fikk dessverre ikke beskjed om dette før :/

 10. Marianne

  Vi vurderer å begynne med matkasse og dette hørtes supert ut

  1. Caroline

   Da er det jo kjempefint å starte med et så godt tilbud i hvert fall 🙂 Favorittkassen er veldig god og variert 🙂

 11. Marianne

  HeiKan jeg spørre om du bestiller til 2 eller 4 personer.Har en datter på 2 år her i huset også:)

  1. Caroline

   Det avhenger litt av hvor mye dere spiser, men Lars-Kristian har god apetitt og vi må ha for 4 🙂

   1. Marianne

    Takk:)

 12. Hvordan tenker du dette inspirerer til kjøttfrie middager?

  1. Caroline

   Adams har dessverre ingen kasser med kjøttfrie retter :/ Men de har fokus på mat fra norske produsenter (kortreist) og leverer maten i porsjonsstørrelser for å redusere svinn. Det overordnede målet med kjøttfrie dager/middager er jo å redusere utslipp av klimagasser, og sånn sett kan AM ha en positiv effekt.

   1. Seriøst? Er kjøtt ok så lenge det er kortreist og man spiser opp maten sin nå eller misforstår jeg deg? Hadde du tenkt deg litt mer om kunne du f.eks svart at dette kun er 5 dager pr uke i AM og at dere har den kjøttfrie dagen deres en av de andre
    dagene i uka 🙂

   2. Caroline

    Jo mer kortreist maten er, jo mindre klimagassutslipp blir det. Det samme gjelder svinn, jo mindre mat som kastes, jo lavere blir etterspørselen og produksjonen, som igjen reduserer klimagassutslipp.

    Det finnes også ulike typer kjøtt, og utslippene fra hvitt kjøtt og fisk er minimale sammenlignet med storfé.

    Spørsmålet fra Emilie var også hvordan Adams Matkasse kunne inspirere til kjøttfrie dager. Da kan jeg jo ikke svare at de kun leverer 5 middager pr. uke, og at man kan lage noe kjøttfritt de andre dagene. Det har jo ingen relevans til spørsmålet fra Emilie 🙂 Men du har helt rett i at man fint kan ha de kjøttfrie dagene utenom de dagene hvor man lager mat fra matkassen.

 13. Hvordan tenker du om at en hanngris står hver dag og blir tatt sæd av ,det er hans liv dag ut og inn,bildet av denne grisen satte seg pånetthinnen for det var det tristeste blikket jeg noensinne sett fatter ikke at vi mennesker virkelig oppfører seg slik mot dyra,utnytter de på værste misshandlingsvis.for dette er intet liv,produsere unger for så ta livet av de er for vondt! Rart det er bAre jeg som finner dette grusomt ,for produsere små nydelige grisebabyer som vi igjen vet hvordan det går med,er bare forferdelig .glemmer ikke blikket til grisen og mens jeg skriver dette står han der alene uten noen form for menneskelig kontakt utenom det mennesket som kommer og ufrivillig tømmer han hver dag.vedder på folk ikke ofrer dyra en tanke at det er slik et foregår.hvem ønsker leve slik,vel ikke grisen om den dømmer på det triste blikket.får vondt i hvert bein i kroppen min med tanke på at hans dager er slik hver dag helt like og nedverdigende. Sluttet spise kjøtt jeg for er for vondt støtte noe slikt.men synd de fleste ser ut gi f.skjønner heller ikke hvorfor folk tar med barna på bondegårder og sier åh så søte om feks grisunger og etterpå drar hjem spiser de til middag.

 14. Hvor er skjorta fra?

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 15. Jeg har hatt Adams Matkasse lenge og er veldig glad den, men at det er miljøvennlig klarer jeg ikke å skjønne. Ja, det er mest kortreist mat, men det er også mye innpakning.
  Og det rødtkjøtt i Adams (og stort sett andre matkasser) er like forurensende som annet rødt kjøtt.
  Selv om det er porsjons størrelser som passer for det antallet man velger er det fremdeles kjøtt og ikke kjøttfritt.

  Jeg vil understreke at jeg ikke er for kjøttfri uke, spis kjøtt i passe mengder og spis hele dyret. Ikke bare den magre delen!

  1. Caroline

   Om det er miljøvennlig eller ikke kommer helt an på hva den i så fall erstatter 🙂 Om du kaster mye mat, og ikke spiser spesielt kortreist, så er den mer miljøvennlig. Men for en vegeterianer som i tillegg spiser kortreist så er den ikke spesielt miljøvennlig 🙂

   1. Emilie

    Jeg må bare få presisere at jeg var litt rask i sted. Jeg mente ikke kortreist, men norsk mat. Maten i Adams er ikke alltid kortreist og det spørs hvor du for for at den i såfall skal være det.

    Jeg synes du er flink til å vike fra prinsippene dine når det gjelder kjøttfriedager/uker. Skjønner du er avhengig av annonseinntekter, men det blir litt lite troverdig.

   2. Caroline

    Det har du helt rett, men i svært mange tilfeller så er norskprodusert mat kortreist! Men jeg er enig med deg i at det ikke er noe miljøvennlig argument for Adams Matkasse 🙂

    Vi har to kjøttfrie dager i uken, og det går helt fint å kombinere med Adams Matkasse, så jeg ser ikke helt hvilke prinsipper jeg viker fra eller hvorfor det er lite troverdig. Du kan ta en titt på matkategorien min, så ser du at fokuset på kjøttfri mat er stort 🙂

   3. Emilie

    Så du har bare to kjøttfrie dager i uke? Trodde dere skulle ha mye mer en det. Trodde du skrev noe sånt at dere skulle ha kjøttfrie uker, men bare spise kjøtt ved spesielle anledninger.
    Det jeg mener med det er at du kjøttfrie dager i uken har de aller,aller fleste vil jeg tro.

   4. Caroline

    Nei, vi har kuttet ut rødt kjøtt så godt det lar seg gjøre, noe som er nesten ensbetydende med at vi har kuttet det helt ut. I stedet for rødt kjøtt fokuserer vi på fisk og kjøtt fra svin og fugl.

    Om de «aller, aller fleste» har to kjøttfrie dager i uken er det flott, hvis det er tilfellet, men det tviler jeg på. I gjennomsnitt spiser vi over 200 gram kjøtt hver eneste dag, noe som gir lite rom for at de «aller, aller fleste» har to kjøttfrie dager pr. uke. Men heldigvis ser det ut til å blir flere som velger det, og da håper jeg at jeg kan være med å påvirke.

 16. Hvor har du tallene 200gram fra?
  Siden du ikke regner svin og fugel i den kategorien. Mener du at vi i snitt spiser 200 g rødt kjøtt per dag?

  1. Caroline

   Du skrev at de aller, aller fleste har to kjøttfrie dager pr. uke, noe jeg mener er lite sannsynlig siden nordmenn i snitt spiser over 200 gram kjøtt hver dag :/ Med kjøtt menes da alle typer kjøtt (ikke fisk). Tallene er fra Helsedirektoratet.

 17. Hei.
  Da har jeg bestilt, men fruktkassen kom ikke med i kassen når jeg betalte. Fikk spørsmål om jeg ville legge den til nå og oppdatere for 149.. Hva gjør jeg?
  =)

  1. Caroline

   Send de en epost og fortell at du bestilte det via bloggen min! 🙂 De fikser det sikkert uten problemer!

 18. Grønn bondejente

  Her er det mange svart-hvitt-kritiske kommentarer ang kjøpt og miljø. Hva med å heller motivere til mer grønt enn og sette pekefingeren på hver lille kjøttbit? Jeg har nettopp vært på en veldig interessant fagseminar om kjøttproduksjon og miljø, og det finns da andre tiltak for miljøet enn å kutte kjøtt fullstendig. Det er det vel ingen fagpersoner som vil anbefale en ufaglært. Sett dere godt inn i saken før dere anbefaler noe som helst. Ut i fra seminaren jeg nevnte gjør Caroline det riktige. Hun fokuserer på grønt og kutter noe ned på rødt kjøtt. Selv spiser jeg kjøtt eller fisk hver dag, men 95 % av kjøttet er hvitt. Her handler problematikken mer om dyrevelferd enn miljø og utslipp. Jeg spiser heller ikke mer kjøtt enn jeg trenger i et måltid. Samtidig har min kropp svært vanskelig for å ta opp bla jern fra kosttilskudd og grønnsaker og belgfrukter, derfor blir jeg anbefalt å spise mer rødt kjøtt enn jeg gjør. Det er en annen type jern i kjøtt enn i grønnsaker/belgfrukter som kan være vanskeligere å ta opp.

  Det er også en stor forskjell i velferden i kjøttindustrien i Norge og feks USA. Viltkjøtt kan jo uansett brukes da det ikke er noe å utsette på velferden her.

  Sist, men ikke minst er det også en forskjell på ønsker og behov hos dyr og mennesker. Hjernen er utviklet på forskjellige nivåer som gir forskjellige behov. Noen dyr er tryggere gjerdet inn hver for seg enn å gå sammen med mange andre. Høner er veldig brutale mot hverandre, og uttrykket «hakkekylling» finnes av en grunn. :/

 19. Beklager, Caroline. Disse reklamene begynner jeg å bli ganske lei av 🙁 *scroll, scroll,scroll* De er ganske så kjedelige.

 20. Hei Caroline!

  Vi benyttet oss av dette tilbudet gjennom bloggen din og oppga riktig kampanjekode, men da leveransen kom i dag hadde de ikke tatt med fruktkassen. Da jeg ringte for å spørre hva som hadde skjedd var svare bare; «dessverre det har skjedd en feil hos oss noe som av og til kan oppstå, men vi kan dessverre ikke levere fruktkassen til dere denne gangen, men dere kan få den med på neste leveranse» Greit nok det, men når dette blir en testuke for oss er det ikke sikkert at vi ønsker å fortsette med matkassen – i tillegg følte jeg meg presset til å bestille ny kasse neste uke. Synes det er synd at Adams Matkasse behandler kundene sine på denne måten… litt service er å foretrekke dersom de ønsker å få en lojal og tilfredsstilt kundegruppe.

  1. Caroline

   Uff, det var ikke bra :/ Da burde dere jo i hvert fall fått en rabatt :O Jeg kan se om jeg kan gjøre noe!

 21. Adams Matkasse er kjent for hårreisende kundeservice. Meg dro de til forliksrådet for en svakhet ved egen nettside som førte til at jeg som alt hadde et abonnement og bare bestilte en enkelt kasse i tillegg. Aktiverte en fortsettelse av levering hver 14 dag. Ikke ble man gjort oppmerksom på det og ikke fikk jeg avbestilt den. Det spesielle er at de i etterkant har endret funksjonen og dermed ser at det faktisk skapte et problem for intetanende kunder.. men velvilje.. i lys av det? Nope.. de dro meg til forliksrådet..hvor jeg møtte på prinsipielt grunnlag men fikk beskjed om at om det var hva jeg ønsket måtte jeg kreve dom og evnt ta det videre til tingretten hvor lovlighet vurderes. Det blir for dumt for småpenger og filleting så jeg satt i forliksrådet hvor jeg møtte en superdyktig forhandler som fikk meg til å spise kameler som noen aldri ever før har fått meg til å gjøre. Vismas utsendte(inkassobyrået de brukte sutret over at de da ville få så dårlig betalt for «jobben» de hadde lagt i å flå meg..en enslig mor med dårlig råd og intensjon om å spare penger på å kjøpe middagskasse. De måtte selv plukke opp saksbehhandlingsbebyret på 1250 som det koster å dra en sak inn for forliksrådet og ofte krevd betalt av motparten..Det er jo hårreisende at kunden i utgangspunktet ikke fikk sin lovte fruktkurv i utgangspunktet.. Såå hvordan gikk det? Fikk hun den

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *