pink biagio

pink_2

Hei tirsdag! Så fantastisk å se innsatsen deres under innlegget i går, jeg ble så glad da vi fant en Ninni på ganske kort tid, så nå vet jeg om en Amanda som blir kjempeglad 🙂 Ikke minst foreldrene! Tusen takk for hjelpen Det er så herlig å lese alles opplevelser av det at barna faktisk har en bestevenn i bamsen sin. De er jo så skjønne! Jeg husker veldig godt da jeg mistet min bestevenn. Jeg hadde en Thorbjørn, en helskjønn lite klassisk teddybjørn med krøllete myk og lysebrun pels. Jeg mistet ham på en strand i Bahamas, jeg var åtte år og fullstendig knust, så søsteren min lånte meg hennes bamse for å være snill. En panda som hun hadde tatt så godt vare på siden hun var nyfødt – den hadde fulgt henne gjennom alt! Nå var hun 13 år og hadde den fortsatt med på ferie. Så jeg fikk låne Panda og lovte å la den ligge i bilen da vi skulle inn for å spise. Det klarte selvfølgelig ikke jeg, så jeg tok den med og glemte den på toalettet. Jeg oppdaget det bare noen minutter etterpå, ble kjemperedd og løp tilbake uten å fortelle de andre hvorfor. Men den var borte. Så jeg måtte krype til korset og fortelle hva jeg hadde gjort, jeg var så lei meg og søsteren min var både knust og sint. De ropte over callinganlegget i klassisk amerikansk stil med en beskrivelse av Panda og om en jente som ville bli veldig glad om noen kunne levere den tilbake, men den dukket aldri opp. Jeg husker  at Anette var sint på meg i lang tid og at hun gråt på flyet hjemover. Jeg har fortsatt verdens dårligste samvittighet og har vel kjøpt flere pandaer til henne enn jeg kan telle siden den gangen. Heldigvis har hun tilgitt meg i dag, men det tok sin tid 😉 Så ta godt vare på kosebamsene til barna deres og ikke lån dem bort til vimsete småsøsken 😉 


pink_6pink_7cluse_1pinkpink_3pink_1pink_5

girlfriend jeans h&m / genser by malene birger / skjorte mango / veske adax by caroline berg eriksen / solbriller ray-ban / (sponset) klokke cluse 


Jeg har fullstendig dilla på girlfriend jeans om dagen! Det vil si jeans som ikke er like vide som boyfriend jeans, men tilnærmet. Dessuten har de et mer feminint og klassisk snitt med rette bein. De er så deilige å ha på seg! Har skaffet meg et par fra bikbok også og jeg vil ha flere! Det har dessverre blitt mindre antrekksbilder den siste uken, men jeg skylder på været, Lars-Kristians doble treninger og ikke minst at han er bortreist i disse dager – jeg trenger fotografen min for gode bilder av dagens outfit 😉 Men fra neste uke er jeg tilbake for fullt igjen på denne fronten også, det gleder jeg meg til! Krysser fingrene for bedre vær fremover, akkurat nå er det så forferdelig kjedelige omgivelser – gleder meg som en gal til trærne blir grønnere og fuglene kvitrer igjen. Våren er vel den årstiden jeg er aller mest glad i  

Nå skal jeg i gang med forberedelser til morgendagens oppskrift, det blir noe du kanskje kan lage til Valentine’s Day 🙂 Dagens trening er unnagjort og selvfølgelig har jeg ikke klart å holde meg til planen min. Det er så klassisk meg, men så langt har jeg bare byttet om på mandag og tirsdag – så er jeg spent på om resten av uken går som planlagt 😉 Ha en nydelig tirsdag, dere ♥ 

46 kommentarer

 1. Mammahjertet ble varmt da jeg så i kommentarfeltet at det så ut til å ordne seg så fort. Jeg har prøvd og prøvd i 1,5 år nå for å få en sånn kos og trygghet for min gutt. Men det har vært et mislykket prosjekt. Han ser ikke ut til å ha det behovet???!!! Skjønner ikke at det går an! 😉 Jeg har til og med dobbelt opp av mange kosedyr for å ha en i reserve… Jaja, kanskje det plutselig dukker opp noen som Amanda som trenger en av våre 🙂

  1. Caroline

   Det kan jo hende at det gjør 😉 Så synd han ikke ønsker kosen sin! Men samtidig så kan det være greit at han ikke blir avhengig også, så slipper han å miste den :p

   Klemmer 🙂

  2. Elisabeth h

   Da vi fikk vår førstefødte ,hadde jeg nettopp jobbet i et stort importfirma for leketøy , så vi var rimelig godt utstyrt med all verdens kosedyr til den lilles ankomst. Men han var helt uberørt av dem alle, selv om JEG syntes de var verdens søteste, he he. Da han var halvannet år fikk han et spesielt kosedyr/sak, en såkalt ‘Popples’, av mormor, og DA var det kjærlighet ved første blikk og de var uatskillelige! Den ble til og med med på lasset da han flyttet hjemmefra….. Likeledes med lillesøsteren hans, hun fikk SIN yndling også rundt to års alderen, og forøvrig også av mormor. Så plutselig en dag finner gutten din sin kosedyrvenn!

 2. Kristin

  Hei, Caroline 🙂

  Jeg lurer på en ting. Nå som jeg har blitt samboer, har jeg begynt å tenke på dette med felles økonomi og hvordan man skal organisere den. Foreløbig er vi studenter og nøyer oss med én felleskonto til mat, husleie og strømregning. Men etter hvert som vi får inntekt og kjøper leilighet og dermed høyere utgifter, har jeg tenkt mye på hvordan vi skal gjøre det (jeg er litt kontrollfreak, og sikkert litt rar som planlegger sånt allerede). Det er så mange ulike ordninger og så mange måter å organisere økonomien på, at jeg synes det er vanskelig å vite hva som vil fungere godt for oss. Skal man ha en konto, eller flere kontoer til typ regninger, mat, ferie, buffer osv.?

  Det jeg lurer på er om du kunne skrevet et innlegg der du tipser om hvordan man kan organisere økonomien sin? Du har jo vært samboer en stund, så du har sikkert gjort deg noen erfaringer gjennom årene. Det som fungerer for noen, fungerer selvfølgelig ikke for andre. Men jeg vil tro du har flere lesere som er på samme sted i livet som meg, og som hadde satt pris på slike tips og råd.

  Til slutt så skjønner jeg selvfølgelig om du synes at det å dele personlige erfaringer rundt dette er for privat. Så bare om du synes det er passende å skrive om og føler at du har noe å komme med 🙂

  Ha en fin uke!

  1. Anbefaler å opprette en ekstra felles konto med to kort tilknyttet, ett til han og ett til deg. Denne kontoen blir brukt til alle felles utgifter – mat, husleie, Netflix, strøm, reiser, evt barn osv. Det kan ta litt tid å finne ut hva beløpet dere begge setter inn hver måned bør være, men dette er også en fin bevisstgjøring. Pengene som ikke settes inn, er egne lommepenger eller sparepenger, som kan brukes på akkurat det en ønsker med god samvittighet, i mitt tilfelle mange, mange cappuccino på kafé 😉 Og veldig greit å slippe å betale for snusforbruket til samboer…

   1. Åja, ser nå at dere har en felles konto allerede. Kan tilføye at vi har utvidet til både egen reisekonto, felleskonto, matkonto, barnekonto og konto for felles sparing (har alltid 60000 som buffer, overskuddet kan brukes til innkjøp til huset). Kort tilknyttet matkonto. Jeg vet du spør Caroline, altså, jeg synes bare at privatøkonomi er så morsomt (ja, nerd) og så er vi ekstremt glade for løsningen vår – veldig praktisk og vi unngår alle konflikter som går på penger 🙂

   2. Kristin

    Tusen takk for gode tips 🙂 Setter pris på å høre hva som fungerer for andre. Greit å ha alt på stell sånn at man sliper unødvendige diskusjoner!

 3. For et fint antrekk, klassisk og enkelt! Elsker genseren, både fargen og fasongen <3

  1. Caroline

   Tusen takk! Angrer nesten for at jeg ikke kjøpte genseren i alle fargene da de fortsatt hadde det :p

 4. Så fint med å mikse litt røffe jeans og en feminin genser på denne måten – digger stilen din.
  Jeg likte klokken også, er på jakt etter en fin klokke, har tenkt på DW men det er så mange som har den nå.
  Ser frem til flere outfit posts!
  Ha en fin dag, fine deg 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Eva! Tusen takk 🙂 Cluse har kjempemange fine klokker, selv om jeg fortsatt er glad i DW, de har fått så fine modeller nå 🙂 Gøy å blande litt! 🙂

   Ha en fin dag du også 🙂

 5. Hej fina!
  Kan inte du blogga om tips till alla hjärtans dag? 🙂
  Jag har skrivit om vad man INTE ska ge en tjej iallafall, haha, men det hade varit kul att se hur du tänker kring alla hjärtans dag.
  Tusen kramar <3

 6. Så fine bukser.hvilken størrelse har du? Forresten,skjorter har jeg bestilt etter ditt tips ang.str.Tusen takk

  1. Caroline

   Så flott! Håper det blir bra 🙂 Jeg har strl. 34 i disse 🙂

   Klem!

 7. Haha, morsom historie om pandaen! 🙂 Kjempefint antrekk også, elsker genseren og pompom-detaljen på veska. Og så er håret ditt sååå fint nå 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det er så deilig med kort hår 🙂

 8. Therese

  Du er så utrolig stilig og pen på håret. Misunnelig på den frisyren der altså 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig koselig at du synes det, tusen takk Therese 🙂

 9. Kjempefin gråfarge på de nye veskene dine! 🙂

  Når du skriver lange tekster er det greit om du deler opp avsnittene dine litt. Det første avsnittet ditt ble veldig langt å lese… 🙂

 10. Hei, er det «Caroline» vesken du har her? Vurderer å kjøpe den i Stone:)

  1. Caroline

   Ja, det er det 🙂

 11. Så fine bilder! Når kommer de oppskriftene på banan-shakes til etter trening? 🙂 venter spent her haha

 12. Hei!
  Liker oppsettet (layout) på din blogg 🙂 Kan du fortelle meg hvem som står for det?

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Tusen takk, hyggelig at du liker det! Jeg har kommet opp med det selv 🙂

   1. Fotok.

    Hei igjen 🙂
    Flink du, men hvilken plattform? Ikke WP..?

   2. Caroline

    Jeg blogger på WP, men designet er laget eksternt :/ Vi tegnet og laget moodboards, og sendte det til en web designer 🙂

   3. Fotok.

    Takk for svar og lykke til videre med en blogg som blir bedre og bedre 🙂

   4. Fotok.

    Hei igjen Caroline!
    Har du lyst til å røpe hvem webdesigneren er..? Kanskje lyst på mer jobb.. 🙂

 13. Så fine bilder! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lars-Kristian er flink!! 🙂

 14. Jeg har en bamse jeg har hatt siden jeg ble født, den har fulgt meg i alle år, og fortsatt har jeg den i senga hjemme på barnerommet (og jeg er 25!) 🙂 Jeg husker første gang jeg skulle ut og fly.. Jeg hadde bamsen med meg og holdt den i hånda da vi skulle gjennom sikkerhetskontrollen. Jeg fikk beskjed om å legge den på båndet i kontrollen, for den måtte scannes sammen med bagasjen, jeg skrek av full hals og løp så fort jeg kunne gjennom sikkerhetskontrollen for å stå på andre siden og vente på bamsen 🙂

  1. Caroline

   Så koselig <3 Ser det for meg 😉

 15. Kristin

  Åå, er dette Caroline, eller den nyeste, Berit? Har så lyst på en av disse to i den nye fargen, men klarer ikke se for meg hvor stor vesken er når jeg bare leser målene, men den str du bruker her er jo perfeeeekt

  1. Caroline

   Dette er Caroline, så Berit er litt mindre 🙂 Du kan se bedre bilder av Caroline her: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/09/10/adax-by-caroline-berg-eriksen-caroline-guri-og-hugo/ 🙂

 16. Så utrolig fint med en god avslutning for ei lita jente som mistet Ninni’n sin. Flott at du brukte bloggen din til å få tak i en til henne. Sånt varmer i hjerterota. Ha en fin kveld. ;D

  1. Caroline

   Ja, det var virkelig koselig 🙂

 17. Hvor er de fine skoene fra? 🙂

 18. Så flott du er!! Den fargen på genseren var jo bare sååå fin, og ikke minst veldig kledelig til deg. Du er så flott med den korte frisyren også 🙂 Håper du har en strålende kveld <3

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg <3 Den er kjempefin, skulle ønske jeg hadde kjøpt den i flere farger :O

   Håper du også har en fin kveld <3

 19. Hei!
  Nydelig farge til deg på den genseren 🙂 Har den selv i lysegrå, fantastisk genser!

  Og så kos å lese at Amanda snart igjen er glad 🙂 En del barn er svært knyttet til disse kosebamsene sine. Min, i dag 24-åring, fikk rotet bort sin når vi besøkte min mor på hennes hjemsted. Vi hadde en shopping/kosedag sammen og når vi hadde kommet hjem til oss på kvelden var Theodor borte. Krise!!! Dagen etter var det å ringe rundt til alt vi hadde vært innom dagen før i håp om at han var forlagt et sted, blitt oppdaget og tatt vare på. Takk og lov var han funnet av noen søte ekspeditriser i en klesbutikk som pakket han inn og sendte han til oss. Skal si det var stas den dagen vi gikk hånd i hånd til postkontoret med hentelapp og Theodor som hadde vært på reise på egenhånd endelig var trygt hjemme hehe.

  Du burde hatt en slik «Caroline hjelper til og ordner opp spalte» 🙂 Snillt gjort Caroline!

 20. Kristine

  Hei! Hvordan har du stylet håret ditt før disse bildene? Har nylig klippet av meg 20 cm og lurer derfor på hvordan jeg også kan få like fine krøller som deg

  1. Caroline

   Stylet det egentlig helt liksom som nå, med samme krølltang fra GHD 🙂

 21. Ann kristin

  Utrolig flott antrekk

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 22. Så godt det ordna seg 🙂 Og for en nydelig genser. Den så skikkelig deilig ut 🙂

 23. Hei, hvor får du klokken ifra? Hvilke type har du på der pg hvor mye koster det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *