Bianco by Caroline Berg Eriksen

Bianco hovedbilde

Dette har jeg kløpet meg i armen for så mange ganger at jeg tilslutt har mistet tellingen. Jeg er så utrolig glad og takknemlig for dette og ikke minst har jeg ventet så lenge på å fortelle dere denne nyheten: jeg har designet en helt egen skokolleksjon for Bianco! Den er helt fantastisk og om bare en liten måned vil du finne 5 forskjellige styles i butikkene. Fargene er helt nydelige, lestene er så lekre og behagelige, og skoene er perfekte for den kommende vår- og sommersesongen. Jeg er så stolt og glad for denne muligheten og håper selvfølgelig dere vil elske kolleksjonen like mye som jeg gjør! 

shoot_5shoot_17shoot_4

Det har vært seriøse deadlines, sene kvelder, endringer i siste liten, utfordringer og mye reising involvert i dette, men det har virkelig vært verdt hver eneste tanke og hvert eneste minutt. Camilla har gjort tre fantastiske kolleksjoner for Bianco og nå håper jeg at min kolleksjon vil bli tatt like godt imot som hennes. Jeg har hele veien ønsket å lage sko som kan passe for kvinner i alle aldre, og sko som du alltid får bruk for når du egentlig ikke vet hva du skal ha på deg. Det viktigste for meg har vært å skape en helhet i kolleksjonen, men også en variasjon av modeller som kan appellere til flere. Rett og slett sko til alle bruksområder i en typisk skandinavisk livsstil om våren og sommeren: festivaler, sene sommerkvelder i båten eller dager på stranden, travelt byliv og komfortabelt fottøy samt sko som passer til den kvinnen som liker å pynte seg litt ekstra. Det er også en sko i kolleksjonen som skiller seg ut fra resten og den er så fresh! 

shoot_2

Lille Olaf som jeg forelsket meg fullstendig i ♥ 

shoot_8

Under fotoshooten fikk jeg jobbe med Uffe Buchard, som var kreativ leder – en herlig sjel og en fantastisk flink mann som i årevis har jobbet med toppmodeller. Det var utrolig gøy! 

shoot_3

Stylisten Denis Bjerregaard, så flink og så god! 

shoot_1shoot_6bianco caroline berg eriksen

Jeg viser dere ikke alle skoene i dag, men det blir ikke lenge til dere får se alle sammen 🙂 Kolleksjonen heter Perfect Imperfection og teamet i Bianco har bygget et helt fantastisk univers rundt kampanjebildene. Alt er så gjennomført, detaljert og profesjonelt og jeg har jobbet med så dyktige mennesker absolutt hele veien. Det har vært en fantastisk reise, rett og slett 🙂 

130 kommentarer

 1. Gratulerer så mye, Caroline! Jeg gleder meg til å se:)

 2. Elisabeth

  Hei Caroline,
  Fantastiske nyheter. Gratulerer og gleder meg masse til å se dem. Et lite innspill, synes ofte at innleggene dine er annonser slik som dette – og det er i seg selv helt greit, men jeg synes da at disse innleggene skal komme i tillegg til andre innlegg denne dagen slik at selve bloggen også er i fokus og ikke bare annonsering. Men som sagt, fantastiske nyheter og ønsker deg masse lykke til med dette! 🙂

 3. Så kjekt,jeg gleder meg til å se skoene. .du har virkelig drømmejobben

 4. Wao! Du har jobbet med Uffe Buchard – så kan det ikke gå helt galt:o)

  1. Caroline

   Nei, det er virkelig helt sant! Han var superflink og ikke minst utrolig hyggelig 🙂

 5. Helenea

  Så spennende! De du har på det øverste bildet er kjempelekre, det blir spennende å se resten. Du sier at det er likt hvor mye man er involvert i designprosessen når man designer for Bianco – men hvor mye er du med i prossessen? Tegner du forslag selv, eller blir du forelagt ulike modeller og ulike materialer og velger utfra det?

 6. Bare så synd at Bianco sine sko er for smale til mine føtter =(
  Men håper du har noen spennende sko i freshe farger, ikke bare svare sko som man «har sett før»(sånn som Camilla Phil sine).

 7. *svarte

 8. Gratulerer! Dette blir tungt for studentbudsjettet kjenner jeg 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager 🙁 Men tusen takk i hvert fall!

 9. Bettina

  Ja nå blir det vel enda mer forbruk av sko. Har du aldri tenkt på hvilke signaler du sender til unge jenter, med dette sinnssyke forbruket du har på klær og sko? For ikke å snakke om miljøet. Tenk om alle skulle hatt ett slik forbruk. Skammelig synes jeg det er. For en overfladisk blogg.

  1. Marlene

   Unnskyld meg, men det er akkurat det som er fint med en blogg at vist du ikke liker den trenger du ikke å ta turen innom. Så den kommentaren du kommer med om at dette er en overfladisk blogg syns jeg du kunne ha holdt for deg sjøl. Spørsmålene dine derimot er helt greit å komme med. Det er naturlig å være nysgjerrig 🙂

 10. Oppdaterte iPaden min nå, og bildene ble store igjen! Ble utrolig glad, mye medre å lese bloggen nå, er faktisk sånn at jeg ikke orker å lese innleggene om ikke bildene er tydelige :p

  1. Caroline

   Wuhu 😀

 11. Så utrolig spennende! Gratulerer! Og så fantastiske fine bilder. Gleder meg til kampanjen er ute 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det gjør jeg også :O 😀

 12. Benedicte

  Omg så kult, gratulerer!! Gleder meg til å se kolleksjonen, og håper jeg er heldig nok til å få meg minst ett par 😉

  Og du, dødskule bilder! Ny header kanskje? 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Ja, det hadde ikke vært så dumt! Det er flere bilder fra shooten som jeg ikke har vist frem ennå, så det er mange å velge mellom 🙂

 13. Gratulerer så mye :-). Jeg har to av dine ADAX vesker pluss lommebok, så tipper skoene også faller i smak hos meg 😉

  1. Caroline

   Tusen takk! Det håper jeg også 🙂

 14. Så utrolig gøy! Gratulerer så mye!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Gratulerer!!
  Så utrolig spennende 🙂 Det gledes til å se resten av kolleksjonen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. Sunniva

  Så gøy Caroline, jeg gleder meg til å se mer av kolleksjonen! Et spørsmål: har du avklart med Bianco hvorvidt skoene er etisk produsert, og at både miljø og arbeidere blir ivaretatt i prosessen? Framtiden i våre hender kåret i fjor Bianco til etikkversting, og for meg som kunde er det viktig at produktene jeg kjøper er forsvarlig produsert:

  http://www.framtiden.no/201506176795/aktuelt/levelonn/biancos-etikkarbeid-halter.html

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *