inspired by: Olivia Palermo

olivia

Paris Fashion Week Haute Couture gikk nettopp av stabelen og jeg kan alltid sitte lenge og bare bla meg gjennom street style-bilder fra de forskjellige visningene. Det er så mye inspirasjon å hente! Selvsagt fra selve catwalken, men for min del henter jeg mest inspirasjon fra street style-fotografene. Dersom du er like glad i street style som meg, anbefaler jeg å følge @karenbritchick, @wheresmydriver, @mrstreetpeeper og @tommyton på instagram. Kjempedyktige fotografer! 


Jeg synes selvfølgelig Olivia Palermo er like inspirerende som alltid, og over ser dere tre av hennes antrekk denne uken. Jeg elsker sammensetningen av dette antrekket og prøvde å finne noe lignende som dere kunne la dere inspirere av, men det var ikke veldig lett. Jeg fant likevel noe som kan minne om det, og det er jo faktisk det «stjel stilen» handler om – å hente inspirasjon! 

inspired by

foto: bulls 

(annonselenker) flare jeans HER / vest HER / genser HER / veske zara women 

8 kommentarer

 1. Knut Laurits

  Samme! Kan bruke flere timer på å bla igjennom Vogues streetstyle gallerier og til tross for at jeg er mann og kanskje ikke kan hente like mye direkte inspirasjon er det ingen eller ingenting som slår en velkledd Olivia Palermo!! Kanskje rent bortsett fra deg fra tid til annen, he-he!

  Ha en nydelig helg Caroline! Din positivitet smitter over til leserne dine og jeg har alltid et smil om munnen når jeg leser dine velformulerte innlegg, perfeksjonert til fingerspissene! Fortsett det strålende arbeidet ditt – jeg er veldig glad du gjør akkurat det du gjør!

 2. Liker ikke at olivia tilsynelatende ikke bryr seg om dyr siden hun alltid flankerer rundt i pels.hva hjelper det være in når man har kaldt hjerte? Man viser iallfall hvem man er når man går i pels .

  1. Helt enig med Elza h.!

 3. Så otroligt snyggt! Bra smak <3
  Kram.

 4. Ranveig

  Ja, kan bruke mange timer å drømme meg gjennom streetstyle bilder, får masse inspirasjon. En ting jeg lurer på, ser aldri du bruker fuskepels/vest. Liker du det ikke? Har jo ingenting med dyr å gjøre at man går i det. De fleste bloggere bruker jo dette daglig i disse årstider, og jeg kan ikke huske og sett deg i det. Ha en fin helg med den fine familien din 🙂

 5. jajajajaajaj!!!!men hva er i den paaakkaaaa??omg døøør!!

 6. Hei 🙂 Har sett at mange har sagt det før meg så jeg har ventet på at det skal skje en endring men bildene er fortsatt veldig små og otydlige, man kan ikke se så godt og teksten er umulig å lese :/ jeg sitter på iPad. God helg!

 7. Savner lignende innlegg som dette! 😀 Kjempe inspirerende! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *