dagen min og dagen din

God morgen fantastiske lesere, og tusen takk for alle de fine bursdagshilsenene i går! Jeg ga meg selv en bursdagsgave og tok meg rett og slett en fridag, det var deilig! Så nå er jeg altså 29 år, har fulladet batteriene og er mer enn klar for å ta fatt på mitt siste år i 20-årene. Og så er jeg uendelig klar for å få hjem Lars-Kristian igjen ♥ 

bursdag


I går ble jeg, tradisjonen tro, vekket med kake, gaver og gratulasjoner på sengen og jeg føler meg virkelig som verdens heldigste. Neste gang jeg er hjemom blir det massasje på meg, så jeg gleder meg allerede 🙂 Jeg feiret kvelden ved å ta med meg mamma på middag og show i Oslo går. Etter at jeg ble mor selv, føler jeg at dagen min er like mye mamma sin. Det er tross alt hun som kjempet for at jeg skulle få komme til verden for 29 år siden, og det er hun og pappa som har gitt meg en bedre barndom enn jeg noen gang kunne spurt om ♥ 

bursdag_2

bursdag_3

Jeg er stor fan av Cecilie Steinmann og for noen uker siden ble jeg invitert til førpremiere av hennes nye show på Latter – Märtha the Musical. Da jeg fortalte at jeg hadde bursdag samme dag, fikk jeg i tillegg middag i restauranten deres og det var jo så utrolig hyggelig! Vi ble møtt med Champagne på det fineste bordet og utrolig deilig mat før showet startet, så jeg hadde jo virkelig tidenes feiring! 

bursdag_4

latter

bursdag_5

latter1

latter5

Forestillingen var fantastisk  morsom! Jeg ser at den ikke fikk så bra av anmelderne, men den anmeldelsen var ikke rettferdig etter min mening – og det sier jeg ikke fordi jeg så forestillingen gratis. Jeg har lyst til å ta med meg Lars-Kristian på den også, for jeg lo så jeg nesten tisset på meg flere ganger. Og hesten til Märtha var jo helt magisk! Haha! Spilt av Jakob Schøyen Andersen, sønnen til min barndomsheltinne Hege Schøyen. Må si han virkelig følger i sin mors fotspor, han var dødsbra! I tillegg var musikken fengende og danserne i showet var overraskende gode, så vi storkoste oss 🙂 

latter 2

latter3

latter4


Nå skal Nelia og jeg reise hjemover veldig snart, jeg har sommerfugler i magen! Håper dere får en fin fredag ♥ 

9 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med dagen i går:) hørte på Loven og co på radio Norge i dag tidlig,å Øyvind Loven hadde vært på showet i går. Han ga det terningkast 5. Synes det var kjempe bra.
  Kos deg masse i helgen Med familien.
  Klem

 2. Camilla

  Så utrolig vakker moren din er! Det er tydelig hvor du og søsteren din har utseendet deres fra.

 3. Gratulerer med 29-års-dagen! Kos deg masse med mannen din når du kommer hjem 🙂 For ein inspirerende kjærlighet! 🙂

 4. annemarie

  Hvor er halssmykket ditt fra og hva heter det?

 5. Så utrolig koselig! Virker som om du har et nært og godt forhold til din mor.

 6. God kväll bästa du <3
  Du missade väl inte bilderna från presslunchen på Vigårda igår? Kika in för att se på läckra bilder från en grym restaurang!
  Kram.

 7. Therese

  Tenk at det er på tide å si god helg igjen da! Ukens favoritt blir nok gårsdagens innlegg fra din mann 🙂 og gratulerer med gårsdagen btw, hørtes ut som en utmerket bursdag.

 8. Gratulerer med dagen på etterskudd 🙂

 9. Elisabeth

  Nydelig bildedryss! Hvilken sjokoladekake var det du fikk på sengen, den såg god ut? Oppskrift?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *