2 skjønnhetstips: negler

negler tips hoved

Opplever du ofte at neglelakken tørker for sakte eller at du rett og slett ikke er helt stødig på hånden slik at noe lander på huden i stedet for på neglene? Jeg har 2 skjønnhetstips som gjør neglelakk mye lettere å legge, og disse må jeg dele mer dere! 


number one 

negler tips_

Det ideelle når du skal legge neglelakk er god tid, men hvem har det i 2016? Svært få! Derfor tror jeg du vil like dette tipset! Alt du trenger er en bolle med kaldt vann. Neglelakk tørker faktisk raskere når temperaturen er lavere, så derfor kan du rett og slett dyppe hendene i iskaldt vann etter at du har lagt det siste laget med neglelakk. Du kan med fordel legge noen isbiter i bollen også, og hold neglene under vann i et par minutter. 


number 2 

negler tips_1

Jeg søler nesten alltid lakk utenfor det som skal lakkes når jeg skal legge en ny farge, resultatet blir klin og gris på huden fordi jeg iherdig prøver å tørke det bort med en annen negl, men det går liksom ikke alltid som planlagt. Derfor ble jeg så glad da jeg kom over dette tipset, for alt du trenger er litt leppepomade eller vaselin, og det er jo noe de fleste av oss som regel har liggende hjemme, sant? 

negler tips_3

Smør litt av dette rundt neglene før du påfører lakken! Dette vil skape en barriere mellom huden og neglelakken og dermed er det mye lettere å fjerne sølet med en q-tips etterpå. Ikke smør det på selve neglen, da vil ikke resultatet bli så pent, for lakken vil ikke stivne skikkelig. Så bare rundt, altså 🙂 

19 kommentarer

 1. Ikke akkurat negle spørsmål, men sko spørsmål.
  De grå semska skinn skoa fra bianco som kommer i mars, de er jo ganske «åpne». Det fineste er jo å gå uten sokker, men det går jo ikke. Mine rosa og prikkete sokker funker jo ikke akkurat i sånne sko. Hva går man i?

  1. Caroline

   Uten sokker eller med hudfargede halvsokker 🙂

 2. Katarina

  Dette var supre tips for en jente med neglelakkdilla! Tusen takk 🙂 Og ha en fin helg videre!

 3. Hei! Jeg titter innom bloggen din ofte, men kommenterer sjelden! Men nå følte jeg bare at jeg måtte 😀 Jeg ville bare gi deg et nytt smart tips! Istedet for å ta vaselin rundt neglen, ha en liten glasskrukke med kokosolje på badet og ta en q-tip med dette rundt neglene!! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sverger til kokosolje for alt!! Sminkefjerner, hudkrem, ja alt! Selv bruker jeg det når jeg farger ettervekst og ikke vil slite med å måtte skrubbe bort fargen som kom «utenfor», med kokosolje bare sklir det av! 😀
  Jeg tenkte bare at du som er opptatt økologisk og sunt, ville like det tipset!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Sara 🙂

 4. Nyttige tips i en travel hverdag!:-) jeg lurer på om det bare er jeg som ikke får opp nye blogginnlegg av deg, på bloglovin? Har aldri hatt problemer med det før…

  1. Caroline

   Jeg tror det har vært et problem siden jeg endret design dessverre :/ Vet ikke hvorfor det har blitt slik og hittil har vi ikke klart å ordne det heller :/

   1. Hei. Jeg opplevde det samme, og fant ut at problemet var at jeg fulgte fotballfrue.no, ikke Carolinebergeriksen.no. Søk opp den siste og følg, så blir alt som før 🙂

 5. Takk for fint tips. Hva heter lakken, den var veldig fin 🙂

  1. Caroline

   Det er en sort lakk fra OPI, husker ikke navnet :/ Den krever en del lag før den er fin, men den er til gjengjeld nettopp veldig fin 😉

 6. Takk for tips 🙂 Helt genialt om dette funker! Tørker lakken virkelig raskere i kaldt vann,jøss dette må ihvertfall prøves. Tar på ny neglelakk hver 6 dag, så herlig med raske tørke tips 🙂

 7. Martine s

  Jeg tipser herved alle neglelakkentusiaster om OPI drip dry, som er en «herder» for neglelakk, det er nok å dryppe på 1-2 dråper over nylakkerte negler, så er flere lag neglelakk helt tørt innen få minutter!

  1. Caroline

   Den er så bra! Den hadde jeg også en gang 🙂 Tenkte bare å gi tips som ikke koster noe 🙂

 8. Anne Siri

  Hei 🙂 Lurte bare på hvor arkivet ditt er? Slik at vi kan gå tilbake og se på dine gamle blogginnlegg. Fast leser, desverre ikke så flink til å kommentere. Men leser hver dag, nå i mange år, 5 år faktisk. Kjempeinspirasjon! 😀

 9. Anna Lisa

  Heia!
  Jeg har brukt noen ganger kaldt vann men jeg synest at det blir bittesmåe bobbler på lakken , noen ganger ja.
  Har du aldri vært ute for det?
  Ha en fin søndag og takk for den motivatoren du er.
  Mest seriøse og beste blogger’n

  1. Caroline

   Nei, egentlig ikke :/ Er vannet kaldt nok? Kanskje det hjelper med isbiter? 🙂 Tusen takk for så fine ord, Anna Lisa!

  2. Jeg får bobler i lakken hvis jeg rister glasset rett før bruk… Ristes altså inn luftbobler da, som kanskje vanligvis sprekker hos deg når lakken lufttørker!? 🙂

 10. Jeg hadde hørt det med kaldt vann før faktisk, men trodde ikke helt på det. Nå skal jeg definitivt prøve!
  Tusen takk for tipsene!
  God søndag 🙂

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 11. Anbefaler å gå på HM, der har de fått en spray og den hjelper faktisk! Koster 50 lappen og er helt super 🙂 Kos deg i København 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *