Bianco by Caroline Berg Eriksen

Bianco hovedbilde

Dette har jeg kløpet meg i armen for så mange ganger at jeg tilslutt har mistet tellingen. Jeg er så utrolig glad og takknemlig for dette og ikke minst har jeg ventet så lenge på å fortelle dere denne nyheten: jeg har designet en helt egen skokolleksjon for Bianco! Den er helt fantastisk og om bare en liten måned vil du finne 5 forskjellige styles i butikkene. Fargene er helt nydelige, lestene er så lekre og behagelige, og skoene er perfekte for den kommende vår- og sommersesongen. Jeg er så stolt og glad for denne muligheten og håper selvfølgelig dere vil elske kolleksjonen like mye som jeg gjør! 

shoot_5shoot_17shoot_4

Det har vært seriøse deadlines, sene kvelder, endringer i siste liten, utfordringer og mye reising involvert i dette, men det har virkelig vært verdt hver eneste tanke og hvert eneste minutt. Camilla har gjort tre fantastiske kolleksjoner for Bianco og nå håper jeg at min kolleksjon vil bli tatt like godt imot som hennes. Jeg har hele veien ønsket å lage sko som kan passe for kvinner i alle aldre, og sko som du alltid får bruk for når du egentlig ikke vet hva du skal ha på deg. Det viktigste for meg har vært å skape en helhet i kolleksjonen, men også en variasjon av modeller som kan appellere til flere. Rett og slett sko til alle bruksområder i en typisk skandinavisk livsstil om våren og sommeren: festivaler, sene sommerkvelder i båten eller dager på stranden, travelt byliv og komfortabelt fottøy samt sko som passer til den kvinnen som liker å pynte seg litt ekstra. Det er også en sko i kolleksjonen som skiller seg ut fra resten og den er så fresh! 

shoot_2

Lille Olaf som jeg forelsket meg fullstendig i ♥ 

shoot_8

Under fotoshooten fikk jeg jobbe med Uffe Buchard, som var kreativ leder – en herlig sjel og en fantastisk flink mann som i årevis har jobbet med toppmodeller. Det var utrolig gøy! 

shoot_3

Stylisten Denis Bjerregaard, så flink og så god! 

shoot_1shoot_6bianco caroline berg eriksen

Jeg viser dere ikke alle skoene i dag, men det blir ikke lenge til dere får se alle sammen 🙂 Kolleksjonen heter Perfect Imperfection og teamet i Bianco har bygget et helt fantastisk univers rundt kampanjebildene. Alt er så gjennomført, detaljert og profesjonelt og jeg har jobbet med så dyktige mennesker absolutt hele veien. Det har vært en fantastisk reise, rett og slett 🙂 

130 kommentarer

 1. Jannicke

  Så spennende 🙂 Gratulerer!
  Hvilken størrelser kommer dem i?

  Morgenhilsen bigfoot :p

  1. Caroline

   Tusen takk!

   Størrelsene går fra 35, men jeg husker dessverre ikke hvor langt opp i størrelse de går. Det får jeg selvfølgelig vite snart 🙂

 2. SÅ utrolig stilig! Gleder meg til å se kolleksjonen 😀
  Gratulerer så mye, flinke deg!

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 3. Håper håper håper at disse skoene kommer i str 35

  1. Caroline

   Størrelsene er fra 35 og oppover, så det burde gå fint 😀

 4. Så fantastisk. Gratulerer, du er kjempedyktig. Gleder meg til å se skoene. Vi har flere par fra Camilla P. sine kolleksjoner her i huset og er kjempefornøyde. Du har virkelig stått på det siste året, all respekt Caroline.. dyktig designer og en flott familiedame som er et forbilde uansett hva mange måtte mene. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Dette setter jeg så stor pris på å høre! Camilla sine er kjempelekre! Håper du / dere vil bli like fornøyd med mine 🙂

 5. Gratulerer så mye 🙂 Så stas!

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 6. Så kult Caroline! Gratulerer!:) gleder meg til å høre resten av overaskelsene;)

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 7. Så gøy! Men, jeg har hørt at Bianco har «lukket liste», så jeg lurer på: hvem lagde skoene og hvor ble de produsert? Oooog hva med de som lagde dem? Kan man på noen måte finne ut av lønnsnivået og den type ting? 🙂

  1. Caroline

   Hei!

   Bianco lager skoene sine i Kina, India, Spania, Italia, Romania og Portugal, og skinnet er fra Italia, Spania, India og Portugal (Veldig lite som kommer fra Kina).

   1. Det er vel uansett India som er værstingene på produksjon av sko, klær og stoff ?

 8. Henriette

  Hei Caroline,

  Jeg lurer på hva du tenker om den pågående debatten rundt Bianco sitt manglende etikkarbeid, da spesielt rundt arbeiderne i Bangladesh som garver læret til produksjonen. Senest i november ble det oppfordret at norske forbrukere skulle boikotte denne kjeden, inntil de har endret og kan dokumentere at produksjonen ikke lenger er helseskadelig for barn og voksne som arbeider under nærmest slaviske forhold. Det hadde vært spennende å høre dine synspunkter på dette – nå når du skulle ha en mer samfunnsnyttig orientering i bloggen din.

  Litt bakgrunn: https://www.framtiden.no/201506176795/aktuelt/levelonn/biancos-etikkarbeid-halter.html

  1. Oi! Dette håper jeg du virkelig du svarer på Caroline. Kjenner jeg ikke kommer til å kjøpe noe fra Bianco.

  2. Caroline

   Slik som jeg har lært å kjenne de mange fantastiske menneskene som jobber i Bianco, så stoler jeg 100 prosent på de når de poengterer hvor viktig dette arbeidet er for dem. Bianco har svart på kritikken, og jeg limer inn deres svar under her:

   – Vi vil gjerne fortelle deg, at vi på ingen måte gjenkjenner noen av FIVH `s konklusjoner. Bianco har gjort et kjempe stort arbeide innenfor dette område, og jobber med forbedringer hver dag. Vi er stolte av de krefter som er blitt lagt i Bianco`s Code of Conduct, som er basert på de 10 grunn prinsipper fra UN Global Compact (www.unglobalcompact.org/), samt Bianco`s eget 11th prinsipp, som går inn og dekker over dyrevelferd.

   Du kan lese Bianco Code of Conduct her: https://www.bianco.dk/indhold/CodeOfConduct . Våre leverandører skal oppfylle vår Code of Conduct som standard. Dette for å sikre etisk og retfærdig forretning for alle parter og mennesker involvert, og kommer alle til gode både økonomisk og sosialt relatert. Vi besøker våre leverandører 2-4 ganger om året, for også å få bekreftet vårt felles engasjement her.

   Utover dette, så er Bianco medlem av Satra Technology, som vi bruker som test institutt, evalueringer på test og metoder,- samt generell ekspertise på fottøy. Bianco er også medlem av en nettverksgruppe med Bureau Veritas vedrørende Kjemikalier og Bærekraft i Tekstil forretninger. En annen nettverksgruppe vi er medlem av er Corporate Social Responsibility, som er innenfor sko bransjen I Norge. De fokuserer på bærekraft/dyktighet.

   Ærlighet og åpenhet er nøkkelord for Bianco, og derfor inviterte vi FIVH på besøk til oss denne sommer 2015, for en gjennomgang av våres leverandør liste – Invitasjonen er fortsatt gjeldende.

   Vi håper dette vil gi svar på dine spørgsmål, ellers er du velkommen til å skrive til oss igjen.

   1. Henriette

    FIVH har vært på besøk, og har sett igjennom rutinene. Det virker som dette svaret er fra før sommeren i fjor? Debatten raste videre ila høsten 2015 – egendefinerte rutiner og kontroller som Bianco følger i sin egen Code of Conduct ble funnet til å ikke være tilfredsstillende. bla var det ingen dokumentasjon fra leverandørbesøkene. Dersom alt sto bra til skulle det jo ikke være noe problem å dokumentere det for å avvise kritikken..? Hovedproblemet er at Bianco ikke vil gi ut informasjon på hvilke underleverandører de bruker – og da blir det vanskelig for nøytrale 3 parter å kunne utføre kontroller på hva at hva Bianco selv hevder faktisk stemmer. Det er en smal sak å skrive i en årsrapport eller presseside at man er for åpenhet og transparancy – store kjeder som høy profitt har et ansvar å også dokumentere at de gjør det. Du er et forbilde for mange unge med enormt stor påvirkningskraft – dersom du ønsker at din stemme skal bli hørt og oppfattet som samfunnsengasjert anbefaler jeg at du gjør bedre Research neste gang.

   2. Men herrefred da..!! Hva vil du oppnå og, hvor detaljert må du ha det.? Sko kommer det uansett

   3. Kom bare litt med.. * Om det Er det så utrolig viktig for deg/ betyr så mye, ta da heller direkte kontakt med Bianco direkte..! Caroline: Gratulerer så mye!!

 9. Gratulerer! Så spennende å få muligheten til slike sammarbeid. Jeg gleder meg til å se hvordan resten av skoene ser ut. Håper på et par fine sandaler, eller lette joggesko 😉 Hvis jeg kan spør, hvor lang er en design prosess som dette? I fra prosjektet starter og opp til «utgielsen», eller hva jeg nå skal kalle det, tar det lang tid?

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

   Det kan variere ut i fra hvor mye tid man har til rådighet, men alt fra 7 – 10 måneder 🙂

 10. Benedicte

  Åååååå som jeg gleder meg til å se skoene 😀 elsker stilen din og tror du kan ha laget helt nydelig sko!

  1. Caroline

   Det er bare å glede seg <3

 11. Gratulerer så mye! Gleder meg til å se skoene 😀

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 12. Så spennende, gratulerer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 13. Vi på bianco amfi borg, gleder oss til en spennende kolleksjon og lansering fremover. Og håper så klart at du vil komme en tur innom oss

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Skal ikke se bort fra det 😉

   1. Vi hadde jo synes det hadde vært sååå stas, ettersom vi er eneste Bianco i Sarpsborg, og vi vet det vil gjøre mange veldig glade med en besøk 😀

 14. Anna Lisa

  Så supert

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 😀

 15. Gratulerer. Så moro. Jeg har litt over middels skodilla. Så tror nok jeg må ta turen innom Bianco etterhvert. Sko og vesker får jeg aldri nok av, men har vel innsett at kvalitet og komfort er viktigst.

  1. Caroline

   Haha 😀 Da er vi to! Tusen takk! 🙂

 16. Så kjekt! Gleder meg til å se hele kolleksjonen. All respekt til deg Caroline, du er en utrolig inspirerende dame! Klapp deg selv litt oftere på skulderen å vær stolt av deg selv! Kjempekjekk nyhet!

  1. Caroline

   Tusen takk, Beate 🙂 Så utrolig hyggelig å høre 🙂

 17. Så spennende! Gleder meg til å se skoene

 18. Gratulerer, så utrolig kult:)
  Du var forresten veldig fint stylet på håret på disse bildene:)

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Stylistene og alle som jobbet med shooten var kjempeflinke!

 19. Gratulerer! Hvor mye kommer skoene til å koste? Er det livbare priser? Å når kommer de i butikk? Håper de er til salgs før barnedåpen til dattera mi! Nydelige!

  Ha en fin dag <3

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

   De kommer i butikk i starten av mars 🙂 Prisene er fra 799,- til 1399,-.

 20. Grattis! Dette blir spennende! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 21. Gratulerer så mye, Caroline! Og elsker det første bildet, så flott!!
  Det rare med dette er at da jeg våknet imorges, så følte jeg på meg at idag kom du til å avsløre en av hemmelighetene dine 🙂 veldig spesielt at det faktisk var det jeg møtte da jeg gikk inn på bloggen din nå!

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

   Haha, kanskje du er klarsynt 😉

 22. Så gøy! Gleder meg til å se:)

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 23. Gratulerer

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 24. Åh,så spennende! Elsker Bianco,de har alltid så mye fint der <3 Bare synd lommeboka mi ikke alltid er like full 😛 hehe. Men gleder meg til å se resultatet! Og gratulerer så mye <3

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 25. Gratulerer, gleder meg til å se kolleksjonen

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Det er bare å glede seg <3

 26. Syns du disse bildene representerer deg og din livsstil? Ikke for å være spydig eller noe, men jeg relaterer ikke disse bildene med deg.

  1. Jeanette

   Jeg stusser også over styling og bildebruk, synes ikke de representerer den «virkelige» Caroline vi ser på bloggen til vanlig. Tipper dog Caroline ønsker å være leken og rampete, men det står i sterk kontrast til det livet hun framstiller på bloggen. Uansett gratulerer jeg deg, Caroline! Bianco har gode sko, Caroline har smak, så jeg regner med det blir smashing! Om enn dyrt… Lykke til

 27. Kristin

  Gratulerer! For nok en flott prestasjon! Det er tydelig at flere får med seg hvor dyktig, dedikert og profesjonell du er 🙂
  Veldig spent på å se alle skoene!
  Kos deg med alle sommerfuglene som sikkert svirrer i magen fram til lansering 😉 Klem.

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 28. Wow! Gratulerer

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 29. Så spennende. Heldige deg som får være med på hele prosessen fra ide til ferdig produkt.

  Gleder meg til å se og håper det også er tenkt på oss som ikke liker å gå i så høye hæler.

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Ja, det er kjempegøy, men også travelt :O

 30. Wow! Gratulerer!
  Gleder meg til å se resten 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 31. Wow! Så utrolig gøy!! Gratulerer så mye 😀
  Gleder meg til å se kolleksjonen!
  Kanskje det også finnes et par det går an å gå trilleturer med til våren?

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Ja, du får vente å se 😉 Det er ikke lenge til jeg viser de frem på bloggen!

 32. Wow Caroline!! Gratulerer så mye 😀 Jeg blir stadig imponert over alt du får til! Du er et stort forbilde, og jeg håper på å en dag være like strukturert og målbevisst som det du er 😀 Du er bare helt rå! Og ps. du rocker den korte frisyren så sinnsykt! Brave choise 😀 <3 Ha en fin uke videre, gleder meg til å se skoene (og alle bildene?) Du er stunning 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk! 🙂 Så snill du er <3

  2. Bloggere får nok muligheter folk flest ikke får mange hadde sikker hatt lyst designe sko el klær,og fått til lage fine sko.og klær Men få får muligheten annet enn bloggere.sånn er no livet

 33. Kristine

  Wow, gratulerer 😀 Så spennende! Gleder meg til å se resten av skoene!

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 34. Gratulerer! Blir gøy å se bilder av skoene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Ja, jeg gleder meg veldig til å vise de frem.

 35. Dette blir spennende Caroline

  1. Caroline

   Ja, det blir det virkelig 🙂

 36. Wow så spennende! Du er utrolig dyktig 🙂 gleder meg til å se hele kolleksjonen!

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 37. Katrine

  Hei Caroline! 🙂
  Vil bare si at jeg blir mer og mer «avhengig» av å lese bloggen din for hver dag som går, synes du hatt mange gode blogginnlegg i det siste, med god «bredde»! Du kombinerer og veksler innhold på innleggene på en flott måte synes jeg, og selv om det er elementer som går igjen, føler jeg alltid at et innlegg er helt nytt! Alltid inspirerende lesing! Samtidig må jeg si at det har vært kjempespennende å følge deg de siste månedene med de større prosjektene du har jobbet med! Veskene er heeelt nydelige, og det tipper jeg skoene blir også! Gleder meg til å se 🙂 Du er utrolig vakker, du har ambisjoner og drømmer, du er en fantastisk mor og en inspirerende og kreativ dame! STÅ PÅ! Hilsen en trofast bloggleser 🙂

  1. Caroline

   Oi, så hyggelig å høre 😀 Nå ble jeg glad! Tusen takk!

 38. Kari FM

  Gratulerer. Så gøy. Herlige bilder. De sandalene du hadde på deg lovet i alle fall godt for kolleksjonen.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 39. Ingrid Grace

  Så flott du har fått gjøre dette! Gleder meg til å se resultatet. Jeg er glad i sko fra Bianco, hadde på meg stiletter fra dem da jeg giftet meg. Håper det er litt forskjellige typer sko, gjerne med høye hæler, men håper også at det er sko eller boots eller hva det blir som er lavere i hælen. Liker veldig godt det du har på deg, og om dette gjenspeiles i denne kolleksjonen skal jeg normalt like det du har designet veldig godt. Masse lykke til videre, gleder meg til å se resultatet.

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Jeg har forsøkt å variere, og håper du blir fornøyd! 🙂

   1. Ingrid Grace

    Ja jeg tror jeg kommer til å synes at det du har designet er pent. Gleder meg til å se resultatet. 🙂

 40. Oj oj oj! Gratulerer så mye! Gleder meg til å se de, og forhåpentligvis finne noen som passer meg:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 41. Gratulerer, så morro 🙂 gleder meg til å se de.

  1. Caroline

   Tusen takk! Og jeg gleder meg til å vise de frem 😀

 42. Herregud, så moro! Gratulerer, flotte Caroline<3 Eier en av veskene dine, så er vel bare på sin plass å kombinere Neliaveske med ett par av skoene dine! Stor stas 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 43. Du har flere ganger sagt at du liker å kjøpe vesker og sko med kvalitet. Men for en tid tilbake sa du i et kommentarfelt at du ikke bruker den sorte mulberry-vesken din lenger fordi den har blitt «dvask» og ikke lenger like pen. Jeg har en kopi fra HM til 250 kroner som jeg har hatt i tre-fire år nå. Den ser riktignok ikke ny ut lenger, men dersom de dyre til flere tusen kroner også vil falme i løpet av kort tid, hva er poenget med å kjøpe en dyr vs billig (for oss med normal lønn som vil unne oss en veske som varer «livet ut»?

  1. Caroline

   Du tenker helt sikkert på Philip Lim-vesken min, den har dessverre mistet formen sin :/ Den lille Philip Lim vesken min bruker jeg derimot mye, spesielt om sommeren 🙂 Alle Mulberry-veskene mine, LV-veskene mine, Adax-veskene mine, YSL-vesken min og andre ting jeg har i skikkelig kvalitet er upåklagelige, men jeg er skuffet over den store Philip Lim-vesken min. Vet ikke om det er materialet eller det at den ikke har cross body-løsning :/ Kvalitet fremfor kvantitet er uansett den beste løsningen i lengden er min erfaring, men det får være opp til hver enkelt å avgjøre hva en vil bruke penger på 🙂

 44. Hei Caroline,

  Grattis! Tipper resultater blir flott! Men jeg lurer på hvor mye du faktisk er involvert i dette prosjektet siden du ikke kan svare på 2 viktigste spørsmål, pris og størrelse??! For å kunne designe noe, må du ikke vite kostnader på stoff/ materiale/ kvalitet/ ha budsjett osv! Det virket som Camilla hadde stål kontroll og svar på all info ang hennes produkt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Pris og størrelse er langt fra de viktigste spørsmålene i et designsamarbeid, da handler det mer om nettopp design, farger og form, hva slags lest som skal brukes og kvalitet på materialet 🙂 At høyere kvalitet gir høyere pris er jo gitt 🙂 Pris og størrelser er noe vi har tatt fortløpende, og ikke noe som jeg kunne svare eksakt på på strak arm. Jeg vet at prisene er fra 799,- og oppover og at strl. starter på 35, men hvor langt opp de går i strl. husker jeg dessverre ikke.

   Når det gjelder designprosessen og hvor mye man er involvert, er det likt med alle Bianco jobber med 🙂

   1. Takk for svar Caroline 🙂 dette kommer nok til å være flott produkt! Du er kjent for å gjennomføre ting skikkelig og du har god smak og sans for fashion. Tips (ikke kritikk) :neste gang du annonserer noe stor som du skal være en del av, er basic info (som for eks pris) kjempe viktig, og lesere er kjempe nysgjerrig! Da kan du svare med en gang, du slipper å vente på Mail og svar osv! Og lesere får vite det de luter på med en gang! Nok en gang grattis! Er veldig spent:)

   2. Caroline

    Helt enig! Men planen er å presentere skoene senere, og da også prisene 🙂

 45. Gratulerer! Det må være SÅ gøy å få lov til å være med på dette!:) Keep up the good work, du er en inspirasjon!:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 46. Therese

  Gratulerer så mye, du er dyktig! Krysser fingrene for at det kommer sko til oss som ikke behersker høye heler også 🙂

 47. Gleder meg til å gå i dine sko 🙂
  Gratulerer!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 48. Har lest bloggen din lenge, helt siden du planla bryllup. Men nå har bildene vært så små i det siste. Hva kan det komme av?

 49. Johanna

  Hei Caroline!

  Jeg bare lurer på en kjapp ting uavhengig av dette innlegget – hvordan pleier du å legge opp løpeøktene dine? trener du mest intervaller eller bare generelle løpeturer? og hvis intervaller – hva slags intervaller pleier du å løpe? 🙂

  elsker bloggen din, utrolig inspirerende!

 50. Yeeey!! Så flink du er, og så gøy å få muligheten til noe slikt. Gleder meg masse til å se hvordan de ser ut.

  Klem 🙂

 51. Gratulerer så mye, Caroline! Jeg gleder meg til å se:)

 52. Elisabeth

  Hei Caroline,
  Fantastiske nyheter. Gratulerer og gleder meg masse til å se dem. Et lite innspill, synes ofte at innleggene dine er annonser slik som dette – og det er i seg selv helt greit, men jeg synes da at disse innleggene skal komme i tillegg til andre innlegg denne dagen slik at selve bloggen også er i fokus og ikke bare annonsering. Men som sagt, fantastiske nyheter og ønsker deg masse lykke til med dette! 🙂

 53. Så kjekt,jeg gleder meg til å se skoene. .du har virkelig drømmejobben

 54. Wao! Du har jobbet med Uffe Buchard – så kan det ikke gå helt galt:o)

  1. Caroline

   Nei, det er virkelig helt sant! Han var superflink og ikke minst utrolig hyggelig 🙂

 55. Helenea

  Så spennende! De du har på det øverste bildet er kjempelekre, det blir spennende å se resten. Du sier at det er likt hvor mye man er involvert i designprosessen når man designer for Bianco – men hvor mye er du med i prossessen? Tegner du forslag selv, eller blir du forelagt ulike modeller og ulike materialer og velger utfra det?

 56. Bare så synd at Bianco sine sko er for smale til mine føtter =(
  Men håper du har noen spennende sko i freshe farger, ikke bare svare sko som man «har sett før»(sånn som Camilla Phil sine).

 57. *svarte

 58. Gratulerer! Dette blir tungt for studentbudsjettet kjenner jeg 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager 🙁 Men tusen takk i hvert fall!

 59. Bettina

  Ja nå blir det vel enda mer forbruk av sko. Har du aldri tenkt på hvilke signaler du sender til unge jenter, med dette sinnssyke forbruket du har på klær og sko? For ikke å snakke om miljøet. Tenk om alle skulle hatt ett slik forbruk. Skammelig synes jeg det er. For en overfladisk blogg.

  1. Marlene

   Unnskyld meg, men det er akkurat det som er fint med en blogg at vist du ikke liker den trenger du ikke å ta turen innom. Så den kommentaren du kommer med om at dette er en overfladisk blogg syns jeg du kunne ha holdt for deg sjøl. Spørsmålene dine derimot er helt greit å komme med. Det er naturlig å være nysgjerrig 🙂

 60. Oppdaterte iPaden min nå, og bildene ble store igjen! Ble utrolig glad, mye medre å lese bloggen nå, er faktisk sånn at jeg ikke orker å lese innleggene om ikke bildene er tydelige :p

  1. Caroline

   Wuhu 😀

 61. Så utrolig spennende! Gratulerer! Og så fantastiske fine bilder. Gleder meg til kampanjen er ute 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det gjør jeg også :O 😀

 62. Benedicte

  Omg så kult, gratulerer!! Gleder meg til å se kolleksjonen, og håper jeg er heldig nok til å få meg minst ett par 😉

  Og du, dødskule bilder! Ny header kanskje? 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Ja, det hadde ikke vært så dumt! Det er flere bilder fra shooten som jeg ikke har vist frem ennå, så det er mange å velge mellom 🙂

 63. Gratulerer så mye :-). Jeg har to av dine ADAX vesker pluss lommebok, så tipper skoene også faller i smak hos meg 😉

  1. Caroline

   Tusen takk! Det håper jeg også 🙂

 64. Så utrolig gøy! Gratulerer så mye!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 65. Gratulerer!!
  Så utrolig spennende 🙂 Det gledes til å se resten av kolleksjonen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 66. Sunniva

  Så gøy Caroline, jeg gleder meg til å se mer av kolleksjonen! Et spørsmål: har du avklart med Bianco hvorvidt skoene er etisk produsert, og at både miljø og arbeidere blir ivaretatt i prosessen? Framtiden i våre hender kåret i fjor Bianco til etikkversting, og for meg som kunde er det viktig at produktene jeg kjøper er forsvarlig produsert:

  https://www.framtiden.no/201506176795/aktuelt/levelonn/biancos-etikkarbeid-halter.html

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *