this skirt and other things

antrekkT_1

God morgen og hei torsdag! I dag kommer endelig Lars-Kristian hjem, han reiste jo på søndag og nå synes jeg han har vært nok bort for en stund. En uke er greit, men nesten tre på rappen er nok til at Nelia fortsatt tror at pappa er i Spania. Han rakk jo så vidt å pakke ut av La Manga-kofferten før han måtte pakke igjen. Nå må han vel ha fått sin dose med dårlige guttevitser og lagånd for resten av sesongen. Håper bare at han ikke har glemt hvordan han skal legge ned toalettlokket denne gangen også, det hadde han nemlig de få dagene han var hjemme fra La Manga før han dro videre igjen 😉 Mitt eneste bud i hjemmet! Nesten.. 

Uansett så gleder meg til hverdagens rutiner hjemme og ikke minst til et friskt barn. Stakkar Nelia har hanglet hele uken og det er aldri lett å kombinere det med jobb. Heldigvis har jeg fått hjelp fra mamma og pappa etter deres arbeidstid, så da har mye gått fint likevel 🙂 Familie er så viktig og jeg er så glad for at de stiller opp! 


antrekkT_2

antrekkT_3antrekkT_5antrekkT_4

skjørt ganni / genser bikbok / kåpe by malene birger / sko bianco / veske adax by caroline berg eriksen 


I dag har jeg så lyst til å komme meg ut og få litt luft, og ettersom Nelia så og si er seg selv igjen får vi ta oss en lang tur i sola. Det hjelper på det meste for de fleste! Ha en fin dag ♥ 

51 kommentarer

 1. Du stråler, Caroline <3 Og dette antrekket var helt fantastisk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Toril 🙂

 2. May-Britt

  Hei Caroline 😀 Jeg pleier aldri å kommentere om det ikke fødsel el dere har vært på Geilo. Vil bare gjøre dere oppmerksom på bildene på bloggen er uskarpe. Du hadde for lit siden bilder som var små. De var skarpe og man kunne fint se hva du hadde på deg. Men ikke nå lengre 🙁 De skjelver på en måte! Leser bloggen din fra Mini IPad 😉 Ha en strålende fin dag. Geilo bader i påskevær og herlig snøforhold.

  1. Caroline

   Så veldig merkelig! Jeg skal selvfølgelig si ifra, det er flere som opplever det samme, men vi har dessverre ikke funnet ut av hva det kan være :/ Å, Geilo er herlig! Kos dere <3

   1. Jeg har ikke dette problemet :S Jeg bruker Google Chrome på MacBook Air, og bildene har like god kvalitet som alltid 🙂

  2. Hei. Slik er det blitt ipaden vår også. Uklare bilder.
   Tenkte kanskje det var feil med vår data.
   Ha en fin helg..

 3. Superlekkert skjørt, og hele antrekket i grunn!

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina 🙂 Stor klem!

 4. Cecilie

  Hei! Jeg har den siste tiden en ukes tid opplevd at bildene på bloggen din er så uskarpe, vet ikke om du kjenner til problemet eller vet om flere som opplever det. Tenkte dette greit å gi beskjed i alle fall, for du pleier å ha sa klare og fine bilder:)

  1. Samme her. Har vært slik en stund. Håper du finner ut av det

  2. Pernille

   Samme her også. En periode var bildene veldig små, så ble størrelsen fin, men skarpheten forsvant:( Problemet er via iPad, mens kvaliteten fortsatt er utmerket på mobilen. Vil jo gjerne se bildene fra litt større skjerm, så jeg håper du/dere finner ut av det, og får tilbake den gode gamle kvaliteten som før.

 5. Flott kåpe! Er denne «gammel» eller kommer den i butikkene nå? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra i fjor :/ Hun har en lignende i år https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/06/that-perfect-coat/ 🙂

   1. Astrid

    Hvem er «hun»? Hvem skriver egentlig kommentarene dine?

   2. Caroline

    Hvem hun er? Malene Birger 😉

 6. Jeg er nesten litt nervøs for første kommentar her, men nå har jeg fulgt deg i mange år – så nå synes jeg nesten det var på tide.. Jeg har hatt det tøft ganske lenge nå, men du har virkelig motivert meg på samme mange måter, og ikke minst gitt meg både smil og latter 😉 TUSEN TAKK for den fantastiske jobben du gjør, og for at jeg kan klikke meg inn her flere ganger daglig og bare suge til meg inspirasjon – keep up the good work! 😛
  Stor klem fra Henriette <3

  1. Caroline

   SÅ utrolig hyggelig, HM! Det skal du ikke være nervøs for 🙂 Tusen takk for så utrolig fine ord, er så glad for at du er blant mine lesere <3 Stor klem <3

 7. Hvilken leppestift/gloss har du på leppene? nr/navn og merke?
  Veldig fin farge 🙂

  1. Caroline

   Godt spørsmål! Jeg er ganske sikker på at jeg har blandet en leppestift fra smashbox med en leppepomade 🙂

 8. Kan du legge ut direkte linker til klærne.

  1. Caroline

   Jeg har dessverre ikke det :/

 9. Korrekturavdelingen

  Haha, nå må du seriøst ta deg sammen. Skjønner at du prøver å provosere, men jeg har ganske høflig kommentert at det heter «så å si» mange ganger nå. Du bruker det uttrykket så ofte at jeg tenkte kanskje det var av interesse for deg å skrive det riktig? Kan du ikke og/å-reglene? Man kobler ikke så + si, som du tydelig tror. Et raskt googlesøk leder deg til samme svar 🙂 Lykke til!

  1. korrekturavdelingen.. hva er ditt problem da, plager det veldig ? Nå må du seriøst ta deg sammen, hvilken rett har du å skrive slik til en annen person? Prøver å provosere, hva skulle hun oppnå med det ? Dette er en blogg, ikke en norsk tentamen eller lignende.

 10. Er det lenge siden du har kjøpt skoene på Bianco? Finner dem ikke :-/

  1. Caroline

   Ja, de er fra 2014 :/

 11. Vil bare si at du arbeider mye med bloggen din, stadig nye innlegg 🙂 Ønsker deg en fin helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Unnie! Det er veldig hyggelig at du legger merke til det 🙂

   Klem!

 12. Jeg opplever også bildene veldig uklare. Lurer på hvorfor det er så «in» med engelske overskrifter på innleggene, synes d blir så «tilgjort».

 13. DU ER NYDELIG! Du ser jo helt fantastisk ut! Kan jeg spørre hvilken sminke du bruker her? Huden din ser utrolig bra ut, hvilket pudder/foundation bruker du? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, S! :O Jeg bruker for det meste produkter fra glo minerals og har brukt et kompaktpudder her i tillegg til foundation fra luxe. Har også brukt contour kittet til Anastasia Beverly Hills samt et bronzing powder fra too faced 🙂

 14. Åh, veskene dine er såå fine!

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀

 15. Hei, Caroline! Jeg lurte på om du og leserne dine (om de vil) kunne ta en titt på bloggen min? Er 15 år, og blogger om tips, motivasjon, oppskrifter, livet og tanker! http://www.dinaseveryday.wordpress.com

 16. Håper du bare har sleiva med kaffekoppen eller noe. Det er noe brunt på beltet på den fine kåpa di som ikke ser bra ut om du ikke bare har sølt på deg selv 🙂 Flott kåpe!

 17. Når skal du skifte ut headeren? Jeg mener bildet ikke samsvarer med bloggen din. Du er pen og stilren kvinne. Skjønner ikke hvorfor du skal ha et bilde som er «rotete». Ansiktet dit viser du aldri på den måten ellers, så hvorfor fronte bloggen med et bilde som ikke gjenspeiler deg? Klem.

 18. Hei! Lurte på hvor koppene (der du har chiafrøene oppi) er fra? Mener koppene fra dette innlegget: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/06/19/frokostfredag-chiapudding-med-bringebaer/

 19. Christine

  Du er så flott når du smiler med tennene! 🙂

 20. Lissconnie Paixao

  Vakkert antrekk:)

 21. Så fint skjørt. Elsker Midi lengde!
  God bedring til Nelia!

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 22. Neimen herregud! Caroline- nå burde du roe ned litt! Du ser såååå utrolig smashing ut! Hadde jeg sett deg når jeg var liten hadde jeg trodd du var en prinsesse eller supermodell. Fantastisk flott antrekk!

  Uff, jeg skulle egentlig bare en kjapp tur innom bloggen før jeg la meg, men måtte bare kommentere. Dette må være en av topp-10 beste antrekk:)

  God natt, ha en super (snart-) helg:)

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager så masse! 😀

   Tusen takk!

 23. Har du erfaring med å handle fra nettstedet lulus? Tror det er fra USA 🙂

  1. Caroline

   Handlet der for noen år siden, og det gikk helt fint 🙂 Litt lang leveringstid bare.

 24. cookiegirl

  Så pent antrekk. Likte fargen på vesken din veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Hei 🙂 hvilken størrelse er vesken på bildet? 🙂

  1. Caroline

   Det er Caroline, dvs. den nest største 🙂 Anette er den største, og så er Berit litt mindre enn Caroline 🙂

 26. For et fantastisk skjørt! <3

  Guttungen har vært dårlig i tre dager her hjemme også. Idag våknet han endelig opp til sitt gamle jeg igjen. 🙂 Det er så trasig når de små er syke og blir furstrerte og jeg ikke kan gjøre noe annet enn å kose med dem på sofaen og se minionsfilmen igjen og igjen 🙂

 27. Elisabeth

  Like pen som alltid:)
  Pent skjørt, det jeg lurer på er om det er nyhet? Er det i salg nå?

 28. Hvis du bliver træt af din taske så må du gerne sige til 🙂 den farve er umulig at opdrive her i Danmark 🙁 Den er udsolgt over det hele. Så du siger bare til, hvis du vil sælge 😉 og sende til Danmark 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *