the entire collection: video

Bianco 3

God morgen Endelig kan jeg vise dere hele kolleksjon jeg har laget sammen med Bianco! Jeg har også laget en video hvor jeg presenterer skoene og snakker litt (veldig mye) om hver enkelt modell, så den håper jeg dere vil se selv om jeg kanskje har litt for mye på hjertet til tider 🙂 I tillegg tenkte jeg å vise dere alle kampanjebildene – som jeg elsker! Skoene kommer for salg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Island, og fra 18. februar kan du sette deg på venteliste hos din Biancobutikk! Nå gleder jeg meg til alle butikkeventene fremover og til den 3. mars, da kommer alle modellene ut i butikk! 


perfect imperfection – ss16 

Bianco 5Bianco 2Bianco 1Bianco 6Bianco 4Bianco 7

Jeg håper virkelig dere liker dem ♥ 

 

229 kommentarer

 1. dumt at du har musikk på mens du snakker, utrolig irrterende og da gadd jeg ikke se den :/

  1. Hanne N

   Helt uenig! Utrooolig bra redigert video Lars-Kristian!!! 🙂 Jeg var helt sikker på at den kom fra Bianco, men da jeg så ditt navn på slutten, woow. Syns det var kjempeproft.

 2. Gratulerer med kolleksjon for Bianco! Skoene er ikke helt etter min smak, men dette er veldig individuelt 🙂 Likte i midlertidig veldig godt Espadrillosene, men de er «prikk» like Chanel sine, så dette blir en kopi, og kopier er aldri gøy å ha. Hvordan har du bidratt i prosessen med å designe skoene? Tenker at om man som designer ønsker å skape noe nytt, hvorfor kopiere andre store navn?
  Mulig Bianco har hatt mer å si enn ønsker fra din side, men sånn er det vel med samarbeid og kjedebutikker.

  Ha en fin Valentines- og morsdag, stå på videre 🙂

 3. Hei, hvor er den turkise kjolen/skjorta fra på bildet der du sitter på en stol med de lave strandskoene? 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet ikke hvor noe av klærne er fra, med unntak av at noe av det er vintage 🙂

 4. Hanne N

  Knallbra video. Du kler å være foran kamera 😉 Jeg fikk lyst på ALLE skoene Caroline.. :O Håper kolleksjonen blir lett tilgjengelig og ikke veldig fort utsolgt 🙂 Utrolig bra redigert video også, det må jeg si!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 5. woow! du så utrolig vakker ut! Veldig fin look til deg, naturlige lepper og fin glød. Du så mye yngre ut der!

 6. Gratulerer så mye med egen skokolleksjon! Helt fantastisk!
  Jeg har kikket etter slike boots i en evighet, og endelig har det kommet noen. Jeg gleder meg enormt til å kjøpe bootsene :- )

 7. For en herlig kolleksjon, og for noen fantastiske bilder! Må skaffe meg både de sorte bootsene, og sandalene med knytting, perfekte begge to! Alltid like flink du 🙂

 8. Jeg likte alle sammen! Bra jobba!

 9. Madelen

  Så utrolig flink du har vært! Jeg likte alle skoene veldig godt

 10. Silje-Marie

  Helt utrolig fine alle sammen! Her er det vanskelig å plukke ut en favoritt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.