konkurranse: vinn billetter til event

caroline berg eriksen bianco

Nå er det lenge siden forrige konkurranse og hvilken anledning passer bedre til å arrangere en, enn nå som det nærmer seg 3. mars og lansering for kolleksjonen min sammen med Bianco?! Jeg skal jo besøke en rekke butikker i forbindelse med dette, og to av disse eventene vil være litt mer ekslusive enn de andre: disse har jeg lyst til å invitere med meg noen av dere fine lesere på! 

Bianco 2

Det kommer til å blir servering av godsaker og goodiebags, og noen heldige utvalgte vil også vinne sin favorittsko fra kolleksjonen denne kvelden. Jeg gleder meg! 

For å være med i konkurransen om billetter til eventene, trenger du bare å legge igjen en kommentar med et spørsmål som du lurer på om meg eller om skokolleksjonen. Jeg vet at jeg nettopp har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen, men dette spørsmålet vil bli besvart på selve eventet 🙂 Legg igjen hvilken dato du ønsker å komme, navnet ditt, riktig kontaktinformasjon samt alder. Den som vinner får ta med seg en venninne! Dere kan velge å komme: 

♥ 2. Mars i Torggata kl. 19.00 eller 3. Mars på Karl Johan kl. 19.00 ♥ 


Jeg trekker 5 heldige vinnere den 28. februar! Håper vi sees 🙂 

184 kommentarer

 1. Kan du fortelle litt om prosessen bak å designe sko og hva dette innebærer? 🙂

  Jeg er 16 år, det passer best 3. mars ^^

 2. Charlotte Tilseth

  Hei Caroline,

  Jeg sitter å tenker på alt du har vært med på og opplevd de siste årene. Og jeg tenker at ofte er det situasjoner jeg selv har vært i som jeg gjerne skulle gjort på nytt, bare for å kunne nyte dem maksimalt. Man er ofte distrahert, nervøs eller for opptatt av hvordan man ser ut eller oppfører seg til å virkelig nyte det.
  Jeg lurer på om du fikk velge en situasjon du kunne oppleve på nytt, kun for å nyte – hva ville det vært?

  Det passer for meg begge dager.
  Klem Charlotte, 25 år
  chtilseth@hotmail.com

 3. Drømmer du om å en gang kunne lansere egen kleskolleksjon? Kanskje treningstøy ?

  Jeg heter Henriette Kvalsvik Hatløy, er 25 år (26 i juni) og bor på Sunnmøre.

 4. Det känns som om du har upplevt allting – men har du några drömmar som du vill uppfylla? Vilka? 🙂
  Jag kan vilken dag som helst 🙂

  Tusen kramar <3

 5. Hm.. Det er vanskelig å komme frem til kun et spørsmål, men jeg lurer på hva som driver deg fremover. All den motgangen du har opplevd. Du kan ikke gjøre noen verdens ting feil uten å få kritikk på alle mulige måter, og allikevel så fortsetter du! Det står det stor respekt av. Tror jeg har mye å lære av deg.

  Er det noen ganger du har tenkt- «Vet du hva, det her gidder jeg bare ikke lenger»? Isåfall, hva er det som har fått deg ut av den gropen, og gjort slik at du holder alt gående til tross for mye motgang? 🙂

  Mitt navn er Linn Mangen Hjellnes. Jeg er 18 år gammel, og det passer for meg begge dagene.
  linn.hjellnes@gmail.com

 6. Kjersti Steien

  Først av alt, gratulerer med skokolleksjon! Her var det mange fine modeller jeg kunne tenke meg, og jeg er så glad du har laget flere som er uten høye heler så komfortable festivaldyr som meg har et alternativ 🙂
  Spørsmålet mitt er om du tror du kommer til å lage en høstkolleksjon for Bianco også? Noen pene høstskoletter uten for høy hæl i lekre farger hadde blitt tatt godt imot her i hvert fall.

  Vi ønsker å komme 3. Mars.
  – Kjersti (26), Oslo

 7. Hei Caroline!
  Hvor hentet du inspirasjon fra når du lagde kolleksjonen?
  Må bare legge til at jeg må få kjøpt meg de sorte, gud så fine 🙂

  Stor hilsen
  – Amanda Salbuvik Skjærstad, født 28.10.1995 fra Oslo.
  Om jeg skulle vinne så passer begge dagene for meg!

 8. Åshild

  Tenkte det hadde vært gøy å vite hvor mange skopar du har. Er det mange du ikke bruker?
  3. mars passer best for meg!
  Hilsen
  Åshild, 18 år
  Aashild.f.r@hotmail.com

 9. Hvilken kvalitet er det du vektlegger mest når det kommer til sko, og hvorfor? Altså, hvilke egenskaper har den ultimate skoen?

  Må legge til at jeg synes du har gjort en superbra jobb, og spesielt de flate og sorte sandalene er DØDSFINE! Skulle bare ønske de var litt billigere for en students økonomi, så kunne jeg kjøpt dem og tatt de med når jeg (forhåpentlivis) skal utveksle til Australia i høst! 😀

  Begge dagene passer for meg!
  Hanne, 23 år.

 10. Hei,
  Hva er det mest krevende og hva er det beste med å være blogger?
  Begge dager passer:)

 11. Hei,
  Hvordan har bloggen påvirket deg som person?
  Begge dager passer:)

 12. Karoline

  Hei,

  Jeg lurer på om og NÅR Nelia skal få lov å gå med høye hæler?

  Jeg kan begge dager og er 27 år.

 13. Ingeborg Ulsnæs

  Hei!
  Gleder meg til å se skoene dine! Det jeg lurer på, er om du kunne tenkt deg å designe fotballsko?

 14. Karoline Marie Gustavsen

  Hei Caroline 🙂

  Jeg har fulgt deg lenge, og var også veldig heldig å fikk konfirmasjon hilsen fra deg på min dag (04.05.14). Da satt jeg og måpte lenge, å tittet veldig bort på pappa som hadde ordnet dette. Det synes jeg var veldig koselig, og som jeg følte viste at du er en veldig jordnær person!

  Jeg lurer ganske mye på hvor den enorme og gode viljestyrken din og motivasjon din kommer fra, både med tanke på trening men, også med tanke på alt du får til på kort tid. Du har fått til en fantastisk veske kolleksjon, og nå kort tid etterpå en helt fenomenal sko kolleksjon.
  Kanskje om ikke lang tid en trenings kolleksjon? 😉

  Når man sitter inne en kjedelig regn dag og titter gjennom bloggen din, skjønner jeg fort hvorfor dere ikke holder vakre Nelia borte fra bloggen. Hun bringer masse glede som vises så utrolig godt på bilder, dere klarer og skaffe fine øyeblikk med dette.
  Men når det gjelder Nelia, så lurer jeg også på om hun føler på at store deler av Norges befolkning vet hvem hun er? På bloggen til Anna Rassmusen, forteller hun at hennes datter føler det er ubehagelig at helt ukjente personer roper navnet hennes på gaten, og mange kommer bort for å ta bilder med henne, har du opplevd det samme?

  En dag inn til Oslo for å være med på eventet med din kolleksjon hadde vært helt magisk!
  Kontaktinfo:
  Mail: Karolinegustavsen@gmail.com
  Tlf: 93875136
  Alder: 17

  1. Karoline Marie Gustavsen

   Glemte helt og legge til at det passer begge dagene, men helst 3.Mars 🙂
   Håper å høre fra deg.

 15. Mariann

  Hei, Caroline!
  Gratulerer med egen skokolleksjon. Jeg er helt ærlig; jeg ønsker meg ALLE skoene 🙂 De ser rålekre ut og er veldig MEG :)) Gleder meg til de kommer i butikk denne uken. Bianco på Storo Senteret får besøk av meg.
  Hva jeg lurer på når det gjelder deg eller skokolleksjonen, er hvor du henter inspirasjon fra? Det gjelder både skokolleksjonen, men også hvordan du kler og styler deg til hverdags og fest. Du har en fantastisk stil som jeg liker svært godt.
  Jeg har akkurat fylt 40 år! men har ikke problemer med å følge din stil 🙂 Den passer ulike aldersgrupper.

  Det passer best for meg å komme 3. mars , men jeg får til 2. mars også dersom det skulle bli aktuelt.

  Navnet mitt: Mariann Elvegård. Kontakt: elvegmaria@gmail.com
  Som nevnt har jeg akkurat fylt 40 år 🙂

  Ønsker deg lykke til!

 16. Hva kunne du tenke deg å være med å designe neste gang, ettersom du nå har vært gjennom både sko og vesker? 🙂

  Navn: Mari Grimsgaard Jevnesveen
  Kontakt: mari_g_jevnesveen@hotmail.com
  Jeg er 20 år og kunne tenke meg å komme 2. Mars i Torggata 🙂

 17. Marthe R O

  Hva er det mest spennende med å være med på å designe sko selv? Du er svært heldig som har muligheten til å gjøre sånt, og så jobber du så målrettet også når det kommer til ting. Det misunner jeg!
  3 mars hadde vært perfekt ❤️

 18. Christine

  Hei Caroline!
  Jeg elsker skoene dine! Det hadde vært veldig koselig å hilse på deg på eventen og se litt nærmere på alle de lekre skoene 🙂 Hvor lenge kan man gå på skoene med de høye hælene før man blir «sliten» eller må ta de av? Har dårlig erfaringer med dette… hehe.

  Hilsen,
  Christine, 25 år

 19. Hei Caroline,
  Jeg lurer på om du har et par sko som «passer til alt»?
  Jeg har et par hvite sneakers som jeg mener passe til alt fra sommerskjole til kosebukse.
  Nydelig kolleksjon 🙂

  Mvh
  Ida

 20. Hei Caroline,
  Jeg lurer på om du har et par sko som “passer til alt”?
  Jeg har et par hvite sneakers som jeg mener passe til alt fra sommerskjole til kosebukse.
  Nydelig kolleksjon 🙂
  – Jeg kan begge deler og håper på å vinne en billett !

 21. Helene Jonsmyr

  Jeg vil gjerne ta med en god hjertevenn på dette 🙂 det passer best 3 mars! 🙂

 22. Helene Jonsmyr

  Hei,

  Jeg ønsker å få dine beste tips til hvordan man blir god på å gå i høye heler ? Skulle ønske jeg kunne gå med det hele dagen, det ser så flott ut 🙂

  Jeg tar gjerne med meg ei god hjertevenn på eventet 3 mars!

  Jeg er 25 år.

 23. Tham Le

  Hei, håper ikke det er for sent å melde seg på. 🙂
  Her er mitt spørsmål: hva fikk deg til å designe de skoene akkurat slik, altså hvorfor den fasongen, stoffet, fargen osv. Er vel noe man tenke ordentlig over når man får designe sin egen kolleksjon for Bianco. Det høres veldig spennende og morsomt ut! Gleder meg til lanseringen. 🙂

  3.mars passer for meg!

 24. Veronika M. Jakobsson

  Hei! Det jeg lurer på er hvordan du får alt til? Hvordan sjonglere livet med å være karrierekvinne, kone og mor samtidig? Har selv veldig lyst å starte en familie med min kjære mann, og blir alltid like inspirert av mennesker som klarer å finne den balansegangen. Hva er ditt beste tips? 🙂

  Hilsen Veronika (25)
  For meg passer alle dagene 🙂

 25. Hei Caroline:)
  Jeg lurer på hvordan du klarer så godt å kombinere mamma-livet og fortsatt ha en suksessrik foretningskarriere? Og samtidig lager du en egen skokollektion! Det er så inspirerende!
  Jeg kan begge datoene hvis jeg vinner! Både jeg og venninen min er 20 år 😀

 26. Anniken

  Hei,

  Kolleksjonen ser helt fantastisk ut! Gleder meg til å prøve de lyse sandalene, de kunne jeg godt pakket med meg på påskeferie 🙂

  Jeg lurer på hva som inspirerte deg til å lage en sko kolleksjon? Og hva er viktigst for deg når du kjøper sko, design eller komfort?

  Håper jeg får kommet på event og sett alle de lekre skoene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *