berit

adax_5

Er det ikke deilig å tenke at både vår og sommer er like rundt hjørnet? Bort med tunge farger, strømpebukser og tykk strikk – frem med lyse farger, kjoler og skjørt! Og hva passer vel bedre enn litt lysere tilbehør også? Nå kan jeg endelig fortelle dere at jeg sammen med Adax gir ut hele kolleksjonen min i en helt nydelig, ny farge: stone. Den er perfekt for tiden vi snart går i møte!

adax_6

I tillegg føyer det seg nok en veskemodell inn i rekken, denne gangen i en størrelse som befinner seg mellom Caroline og Nelia. 

adax_3


Dette er en kjempefin mellomstørrelse som fortsatt rommer ganske mye, uten å ta for mye plass på armen eller over skulderen. Som på alle de andre veskene, med unntak av Nelia og partyclutchen, følger det med en skulderrem som du kan ta av og på – alt ettersom hva som passer deg best. Denne fargen har ikke rødt för inni som de andre modellene, men et semsket för i nydelig farge som passer veldig godt til sandfargen. 

adax

adax_1

Denne modellen heter Berit, oppkalt etter min fine farmor som kanskje er det mennesket jeg kjenner med nærmest forhold til veskene sine. Hun går aldri et sted uten og lar aldri dagens veske stå alene noe sted. Den er alltid ved siden av henne, ute som inne, og jeg gleder meg til hun skal få bære med seg nettopp Berit overalt fremover 🙂 

adax_7


Hva synes dere? Håper dere liker – både den nye fargen og den nye modellen! 

89 kommentarer

 1. Kjempelekker farge og nydelig var Berit. Gleder meg til å kjøpe, syntes der et så koselig at du har oppkalt veskene etter noen som betyr noe for deg, men kanskje aller vakrest var det etter din kjære farmor, varme ord og tror garantert at din farmor er veldig veldig stolt. Må være kjempestas. har både Caroline og Nelia , men må jammen meg ha Caroline og Berit i den nye fargen:)

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 2. Dolly S

  Fargen er nydelig!

 3. Andrine

  Superfin farge!<3

 4. Lekker! Elsker fargen 🙂

 5. Laila Hansen

  Fiin nøytral farge som passer til mye 🙂 Gleder meg til å se sko kolleksjonen din 🙂

  1. Caroline

   Og jeg gleder meg til å vise dere, Laila 🙂

 6. Ååååååh,Caroline!! Nå ble jeg totalt forelsket! <3 Og nå vet jeg hva jeg skal spare penger til fremover. Må bare prioritere å komme meg inn på boligmarkedet å få kjøpt meg en leilighet først før en av disse nydelige veskene dine forhåpentlighvis blir mine en vakker dag 😀 Rett og helt perfekte både i farge og fasong! <3
  Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Ååh, så koselig å høre 🙂 Lykke til med boligjakten!

   Klem <3

 7. Suuupernydelig!

 8. Så flott 🙂 Det er akkurat den veskestørrelsen jeg har savnet, Jeg har Caroline, men synes den blir litt i største laget og Nelia er for liten. Så dette var virkelig bra.
  Du imponerer, Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Torill! Så bra at det var i en størrelse som du har savnet 🙂

 9. Suupernydelig! Hva blir prisen på den veska mellom Nelia og Caroline?
  Herlighet! Beundrer deg virkelig for alt du får til, og med så mange jern i ilden. Ha en fin søndag videre <3 klem fra Marie
  (Postet ny kommentar da jeg ikke tror hele den forrige ble med)

  1. Caroline

   Prisen er 2599,- 🙂

   Tusen takk, så koselig å lese 🙂

 10. Lekkert, Caroline! Nydelig farge!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. I love it but I can not afford it.. 🙁

 12. Nydelig farge

 13. För? Regner med at du mener fôr?! 😉

  1. Caroline

   Ja, det er selvfølgelig det jeg mener 😉 Men jeg fant ikke riktig tast 🙂

   1. Skjønte det, men ville bare tøyse litt 🙂 Ha en fin dag!

 14. For en nydelig farge på de nye veskene! Og «Berit» er den perfekte størrelse, syns jeg i hvert fall.

  Jeg er sikker på de blir en vårhit

  1. Caroline

   Krysser fingrene for det 😉

 15. Åh, herregud for en vakker farge! Har allerede Nelia i sort, men mon tro om jeg må ønske meg Berit i Stone i bursdagsgave i mars:D Fantastiske vesker, Caroline<3 Dyktig er du!

  1. Caroline

   Tusen takk, Sarah! 🙂 Så koselig å høre 🙂

 16. Halve kommentaren forsvant gitt..

  Akkurat nå er jeg mest spent på skokolleksjonen din og krysser fingrene for at det ikke er bare sko med skyhøye hæler….

  Gratulerer så mye, det er så kult:)

  1. Caroline

   Hmm, så rart :/

   Det er en fin blanding av hløye og lave 😉 Jeg kommer til å presentere alle i løpet av uken!

   Tusen takk 🙂

 17. Så fine! Må virkelig skaffe meg en sånn en 🙂

 18. Denne fargen likte jeg veldig godt, og jeg tror farmoren din blir veldig stolt når hun går rundt med den 🙂 kjempeflotte vesker alle sammen, Nelia er min favoritt….den er vel den eneste som passer til meg uten at det ser rart ut, hihi 🙂 klem Emma

  1. Caroline

   Så hyggelig 🙂 Hun er utorlig stolt 🙂

 19. Kjempelekker

 20. Så fine! Nydelig farge 🙂
  Jeg elsker min svarte Caroline-veske forresten 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Linn 🙂

 21. Nydelig farge! ❤️

 22. Kristine

  Nydelig farge. Hva er prisen på disse tre str? Og når er de ute for salg ?:D Lyyyst på!!!!

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

   Nelia og Caroline får jo samme pris som de tidligere fargene (1699,- og 2999,-), mens Berit vil koste 2599,- 🙂

 23. Katrine

  Åh, jeg dåner!!! Herlighet, for en nyyyydelig farge! Perfekt til vår og sommer! Denne må jeg bare ha!!! Når kommer den til butikkene? 🙂 Klem 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Katrine! De er allerede på plass i en del butikker og nettbutikker vet jeg, bla hos bagorama, en del dna-butikker, citybag og ganske mange andre 🙂 På nett finner du dem hos bla blush.no 🙂 ( https://www.blush.no/product/857622/adax-by-caroline-berit-veske#reviews )

   Klemmer!

 24. Æææ, så gøy! Nå fikk jeg lyst til å kjøpe meg en til «Nelia» i stone også. Er så glad i den jeg har i svart. Men så var jo Berit veldig fin også. Vet du når de kommer i butikk?

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

   De er i butikk allerede! 🙂

 25. For en lekker farge!! Kjenner det hadde vært en lekker farge å ha i garderoben, hehe 🙂 Jeg fikk clutchen i svart til jul og er så fornøyd med den! Super kvalitet og myyykt skinn.

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte den, og enda hyggeligere å lese at du er fornøyd med clutchen 🙂

 26. Veldig fin farge og size på vesken 🙂 Overraskende og fint innlegg 🙂 Navnet passet bra og må være så koselig for din farmor og en ære å få en veske oppkalt etter seg av sitt barnebarn 🙂 Gratulerer med ny veske » runde»!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

 27. Den fargen var då sykt fin!!!
  Har sykt lyst på de adax veskene, men de er så dyre

 28. Og ej som nettopp fant stelleveske! Nyyydelig! Hva blir prisen på carolinevesken og når er de i butikk/nett?

  1. Caroline

   Prisen på Carolinevesken er 2999,- 🙂 De er i butikk nå, de sorte og røde var i butikk i september og disse grå ankom ganske mange butikker i forrige uke allerede – litt før planen 🙂 Carolinevesken i sort er utsolgt mange steder vet jeg, men skal komme inn igjen ganske fort 🙂

   1. Ville du anbefalle caroline som stelleveske eller går det med berit også? Redd for at den ene kan være for stor og andre for liten hvis du skjønner.

   2. Caroline

    Caroline, uten tvil 🙂

   3. Takk for svar! 🙂

 29. Sunniva

  Kolleksjonen din er utrolig fin! Fargen er perfekt for tiden vi venter oss, som du sier. Hvor mye koster den mellomstørste av disse? Har veldig lyst på en slik veske 🙂

 30. Wow! Du produserer jo godbiter på løpende bånd…!! 🙂

 31. Det var en ny-ydelig farge – nå fikk jeg lyst til å kjøpe 🙂

 32. Hei 🙂
  Nydelige vesker

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 33. Hei! Får du svart på kommentaren min under influensainnlegget? Får ikke sett på bloggen i løpet av uka 🙂

  1. Caroline

   Har svart deg nå 🙂

 34. Anette S.

  For en nyyyydelig farge:-) de første veskene var kjempefine de og, men denne var i en egen klasse:-) Så gøy at du får til alt dette Caroline, du er jammen en insprasjon for jenter som vil noen vei:-) gratulerer med all velfortjent suksess!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 35. Kariann

  Åååå. Elsker den!! <3 Tror nok det er den fargen jeg ønsker meg til bursdagen fremfor den sorte. Nydelig. 🙂

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Kariann 🙂 Gratulerer med dagen som kommer!

   Klemmer 🙂

 36. Ååh! MÅ ha «Sissel» i denne fargen <3 Gleder meg til å se mer av skokolleksjonen din også, du har i alle fall en helt fantastisk kolleksjon vesker!

  1. Caroline

   Hihi 😀

   Tusen takk! <3

 37. Henriette

  Veldig fin farge, og likte godt den nye modellen! Må dog innrømme at jeg får veldig Givenchy Antigona vibber av å se disse veskene. Har du hentet mye inspirasjon derfra? Ved første øyekant er den utrolig lik, sett bort ifra dusken. Antigona kommer i en lignende farge også 🙂 Synes det er helt toppers at man henter inspirasjon, for all del. Men synes ikke du kan kalle dette «ditt design», for det er det strengt tatt ikke :/

  Du skal uansett ha cred for all jobben du legger ned i både bloggen og alle sideprosjektene dine. Hvor du får tiden fra lurer jeg på, men tommel opp til deg 🙂 Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg synes ikke at de er spesielt like ut over hva som kan forventes ut i fra hvor mange vesker som finnes. At man kan finne likheter med andre vesker er umulig å unngå, om du da ikke lager noe som er helt unikt og spesielt, men det var aldri ønsket mitt.

 38. Åh, «Berit» i Stone var sykt fiiiin!!!
  Men altfor dyr… =(

 39. Benedicte

  Veldig fin farge! Fare for at den blir satt på ønskelista mi til når jeg skal kjøpe ny veske igjen. 🙂

 40. Helt lik LeoWulff-veskene…

  1. Caroline

   Det synes jeg ikke. Helt ulike overflater på skinnet, ulike fester for hankene og de har heller ikke lomme på utsiden. At man kan finne enkelte likheter er nesten umulig å unngå, men det gjelder jo ikke bare mine vesker 🙂

 41. Ann kristin

  Wow,nydelig

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 42. Jeg er så utrolig glad i min sorte Nelia-veske, men nå tror jeg nesten jeg må ønske meg en veske til, og kanskje Berit denne gangen 🙂 Veldig fin veske og nydelig farge! Du er SÅ flink!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂

 43. Isabelle

  Denne var NYDELIG. Elsker virkelig fargen! 🙂 Denne må jeg ha !

 44. Hei. 🙂 Kommer vesken Berit i svart? Og hvor kan en kjøpe veskene dine?

 45. Hei Caroline, du imponerer stadig!!!! Helt fantastisk hvor flink du er. Lurer bare på om lommeboken kommer i Stone?? Så at den ikke var avbildet.

 46. Om du er designer og det er dine vesker.. Hvorfor står det ikke caroline på de? Det skal liksom ingenting til idag for å kalle seg en designer. Skjønner du har vært med å laget de på en måte men syns du selv du kan kalle deg fullt ut en designer som jeg ser du gjør på twitter?

  1. Caroline

   Navnet mitt står på merkelappen på alle veskene 🙂

 47. Synnøve

  Er det plass til en Mac 13″ og litt ekstra i noen av veskene?

 48. Silje Victoria

  Elsket fargen – skal definitivt kjøpe meg en slik!

 49. Gud så nydelig! Elsker virkelig fargen og størrelsen. Hva regner du med å få pakket ned i denne vesken? Klarer ikke helt å bestemme om jeg skal kjøpe Caroline eller Berit. Tror du det er plass til Mac/PC samt litt annet eller blir denne for liten?

 50. Fantastisk fin farge, passer med alt!

 51. Hvor kommer skinnet fra i disse skoene og veskene dine? Altså fra hvilket dyr?

 52. Denne fargen, stone, er den grå eller beige?veldig fine vesker!

 53. Kristine L

  Veldig fin farge! Kommer også lommeboken Guri i denne fargen? Finner den ikke i noen nettbutikker 🙁

 54. Henriette

  Når kommer de i butikkene? Og hvilke butikker? (:

  1. Caroline

   Det er i butikk allerede, samme butikker som de tidligere veskene i kolleksjonen 🙂 Du finner en oversikt her: https://www.adax.dk/retailers/norway1

 55. Hei, jeg har lyst på Anette i Stone. Har du noen anelse om hvor de kan ha den? Ser ut som den er utsolgt på nett.

  1. Caroline

   Da ville jeg begynt her: https://adax.dk/retailers/norway1 :/ Jeg har dessverre ingen oversikt over hvilke butikker som har den igjen 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *