a splash of color

bare grønt 8

God kveld! I dag har vi vært på et etterlengtet besøk hos kafeen til Anette i Gamlebyen. Verdens beste kaffe får jeg der, hos Stockfleths i Oslo og Stockmand i Skien. Men jeg kan jo ikke legge skjul på at søster sin er en ekstra favoritt, ikke bare fordi hun er søsteren min, men også fordi hun har så mange eksotiske muligheter. I dag fikk jeg caribbean coffee med smak av kokos og jeg prøvde også ut meksikansk kaffe med chili og ingefær. So so so good! 


bare grønt 1

Nelia fikk vegansk blåbærmuffins to ganger og koste seg nesten i stykker. Lille ♥ 

bare grønt 4bare grønt 7bare grønt 2bare grønt 3

nøttebrødsandwich med hummus, kikertburger, grønnkål og tahinisaus – mmmm! 

bare grønt 5

Følg gjerne kafeen på Facebook HER om du her nysgjerrig på konseptet og hva de har å tilby 🙂 


Nå tror jeg rett og slett at jeg skal ta kvelden snart, i dag føler jeg at noen har vasket meg og hatt meg i en tørketrommel: skrukkete og ristet rundt omkring. Haha! Ganske kjedelig følelse 😉 Tror det henger litt igjen fra den lange dagen i går og at jeg ikke fikk sovet ut i dag… men i morgen har jeg bursdag! Og da er det vel min tur til å ligge litt lenge – i hvert til halv åtte! Craziness! 

Håper dere har hatt en kjempefin lillelørdag! Er så glad for alle fine ord og tilbakemeldinger som har tikket inn den siste tiden, det betyr veldig mye for meg ♥ 

24 kommentarer

 1. Hadde ikke søsteren din to bare grønt kafeer? 🙂

 2. Helt herlige vegger altså i den kafeen, man blir jo glad bare av interiøret. Og konseptet hørtes veldig spennende ut. Lyst til å besøke hvis jeg er i nærheten en gang 🙂

 3. Hei du!
  Gøy at du har så mange faste lesere utenfor Norge og utenfor Skandinavia! Sier litt om hvor stor denne bloggen er…
  Håper du får en superbra dag!

 4. Du er så fin! Den svarte klokken din, hvilket merke er det?

 5. Ser ut som utrolig god mat!

 6. Christine

  Hei! For et hyggelig innlegg! – både du og Nelia så kjempesøte ut i den fine kafeen til søsteren din. Jeg ble i godt humør her jeg sitter på vei i seng og surfer litt rundt… 😉
  Ps. Jeg er veldig klar for litt make-up inspo hvis du kunne tenke deg å lage et sånt innlegg. Og en annen ting, hvis du får muligheten hadde det vært veldig spennende om du fikk testet ut økologisk kroppspleie. Kunne godt tenkt meg noen tips i den kategorien (skrubb, dusjsåpe og bodylotion…, du vet).

  Hilsen fra C

 7. Er ikke dette egentlig reklame??

  1. Mulig det, men det må da være greit eller…

  2. Regner ikke med at hun tar betalt for dette innlegget, og da er hun heller ikke pliktet til å merke det som reklame.

  3. Elisabeth h

   Det er ikke reklame å nevne hvor man spiser eller drikker kaffe el l så sant man ikke får gjenytelser i form av penger eller tjenester, som gratis mat/drikke.

  4. Skal vel strengt tatt ikke merkes som reklame hvis hun ikke får betalt for det

 8. Nei, men gratulerer så mye med dagen, Caroline!
  Jeg håper du koser deg i dag.
  Du er og blir en inspirasjon for meg, både mtp stil, trening og hvordan du komponerer alt fra interiør til borddekking. Du har et øye for hva som ser bra ut både alene og sammen, og det er imponerende! Det skal du ha 🙂
  Igjen, gratulerer så mye, ønsker deg og dine alt vel.

 9. Fine Nelia <3

 10. Gratulerer så mye med dagen, Caroline 🙂 Håper du får en fantastisk bursdag, og at du koser deg masse med familien din <3

 11. Ser herlig ut! :O Skulle gjerne dratt dit, jeg bor i Oslo så blir litt vanskelig :/

  Kan du ikke dele flere oppskrifter derfra? <3

 12. Er det forresten også sukkrrfritt det som serveres der, eller kun vegansk? O.o

 13. Har et spørsmål angående sminke jeg håper du kan svare på! 🙂

  Hvilken base/primer bruker du til foundationen din fra Glominerals? 🙂

  Og hvilken farget dagkrem for sommeren anbefaler du, har sett at du har skrevet om både en fra The balm og Glominerals sheer tint.. Hvilken synes du er best? Eller har du en enda bedre? 🙂

 14. Hei, Caroline! Hopper inn for å si GRATULERER MED DAGEN!!! <3 Nina

 15. Skal til Fredrikstad en langhelg i april. Da skal jeg absolutt besøke cafeen hennes, digger interiøret og mye som frister. Skikkelig gjenomført! 🙂

 16. Ragni vj

  Det er SÅ fint at du har fokus på vegansk mat. Veganere er fremtiden.

 17. Du er sååå fin på dette bildet, nesten like fin som kafèen ;)) Det må jo være et sted man blir glad bare av å komme inn på, og hvis jeg noen gang befinner meg i nærheten skal i hvert fall jeg ta turen innom! 🙂

 18. Lissconnie Paixao

  Gratulerer så mye med dagen,håper den har vært fin:),og Nelia er bare helt bedårende.

 19. Ser så koselig ut der, hadde det bare vært en i Oslo også!! Nydelige Nelia, ser ut som hun storkoser seg 🙂

 20. Birgitte

  Topp med fokus på vegansk mat 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *