get inspired feirer kjærlighetens dag

get inspired_1

Get Inspired feirer kjærlighetens dag med 15 prosent på absolutt alt i hele nettbutikken! Det er vel en fin nyhet å starte dagen med, eller hva? Klikk deg inn HER for en solid dose med motivasjon! 

get inspired_3

Jeg har jo sagt det en million ganger tidligere, men jeg mener det virkelig: nytt treningstøy er nesten bud nummer 1 for å motivere seg selv til trening! Og husk at du skal kle deg i klær som du synes er kule og som motiverer deg – drit i hva alle andre bruker! Kjør på med helsort eller mønsterkræsj om du liker det 🙂 

get inspired_2

Jeg har fullstendig dilla på lyseblått for tiden og elsker fargen som röhnisch har på tøyet sitt, selv om jeg får tidenes svetteringer på både ryggen og under armene etter endt økt 😉 Det er jo ikke noe gøy å trene hvis du ikke skal svette, med mindre du driver med ashtanga yoga 1. Da svetter i hvert fall ikke jeg! 

get inspired_4

Disse buksene er helt fantastiske, høye i livet og i et elastisk og helt nydelig materiale som puster. De sklir ikke ned når du løper og er ikke gjennomsiktig 🙂 

get inspired_5

bukse röhnisch / genser röhnisch / singlet röhnisch / joggesko new balance 

Skoene jeg har på meg er dessverre utsolgt, men de har så mange andre freshe modeller og DISSE fra samme merke er ganske like 🙂 Men du trenger jo ikke å henge deg helt opp i hva jeg har på meg heller, de har SÅ mye annet fresht å friste med! 


Happy Valentine’s Day til alle spreke lesere! 

34 kommentarer

 1. Aha, det er derfor jeg ikke er motivert til å trene altså… Jeg har ikke råd til å bevilge meg nytt treningstøy skjønner du. Godt å ha en unnskyldning!

  *himler med øynene av oppgulp som dette*

  1. Caroline

   Haha :p Jeg regner med at du forstår at jeg bare er humoristisk 😉 Jeg synes selv det er utrolig motiverende med nytt tøy, det har aldri hendt at jeg føler meg demotivert når noe nytt venter i treningstøyskuffen i hvert fall 🙂 Men det er vel smak og behag som med alt annet, og aldri et absolutt must, selv om det hjelper på 😉

   1. Lenge leve overforbruket!!

    Nå tror jeg ikke du lar deg motivere av nytt treningstøy alene og jeg skjønner at du har et samarbeid med Get Inspired, men det hadde vært fint om du var deg bevisst hvilke signaler dette sender. Man trenger virkelig ikke nytt treningstøy for å bli motivert til trening. Fysisk velvære og følelsen av oppnåelse er nok for de fleste. At det er gøy med noe nytt fra tid til annen er jeg enig i, men maken til kjøpehysteri vi møter på denne bloggen skal man lete lenge etter.

   2. Lill tove

    For meg er nytt fargerikt treningstøy den største motivasjonsfaktor, men det gjelder sikkert ikke for alle. Men det bryr jeg meg ikke om for det er jeg som skal bli motivert. Har faktisk ikke blått treningstøy så det må det bli neste gang ☺

 2. Hehe rå kul tekst, drit i hva alle andre mener og kjør på med helsort og mønster kræsj, den digga jeg! Er så enig med deg 🙂 Get Inspired har masse freshe klær som gir motivasjon for trening/ aktiviteter. Kjøpt masse fint derfra og siste var en god turbukse 🙂 Fornøyd med alt jeg har kjøpt fra Get Inspired 🙂 Du kler lyseblått, fine bilder av deg 🙂 Ha en super fin søndag og Happy Valentine og gratulerer med morsdagen 🙂

  1. Enig med deg Anita, vi kan stå for overforbruket så kan de «fornuftige» berge verden og miljøet☺

 3. Jeg har iphone 5. Den siste tiden er bildene dine blitt veldig utydelige og skurrete. Ser flere andre klage på det også. Har det vært noen endringer av noe slag? Mulig det er oppdateringer på telefonen min altså, men skjønner ikke hva. Det er kun på din blogg bildene har blitt uklare, alt som før på andre blogger og nettsider.

  1. Caroline

   Men om du bruker pc ser de normale ut? Vi jobber med å løse det! Ser ikke ut til å være helt enkelt :/

   1. På PC er bildene helt normale og alt ser som vanlig ut, ja.
    Kun iphone for min del hvor det er uklart. Ipad har jeg ikke prøvd.

  2. Jeg var en av de som klagde på utydelige bilder, men det var min egen skyld som ikke hadde oppdatert software på iPad’n, når jeg gjorde det ble bildene helt klare og flotte igjen

   1. Caroline

    Så godt å høre 😀 Men det skal uansett ikke være sånn at enkelte må ha helt oppdaterte enheter for å kunne lese bloggen. Vi er ofte sene med å oppdatere våre mobiler, men har aldri de problemene som enkelte andre har :/

 4. Du är supersnygg!
  Glad alla hjärtans dag <3
  Kram.

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Happy Valentine’s Day! 🙂

 5. hvilken sports bh anbefaler du eller fåretrekker du å ha til løping? 🙂

  1. Caroline

   Jeg synes stay in place er veldig gode! I tillegg liker jeg den nye til röhnisch veldig godt http://www.getinspired.no/sports-bh/rohnisch-abbie-sports-bra.html 🙂

 6. Bestilte meg akkurat mye fint derfra nå! bloggen din og du er også til stor motivasjon, du er så flink i alt du gjør <3 😀

  1. Caroline

   Så gøy å høre, tusen takk Malin! 🙂

 7. For et fint treningssett! Dette tror jeg at jeg også må bestille meg..

 8. Jeg kjøper kun nytt treningstøy når det er slitt/utvasket. Det er lite bærekraftig for miljøet å kjøpe seg treningsmotivasjon i form av nytt treningstøy. Samtidig skjønner jeg jo at det er gøy med «noe nytt». Hva med å oppfordre leserne til å bytte klær med hverandre, eller handle brukt? Like spennende, og mye mer bærekraftig 🙂

  1. Samme tanker her! Samboeren min har brukt opp to par treningsbukser på de 6 år vi har vært sammen. Det synes jeg virkelig er bærekraftig hehe. Jeg har vel kanskje brukt noen fler, men kjøper maks et par nye per år. Vi må virkelig legge mer fokus på å ikke bare kjøpe kjøpe kjøpe mentaliteten. Skjønner at Caroline må annonsere for å tjene penger, men sen er det jo opp til den som vurderer å handle å tenke på om det er noe man virkelig trenger.

  2. Miljø er ikke i Carolines tanker tror jeg…

   1. Karianne

    Skal si du har litt problemer lurven når du bare skal kommentere spydig for å kunne kommentere spydig.. God bedring.

  3. Kjøpe brukte treningsklær? :O Hjelp så ekkelt.

  4. Christine

   Hei Inga! Jeg må innrømme at bilder av fresht treningstøy i stadig nye farger og varianter ofte frister, men samtidig så tenker jeg som deg, at jeg bør slite ut det jeg har før jeg fyller på med mer. Så jeg sørger for å ha nok tøy til at jeg kan bytte uten å måtte vaske hele tiden og så kjøper jeg best mulig kvalitet i forhold til hva jeg har råd til. Faktisk er min personlige motivasjon mer knyttet til følelsen av å trene, musikk og det å se andre trene eller sport på tv 😉 I tillegg vil jeg si til Caroline at hun oftest inspirerer til trening på måter som ikke er knyttet til treningstøyet i seg selv og de innleggene er blant mine favoritter!! Ha en fin alle-hjerters- dag og morsdag for de som er det 🙂

 9. For en fin farge til deg 🙂 <3

 10. Christina

  Getinspired har såå mye fint 🙂
  har hatt min første morsdag i dag! I den anledning fikk jeg den sorte varianten av thigthsen du har på deg, med matchende lyseblå skjorte 😀 enig med det, det gir en ekstra motivasjonsboost til trening!

 11. Skikkelig freshe klær, disse skal jeg sikre meg! Helt supre nå til vår og sommer:-))

 12. Love your style and your hair! It’s my favoritue part of any sibgle day- visit your blog! 🙂 lot’s of love from Poland!

 13. Hei! 🙂
  Jeg har et spørsmål til deg og Lars Kristian angående trening og kosthold.
  Jeg skal nå begynne å jobbe en nattstilling hvor jeg jobber en uke på og en uke av. Jeg trener ved siden av jobben, men nå som vi begynner med nattjobb, så lurer jeg på om dere har noen gode råd til hvordan jeg bør trene og spise i forhold til arbeidstiden min. Jeg er ikke den med mest kunnskap om ernæring og helse, så gode tips til hva man bør spise på natta setter jeg pris på, samt hvordan jeg bør legge opp treningen i forhold til sovingen på dagen den uken jeg har arbeidsuke.
  Jeg kommer til å jobbe fra klokka 12 om natten til klokka 8 om morgenen. Vi har to pauser på 15 min og en lang pause på 30 min.

  Ha en fin dag!

 14. Åh,jeg trodde det var noe annet enn armen din på det øverste bildet.
  Ble nesten flau og scrollet ned før jeg skjønte at det umulig kunne ha vært det jeg trodde (et bryst).

  Uff. Haha.

  Fine klær,da. 🙂

 15. Katrine

  Hei Caroline!
  Jeg har så lyst på den tightsen du har på deg, men er så usikker på størrelsen. Ser flere har kommentert på produktsidene at den er stor i størrelsen, men jeg vil ikke kjøpe den for liten heller. Hvordan synes du den er i størrelsen og hvordan sitter den på? Jeg er et sted mellom xs og s, men er redd xs vil bli for lite/at den blir gjennomsiktig. Jeg liker at tightsene mine ikke er veldig stramme, men ikke så romslige at de siger mye eller føles store ut heller. Jeg velger feks størrelse small i Kari traa myrblå og svalestjert. Håper du kan hjelpe litt hihi 😀 ha en nydelig siste rest av påskeferie

  1. Caroline

   Ja, den er noe stor i strl. synes jeg også, jeg har xs og den vier seg ganske greit når jeg løper og trener. Synes den egner seg best til styrke 🙂 Bortsett fra det er den suuupercomfy! Ville gått for xs om jeg var deg, uten tvil 🙂 Kari Traa kan være litt smått i enkelte modeller, så velg xs 🙂

   Håper du har hatt en fin påske! Klemmer 🙂

 16. Katrine

  Tuusen takk for svar 😀 haha vet jo det er et gammelt innlegg dette her, men du er alltid så fantastisk snill og svarer uansett 🙂 typisk getinspired er utsolgt for xs da 🙁 får lete etter andre som har den eller evt ta sjansen på s siden jeg liker at de ikke sitter helt klistret 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *