spontan date og ullgenser

bilde4

Hvor BLE det av fredagen?! For det første må jeg si tusen takk for alle tilbakemeldinger på kolleksjonen, dette er jo et helt nytt felt for meg, så jeg var utrolig spent på meningene deres – de er tross alt utrolig viktige! Ettersom innlegget ble liggende i hele går fikk kanskje flest mulig av dere tid til å se på videoen, der finnes en del informasjon om hver enkelt sko, men jeg har også prøvd å svare de fleste av dere i kommentarfeltet 🙂 Igjen, tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldinger, jeg er så glad og gleder meg virkelig til 3.mars nå! 


sudostasian_10

Jeg hadde planer om å oppdatere dere i går kveld, men vi dro plutselig på en helt spontan valentinsdate i stedet. Jeg tror aldri at jeg har følt meg så malplassert før! I baggy skinnbukser og høyhalset strikkegenser.. Herlighet. Men skal du være spontan, så skal du være spontan! Vi kjørte tidlig fra Sarpsborg i går for flere møter i Oslo, og vi var ikke ferdig før klokken var syv. Planen var å returnere til Siljan etter møtene, men ettersom vi likevel hadde barnevakt så tenkte vi at det måtte være på sin plass med en romantisk middag – ullgenser eller ei 😉 Det ble en utrolig hyggelig kveld for to, og jeg møtte til og med noen av dere! Det er alltid hyggelig når dere kommer for å si hei, det skal dere aldri føle på 🙂 Vi endte opp på Südøst Asian Crossover fordi vi trodde de serverte Valentine’s Meny, men så viste det seg at det ikke er før på selve dagen. Men uansett er jeg glad vi endte opp der. De har alltid fantastisk mat og god service, stemningen er laidback, musikken er bra og drinkene er helt fantastiske! Det er så digg å ha flere muligheter på samme sted, så dersom du er glad i asiatisk må du ta turen dit en gang! 


I dag skal vi bare komme oss hjemover, jeg må kjøpe noen blomster på veien og så har jeg så utrolig lyst på smoothie fra smoothieXchange! When in Oslo 🙂 Vi sees senere ♥ Ha en deilig lørdag! 

54 kommentarer

 1. ser ingen av bildene.. :/

  1. Caroline

   Har fikset det nå 🙂

 2. Lille my

  Sandalene, uten tvil! Liker at de er litt røffe, men samtidig feminine da får man fort en flerbrukssko 🙂 Godt jobbet, du har all grunn til å være fornøyd med kolleksjonen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 3. Det er mange av oss som gleder oss til 3 Mars hehe. Skjønner at du gjør det 😉 Video presentasjon din var knall fin, fint at du fortalte litt om hver enkel sko og pris, bra jobba 🙂 Behagelig fin bakgrunns musikk. Jeg synes den var knall fin og håper du vil gjøre flere video innlegg fremover 🙂 Et tips til innlegg fremover kan være at du kommer med antrekks tips i video eller bilder til sko kolleksjonen din. Det hadde vært veldig inspirerende og gøy 🙂 Jeg må ha de beige ankel bootsene når de kommer ut og de sorte snøre sandalene, elsk 🙂 Hele kolleksjonen din var knall fin!! Kos med spontan date, fin er du uansett 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, og det er så koselig at du likte kolleksjonen og filmen 🙂

 4. Dear Caroline, I like you are so spontaneous! Unfortunately my browser didn’t show me today your pictures … Have a happy weekend <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   I hope you can see them now 🙂 All the best to you <3

 5. Alt kler den smukke, vet du! Ullgenseren var jo kjempefin 🙂 Er jo bare deilig å være litt spontan av og til 😀

 6. Jeg elsker også Südøst, var der i desember og da hadde de norsk julemat med en asiatisk vri! Det var noe av det beste jeg har smakt! Drinkene som du sier er også fantastisk gode. Men min favoritt var uteområdet der, helt utrolig hyggelig!

  1. Caroline

   Ja, der er det så hyggelig! Gleder meg til vår og sommer 🙂 Vi spiste også julemat der i 2014 med asiatisk vri, og det var virkelig utrolig bra! Ribbe med teriyaki! Ja takk 😀

   Klem!

 7. Har dere «Spontant» fått bord på sydøst en fredags kveld? hahaha, alle som har vært på sydøst vet at man må reservere på en fredag 😛

  1. For en snobbete kommentar.

  2. M. Stemmer nok ikke det, så ikke noe poeng i å være så bastant. Kommer nok litt an på årstid etc. har droppet innom på fredag tidligere uten problem. Så du må gjerne droppe den hahaha greia di, blir for dumt.

  3. Caroline

   Nei, det var ikke noe problem å få bord 🙂 Vi ringte typ 10 min. før for å høre, ettersom vi vanligvis har reservert bord tidligere, og det var ikke noe problem 🙂 Det ble rimelig fullt en times tid etter at vi kom, så det er mye mulig vi var litt for tidlig ute og at det er derfor det gikk fint 🙂

 8. Så fint vesen som du er spiller det ingen rolle hva du har på deg! Du ser stunning ut uansett!

  1. Caroline

   Tusen takk, Beate <3 Snille deg!

 9. Merethe

  hvor finner man oppskriften til den genseren hvis den e «hjemmelaget»?:) den va så fin, ville prøve å strikke 😀

  1. Caroline

   Den er fra Hugo Boss 🙂 Men kanskje noen andre her vet om en lignende oppskrift? Jeg er virkelig ikke en som har peiling på sånt :p

   Klem 🙂

 10. Fine deg, hvor er ullgenseren fra?

 11. Sykt prippent av deg å i det hele tatt tenke på at du gikk med STRIKKEGENSER!!!?? wow altså. Det er mange av oss som liker å gå sånn som det på restaurant faktisk. Du må alltid være så prippen. Irriterer meg skikkelig faktisk, haha :p

  1. Caroline

   Vi er alle forskjellige og jeg liker å gå med for eks. jeans og en bluse eller fin topp med høye hæler om jeg skal på date med mannen min 🙂 Strikkegenser gjør selvfølgelig ingenting, og jeg bryr meg fint lite om hva andre har på seg, men det er noe med å føle seg vel med seg selv – og det gjør jeg helst når jeg ikke kommer fra en full arbeidsdag hvor klærne har blitt brukt hele dagen og sminken er blitt passe tørr 😉 Det handler ikke om å være prippen, men om å vite hva man foretrekker 🙂

 12. Caroline

  Du er så vakker Caroline! Elsker bloggen din:) hva er din favorittsmoothie hos SmoothieExchange?

  1. Caroline

   Du er vel god, tusen takk! Jeg elsker deluxe! Drikker den HVER eneste gang! Men Sea breeze er også god og Nelias favoritt 🙂

 13. Sier du det…nå er jeg ikke så ofte på Südøst selv om jeg bor i nedslagsfeltet, men jeg ville tro at du ville følt deg mere malplasert i den lille paljett kjolen enn i skinnbukse og genser, det er da bare en bydelskro liksom…

  1. Caroline

   Dersom du tror at Südøst Asian Crossover er en bydelskro, så må jeg neste be deg sjekke om igjen 🙂 Tror du har feil sted! Liten paljettkjole går jeg helst ikke ut og spiser middag i, kan ikke huske at jeg har gjort det. Må i så fall ha vært flere år siden 🙂

   1. For meg er det faktisk det, bydelskro..

   2. Caroline

    Det er litt for åpenbart at du kun er ute etter å provosere, men godt forsøk 😉

   3. Herlighet Caroline, hadde virkelig ikke trodd at du var så fordomsfull. Jeg bor i nærheten av dette stedet, jeg spiser her nå og da, og jeg ble genuint sjokkert over at dette stedet krevde en kleskode. Jeg må virkelig unnskylde at jeg har tråkket på noen tær hvis det er slik at du gjerne vil opprettholde illusjonen om at du har vært med på noe ekslusivt ved å gå på Sűdøst. Jeg liker denne typen mat veldig godt, men det de severer der er og blir en blek kopi av hva du får servert de steder jeg spiser når jeg går ut, noe jeg gjør på mine reiser til byer i østen. Så den belærende, ovenfra og ned holdningen om at jeg ikke vet hva jeg snakker om synes jeg du bare skal legge bort. Til sist vil jeg anbefale deg restauranten Yume i Hotel Kämp, Helsinki, noe av det samme, men mye bedre. Og de hadde i hver fall ikke reagert på gjest i genser, noe de sikkert heller ikke gjorde på SØ. Hvis du mener at jeg er ute etter å provosere må du faktisk være veldig så nærtagende…men dette jeg skriver her godkjenner du vel ikke. Vel, what ever…do as you please.

   4. Caroline

    Nå er det vel kun en av oss som opptrer med en ovenfra og ned holdning, og det er på ingen måter meg. Du beskriver det som en bydelskro på bakgrunn av at «(…) det de severer der er og blir en blek kopi av hva du får servert de steder jeg spiser når jeg går ut, noe jeg gjør på mine reiser til byer i østen.» Det er jo flott at du har vært på så mange ekstravagante steder at du føler for å snakke ned Südøst, og beskriver Südøst som en bydelskro, men da kan du ikke ha vært på mange kroer før.

    Südøst er på ingen måte eksklusivt, det har jeg aldri påstått, og det er på ingen måte noen streng kleskode der. Jeg snakket kun for min egen del og personlig ville jeg følt meg mer vel om jeg hadde pyntet meg litt mer.

 14. Hei Caroline.
  For lenge siden kommenterte jeg en snap av deg hvor du hadde bilbelte uten armen. Du svarte meg noe som at det ikke er noe du bruker og må ha vært et engangstilfelle. Men siden da, og senest i dag, har du lagt ut nye selfies hvor beltet er under armen. Vet ikke om det bare er for bildet sin del, men jeg synes uansett det er uheldig. Veldig mange, særlig jenter har nemlig beltet slik mens de kjører, og forskjellen er mellom liv og død! Brutalt sett kan innvoller, ribben og hjerte blir most eller revet i filler ved å ha beltet slik. Jeg skulle derfor ønske du kunne hatt beltet riktig på bilder, og selvfølgelig bruke det riktig ellers også 😉

  Bare en bønn, ingen kritikk! Jeg holdt på å midte lillesøsteren min i en ikke særlig alvorlig bilulykke, fordi beltet ikke lå riktig mot kroppen og ga henne store indre skader, og slikt ønsker man ikke for noen andre.

  1. Caroline

   Det er ikke noe jeg gjør av vane, men det kan helt sikkert forekomme om det for eks. er lettere å ta bilde da eller om jeg føler en genser el. kommer bedre frem slik 🙂 Om du ser på snappen som er tatt rett etterpå, har jeg det på riktig 🙂

 15. Hei:)

  Følger deg på Snapchat og lurer på hvordan blekingen ble? Og hvor det ble gjort?:)

 16. Nytt felt for deg? Du hadde jo en skokolleksjon i samarbeid med Nelly så vidt jeg husker..? 🙂

 17. Så kjekt med date! Vi skal ha en romantisk date her hjemme i kveld med god mat og vin:-)).
  Gleder meg til skoene kommer ut, elsker pumpsene, og den kule fargen

 18. Du skriver det er er nytt felt, men lagde ikke du sko for Nelly for noen år siden? Eller husker jeg feil person? :p

 19. Kjære Caroline! Takk for at du la ut et spontant innlegg!! Det gir et mer personlig preg i din blogg. Supert!
  Med det innlegget kan jeg forstå hvor mye vekt du legger på leserne dine. Det fortjener respekt!!
  God morsdag og valentines dag!

 20. Ni två är ett magiskt par – så vackra tillsammans!
  Kram <3

 21. Martine

  Hvor er den fine ullgenseren fra? 🙂

 22. Hej,
  jag driver ett företag som heter Kasenberg.se som säljer marmorbord. Då jag har samarbetat med väldigt många bloggare i Sverige så skulle jag villa höra om de är intressant med ett samarbete då jag ska börja sälja mina bord i norge. Du är välkommen att kontakta mig på louise@kasenberg.se

  Hälsningar,
  Louise Hägg

 23. Vad fin du är i rakt hår! Ser väldigt naturligt ut, vilket jag gillar!

  Kram Louise

 24. Blir det tredje dagen på rad med bara ett inlägg? :p

  1. Caroline

   Jeg har hatt mye å gjøre, jeg har reist mye, vært i møter og nå ville jeg ha en helg med mannen min som har vært lenge borte 🙂 Det er to dager på rad med ett innlegg, til gjengjeld hadde jeg to dager med tre innlegg tidligere denne uken 🙂 Er tilbake med to i dag og i neste uke er alt som før 🙂

 25. Må du være stivpyntet for å spise ute…?? Hva er galt med å ha på strikketgenser og skinnbukser? Passer bedre til årstiden det , enn bare bein og stillettheler!!!

  1. Caroline

   Hadde ikke trengt å ha bare bein 🙂 Jeg hadde bare følt meg mer vel på en date om jeg hadde på meg en jeans og for eks. en bluse(skjorte eller en topp med hæler 🙂 Smak og behag!

 26. Caroline

  FOR en fantastisk fin ullgenser! Den skulle jeg gjerne likt å vite hvor er kjøpt?? 🙂 ha en strålende helg! Hilsen en annen Caroline 😉

 27. Du kledde jo den strikkegenseren kjempegodt! Og sminken var helt nydelig! Gratulerer med skokolleksjonen, skjønner det må være nytt og spennende og alt mulig på en gang. Så glad på dine vegne! 🙂 Ha en fortsatt fin helg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina <3

 28. Digger Sudøst, maten og stemningen!
  Koselig med spontan date:-)

 29. Ann kristin

  Nydelig var du,men ja.. skjønner det føles bedre når man får fiffet seg opp litt.
  Vi skulle baaare gå en tur langs Akerselven igår, men endte opp med lunsj i Mathallen, en irishcoffee og shopping på Steen og støm…. i joggeklær og lua godt nedover øra,hahaha følte meg ikke særlig fin da nei.men en koselig dag med min kjære. 🙂
  Ps. Håper virkelig du ikke tar innover deg de usakelige/ barnslige kommentaren du får.
  Gleder meg til skoene kommer 🙂

 30. Jiiiises… forstår deg godt jeg, at du ville pynte deg litt… det var jo en kveld med mannen din, og som oss andre dødelige regner jeg med at det ikke forekommer sånn kjempe ofte. .. Så at du ville se fjong ut for han, har jeg ingen problemer med å forstå.. nå ser jo du amazing ut alltid, men er du som meg ( og sikkert 10000 andre) hjelper det ikke hva andre sier. En stråler alltid noe ekstra når en føler seg vel

 31. Camilla

  Caroline!! 🙂 Hvor har du kjøpt den fine genseren din?

  1. Caroline

   Den er fra Hugo Boss Orange 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *