finally together again

reunion_1

Nå koser jeg meg! Jeg har jo egentlig kost meg de siste 12 dagene også, det har vært helt fantastisk å være så nære familien min, men nå kjenner jeg at det er uendelig godt å ha fått Lars-Kristian hjem igjen. Og denne gangen skal dere få slippe klissete bilder 😉 Ser dere jeg har fått bursdagsgaven min? Den står fortsatt innpakket ved siden av meg, men jeg skal pakke opp så snart denne bloggposten er ute. Er veldig spent på hva det er, og tror jeg har en liiten anelse. Jeg har seriøst røntgensyn når det kommer til pakker. Jeg gjetter det nesten alltid, til Lars-Kristians store fortvilelse 😉 


reunion

reunion_3

Vi slår på stortromma med en helnorsk fredagskveld i dag – Idol på skjermen og taco på bordet. Akkurat som det skal være! Jeg tipper vi er flere som har det akkurat på samme måte akkurat nå? Jeg vil uansett bare si GOD fredag til alle sammen Nyt kvelden! 

13 kommentarer

 1. God helg 🙂 vi sitter i mørket mens stormen herjer utenfor 😉

 2. Idol+Senkveld, søtpotetpizza og rødvin her. Du måå forresten prøve søtpotetpizza dersom du ikke har smakt det!
  – 1 søtpotet (ca 450 g)
  – Et egg
  – 125 g sammalt hvete
  – litt krydder
  – og mye fyll oppå selvfølgelig
  Sikkert supert for deg med en mage som ikke liker altfor mye mel 😀

  1. Hei! Kan jeg spørre deg: koker/baker du poteten først? Eller brukes den rå?

 3. Hehe røntgen syn når det gjelder pakker, den var kul! Hadde du det nå også da?;-) Kos med god norsk fredag 🙂 God helg til dere 🙂

 4. Gratulerer med dagen Caroline. Du sprer mye sol og glede på bloggen.

 5. He he, du får vel det du sier at du vil ha….god helg!

 6. Hva fikk du?:)

 7. Hva fikk du da?

 8. Bildene dine er blitt så utrulig små i innlegga dine? :/

  1. Caroline

   Det skal de ikke være :/ Hvilket operativsystem bruker du?

 9. Emma, 17

  Jeg bare lurer på hvor ofte du tøyer og hvordan du tøyer ut? 🙂

 10. line Johnsen

  Veldig nyfiken på vad som var inni paketen

 11. Hva fikk du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *