10 hverdagskjoler under 400 kroner

Du kan helt fint starte å bruke litt vårlige kjoler allerede nå: med flate boots, tykke strømper og en varm jakke trenger det ikke å være noe kaldere enn jeans og genser. Noen kjoler er det også kjempefint å ha en pologenser eller skjorte under eller en stor strikket genser over – det er egentlig bare fantasien som setter grenser! Her er mine favorittkjoler under 400 kroner som fint kan brukes i hverdagen – noen kan også brukes langt ut på sommeren! 


some favourite everyday dresses 

kjoler under 400 kroner

1. mønstret kjole fra h&m 2. kjole med blonder fra h&M 3. kjole fra h&m 4. ensfarget kjole fra miss selfridges 5. langermet kjole med knapper fra h&m 6. stripet kjole fra club l essentials 7. lang kjole fra h&m 8. blomstret kjole fra h&m 9. denimkjole fra lindex 10. stripet kjole fra glamorous 

26 kommentarer

 1. Kjempefine kjoler! Kan du legge ut link? 🙂

  1. Caroline

   Ja, jeg kan oppdatere innlegget 🙂

 2. Har du link til nr 6

  1. Caroline

   Har linket alle nå! Bortsett fra den ene som jeg ikke kan finne igjen, men den var på h&m siden hjemmesider for bare en time siden :/

 3. Nydelige kjoler☺, men her nord er det nok altfor kaldt ennå for vårklær.

 4. Liker slike innlegg 🙂
  Denimkjolen fra Lindex fikk jeg av mannen som Valentinegave <3
  Passer perfekt nå fordi det er vanlig olastoff og ikke sånn tynn.
  Bra stretch.
  Tror jeg må ha nr. 8 den kan brukes til mange anledninger. Superkul med boots til 🙂

  1. Caroline

   Den er kjempefin! Står på min ønskeliste også 🙂

 5. Liker innlegget! Supert med tips fra andre butikker enn bare «den typiske» nelly.com 😀 ha en fin kveld videre!

  1. Caroline

   Så bra du synes det 🙂 Håper du har hatt en fin dag 🙂

 6. Jeg kjøpte faktisk den ene kjolen pga av dette innlegget, så tusen takk for inspo! 🙂 Vet ikke om du fikk noe for dette, ser ikke sånn ut, men det hadde du iallefall fortjent 🙂

  1. Caroline

   Tjente ikke en krone 🙂

 7. Love reading your blog. Have a nice week.

  https://mulberrybagssale.hartlaubinsurance.com

  1. Caroline

   Thank you so much! Have a lovely weekend <3

 8. The skirts are so fancy and gorgeous!I’m eager to buy a similar one.
  https://alexandermcqueenoutlet.compucelunlock.net

 9. Hei Caroline.Du har så flott stil så jeg lurer på om du kunne legge ut noen klær du syntes er fine,MEN i store str.Sånn fra str44 og oppover.Trenger litt tips.bruker selv str 48 og sliter veldig med å finne min egen stil i denne str. hilsen Tonje

  1. Caroline

   Har du sett hos asos.com? De er har SÅ mye fint og en avdeling som heter asos curve 🙂

 10. Aleksandra

  Men hvor kan man kjøpe den blå/grønne kjolen du har på Biancobildene der du sitter med de flate hvite og svarte skoene?

  1. Caroline

   Jeg vet dessverre ikke, men jeg kan høre med stylisten om du vil? 🙂

   1. Aleksandra

    Hvis du har mulighet til det så blir jeg så utrolig, utrolig glad! Syns den var helt nydelig! Men skjønner om det kan bli litt mye styr for deg 🙂 takk for tilbudet snille deg! Hvis du skulle komme over det venter jeg i spenning 🙂

 11. Gikk rett inn og kjøpte nr 6 selv om jeg egentlig ikke skal ha noe. Men den var bare så fin og så så deilig ut. Og så har jeg ikke kjøpt meg NOE nytt siden oktober. (Utenom et par boots mannen kjøpte til meg til Valentines, og det tells jo ikke da jeg ikke kjøpte det selv eller…?) Og for 199,- og fri frakt er det vel lov…? Hihi.

  1. Caroline

   Så flink du har vært! Og 199,- er absolutt innafor 😉

 12. Så fine kjoler! Jeg skulle blitt flinkere til å bruke kjoler i hverdagen, også når det er kaldt. Men jeg er så håpløs på å matche og sette sammen. Hvilke strømper? Denier? Farge? Kåpe/jakke? Hvilke sko, annet tilbehør? Er litt redd for å ende opp som en overlesset utstillingsdokke eller bare se latterlig ut:)

  Har du Caroline eller dere lesere tips til hvor man kan finne inspirasjon til kjoler om vinteren i Norge? Eventuelt om du har laget noe om dette på bloggen tidligere, som jeg kan søke meg frem til?

  På forhånd takk for svar:)

  1. Caroline

   Jeg bruker alltid sorte 100 denier fra h&m (shiny) på dagtid og til hverdagsbruk 🙂 De er kjempegode og kan vaskes gang på gang uten å bli slitt 🙂 Mange av disse kjolene går til helt enkle ankelboots (flate, sorte) og en sort lang ullkåpe for eks. 🙂

 13. Hej,

  Vad använder du dig av för designprogram när du gör collagen?

  Superfin blogg,
  Cina

  1. Caroline

   Tusen takk, Cina! 🙂 Jeg bruker photoshop for å lage selve collagen og picmonkey for tekst etc. 🙂

 14. Hei.
  Har kjøpt nr 7. 🙂 Tips til deg, om en nettside med mye fint. Kanskje du kjenner den allerede, innbiller meg at her er det mye som er din stil. Har handlet med dem tidligere , og er veldig fornøyd. 🙂 https://www.thereformation.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *