get inspired: 15 prosent på sesongens nyheter

getinspired_3

Nå har Get Inspired fylt på med sesongens nyheter og i den anledning får du 15 prosent rabatt på alle ordinære varer ved å bruke kodeordet getinspirednews! Koden gjelder fram til onsdag, og nå gjelder det virkelig å fylle på treningsgarderoben med fresht tøy til en litt rimeligere sluttsum. Denne sesongen er det metalliske tights som virkelig gjelder, selv om farger fortsatt er hot – gjerne i en herlig mønstermiks. 


my new outfit 

getinspired

Blå i alle nyanser har nesten tatt helt over for det sorte, og på fritiden kan du gjerne daffe rundt i joggetøy og fortsatt se fresh ut. Sjekk ut kategorien fritidstøy HER, det er så mye fint og de har i tillegg fått påfyll av de udødelige vintage joggebuksene fra Nike. Min favoritt på sofaen så og si hver eneste kveld! 

getinspired_2

sjekk den ryggen! 

getinspired_1

tights röhnisch / bh röhnisch / løpejakke röhnisch / sko nike air zoom pegasus 


new in: mine favoritter 

collage get inspired

1. shiny pink tights 2. metallisk treningsbag 3. mønstret tights 4. metallisk sorte tights 5. metalliske blå tights 6. blå treningsgenser 7. blå singlet 8. treningsbh 9. mørkeblå treningsjakke 10. joggebukse 11. vintage joggebukse 12. vintage joggegenser 13. joggegenser 14. t-skjorte 15. camo treningsbh 16. camo treningstights 


Over er noen av mine favoritter fra nyhetene denne gangen, mye i shiny materiale og deilige farger. Jeg har jo på meg den mørkeblå metalliske tightsen fra Röhnisch, og den er så behagelig! Ellers elsker jeg alt som er lyseblått og den prikkete, fargesprakende tightsen er så fin! Den kan lett kombineres med nesten alle sesongens farger: gult, rosa, lyseblått, grønt, hvitt og så videre 🙂 Dersom du foretrekker litt roligere farger og materiale på treningstøyet ditt, ville jeg gått for camokolleksjonen til Casall. Den er helt rå! 

God treningsglede! 

22 kommentarer

 1. Hva fikk du i bursdagsgave?

 2. Har du ikke noe samarbeid med barnebutikker(nettbutikker) lenger? 🙂 Umulig å finne noen rabattkode i disse dager.. Med mindre du får fisket tak i en gjennom bloggen din da 😉 *smiske*

  1. Caroline

   Ikke noe fast pdd. :/

 3. pusinell

  Hei! Synes de har utrolig mye fint i Get Inspired, men føler at det ikke er no særlig okei å handle fra dem lenger når de som eier dette ikke betaler sine ansatte tariff engang, men håver inn all profitten selv. Skjønner at du har en avtale med dem, men dette er jo ikke god reklame for dem, du er jo helt uskyldig her, men kanskje du skulle revurdere dette samarbeidet om disse opplysningene som har kommet frem stemmer?

  1. Det var et slett stykke arbeid fra Adressa sin side. Er en fordel å la alle parter uttale seg. Ensidig og uriktig artikkel.

 4. Titter bare innom i helgen nå. Har fremdeles små bilder på Ipad, så kanskje det blir sjeldnere innhopp og. Ser det er gjennomgående at du ikke svarer på hva du fikk i gave! Er det fordi den er sponset og skal i senere innlegg så bør du vel si det! Eller hvis det er relatert til nyhetene du skal komme med, kan du jo unngå trehundredeogørten spørsmål om den gaven!! Ha-ha, dette blir bare litt komisk. 🙂

  1. Caroline

   Har du oppdatert iPaden til siste programvare? Det har kommet to kommentarer fra folk som har gjort dette, og da ble bildene normale igjen.

  2. Liker godt DIY-innleggene! Mer av det og å style hverdagsklær!! God uke til deg, men bloggen taper seg dessverre litt med så mye hemlighetskremmeri. Er så stusselig når du sier A så mange ganger, men aldri følger opp med B…

   1. Caroline

    Avslører den største hemmeligheten i morgen, som jeg har jobbet med lenge nå 🙂 Ellers føler jeg virkelig ikke at jeg har holdt ting hemmelig, det har i hvert fall ikke vært meningen, annet enn to store prosjekter som jeg startet å jobbe med i fjor, som endelig snart er klare 🙂 Er det noe annet du lurer på, må du bare spørre! Jeg fikk et smykkeskrin i gave av Lars-Kristian, har ikke vært meningen å ikke svare på det 🙂

   2. Klart og godt svar Caroline! Du oppleves så mye mer nærværende i bloggen når du avklarer! Tror leserne føler seg mer sett da! (Så at det var mange som spurte om gaven 🙂 ! ) Gleder meg til å se smykkeskrinet! ( Hvis det kommer i løpet av uken finner jeg nok innlegget igjen!) Takk, og ha en god uke!

   3. Caroline

    Ha en god uke du også, MB 🙂

  3. MB. For det første er det vel ikke sikkert hun vil dele hva hun får, noe kan holdes privat. Selv om vi er nysgjerrige. For meg kan du virke litt gretten til tider, mye klaging. Du sa for noen innlegg siden at du skulle ta pause fra bloggen mener jeg å huske, så «truer»du med sjeldnere innhopp.. Når hun holder på med prosjekter kan jo ikke dette skrives om før hun er ferdig/har lov til det, men underveis informerer hun oss jo bare om at hun jobber med noe, siden hun deler av hverdagen sin med oss.

  4. Noen som har en dårlig dag ser det ut som..

 5. Så utrolig mye fresht treningstøy. Gleder meg til å begynne å springe ute igjen. Her i Trondheim er det rene bambi-isen. La min elsk på treningsbhen du har på deg. Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Alt er fra Get Inspired 🙂

 6. Elsker bloggen

  Her er kommentaren min
  Hei Caroline. Kan du hjelpe meg. Jeg løper og trener som deg,og koser meg med d. Plutselig har jeg fått vondt i lysken og nedover på innsiden av låret. D jeg lurer på er,at jeg husker at du hadde noen smerter. Og at du måtte holde deg borte fra løping i lang tid. Hva var d for noe? Er så redd for at d er noe mer enn gangsperre. Beundrer deg for at du orker å lese og forhåpentligvis svare. Takk for at du er den du er

  1. Caroline

   Så leit å høre! Den smerten du beskriver har jeg opplevd selv også, den varte i en måneds tid før det gikk over av seg selv. I denne perioden var jeg flink til å ikke trene på mølle eller å løpe ute, men jeg gjorde andre ting. Sykkel var tidvis vondt det også, så ellipse var redningen for meg den gangen, samt enkelte saltimer. Jeg tøyet godt ut i lysken hver gang jeg var god og varm, trente ikke styrke. Jeg var ikke hos fysio ang. dette, det gikk over av seg selv da jeg gjorde som jeg nettopp beskrev 🙂 Dette var ikke da jeg måtte holde meg borte fra løping i LANG tid, det var en annen skade. Det var løperkne og slimposebetennelse, helt forferdelig smertefullt. Dersom du er usikker på hva det kan være, synes jeg du skal kontakte en fysio, så er du sikker 🙂 GOD BEDRING! Vet hvor kjedelig det er å bli satt ut av trening og hverdagslige rutiner :/

   Stor klem!

   1. Elsker bloggen

    Tusen❤️Takk for svar, og takk for klemmen. Trengte den fra akkurat deg. Du er SÅ FANTASTISK. jeg heier SÅ enormt på deg fra sidelinjen. D er så digg at du svarer.

   2. Caroline

    Så herlig du er! Tusen, tusen takk! <3

 7. Da er et par Nike sko på vei hjem til meg 🙂 Takk for rabatten!

 8. Veronica

  Hei:) Hvilken størrelse har du i den Nike Vintage buksen? Satt stor pris på svar da jeg har hørt de er små i størrelsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *