cord dungaree dress

gronnfloyel_5

God morgen! Herlighet, i går var ikke helt dagen etter klokken ni. Da jeg var på vei hjem til Sarpsborg var Tusenfrydtunnelen  stengt og det var omkjøring nesten helt til Oslofjordtunnelen før jeg kunne peile meg inn mot retning Sarpsborg. Så jeg var jo trøtt som en strømpe og ikke hjemme før halv tolv. Men hele dagen var så bra, så jeg sovnet med et smil om munnen og våknet litt for tidlig. Nå ser jeg frem til en treningsøkt, men først må jeg ut på linsejakt. Jeg hadde tydeligvis tatt med meg en tom pakke med linser og ikke en full… hei distré! Da jeg fomlet rundt på badet etter øynene mine i dag tidlig, ble jeg nesten redd da det bare var én eneste linse igjen. Jeg får enten skaffe meg en sjåfør, det går ikke an å kjøre med det ene øyet lukket. -3.25 er ikke noe å spøke med! 


Starter dagen med å vise dere et av mine favorittplagg for tiden: seleskjørtet. Kan brukes med både skjorte, genser og tykk strikk under 🙂 

gronnfloyelgronnfloyel_3gronnfloyel_2gronnfloyel_7gronnfloyel_6gronnfloyel_4

(annonselenker) seleskjørt her / skjorte her / støvletter / kåpe stockhlm / veske mulberry 


Nå sitter jeg og klemmer i stykker Nelia, jeg var jo borte absolutt hele dagen i går og fikk nesten ikke sett henne, så i dag skal vi være sammen 🙂 Etter at jeg har gjort alt jeg må, skal vi besøke tante på jobb og kanskje stikke innom noen andre på veien også. Ville bare innom for å ønske dere en fin dag ♥  

  

48 kommentarer

 1. Anniken

  Den kjolen der er så fin! Har sett på flere lignende kjoler og snekkerbukser, men er redd den fort blir for liten når babymagen popper bedre frem.. 🙂

  1. Caroline

   Men da kan du jo spare den til etterpå 😉 Leter etter noe lignende i ola også, kjempefint til sommeren 🙂

   1. Torill

    Denne er jo også lekker da, noe av det samme. 🙂 https://www.instagram.com/p/BBDhEaEnLkp/?taken-by=michaelkors

 2. Kristin

  Hvilken størrelse har du i skjørtet?

  1. Caroline

   UK 6 🙂

 3. Ann kristin

  kjempe fint skjørt, ja hele settet 🙂 ha en fin dag med lilleprinsessa.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann Kristin! 🙂

 4. Synes ikke du skal blande norsk og engelsk i overskriften, husk at dongeri er et norsk ord. Kanskje denim hadde passet bedre? Eller dungaree? Søtt antrekk i hvertfall, preppy. Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Jeg kalte det bare det skjørtet heter, men skrev det visst på norsk 🙂

  2. Marianne

   ser ikke helt problemet? Dungaree betyr jo at det er med seler.

   1. Katrine

    Hun hadde en annen tittel på innlegget i stad derfor så ser du ikke problemet 😉

 5. Har du prøvd døgnplasser? Jeg har de på døgnet rundt i ca 1 mnd, og slipper å være blind når jeg våkner 😉 Du har jo ganske høy styrke så anbefaler å prøve hvis ikke 🙂

  1. Haha, mente så klart døgnlinser :p

  2. Caroline

   Høres veldig deilig ut, men jeg synes det er litt digg å ta av seg linsene om natta. Men jeg skal absolutt vurdere det 🙂 Må til ny synstest snart også, krysser fingrene for at det ikke er noen endringer :O

 6. Katinka

  Hehe, noen ganger ser det ut som om dere har ryddet gatene tomme for mennesker før dere skal ta bilder! Det er jo bare du som er ute! 🙂

  1. Caroline

   Haha, det har vi ikke :p På bilde 2 og 3 ser du folk, men vi forsøker jo å vente til det er så bart som mulig i bakgrunnen 🙂

 7. Har du ikke nødbriller? ;p

  1. Caroline

   Jo, hjemme :/

 8. Jeanette

  Du är så otroligt fin i den frisyren.

  Kollar din blogg varje dag.

  1. Caroline

   Tusen takk, Jeanette! Så koselig at du synes det 🙂

 9. Jeg synes det er så synd at du ikke svarer på alle kommentarer…
  Jeg kom med et spørsmål til treningsinnlegget ditt som du ikke har svart på og jeg ser at det er en trend her inne. Håper ikke du tok spørsmålet mitt som kritikk til dine treningsvaner og at det er derfor du ikke svarer. Jeg spurte av ren nysgjerrighet og fordi jeg syntes det var interessant å høre dine tanker rundt temaet og fordi vi trener veldig forskjellig.
  Fint skjørt forresten 🙂

  1. Caroline

   Jeg forsøker virkelig så godt jeg kan å besvare alle spørsmål jeg får, men det er ikke alltid tiden strekker til og da glemmer jeg rett og slett å gå tilbake å besvare gamle innlegg :/ Det er ikke noe i veien for at du kan spørre en g ang til i et nyere innlegg, så skal jeg svare deg 🙂

   1. Da klipper og limer jeg 🙂
    Det er litt morsomt at det du beskriver her som styrketrening ser jeg på som kondisjonstrening. Jeg legger også opp styrkeøktene mine som sirkeltrening av og til, men tenker da på det som kondisjonstrening pga lett belastning, mange repetisjoner og den økte pulsen.
    Har du noen tanker rundt dette med kondisjons og styrketrening og helsefordeler? Da tenker jeg tung styrketrening og ikke slik sirkeltrening. Tenkte du hadde gjort deg opp noen tanker om dette siden du trener mye og i tillegg har tatt halve pt-studiet.
    Ha en fin dag 🙂

 10. Hej! Bruger du aldrig briller? Jeg har selv månedslinser, dvs. jeg skifter kun én gang om måneden, og sover med dem på. Mindre risiko for eks øjenbetændelse og lign. da det er mindre pill ved øjnene. Også billigere og lidt mindre ting at huske at pakke osv. selvfølgelig 😉 Jeg er i hvert faldt meget tilfreds med mine! Men overvejer at købe flere briller at bruge.. Har lidt lært at man ikke er nødt til at kun have ét par, og at man egentlig gerne må købe nye efter et år eller to, ikke fem år som jeg tidligere har gjort 😉

  1. Caroline

   Jeg bruker briller noen ganger når jeg leser og ser på tv, for å hvilke øynene. Men jeg blir skikkelig svimmel av å gå med de, så det kan være at de må tilpasses litt bedre. Jeg vet ikke :/ Men de ligger jo hjemme og jeg er i Sarpsborg typisk nok :p Jeg har egentlig lyst på flere brillepar selv, så kanskje det blir til det ila. 2016 🙂

   1. Du må venne øynene dine til briller. Når jeg bytter mellom briller og solbriller med styrke blir jeg litt surrete, men det er helt normalt 🙂

   2. Ingrid

    Øynene må venne seg til de, så gå litt med de hver dag, gjerne så lenge som mulig av gangen. Ekkelt til å begynne med, men så venner du deg til det.

   3. Elaine

    Har du samme styrke på brillene som på linsene, Caroline? Jeg fikk et problem der, siden de ofte mener at brillene skal være et hakk sterkere enn linsene, men det gikk ikke for meg! Jeg klarte aldri å gå med de en hel dag (hodepine, svimmel osv). Jeg måtte tilbake, og fikk da samme styrke på begge deler og det var en helt ny verden for meg. For ja, man må vende seg til en brille, men det skal aldri være så ubehagelig at man ikke kan gå med dem hele tiden.

  2. Linselus

   Hei, bare til info så er ikke alle månedslinser godkjent for bruk til å sove med. Det er aller mest hygieniske og minst risiko for infeksjoner og betennelser ved bruk av endagslinser, og størst risiko for permanente skader ved døgnbruk av linser.

 11. Ordet du ikke kom på er kanskje denim?

  Det er ingenting som heter dongeri på engelsk.
  Uansett, jeg fikk meg en god latter. 😀
  Du er søt når du snubler med engelsken. 🙂

 12. Fint antrekk! Høres ut som dere skal ha en koselig dag 🙂

  Jeg må for en gangs skyld leke litt språkpoliti: Overskriften var ikke helt heldig, synes jeg! Den blandinga av norsk og engelsk ble ikke bra…

  1. ragnhild

   http://dictionary.reference.com/browse/dungarees
   Ikke noe galt med overskriften til Caroline.

 13. Hej finaste du!
  Idag och ett par dagar framåt skänker jag bort en del barnkläder – kika gärna in!
  Tusen kramar och ha en fin dag <3
  Kram.

 14. Kristin

  Hvilken størrelse tilsvarer UK6?

  1. Caroline

   Samme som norsk størrelse 34 🙂

 15. Hei! Kjempefint antrekk, dette likte jeg! Rop ut om du finner noe lignende i dongeri da, det kunne jeg virkelig tenkt meg til sommeren 🙂 Ha en super dag videre 🙂

 16. Så fin! Og håret ditt – det er SÅ lekkert! 😀

 17. Hei!

  Håper da du inderlig ikke valgte å kjøre med bare en linse? Selv har jeg -3.0 i styrke, og er nærmest blind uten. Vi har ingen liv å miste. <3 Håper du fikk ordnet deg med optiker på kort varsel. 🙂

 18. Lærerinnen

  Vurdert laseroperasjon? Tok det i høst, på 64 sekunder gikk synet fra -6,5 til 0! Hadde ikke sett klart siden 1996 😉

  1. Anbefales ikke før du er ferdig med å få barn pga synet kan endre seg igjen.

 19. Hei folks!
  La meg oppklare:
  En slik type seleplagg kalles dungaree, uavhengig av stofftype.
  Hvis det er selve stoffet man tenker på
  kommer det fra det indiske «dungri» , og er betegnelsen på et tykt twillstoff, som ikke er det samme som denim, selv om vi her til lands kaller denim for dongeri.
  Denim er ufarget grunnvare (garn/tråd) som farges inn etter at stoffet er vevet, mens i dongeri er garnet pre-farget før stoffet veves.
  Værsego-ny lærdom til den som vil.
  Hilsen tekstil-nerd 🙂

 20. Du burde få langt hår igjen, du kler det bare så mye betre!

 21. Elsker den jakken! Hvor er den kjøpt?

 22. ELSKER dette antrekket!

 23. Håper det ordnet seg 🙂 Men en ting jeg har lurt på en stund, hvordan klarer du å bruke linser når du har så lange negler?

  1. Caroline

   Ja! Jeg har hatt lange negler siden jeg var 17 omtrent, ikke noe problem. Synes faktisk det er vanskeligere uten :O

 24. Pent antrekk og du er fin på håret også 🙂

 25. Lurte på hvor støvelettene dine var fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.