sunday brunch

brunsj_1

brunsj_3

– can’t you see that it’s just raining – ain’t no need to go outside – 


Så lagde vi banana pancakes og satt ved bordet kjempelenge – det kan i hvert fall beskrives som en evighet av tid for 2-åringen som satt sammen med oss, men jeg kunne nok ha sittet enda 😉 Jeg elsker sene og lange frokoster, spesielt på en søndag og spesielt når det regner. Du trenger liksom ikke å stresse med tidlig middag heller, når både frokost og lunsj slår seg sammen og du spiser ekstra mye. 

brunsj_2

brunsj_6

bananpannekaker, sukrinsirup, blåbær, hjemmelaget bringebærsyltetøy, hardkokte egg, laks, sild og avocadohakk er bare noe av det bordet hadde å by på i dag. Pluss kaffe og juice, selvfølgelig! 

brunsj

brunsj_7

brunsj_8

Jeg satt meg ned for å nyte maten etter en treningsøkt, og nå har jeg nesten akkurat kommet ut av dusjen. Nelia sover, så planen er å jobbe med neste innlegg som er noe jeg gleder meg veldig til å fortelle dere om 🙂 Og så skal jeg jobbe litt med videoen jeg snakket om i går. Orker ikke engang å tenke på å gå ut døren i dette været, det bøtter jo ned! I hvert fall akkurat her. Kanskje det er noen som skal lage fastelavnsboller i dag? Det har jeg så lyst til! Med krem og syltetøy – mmm! Passer jo perfekt at det alltid faller på en søndag 🙂 Oppskriften på bananpannekaker finner dere forresten HER og dersom dere har lyst til å lage en sunnere versjon av boller i dag, kan du jo ta en titt på DENNE videoen. 


Ellers ville jeg bare ønske dere en fin søndag! Nyt joggedressen, sminkefri, messy hår og deilig mat. Og klikk deg gjerne innom her litt senere også 🙂 

39 kommentarer

 1. Åå det så utrolig godt ut! Håper dere får en fin dag alle tre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marie! Det håper jeg du får også 🙂

 2. Benedicte

  Her skinner solen, og det er et nydelig vintervær! Jeg har nettopp vært ute å gått en lang tur på moloen – nå venter litt klesvask og stryking før jeg skal sette meg ned med bøkene i kveld 🙂

  1. Caroline

   Høres helt nydelig ut! Håper du finner leseroen 😉

   Klem 🙂

 3. Hei, Caroline!

  Du er så flink! Fine bilder 😉

  1. Caroline

   Tusen takk! Håper du har en fin søndag 🙂

 4. Hei, Caroline!

  Fine bilder!

 5. Naam så deilig det så ut 😀 Masse godt! Vil også nevne jeg kommer inn på bolle-oppskriften når jeg trykker for å se på pannekake-oppskriften og omvendt, så du har rett og slett bare switchet på dem, haha!

  1. Caroline

   Wops, haha :p Det gikk nok litt fort, jeg har byttet nå 🙂

 6. Ser herlig ut! Her har også dagen startet rolig med en lang og god frokost. Er så fint når været tillater litt latere dager.

  Jeg må bare tipse om å vispe krem av seterrømme, det er helt sykt godt til fastelavnsbollene!! Det er bare å vispe og søte som vanlig krem, men den får en mye friskere smak. Det blir det hvertfall til lunsj hos oss i dag 🙂

  1. Caroline

   Åja! Det er helt sant! Tusen takk for tipset 🙂

 7. Ser ut som om du har mikset linkene! Fant pannekakene da, og de var gode som alltid 😀 ha en fin dag! <3

 8. Laila Hansen

  Idag var jeg og dattern på Boot Camp i Frognerparken med Treningsfruen! Og rakk akkurat å bli ferdig FØR regnet kl 1215 🙂 Deilig, nå kan resten av søndagen brukes til ingenting 🙂 God søndag!

  1. Caroline

   Å, så digg! Håper resten av søndagen blir akkurat som du vil 🙂

   Klem!

 9. Hver gang du nevner noe om at du har noe å fortelle tar jeg meg selv i å tenke (/håpe) på at du skal annonsere en ny graviditet hehe.. 🙂
  Ha en fantastisk søndag videre!

 10. Caroline

  Det er nok ikke det altså 🙂 God søndag til deg, Anja 🙂

  Klem!

 11. Hei! Jeg har en sønn som er et par dager eldre enn Nelia. Han har også influensa, og skal være klistret inntil oss døgnet rundt. Han har Frost-dilla, så den har vi sett endel i helgen. Da han så jeg bladde nedover på bloggen din og fikk se Nelia i den hvite stolen sa han: «Å, så søt prinsesse, jeg glad i prinsesser!» God søndag til dere 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Så søt <3

 12. Hei, hvilke land har du vært i? Og hvor har du kjøpt kosedressen fra sist innlegg, den grå?
  🙂

  1. Caroline

   Sverige, Danmark, England, Tyskland, Spania, Frankrike, Italia, USA, Hellas, Thailand, Maldivene, Sri Lanka og Dubai 🙂 Så har jeg sikkert glemt noen i farta :p

   Den er fra BikBok 🙂

   1. Hvor i usa har du vært da? 🙂
    takk for svar!

 13. Jeanette

  må prøve de bananpannekakene! ser så gode ut! Hvordan er det egentlig med å spise banan på lavkarbo? Jeg er selv på lavkarbo,men spiser banan en gang i blant.Savner egentlig ikke annet enn frukt på dette kostholdet

  1. Caroline

   De er supergode! Det er jo en del karbohydrater i banan, så om du er veldig streng på karbohydratene så bør du være litt «forsiktig» 🙂 Du kan fint spise de fleste frukttyper i moderate mengder.

 14. Ser ut som en deilig søndag! Og ja, jeg har spist fastelavensboller i dag, såå godt 🙂 klem

 15. Heidi V

  Hei, Caroline! Såååå lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her, travel hverdag med en toåring løpende rundt, men det vet nok du alt om 😉

  Prøvde å lage de sunne bollene dine i dag, og de ble virkelig ikke gode 🙁 Vet ikke om det bare var jeg som gjorde noe feil (fulgte videoen til punkt og prikke), eller om det bare er vi som har forskjellig smak :p Veldig synd, jeg som doblet oppskriften og alt! Haha! Jaja, de går vel ned hvis jeg er SKIKKELIG søtsyk en dag, men synes ikke de var så veldig søte heller, haha, huff. Ikke meningen å klage, altså! Var vel heller litt tragikomisk!

  Ha en fortsatt herlig kveld, søte du! Klem

  1. Caroline

   Nei, så fryktelig 🙁 Men ja, smaken er jo som baken 😀

   Håper du har en fin kveld du også <3

 16. Cathrine

  Hei. Vi har en jente på 1,5 år. Lurer bare litt på soverutinene til Nelia? Når og hvor lenge sover hun på dagtid og når legger hun seg på kvelden ooog hvor lang tid tar det før hun sovner? Håper du tar deg tid til å svare.

  1. Caroline

   Hun legger seg 19 og sover til 06 – 08 🙂 På dagtid sover hun 1-2 timer, noen ganger så mye som 3 :O Hun pleier å sovne ganske så raskt på kveldene, mens hun i noen tilfeller ligger og prater med seg selv en times tid før hun sovner 🙂

 17. Sienna Marie

  Whaat? Spiser du brunost, men ikke mais?

  1. Caroline

   Spiser jeg ikke mais? :p Det kan jeg helt fint gjøre, men det er ikke det jeg foretrekker 😉 Brunost spiser jeg når vi først har det 🙂

 18. Åh de bananpannekakene!! Barna mine elsker dem, og jeg lager dem ofte flere ganger i uka 🙂 Tilsetter gjerne litt havregryn også, så metter de enda bedre 🙂

 19. Johanna

  Hei Caroline! Hvordan lager du bringebærsyltetøy? Bruker du vanlig sukker? Ønsker deg en fin uke:)

  1. Caroline

   2 ts sukrin ( aller helst steviadråper med vanilje hvis du har) + 1 pose frosne bringebær 🙂

 20. Hvordan lager du syltetøyet?:)

  1. Oi, så du allerede hadde svart på det ! 🙂

   1. Caroline

    🙂

 21. Har ikke hørt noe om PT studiene på lenge. Har du sluttet eller?

 22. Hei.
  Hvor har du kjøpt det fine spisebordet ditt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *