the entire collection: video

Bianco 3

God morgen Endelig kan jeg vise dere hele kolleksjon jeg har laget sammen med Bianco! Jeg har også laget en video hvor jeg presenterer skoene og snakker litt (veldig mye) om hver enkelt modell, så den håper jeg dere vil se selv om jeg kanskje har litt for mye på hjertet til tider 🙂 I tillegg tenkte jeg å vise dere alle kampanjebildene – som jeg elsker! Skoene kommer for salg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Island, og fra 18. februar kan du sette deg på venteliste hos din Biancobutikk! Nå gleder jeg meg til alle butikkeventene fremover og til den 3. mars, da kommer alle modellene ut i butikk! 


perfect imperfection – ss16 

Bianco 5Bianco 2Bianco 1Bianco 6Bianco 4Bianco 7

Jeg håper virkelig dere liker dem ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

Finally I can show you the entire collection I have designed together with Bianco! This is such an exciting moment for me and I am so so so happy for this opportunity! I hope you like them! They will be in stores March 3rd. The video is in Norwegian of course, but if you have any questions please ask 🙂 

[/showhide]  

229 kommentarer

 1. Elegant Caroline

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Annette L.

  Her var det ikke mye etter min smak 🙁 De sorte pumps skoene var kanskje litt ok,men veldig «kjærring» preg over de. Dette var skuffende! Jeg hadde høyere forventninger til deg, men dette ble rett og slett kjedelig. En sko designer er du ikke!

  1. Caroline

   Jeg kan ikke tilfredsstille alle :/

  2. Juliane

   Oj sann.. Noen som tydeligvis har snublet hardt ut av senga i dag! Makan til unødvendig kommentar!

   1. charlotte

    WORD!

  3. Men kjære deg, alle har hver sin smak. Og det sier du jo selv «her var det ikke mye etter min smak». Da kan du jo ikke si at hun ikke er en skodesigner bare fordi DU ikke liker dem…

   Fine sko Caroline, og lekre bilder 🙂 *girlcrush*

  4. Marianne

   Caroline er da vel en god skodesigner fordi om du ikke likte dem? Vi har alle ulik smak, men disse skoene er klassiske og kan, etter min mening, matches med nesten enhver stil. Bra jobba, Caroline! Du er så flink og inspirerende 🙂

  5. Martine

   Jeg lurer på hva du syntes er så kjedelig? :O Det er jo fem veldig forskjellige par.

   Gratulerer med knallfin kolleksjon Caroline 😀

  6. Kristin

   Jeg blir like satt ut hver gang jeg kommer over en slik kommentar, og kan bare ikke dy meg med å svare. Det er helt lov å si at man ikke likte skoene, men ikke på denne måten. Hvis det ikke er din smak, så får du kjøpe sko av andre designere som du liker bedre istedet for å spy ut at hun ikke kan det hun driver med. Alle har hver sin smak, og som Caroline sier kan hun ikke tilfredsstille alle. Så please, spar deg selv for spydigheter og vær konstruktiv istedet. Det er vel naturlig at hun designer etter sin egen smak og stil.

   Ikke alle skoene er min stil heller, men flere av parene er definitivt på ønskelisten. Synes du er kjempeflink og har gjort en super jobb! Sikker på at disse blir å se på mange føtter når de kommer i butikk 🙂

  7. Annette L. Dette var flotte sko og bra er det at smaken er som baken ! Elegante og klassiske. Ikke mye fin den kommentaren din, kanskje best å droppe å kommentere når du ikke klarer ordlegge deg bedre. Mener ikke at alle må like kolleksjonen, men trenger heller ikke skrive med utropstegn at hun ikke er en sko designer.. Jeg må si jeg er utrolig imponert over hva Caroline får til, både med veskene og skoene. Jeg bruker ikke heler selv, men syntes alle var kjempeflotte og gleder meg til å kjøpe noen av parene. Likte spesielt godt sandalene 🙂

 3. Så fine! Hva er den største str man kan få i de? Har lyst på et par av de.

  1. Caroline

   De går fra 35 – 41 🙂

 4. Therese

  kjempefine bilda!! særlig det bildet med rosa bakgrunn der du satt i en blå kjole, det var så 80 talls inspirert og du var nydelig på det bildet.
  Fine sko også du har designet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Therese 🙂

  2. Flere fine sko her:)… men akkurat de skoene du nevner syns jeg ble litt Chanel Espadrilles kopi.

 5. Gratulerer så masse med kolleksjonen!

  Skoene er superfine! Mine favoritter er helt klart de sorte og oransje pumpsene og de flate sandalene

  1. Vet ikke hvorfor hele kommentaren min ikke kom med, så jeg prøver igjen! 🙂

   Jeg lurer veldig på hvordan du kom opp med navnet Perfect Imperfection og alle navnene på skoene? Kule navn som skiller seg ut 🙂

 6. Anniken

  Åh, sandalene!! 😀 Kjærlighet ved første blikk! Vet du hva prisene blir liggende på?

  1. Caroline

   Prisene er fra 799,- til 1399,- 🙂 De høye sandalene vil koste 899,-, mens de lave vil koste 999,-.

   1. Anniken

    Herlig! De lave sorte var bare helt nydelige! Du er så dyktig, ikke bry deg om de stygge kommentarene, de er bare misunnelige 🙂 Ha en kjempefin helg!

 7. Fin kolleksjon, de oransje pumpsene var freshe 🙂
  Og du var utrolig fin i videoen! 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Mathilde 🙂

 8. For noen utrolig fine sko, har lyst på alle sammen! Og for en herlig video!
  Synes ofte åpne sko (typ Luscious Novel) kan være vanskelige å style, særlig nå om vinteren. Er ikke så altfor glad i å gå rundt og fryse med bare føtter 🙂 Hadde derfor syntes det var kjempegøy hvis du lagde et innlegg av typen «ett par sko – fem antrekk» eller noe lignende. Tror mange med meg hadde blitt inspirert av det!
  Gratulerer med kolleksjonen!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Takk for tips til innlegg 🙂

 9. Jeg likte faktisk alle skoene

  1. Caroline

   Så koselig 😀

 10. Favoritten er de lyse/sandfargede bootsene! Mulig d blir de på mg.. Lykke til m lansering!

 11. Fine sandaler! 🙂

 12. Jeg må ha Dahlia vibrant!! Har leter etter slike sko så lenge. Alltid noe som jeg ikke liker med de som har vært i butikken til nå, men disse er perfekt Føler det er 100 år til 3 mars får bare smøre med med tålmodighet

 13. Fantastisk fin kolleksjon!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. De oransje pumpsene! <3

  Jeg har shoppestopp, sånn egentlig alltid – haha. Men disse MÅÅÅÅ jeg bare ha.

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager 😉

 15. Therese k

  Elsker sandalene! Kjempefine.

 16. De oransje var utrolig freshe!! Men du nevnte ikke pris!

  1. Caroline

   De er kjempestilige 🙂 Prisen er 999,-.

 17. Åååå <3 Fantastiske sko.

 18. Så fantastisk flott!

  Gratulerer så mye med en helt fantastisk fin kolleksjon!:-)

  PS. Herlig video! Mer videoblogg!!:-D

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, det blir nok en del mer video fremover 🙂

 19. Ingvild

  Åååh, så mye FINT! Kjempegøy 😀
  Likte spesielt godt snøresandalene på nest siste bilde!

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du likte kolleksjonen 🙂

 20. Veldig fine kolleksjon! Skal ut og kjøpe de Dahlia og espadriller! :))

 21. Wow, dear Caroline, all the shoes are fantastic! And you look also so beautiful on the pictures <3 Thanks a lot for sharing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena <3

 22. Wow! Har nesten ikke ord, snakk om perfeksjon 🙂 Gleder meg virkelig til de kommer i butikkene. Og så utrolig fin video, du kan virkelig være stolt av resultatet Caroline. Ha en superfin dag :)!

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 🙂 Jeg gleder meg utrolig mye selv <3

 23. Juliane

  Superfine Caroline

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 24. Juliane

  Superfine Caroline!
  Jeg blir så inspirert av alt du gjør og får til!
  Ønsker deg en strålende dag <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Juliane 🙂

 25. Kristina

  De espadrillosene var vel kanskje litt vel Chanel-inspirerte? Men veldig fine da

 26. Ann kristin

  wow 🙂 der var det mange fine par, blir nok å pryde mine ben til våre ja

 27. Oi! De var lekker!! Jeg har faktisk lyst på alle! Kvantumsrabatt ved kjøp av alle eller? 😉

  1. Caroline

   Det burde det kanskje vært 😉

 28. Elisabeth L

  Som jeg har gleda meg til denne dagen, og må bare si jeg nesten ble litt rørt av å se på videoen! Så mange fine par og utrolig godt gjort, Caroline 🙂 Veldig sjeldent jeg kunne tenkt meg alt i en kolleksjon, men denne, da har du så å si alt man trenger i skoskapet sitt?og kan brukes både til hverdags og fest! Er så imponert over tanken bak kolleksjonen, gratulerer så mye <3

 29. Wow, gleder meg!! Ser for meg samboerens uttrykk når jeg kommer hjem med en to tre fiire par nye sko 😀

 30. Nå tror jeg endelig noen har løst sandal-«krisen» min

  1. Caroline

   Haha 😀 Så bra! 🙂

 31. For en nydelig kolleksjon! Det ser ut som du har tenkt på at det skal være sko som varer. Gleder meg til å prøve ut både de høye og lave sandalene 😀

 32. Gratulerer med egen skokolleksjon. De sorte lave var superfine!!:)

 33. MÅ ha bootsene!
  Så fine sko, Caroline! Elsket de sorte pumpsene og de sorte bootsene 😉 Ikke så aller verst pris for desigernsko, men likevel noe for dyr for oss fattige studenter…

  Og vil bare si at det er så gøy med variasjonen din på bloggen for tiden, med en del videoblogg 🙂 Og støtter forslaget som er nevnt lenger opp i kommentarfeltet med «et par sko – fem antrekk»!

 34. Jeg likte ett par av skoene dine, og det var snøresandalene =)
  Rett og slett fordi de var litt «nye», og ikke minnet om andre sko =)

 35. Super fine, jeg elsket alle!!

  Du er flink, og gratulerer så mye!!

  God helg <3

 36. Kjersti

  Elsker de lave sandalene med snøring! Så glad for at alle skoene kommer i str 35. Håper jeg klarer å kapre et par!
  Good work! God helg 🙂

 37. Cecilie

  Wow! En lekker skokolleksjon <3 Håper at jeg får med meg et av Oslo-eventene og et par Luscious novel!

 38. Superfine sko, fantastiske bilder og bra video! Men videoen ble for meg spolert av en vanvittig irriterende musikk som var alt for høy i forhold til stemmen din, samt at de samme strofer gikk igjen og igjen. Måtte stoppe før den var ferdig! 🙂 Dette er veldig positivt ment, for jeg synes virkelig dere er kjempeflinke når det gjelder video!
  Gratulerer med utrolig flott kolleksjon! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Kanskje den burde vært litt lavere, men takk for kritikken 🙂

   Tusen takk 🙂

 39. Mammsen

  Whoooop, herlig :):):) bra jobba, jeg er imponert !

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 40. likte ikke pumpsene, men sandalene og bootsene var bare helt <3

 41. Fy søren så flink du er, Caroline!! Mine favoritter var de lyse bootsene, samt de høye sandalene (elsk!). Og for meg som er litt bred over foten er det supert å høre at du har tatt hensyn til nettopp dette. Tommel opp!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 42. Dwightinha

  For all del, gratulerer med egen kolleksjon. For et skoglad menneske som meg selv ble dette dessverre litt «gjesp». Her er det etterligninger av alt fra Givenchy, Chanel, Jimmy Choo, Aquazzura og Gianvito Rossi bare for å nevne noen. Synd at ankel bootsene har det pregede mønsteret, det gjør at de ser billige ut. Om du ønsket å lage anvennelige pumps for den vanlige kvinnen, burde hælhøyden vært 85. Fortsatt høyt nok til å tilføre bena en fin linje og god høyde, men en høyde de fleste kan klare å gå pent i. Men du har kanskje ikke fått bestemme alt selv.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Hvis du ser på filmen så sier jeg at jeg syntes 10 cm var den perfekte høyden for kolleksjonen, så det var nok mitt valg 🙂

  2. Enig i at det er etterligninger å spore i kolleksjonen, men syntes det er så kult at en norsk blogger får vise hva hun kan. Elsker kolleksjonene til Camilla Pihl, og nå har jeg funnet flere par jeg elsker i kolleksjonen til Caroline også. De dyre designerskoene har jeg ikke råd til, men disse passer iallfall min lommebok mye bedre enn Chanel og Jimmy Choo!

 43. Har ikke annet ord og bare si wow! Kjempe fine skokolleksjon! Prisene er Ok også, håper jeg får kapret til meg noen

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari 😀

 44. Kjempefine!! Du mååå fortelle hvor klærne på bildene er fra ;);)

 45. Kari Ann

  Nydelige sko og sååå artig å høre deg fortelle om alle skoene på videoen 🙂 Det var utrolig supert <3 Ønsker deg masse lykke til med kolleksjonen 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Kari Ann 🙂

 46. Åh, så lyst på de oransje pumpsene, det er min favoritt sommerfarge! Jeg må lære meg å gå med høye hæler. Tror jeg aldri har brukt pumps i hele mitt liv, men det er fordi jeg ser for meg at det er så vanskelig å gå med, spesielt fordi det ikke er noe festebånd rundt ankelen og vristen, som på sandaler og da ser jeg for meg at de slipper av foten min for hvert steg. Men nå fikk jeg virkelig kjempe lyst på et par, og som du sier tipper jeg de vil være helt nydelig til sommeren med solbrune ben <3

  Og en kjempetøff og allsidig kolleksjon, der er det sko til enhver smak vil jeg tro 🙂

  1. Caroline

   De er kjempelekre 🙂

   Tusen takk, Julie <3

 47. Ånei fikk lyst på alle haha! Veldig bra jobba, de var dødsfine 😀
  Synes musikken på videoen var alt for høy, ble litt slitsomt. Men gøy med video!

 48. Ooh! Fine sko 🙂 Spesielt de sandalene! 🙂 Jeg er egentlig ikke fan av høye hæler, men ble litt nysgjerrig på de du har i videoen 😉 Flink er du!

  1. Caroline

   Tusen takk, Astri 🙂

 49. Rebekka

  De lave sandalene falt jeg får med en gang. Utrolig kule bilder ! Inspirasjon ! Du er flink Caroline, utrolig stilige sko alle sammen, blir vanskelig å holde budsjettet nå :/

 50. Hvor er den kjempefine blågrønne silkekjolen du har på deg på det ene bildet fra?

  Kjempefine sko forresten 🙂

 51. De bootsene må jeg ha! Gleder meg 🙂
  Men musikken i videoen var litt fot høy synes jeg, overdøvet deg nesten. Bare et tips til neste gang 🙂

 52. Jeg lurer litt på – hvorfor har ikke vi blogglesere fått bli med på prosessen? Her kunne vi hatt muligheten til å bli med i en helt annen verden for de aller fleste av oss, med skodesign (og veskedesign), arbeid med profesjonelle, refleksjoner rundt designet mens det skjer, photoshoots med profesjonelle (hva, hvordan, dine tanker, inspirasjon du fikk), veldig mye spennende. I stedet blir vi avspist med at du har ‘vært på noe spennende i Oslo’ som vi ikke får høre mer om. Og når resultatet endelig kommer, blir det, for meg i alle fall, bare nok en annonse. Sikkert dumt å komme med kritikken så seint, men gjerne ta oss med på reisa og prosessen hvis du skulle gjøre dette igjen, SÅ mye spennende å hente 🙂

  PS: Digger de oransje!
  PPS: Jeg følger KG av og til med skrekkblandet fascinasjon, og vet at noen lignende tanker er luftet der. For ordens skyld vil jeg derfor si at jeg overhodet ikke vil assosieres med den gjengen, dette var mine tanker, og de er ment konstruktivt.

 53. aleksandra

  For en fin kolleksjon, Caroline! Her tror jeg at jeg finner mye fint til skoskapet!
  Jeg likte spesielt godt hele antrekket ditt på det bildet der du sitter i en grønn/blå kjole! Skoene vet jeg hvor jeg skal kjøpe nå 😉 Men vet du hvor jeg kan kjøpe kjolen? 🙂

  1. aleksandra

   ikke meningen å mase, men det er seriøst den fineste sommerkombinasjonen jeg har sett! Kan du vær så snill si hvor kjolen er fra? har nå gjennomsøkt alle klesbutikker som finnes på nettet tror jeg, haha

 54. Henriette

  Veldig fin kolleksjon, og du skal ha cred for alt arbeidet som ligger bak! Men som en annen over her har kommentert så må jeg nesten si meg enig i det. Dette ble veldig mye etterligning. Chanel, Givenchy, Aquazzura for å nevne noen. Samme med veskekolleksjonen din. Veldig inspirert av Givenchy Antigona :/ Er dette noe du har gjort bevisst, eller er det ren tildeldighet? 🙂

 55. Fine sko!

  Er tips og et ønske ang videoen, om du skal lage flere, er at musikk i bakgrunnen gjennom hele filmen blir veldig slitsomt å lytte til. Spesielt for oss som plages med utmattelse/ME. Jeg måtte stoppe etter 1 minutt. Men koselig med film! Håper det kommer flere 🙂

  1. Kan du ikke bare skru av lyden?:)

   1. Therese

    Hun vil jo vel gjerne høre hva Caroline sier 🙂
    Jeg er forøvrig enig i at bakgrunnsmusikken var litt høyt volum på. Men ellers fin video 🙂

   2. Da kan en jo ikke få med seg det som blir sagt. Synes du virkelig det var et godt råd? Jeg syntes selv det var slitsomt med den musikken i bakgrunnen.

 56. Elin Kanestrøm

  De svarte sandalene med snøring er de fineste jeg har sett i den kategorien noensinne! Helt spot on etter min smak, og definitivt på ønskelista. Gratulerer også med en ellers flott kolleksjon! Dyktig dame. 🙂

 57. Oi jeg falt helt for de beige ankel støvlettene og sorte snøre sandalene 🙂 Råååå stilige, så de skal jeg ha etterhvert 🙂 Freshe de oransje med høy hel også og espadrillosene, flott at du har kommet med lav » normal» hel høyde og ned i str.35:-) Åhhhh elsk på de beige ankel støvlettene altså, bra det går fort til 3 mars hehe. Flott kolleksjon som jeg tror vil treffe mange 🙂 God helg 🙂

 58. Åhh <3 Dahlia Vibrant! <3 Perfeksjon!!!! De var lekre de. Elsken åpen løsning på sidene, ser for meg så mange muligheter å bruke de på 🙂
  Veldig fint at du har laget noen neste flate sko, jeg er 173cm høy, og føler meg ikke vel med 10cm hæler..

 59. Gratulerer med fin kolleksjon. Skulle ønske du kunne være litt mer naturlig i videoen og ikke så tilgjort. Det høres ut som du snakker til småjenter.

  1. Hun er jo bare seg selv 🙂

 60. Elsket de lave, sorte sandalene!!! De kommer jeg til å ønske meg:D

 61. Likte veldig god sandalene!

  Jeg er over 180cm høy og bruker 41-42 i sko, synd de ikke gikk lenger opp 🙂

 62. Her var håret ditt superfint! Du burde style det slik i hverdagen, i stedenfor de tette veldig falske krøllene. Mye mer stilfult og vakkert dette!

 63. Wow, så fine! Likte alle sammen 🙂 Og hurra for at de kommer i 35! Skikkelig imponert, Caroline 🙂

 64. Sååå utrolig gøy med skokolleksjon, gratulerer så mye 😀
  Her var det mye lekkert som jeg setter på ønskelisten ser jeg!

  Liker smaken din!

 65. Ååå, så mye fint!! Nå er det bare å spare nesten lønning!! Har veldig lyst på begge sandalene 😀 (og egentlig alle)
  Gratulerer med veldig fin kolleksjon!!

  Klem 🙂

 66. Elsket esperillaene og de lave sandalene med snøring! Må bare bestemme meg hvilket par jeg skal unne meg 😀

 67. Kirsten

  Har læst bloggen længe. Har aldrig set dig på video tidligere. Fantastisk udstråling, kropssprog og så er jeg som dansker generelt betaget af det norske sprog og din dialekt er vidunderlig.

  Synes også som andre , at din skokollektion er super flot.
  Jeg ved ikke helt om Bianco har en størrelse policy. Men utrolig mange kvinder bruger str. 41 1/2 – 42. Det har nogle af de store skodesignere fået øjne op for, og er begyndt at designe store størrelser. Gennemsnitskvinden bliver jo højere.
  Mine døtre har for nylig » lånt» en del af mine vesker, så fik jeg plads til din fine kollektion. Keep on the good Work og glem alt om Janteloven

 68. Sååå utrolig fine!! Mange favoritter her, gleder meg til å få flere av disse i skohyllen 🙂 kommer du til Bergen også? Ønsker deg en fin helg <3

 69. Herlig Caroline! Du leverer gang etter gang. Nå reddet du meg ut av «krisen» ved å ikke ha funnet sko når jeg skal i bryllup. De orange er som bestilt – vil passe perfekt i april etter å ha vært 14 dager i syden og fått sol på beina.
  Må benytte anledningen til å takke deg for norges desidert fineste og gjennomførte blogg. Alltid så delikat og gjennomført. Tommel opp for deg! God weekend!

 70. Herregud så nydelig du var på bildan!

 71. jeg ønsker meg ALLE! *hjerte-emoji* Du er så utrolig flink! En ting jeg lurte på er hvilke størrelser skoene kommer i? Du nevnte at det første paret kommer i 35-41, eller gjalt det kanskje alle? Hope so, jeg bruker nemlig str 35 og pleier å ha vansker for å finne sko som passer ordentlig. Masse lykke til med salget av kolleksjonen når det starter, jeg er sikker på at det kommer til å gå kanonbra! 😀

 72. Nydelig kolleksjon, Caroline! Godt jobba!
  Kunne gjerne tenkt meg et par eller to, men dessverre lever jeg over en stor sko og trenger størrelse 42:-D:-P

 73. Belinda

  Likte alle skoene, de var nydelige. Men, de flate sandalene OMG! De skal jeg ha! Det var kjærlighet ved første blikk <3 Jeg er alltid på jakt etter de perfekte sandalene hver sommer, og der var de! Blir nok ikke bare de jeg kjøper, men de som blir prioritert først 😀

  Bildene var foressten helt nydelige! Elsket settingen, sminken og ikke minst fargevalgene. Gøy med video, keep em coming 😀 God helg, vakre du!

 74. Camilla

  Mye fint! 🙂
  Hvordan er skoene i størrelsen? Ser at du bruker sokker i pumpsene på det ene bildet, men ikke det andre.
  Så glemte du å oppgi pris på pumpsene og de flate sandalene 🙂

 75. Gratulerer så mye med kolleksjonen! Mine favoritter ble de lyse, høye sandalene og bootsene 🙂 Superfine!

 76. Hei!
  Gratulerer! Likte alle skoene! Redd jeg ikke klarer å gå på de høye for får så vondt i tærne etter en stund. Men mange par jeg kan bruke. Blir nok ett eller to par. Stå på! Flott video med god info.

 77. Gratulerer så mye med kolleksjonen!
  Kjempe bra video. Jeg er forelsket i de som kommer i nude og svart, elsker nude sko, går med alt!
  Lykke til Caroline!
  Klem Barbara

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 78. charlotte

  FANTASTISK kolleksjon og gratulerer masse med det!! jeg skal maa spoerre pappa paa en snill maate 😉 :)))

 79. Sååå fine sko, nå blir det et par (eller tre;)) nye sommersko 😀
  Lurte også på hvor klærne er fra? Elsker skoene og ikke minst bloggen din. TOMMEL OPP:)

 80. ELSKER iconc chic skoene! Hva koster dem?
  Du imponerer stadig vekk du Caroline, ser virkelig opp til deg!❤️

  PS, du kan GODT få innrede huset og klesskapet mitt når jeg flytter! Hihi

 81. Så flott kolleksjon!! Gratulerer! Ikke vanskelig å finne favoritter her. Gleder meg til å prøve dem i butikken 🙂 bra jobbet Caroline 🙂

 82. Veldig fin kolleksjon, jeg går alltid med lave sko, så takk for at du designed lave sko også. I det første bildet ser du helt fantastisk ut. Hvor er den kjolen fra?

 83. Gratulerer så mye med egen kolleksjon, du er bra heldig som får Gjøre så mye morsomt. Dessverre så har man nok sett alle skoene før I andre sko så ble ikke tiltrukket av noen av de. Men godt jobba likevel.

 84. I det siste har bildene dine blitt veldig utydelige når jeg bruker ipaden(som jeg stort sett alltid bruker), så får dessverre ikke sett den nye kolleksjonen din ordentlig. 🙁 vet du hva dette kam komme av?

  1. Samme her. Både på Ipad og mobil :-/ Tror det skjedde samtidig som byttet av bloggplattform. Håper det kan ordnes på, for bildene er jo (mer enn) halve opplevelsen 🙂

 85. Så fine de er, når kommer de i butikken?

 86. Väldigt fina bilder!

  Kram Cina

 87. For en fantastisk kolleksjon! 🙂 du har gjort en strålende jobb! Skal dere ha noen events i Trondheim?

 88. Ingen av skoene hadde «det lille ekstra». Du er en superflink blogger, og etter min mening passer du bedre til det enn skodesigner. Mye som så billig ut her synes jeg, og enig med en som kommenterte over. Litt kjerringaktig. Men for all del, du gjør en veldig god jobb med blogginga! Stå på og god helg! =)

 89. Jannike

  Gratulerer med kolleksjonen!
  Likte sandalene kjempegodt, både de høye og lave. Oransje pumps har jeg aldri sett før, tøft!

 90. Jeg likte alle skoene! De er klassiske og kan brukes til så og si alt, men hvert par fortsatt har et personlig preg og skiller seg litt ut fra mengden. Bra jobbet, dette var veldig din stil. Håper jeg får råd til et par, minst! 🙂

 91. Espadrillene er blåkopier. 🙁 Jeg er også litt overrasket over disse, ettersom denne typen var å få i omtrent alle interiør -og klesbutikker i fjor?
  Skolettene har også samme design som har vært i flere år nå. Ble ikke veeeldig entusiastisk over denne kolleksjonen egentlig. Samtidig så er vel neppe Bianco opptatt av å skape trender, og jeg er helt sikker på at skoene vil selge godt, da nordmenn helst kjøper det de har sett før. 🙂
  Det har garantert vært en flott og morsom opplevelse å få muligheten til å bli med på et sånt prosjekt, men personlig liker jeg dårlig utviklingen av å bruke bloggere og andre fjes som er kjente i media som «designere».
  Dette er rent kommersiell produksjon, og gir lite nyskaping, og igjen et dårligere tilbud til kundene.
  Å designe sko, klær og smykker er en kunst og profesjon som krever mer enn å «være glad i mote».
  Uansett, lykke til, jeg er sikker på at det blir en populær kolleksjon. 🙂

  1. Hadde det vært en like-knapp her….
   Bra sagt.

 92. Setter iallfall 3 av de på ønskelisten! Herlige sko:)

 93. Heija får man kjøpt skoene på nettet? Og evt.hvor og når. BARE MÅ HA

  1. Hei!
   Skoene kommer selvfølgelig også på nettbutikken den 3 mars 🙂 Gå inn på Bianco.com, der kommer alle sko til salgs på lanseringsdagen. Også får alle Bianco butikker inn skoene om du har en butikk i nærheten 🙂
   Ha en fin dag 🙂

 94. Hei Caroline!
  Gratulerer med skokolleksjon, her var det mange fine. Jeg syns det er gøy at du har begynt å lage flere filmer. Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite tips. Jeg vet ikke om du bruker mikrofon utenom den som allerede er innebygd i kameraet, men jeg syns «lyden» på stemmen din ikke alltid er høy nok. En liten shotgun mikrofon eller mygg fra Røde gjør susen, de er heller ikke veldig dyre.

  God helg!

 95. Gratulerer med egen kolleksjon! UTROLIG fine sko!! Likte alle sammen kjempe godt 🙂 God helg!

 96. Aaah jeg SKAL ha de høye sandalene!! Har lett etter slike en evighet. Kanskje jeg unner meg bootsene og, de var NYDELIG! Kjempefin kolleksjon! 🙂

 97. Gratulerer! 🙂 det var sykt kjedelige sko, men det er jo det som selger her i dette kjedelige landet så jeg er rimelig sikker på at det blir suksess og det unner jeg deg virkelig! Veldig flotte bilder, du er nydelig som vanlig!

 98. Hei Caroline.

  Gratulerer med sko kolleksjonene, ,så lekre sko.
  Jeg likte de alle sammen,,og siden jeg elsker både sko og vesker,
  så kommer jeg til å kjøpe flere av modellene.
  Ellers må jeg takke deg for all inspirasjon jeg får av deg-daglig.:)
  Du står på og utleverer deg på en flott måte,ærlig og fint. Så liker jeg veldig godt bildene dine
  av klær og hjem. Jeg får så mange tips av deg da.
  Vi har veldig lik smak på både interiør og klær.

  God og velfortjent helg;)
  Tidløst , sofistikert, og klassisk. 🙂

 99. Skoene fremstår for meg som helt vanlige, men det er demed ikke sagt at de ikke er fine.

  Synes du var flink å formidle på videoen din. Søt og naturlig, med en behagelig stemme.

 100. Elisabeth

  Wow for en kolleksjon! Alle skoene var rå lekre! Gratulerer så mye 🙂
  Espadrillene er de første på ønskelista mi 🙂
  Ha en fin kveld videre <3

 101. Mitt favoritt-par må nok bli de lave sandalene (?) med knyting! Synd det mest sannsynlig ikke blir noen Caroline-sko på meg, for jeg har ingen Bianco i nærheten, den nærmeste er ca. 6,5 time unna, litt i lengste laget å kjøre for et par sko, og jeg har ingen mulighet for å komme meg dit før til sommeren når jeg skal besøke en gammel venninne, og jeg regner med de er utsolgt til da:(

  Men, jeg lurer på en ting, det er IKKE kritikk, jeg er bare nysgjerrig. Hva er grunnen til at de hvite/sorte skoene (vet ikke hva de heter) er nesten helt like som de fra Chanel?:)

  1. Caroline

   Du kan fint kjøpe de på http://www.bianco.no 🙂

   1. Å, det var jeg ikke klar over, da blir det kanskje sko på meg likevel da:D:D

    Men, hva er grunnen til at du ikke svarte på spørsmålet mitt?:)

    God helg!:)

 102. Jeg likte alle skoene veldig godt, og ble SÅÅ glad da jeg så at du hadde laget flate par også 😀 Elsker spesielt de sorte skolettene, de må jeg nok få tak i når de kommer ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 103. Saa flink du er!!! Kjempe fine sko!

 104. cathrine

  Det var en veldig fin kolleksjon, Caroline. Gratulerer!
  Det er nok flere jeg ønsker meg, men jeg føler at den espadrillen blir en kopi av Chanel sine..

 105. Så läckra bilder! Bra jobbat!
  Kram. <3

 106. Woooow så fine! Forelska i alle sammen

 107. Christina

  Når kommer kolleksjonen for salg i butikk? Å kan de kjøpes i Biancos nettbutikk? 🙂

  1. Caroline

   De kommer i butikk 3. mars, det samme gjelder nettbutikk 🙂 Du kan forhåndsbestille de i en lokal Bianco-butikk fra 18. februar.

 108. Gørrfine!!! 😀 Syns de var unike eg da :))

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk 😀

 109. Ånei! At jeg ikke er tilbake igjen i Norge før juli er jo nesten krise. De brune ankelstøvlettene i semsket skinn er jo bare helt perfekte! Du er virkelig talentfull!

  1. Caroline

   De kommer på nettbutikken til Bianco, så du kan jo bestille de derfra til en adresse i Norge 🙂

   Tusen takk!

 110. Ååå, gleder meg til å prøve ut flere av disse! Det var veldig fint med video-presentasjon, ble så personlig! Håper du lager flere videoer i fremtiden 🙂

 111. The collection is so nice!

  Love,

  http://www.thestyleventure.com

 112. Fargen på de røde skoene var jo bare fantastisk…

 113. Wow Caroline, nå har du gjort det igjen:) veskekolleksjonen din er lekker og her har jeg problemer med å bestemme meg for hvilket par sko jeg skal velge. Er redd det kan bli fler men det gjør jo ikke noe for prisen var det ingenting å si på :). Gratulerer og ha en super helg.

  1. Caroline

   Tusen takk, Lene 😀 Blir så glad for slike tilbakemeldinger 🙂

 114. Håper kolleksjonen får ben å gå på… For å si det sånn.. ;o)

 115. Ingrid Grace

  Aller først: du bare MÅ fortsette å lage videoer! Du er så herlig og har så herlig utstråling, så video i ny og ne viser deg fra sider som ellers ikke kommer like mye til uttrykk i en ellers veldig flott blogg. Du blir mer «levende» når man ser deg i video, kanskje folk som ynder å kritisere deg også får opp øynene for hvor skjønn en person du faktisk er? Eller kan være, bloggen er jo bare en del av deg og ikke hele deg..

  Ellers: gratulerer med så flott kolleksjon! Jeg likte alle modellene! Tenkte nok jeg ville like dem, men tenkte kanskje at jeg ikke ville like alle når et kom til stykket, men det gjør jeg! Kunne glatt kjøpt alle modellene altså. Jeg er heller ikke en espadrill jente, men de du har designet kunne jeg tenke meg. Jeg har funnet mine drømme pumps, «Stila» fra LK Bennett landet jeg på. (De het «Shilo» før mener jeg, de selges hos Zalando tror jeg, jeg shoppet dem i London hos LK Bennett.) Hittil er det espadrillene jeg vurderer mest, men jeg får tenke litt på det. De var innmari fine alle sammen, og jeg likte til og med de høye oransje pumpsene, men jeg tror ikke jeg går for dem bare fordi jeg ikke vil ha nok anledninger til å bruke dem. Men jeg likte dem veldig godt, ikke ofte en ser oransje sko med pen farge, men disse ser innmari pene ut. Oransje på en dempet og ikke skrikete måte, det er jammen ikke lett å få til. Fikk det til du! De må være helt topp til sommerbrune bein! Fikk lyst på dem ja! De beige skoene med spenner var fristende også, men jeg har lignende i sort. Likedan har jeg lignende lave svarte sandaler. Så detr er espadrillene som snakker høyest til meg, men alle er pene.

  Det var moro å få se disse i dag, takk for fin video, dette var en koselig begynnelse på fredagskvelden. Jeg har vært litt molefonken og lei meg i dag, men nå sitter jeg og smiler og kjenner jeg har masse gode anledninger å glede meg til fremover likevel, det ble disse skoene en påminnelse om da jeg begynte å fantasere om sene sommerkvelder og annet koselig som jeg gleder meg til.

  Ha en riktig fin helg, klem fra Ingrid Grace.

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord, Ingrid <3 Så koselig at du likte kolleksjonen!

   Håper du får mange fine stunder fremover, og slipper å vente helt til sommeren kommer 😉

   Klem <3

 116. Så mange fine modeller! Aldri vært fan av espadrillos, men likte alle de andre 🙂
  Må le litt av noen av bildene, kule reklamebilder, men så teit det egentlig ser ut å ligge i badekaret med sko eller senga med den kaninen :p

  Jeg skal sikre meg minst ett par! God helg 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Haha, man blir fort vant til det 😉 Men du hadde sikkert ledd mer om du var tilstede når kaninen gjorde fra seg i senga 😉

 117. Enig med kommentaren over her, at du høres ut som du prater til småjenter. Du gjør deg selv veldig yndig og søt i videoen, og fremstår ikke som en sterk og selvsikker kvinne. Synes også du gjentar mange ord og fraser, så videoen blir heller veldig klein og uinteressant enn spennende/fengende for min del. Håper dette ikke blir oppfattet som misunnelse, hat, drittslenging eller noe sånt, men bare konstruktiv kritikk…

  1. Enig! Veldig mye «eeeh» og bevegelser med armer – du klødde deg voldsomt på haka der på et tidspunkt også. Nå kan hylekoret bare hyle, det handler selvsagt ikke om at du klødde deg en gang på haka. Jeg tror jeg ville spilt inn videoen i flere sekvenser, holdt skoene i ro (!) når jeg snakka om dem og øvd bort «eeeh» 🙂 Forventer ikke at du er proff, men når du faktisk har vært programleder, er toppblogger og velger å videoblogge en reklame, så hadde jeg forventa enda mer 🙂

   Kule sko!

 118. Så fine sko! Jeg likte spesielt godt de beige bootsene, de svarte snøresandalene og de sarte pumpsene. Men jeg syns det er veldig synd at skoene bare går opp til 41. Jeg bruker 41-42, og det er ofte veldig vanskelig for oss jenter med litt større føtter å finne fine, feminine sko. Så jeg er veldig lei meg for at du ikke hadde muligheten til å påvirke slik at skoene kunne passet oss også…

  Et lite tips til deg siden du har begynt med videoblogging. Jeg så det var noen som klagde på at musikken var for høy, men jeg tror heller det handler om at kvaliteten på lyden av stemmen din er for dårlig. Dere burde kjøpe en mikrofon som dere kan bruke til kameraet, så blir det nok veldig mye bedre med en gang! 🙂

  Bra jobba med lekre sko, Caroline! Jeg har jo allerede 2 av veskene dine, og hadde håpet å kjøpe noen av skoparene også. Håper de er store i størrelsen, da.

  1. Caroline

   Hei Maria!

   Da krysser jeg fingrene for at størrelse 41 passer foten din :O

   Vi fikk noen tilbakemeldinger på dette med lyden sist, og derfor kjøpte vi mikrofon denne gangen, men det var dessverre totalt skivebom :/ Den går i retur for å si det sånn 🙁 Har bestilt en ny, så krysser fingrene for at den fungerer bedre.

 119. Gratulerer med sko koleksjonen din. Jeg tror nok det blir ett par eller 2 i skosamlingen min. Du er dyktig foran kamera og jeg håper du vil bruke video blogg mer. Enkelte ting forklares bedre når du kan viser det live. God helg.

 120. Åh, fantastiske Caroline! Gratulerer med en nydelig kolleksjon! Jeg gleder meg til å se de live i butikk og ta med ett par hjem!
  God helg<3

 121. V. Nå er det vel ofte slik at denne type design samarbeid er «hemmelig»og da blir det litt vanskelig å få være med på prosessen. Det er vel ikke vanlig å vise gangen i denne typen arbeid på forhånd ? En avslører vel ikke designet før det slippes, det vil en tape på garantert. Så at noen funderer på dette blir litt rart, det er slik det gjøres og ikke noe unaturlig eller rart.

  1. Jeg er kanskje dum, men jeg forstår ikke hvorfor det må være så hemmelig. Det var også dels dette jeg lurte på. Mtp på markedsføring er vel all PR god PR, og hvorfor vil en tape på å bygge forventninger? En trenger selvsagt ikke avsløre designet på alle skoene, men en viss kommunikasjon ville vært spennende, særlig når en driver en blogg om eget liv. Men igjen, jeg kjenner ikke denne verden godt, og hvis det bare er «slik det gjøres», er det kanskje viktige grunner for det 🙂

 122. Hurra for sokker i sandalene 😀

  1. Caroline

   Haha 😀

 123. Dessverre selger ikke produktbildene skoene til meg. De edgy orange skoene faller jo helt i gjennom til antrekket med vest og bluse, really? De skoene kunne vært dødskule om de var matchet annerledes og med det poppet frem, i stedet «drepes» de av både antrekket og fargene på det. De beige bootsene til ferskenfarget pen kjole og kåpe? Sko i senga, sko i badekaret, sko i sofaen? Dette er kreativitet gone wrong for meg, beklager 🙂
  Men nå kan jeg selvfølgelig matche skoene dine til egne antrekk om jeg liker dem i butikken 🙂 Jeg skal definitivt ta en titt på kolleksjonen hos Bianco, selv om jeg ikke er spesielt begeistret for produktbildene. Gratulerer med kolleksjonen!

 124. Marit Fagernes

  Hei, så flotte sko! Likte spesielt godt pumpsene, men fikk ikke med meg prisen på de? Takk for svar og god helg!

  1. Caroline

   De koster 999,- 🙂

 125. Så fine, synd de ikke kommer i min str som er 33-34, men det er jo unormalt så kan jo da bare glede meg over designet.

 126. Herr-e-gud! FANTASTISKE sko!!! Kommer du til Tromsø for å holde event? 😀 eventuelt; når kommer de ut for salg? 🙂

  1. Caroline

   Tromsø er dessverre ikke på planen :/ De kommer for salg 3. mars 🙂

 127. WOW! Jeg tror faktisk jeg kunne tenkt meg (og hatt bruk for) alle! Bootsene, pumpsene, begge sandalene… Så fine og veldig anvendelige! Her har du gjort en goood jobb med flotte og enkle sko i noe som virker som bra kvalitet! Åh shiiitt må satse på å få masse vakter på jobb framover! haha. Er nesten kjipt vettu, at resultatet er så bra haha dauer 😀

 128. Solstråle

  Hei hei fine deg:) lenge siden jeg har kommentert her inne men følger med stort sett hver dag:) må bare ha et par sko fra den kolleksjonen veldig mange fine helt min stil tommel opp;) god helg 🙂

 129. Må få tak i de sandalene altså.. Såå fine! 😀

 130. Å Caroline, skoene dine er jo helt fantastiske! Mye bedre enn forventet faktisk, jeg har lyst på alle sammen, spesielt de ankelstøvlettene, sandalene, de oransje pumpsene og de svarte og hvite flatsene. Jeg lover jeg skal på Bianco på torsdag!

  Gtatulere så mye, dette blir en suksess:)

 131. Jaaaa!! Her var det mye fristende , well done !!

 132. Wow! Jeg er helt forelsket i dem alle! Men sandalene uten hæler og bootsene MÅ jeg ha! Håper jeg klarer å få tak i et par 🙂 Du er utrolig flink og kreativ! 🙂

 133. Wow! Hur läckra som helst!! Gillar kängorna, de två högst upp i inlägget, bäst men alla är ursnygga. Kommer bli en succé detta. Stort grattis! Applåder från Sverige ! Ha en fin helg och tack för en fin blogg.

 134. Oh lordy! Det første bildet der du ligger i badekaret! Så nydelig! Fantastisk fine sko Caroline, du er en ispirasjon <3 Som vi sier der jeg kommer fra :" Ka ho ikkje kan den jenta!"

  1. Caroline

   Haha 😀 Sunnmøre? 😉

   Tusen takk!

 135. Gratulerer med skokolleksjon! Flere par jef kunne tenke meg! Og for en fantastisk utstråling du har på bildene, jeg vet ikke om det er sminken som gjør det, men du ser helt fantastisk ut på bildene!

  1. Caroline

   Tusen takk, Maren 🙂

 136. Linda Marie Ødegaard

  Så utrolig fin skokolleksjon! Jeg digger bootsene og sandalene med hæler 😀 Gleder meg til skoene kommer ut i butikk. Gratulerer så mye med kolleksjonen^^ Ha en fin helg <3

 137. Kristine

  Her er det to par jeg MÅ ha!!! Det ene paret blir så kult med party clutchen! Du er fantastisk flink altså! 18.februar, da blir det å settes seg på liste! Kjenner jeg blir stresset over at det ikke blir nok sko til alle!:p

 138. Du får sannsynligvis en mulighet til å gjøre noe som dette, designe sko, designe vesker, så jeg skjønner virkelig ikke at man da velger å gå for noe som allerede eksiterer? Skoene er absolutt fine de, men lite særpreg. Det virker som om Bianco har gjort denne type boots til deres varemerke, og velger ulike navn å trykke på lappen. Dessverre tror jeg navnet ditt vil selge mer enn hva selge skoene gjør. Eller, det er vel kanskje det som er tanken bak, så gratulerer med «egen» sko-kolleksjon. Hadde håpet på et innlegg om selve prosessen underveis, hvordan du tok valg, og hva du tenkte osv.

 139. Du er flink Caroline❤️Gratulerer så masse med denne flotte sko kolleksjonen❤️Kjempe fine og ikke mins lekkre alle sammen❤️Spørsmål…..kommer disse til å bli solgt i Sverige?❤️Når jeg først er ifarten med å skrive, Gratulerer med alle de fine veskene, å den nye fargen, er bare rå lekker❤️Tusen Takk for at du gjør dagen min fin, alltid koselig å sette meg ned å lese bloggen din❤️God helg til deg og din fine familie❤️

 140. Hanne :)

  Så mykje fint!!
  Kun ein ting eg saknar her, nude pums med litt kraftigare hæl slik at dei kan vere på heile natta :):):) Satsar på at det blir ein kolleksjon 2!

 141. Jeg likte videoen utrolig godt! Moro å høre tanken bak skoene. Mitt favorittpar var de sorte skoene med to reimer (de med kaninen). Jeg er bare bitte litt usikker på hvilken farge jeg skal gå for. Gratulerer så masse Caroline 😀

 142. Birgitte

  Fantastisk kolleksjon! Jeg er så lykkelig for at skoene kommer i 35!! Endelig kan jeg kjøpe sko andre steder enn i barneavdelingen:) Jeg tror jeg må ha pumpsene i både oransj og svart, samt de flate sandalene. Håper de ikke blir for fort utsolgt slik at jeg ikke får tak i dem… Vi har dessverre ikke Bianco i nærheten, så jeg må handle på nett..

  Er skoene i ekte skinn?
  Masse lykke til med alt det spennende som skjer fremover!
  Stor klem

 143. Wow, her var det mye lekkert!!! Kjempe glad for at du hadde lave varianter. Var redd det bare kom til og være høye sko slik som Nelly samarbeidet. De nye adax veskene i fargen stone og sølv er jo også bare nydelige. Farlig for lommeboken dette her;-D

 144. Først må jeg gratulere deg med skokolleksjonen. Endelig fant jeg noe jeg har lett etter lenge. Som er helt i min stil. Dahlia Vibrant – sorte, og Festive Pleasure, skal kjøpes. Det er ihvertfall helt sikkert! Gleder meg!

  Igjen grattis! 🙂

 145. Katrine

  Herregud, så fantastisk du er! Du må videoblogge mer, viser en helt ny (og mykere) side av deg selv!
  Har 3 favoritter, får se hva lommeboka tillater; )

  Ha en fin dag, skjønne du <3

 146. Litt skuffet! pene sko, men ser ofte samtlige modeller i butikk/nett år etter år.. Føler du er blitt litt snytt for det å faktisk designe noe, men de orange var de som skilte seg ut, pluss for det.
  Tenker at om kvaliteten er bedre enn andre like modeller, er valget enkelt og jeg kommer til å sjekke ut dette på de sorte boots m/ cut out og snøre sandalene.

   1. Caroline

    Den modellen er ganske ulik min modell. Fargen er annerledes, det samme er materialet og formen 🙂

   2. Ragnhild

    Sa ikke at dem var lik. 🙂 Likte sandalene dine. 🙂

 147. Hilde A

  Du er så dyktig!! Helt imponert over deg. Rush fusion er min favoritt, veldig enig i det du fortel i videoen ang denne type sko. Fantastisk! Gleder meg til å kjøpe 😀

 148. Therese

  Kan ikke du fortelle litt om hvordan du har bidratt i designerprosessen, hva har du egentlig gjort i dette samarbeidet? Hadde vært hyggelig å hørt 🙂

 149. Benedikte

  Veldig imponert over de flate snøresandalene! De ser både behagelige og kule ut. Må nok løpe en tur til bianco ja:)

 150. Susanne

  Så fin kolleksjon! Likte flere av dem veldig godt 🙂 og en veldig bra film! Det er så tydelig at dere gjør en grundige jobb i fht. bloggen 🙂 Der har flere andre bloggere noe å lære av dere!!!

 151. dumt at du har musikk på mens du snakker, utrolig irrterende og da gadd jeg ikke se den :/

  1. Hanne N

   Helt uenig! Utrooolig bra redigert video Lars-Kristian!!! 🙂 Jeg var helt sikker på at den kom fra Bianco, men da jeg så ditt navn på slutten, woow. Syns det var kjempeproft.

 152. Gratulerer med kolleksjon for Bianco! Skoene er ikke helt etter min smak, men dette er veldig individuelt 🙂 Likte i midlertidig veldig godt Espadrillosene, men de er «prikk» like Chanel sine, så dette blir en kopi, og kopier er aldri gøy å ha. Hvordan har du bidratt i prosessen med å designe skoene? Tenker at om man som designer ønsker å skape noe nytt, hvorfor kopiere andre store navn?
  Mulig Bianco har hatt mer å si enn ønsker fra din side, men sånn er det vel med samarbeid og kjedebutikker.

  Ha en fin Valentines- og morsdag, stå på videre 🙂

 153. Hei, hvor er den turkise kjolen/skjorta fra på bildet der du sitter på en stol med de lave strandskoene? 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet ikke hvor noe av klærne er fra, med unntak av at noe av det er vintage 🙂

 154. Hanne N

  Knallbra video. Du kler å være foran kamera 😉 Jeg fikk lyst på ALLE skoene Caroline.. :O Håper kolleksjonen blir lett tilgjengelig og ikke veldig fort utsolgt 🙂 Utrolig bra redigert video også, det må jeg si!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 155. woow! du så utrolig vakker ut! Veldig fin look til deg, naturlige lepper og fin glød. Du så mye yngre ut der!

 156. Gratulerer så mye med egen skokolleksjon! Helt fantastisk!
  Jeg har kikket etter slike boots i en evighet, og endelig har det kommet noen. Jeg gleder meg enormt til å kjøpe bootsene :- )

 157. For en herlig kolleksjon, og for noen fantastiske bilder! Må skaffe meg både de sorte bootsene, og sandalene med knytting, perfekte begge to! Alltid like flink du 🙂

 158. Jeg likte alle sammen! Bra jobba!

 159. Madelen

  Så utrolig flink du har vært! Jeg likte alle skoene veldig godt

 160. Silje-Marie

  Helt utrolig fine alle sammen! Her er det vanskelig å plukke ut en favoritt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *